Persoonlijk

25 belangrijke dingen die je nog niet over mij weet!

6 december 2015

Ik merk dat persoonlijke artikelen heel goed worden gelezen én ik vind het ook gewoon heel leuk om jullie meer over mijzelf te vertellen, vandaar dat er weer een persoonlijk artikeltje voor jullie klaarstaat. Dit keer vertel ik jullie 25 belangrijke dingen die je nog niet over mij weet, kijk je met me mee?

Welk woord gebruik je eigenlijk echt té vaak?
Woops, dit is meteen een lastige. Waarschijnlijk weten jullie en de mensen in mijn omgeving meteen iets op te noemen, maar ik moet bekennen dat ik op dit moment niet zo snel een woord op kan noemen wat ik écht heel vak zeg. Nog even over nadenken..

Wat is je favoriete film?
The Green Mile blijft gewoon fantastisch (zelfs na meer dan tien keer kijken), maar ik kan ook net zoveel genieten van heerlijke Nederlandse romcoms zoals ‘Ja, ik wil!’ en Mannenharten. Gewoon heerlijk om bij te ontspannen, bij deze films hoef je echt NIET na te denken. Ook wel eens lekker.

Naar wie was je laatste appje?
Even kijken.. Als ik de honderden berichten in de groepsapp met mijn beste vriendinnen niet meetel (die gesprekken gaan 9 van de 10 keer gewoon helemaal nergens over), dan was mijn laatste appje naar een goede vriendin, Daniek. Of het gelukt is met de parfum die ze wilde kopen.

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Zo kieskeurig ben ik eigenlijk niet. Een droge witte wijn gaat er altijd in, maar ook van een rood wijntje kan ik genieten of een wodka spa rood….. Maar een Malibu cola gaat er ook wel mee door..

Zuid-AfrikaHoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Ik heb inmiddels al meer dan een jaar mijn iPhone 6 (overigens nog steeds de beste keuze EVER, nog geen seconde spijt van gehad) en deze wordt dan ook zeer intensief gebruikt. Ongeveer ieder seizoen wissel ik van achtergrond, op dit moment is het een van mijn favoriete foto’s met Joost in Zuid-Afrika.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Stiekem klik ik nog steeds niet weg wanneer ik TV kijk en GTST opeens aanspringt. Ik geloof dat ik het maar een keer in de maand écht kijk, maar het valt nog steeds perfect te volgen. Zegt meteen iets over het programma en hoe weinig er nou eigenlijk gebeurd..

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Shame on me, maar ik geloof dat ik een Belieber aan het worden ben. Sinds Justin zijn nieuwe album gelanceerd heeft staat ‘sorry’ en ‘what do you mean’ in ieder geval oneindig op repeat. En na carpool video’s met James Corden heeft ‘ie helemaal mijn hart gestolen. Mijn mening over Justin is in ieder geval 180 graden gedraaid.

Wat was je eerste e-mailadres?
Oh.. wow.. ik heb eigenlijk echt geen idee. Ik kan me herinneren dat mijn vader een e-mailadres voor me aanmaakte toen ik voor het eerst op MSN ging en volgens mij gebruik ik dat adres nog steeds voor privé mailtjes (en dat is overigens geen Princess of SpiceGirl, maar gewoon mijn eigen naam).

Katten of honden?
Katten natuurlijk! Jullie hebben mijn lieve kat Floris nu inmiddels wel een aantal keren voorbij zien komen en ik zou me oprecht geen leven voor kunnen stellen zonder dit lieve beestje. Hij is inmiddels al bijna dertien jaar bij ons en het is gewoon heerlijk om af en toe even met hem te kroelen. Gewoon fijn gezelschap! Later neem ik sowieso een kat, dat is iets wat zeker is.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Aan mensen die áltijd te laat komen, mensen die voor mijn voeten lopen, regen terwijl ik moet fietsen(!!!), vroeg uit bed gaan (en dan vooral het feit dat ik niet vroeg uit bed KAN) en dat ze op school soms tien keer iets uitleggen terwijl ik het na een keer ook al snap.. 

Wat is je meest awkward moment ooit?
Haha oh wauw, volgens mij ben ik een van de onhandigste meisjes in Nederland en omstreken dus heb je even? Ik kan me die keer nog herinneren in de eerste klas tijdens een proefwerk bij wiskunde. Ik wilde een nieuw blaadje halen, maar struikelde over mijn eigen tas. Languit in het gangpad. En eigenlijk maak ik vrijwel iedere maand zoiets genants mee, haha.

Wat is je favoriete emoji?
Ik denk dat ik dan toch ga voor de smiley met de traantjes, die ik gebruik wanneer er iets grappigs te zien of te lezen is. Aangezien ik in verschillende groepsapps zit waar diehard iedere dag in gepraat wordt (en veel!!!) en waar heel veel grappen in gemaakt worden, komt die emoji gewoon vaak van pas.

AmsterdamUtrecht of Amsterdam?
Ik ken Utrecht niet goed genoeg, waardoor ik dus automatisch voor Amsterdam kies. Vaak ben ik er wel een aantal keren per maand om leuke events te bezoeken of om te winkelen, maar de laatste tijd staan deze dagen even op een laag pitje door het fulltime stage lopen. Ik zou nog wel heel graag een keer in december richting Amsterdam gaan, zo gezellig al die lichtjes!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Sorry, maar hier kan ik echt geen keuze uit maken. Ik bedoel, mijn verjaardag.. kerst.. oud en nieuw.. carnaval.. leuke reisjes.. daar kan ik toch niet tussen kiezen?

Koffie of thee?
THEE! Volgens mij gaan er minstens vijf volle mokken thee per dag doorheen, lang leve het fulltime leven op kantoor. Gelukkig is het een stuk gezonder dan koffie, wat ik overigens heel af en toe ook wel kan waarderen (maar eigenlijk wil ik het me ook eigenlijk helemaal niet aanwennen..)

Serie of film?
Lastige keuze.. Af en toe kan ik heel erg genieten van een mooie film, gewoon anderhalf uur genieten en dan is het verhaal weer rond, maar ik denk dat de serie Suits toch wel boven alle films staat op dit moment. Kan niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint! Who’s with me?

Vlees of vis?
Easy, vis. Jullie weten toch wat voor sushi liefhebber ik ben?

Drank of drugs?
Drank, een logische keuze denk ik als ik dan toch moet kiezen. Een wijntje op zijn tijd gaat er wel in!

Grand CanyonEngeland of Amerika?
Amerika, voor de volle 100 procent. Ik ben twee keer in Londen geweest en twee keer in Amerika, een keer voor een paar dagen in New York en drie weken tijdens een rondreis langs de westkust. Amerika is prachtig, zowel in natuur als cultuur en er is zó veel te zien. Echt ongelofelijk. Als ik nu een bestemming mocht kiezen om naartoe te gaan, zou ik bijna zeker weer voor Amerika gaan!

Spice Girls of Backstreet Boys?
Wannabe van de Spice Girls is hét lied van mijn beste vriendinnen en ik, makkelijke keuze dus!

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat, zonder dit programma was vroeger mijn dag echt niet compleet.

Bert of Ernie?
Ernie, al kies ik deze alleen maar omdat mijn vriendinnetje vroeger een Ernie-knuffel had (en misschien stiekem nog wel heeft.. dat denk ik eigenlijk wel!)

Buurman of Buurman?
Uh, buurman? Al keek ik dit echt NOOIT, ik vond het altijd een stom programma.

Meest random feitje over jezelf?
Een dag zonder kaas, is een dag niet geleefd. Klinkt dramatisch, maar kaas is echt OVERAL heerlijk bij. Op een tosti, pannenkoeken, pasta’s, sushi…….

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Ik denk dat ik geleerd heb dat wanneer je iets heel graag wil, het ook gewoon haalbaar is. Niet opgeven en er net zo lang voor gaan totdat je je doel bereikt hebt!

Natuurlijk mogen jullie deze TAG overnemen op je eigen blog of op de vragen antwoorden in de comments. Ik ben super benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Femke 6 december 2015 at 09:15

  The Green Mile, ja..absoluut één van mijn favorieten :-)! Mensen die altijd te laat komen vind ik ook ontzettend irritant. Ook ik vind het nieuwe album van Justin Bieber heel leuk, en weetje.. dat is helemaal niet zo erg want hij maakt goede muziek. Een vriendin van mij wil naar zijn concert, maar daar pas ik dan (nu nog) voor!
  Femke plaatste onlangs…What I did: vakantie, etentjes, verjaardag!My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:05

   Oooooh ik wil wel hoor, maandag kaartjes proberen te bemachtigen! Denk helaas dat ik weer net zo veel pech heb als bij Adele.. haha!

 • Reply Femke 6 december 2015 at 09:15

  The Green Mile, ja..absoluut één van mijn favorieten :-)! Mensen die altijd te laat komen vind ik ook ontzettend irritant. Ook ik vind het nieuwe album van Justin Bieber heel leuk, en weetje.. dat is helemaal niet zo erg want hij maakt goede muziek. Een vriendin van mij wil naar zijn concert, maar daar pas ik dan (nu nog) voor!
  Femke plaatste onlangs…What I did: vakantie, etentjes, verjaardag!My Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 6 december 2015 at 10:12

  Net mijn vriend. Die kan ook niet zonder kaas. Overal moet kaas bij. Tot in den treure haha. En ik kan me helemaal vinden in je mening wat betreft Justin. Ik heb zelfs de cd nu.. (vriendje heeft hem gedownload hihi).

 • Reply Laura en Jaimy 6 december 2015 at 10:57

  Hier nog een belieber! Haha! Leuk artikel!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Laura’s week #52My Profile

 • Reply anna 6 december 2015 at 11:24

  Wat een leuke vragen! Ik ben ook een belieber aan het worden hahaha, wie had dat ooit gedacht… Amsterdam vind ik ook super gezellig in de december maand!
  anna plaatste onlangs…MLBB #49 | AFSCHEID, KATTENCAFE EN PAKJESAVONDMy Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 6 december 2015 at 14:02

  Leuk om je zo wat beter te leren kennen 🙂 Suuupermooie foto van jou en je vriend!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Room Tour: kasten en bed make-over & kerstdecoratie!My Profile

 • Reply Laura 6 december 2015 at 15:13

  Wat een leuk lijstje! Oh en je bent niet de enige die belieber aan het worden is. Zijn liedjes zijn gewoon echt leuk de laatste tijd!
  Laura plaatste onlangs…Swatch Sunday – Anny, Girls dayMy Profile

 • Reply Bianca 6 december 2015 at 16:05

  Wat een leuke tag! Ik zou zo graag een keer naar Amerika willen, lijkt me echt ontzettend mooi! X
  Bianca plaatste onlangs…LET’S TEATOX | SKINNY MINTMy Profile

 • Reply Manon 6 december 2015 at 17:05

  Dit is een leuke Tag. Ik snap wel dat je amerika kiest boven engeland!
  Manon plaatste onlangs…Interieurtrends voor 2016My Profile

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 6 december 2015 at 17:54

  Superleuke tag om te lezen!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Personal ♥ Waarom ik geen sinterklaas vierMy Profile

 • Reply Yvette 6 december 2015 at 17:55

  Theee <3 ik ben er ook echt dol op.

 • Reply Tedje 6 december 2015 at 20:34

  Super leuk om te lezen, Denise! Misschien ga ik hem ook wel invullen. Ik was vroeger de queen of the tags op mijn blog, maar er is nu al een tijdje geen tag meer verschenen!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: December #1My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:06

   Jaaaaa leuk Ted <3

 • Reply Esther 6 december 2015 at 20:42

  Wat een grappige tag! Leuk om zulke dingetjes over je te lezen 🙂
  Esther plaatste onlangs…10 dingen waar ik op dit moment écht zin in hebMy Profile

 • Reply Sofie - HealthFie 6 december 2015 at 21:47

  The Green Mile is echt een prachtige film! Ik ben ook absoluut een grote theeliefhebber. Vroeger dronk ik wel eens koffie (toen ik 8 jaar was ofzo), maar dan wel met super veel suiker en melk, anders vond ik het niet lekker. Beetje dom om dan koffie te drinken, vond ik zo. Dus sindsdien, no more coffee for me 🙂
  Fijne week!
  Liefs, Sofie

 • Reply Daniëlle Springer 6 december 2015 at 21:59

  Wat heb je de vragen leuk beantwoord! Ik vond buurman en buurman trouwens altijd een heel leuk programma, haha.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten