Lifestyle

5 favorieten van dit moment #8

24 april 2018

Inmiddels zijn er weer heel wat favorieten bijgekomen die ik graag met jullie wil delen. Vandaag deel ik vijf(!) grote favorieten van dit moment, variërend van mijn eerste persreis(!) tot de fijnste zonneproducten van Lancaster. Kijk je met me mee?

Le Masque Face & Eye Mask

Drie weken geleden viel er een heel leuk pakketje op de deurmat met drie nieuwe maskers van Le Masque Switzwerland. Een merk dat ik nog nooit eerder geprobeerd heb, maar waar ik veel lovende verhalen over hoor. Ze hebben nu verschillende natuurlijke gezichtsmaskers ontwikkeld die je huid in 20 minuten zichtbaar verbeterd. Klinkt goed… En natuurlijk heb ik dit meteen geprobeerd 🙂

Het hydraterende masker is mijn favoriet, want na al die zon van afgelopen week kon mijn huid wel een oppepper gebruiken. Daarnaast vond ik de oogmaskers ook héél fijn, mijn wallen verdwenen als sneeuw voor de zon. De maskers zijn super dun, het voelt echt een beetje aan als een tweede huid. Ze zitten strak op je gezicht en je voelt ze amper zitten, erg fijn. Na gebruik was mijn huid zó zacht, ik zou dit iedere dag wel willen doen. Omdat de maskers zo goed hydrateren is een crème na gebruik ook niet nodig. Mocht je jezelf willen verwennen, dan kan ik deze exemplaren dus zeer zeker aanraden. De maskers zijn nu dus ook in Nederland verkrijgbaar bij Ici Paris voor 12,90 per stuk!


Kermis in de stad

Twee weken geleden bestond de stad waar ik woon 750 jaar. De gemeente besloot om een mooie nostalgische kermis op te zetten om dit te vieren, voor mij natuurlijk dé ideale plaats om leuke foto’s te maken. Uiteraard heb ik hier ook fanatiek gebruik van gemaakt (zie bovenstaande shots!) 😉 Daarnaast vond ik het ook bijzonder om eens een kijkje te nemen op een kermis van vroeger, het is toch wel heel anders hoor. Geen mega snelle achtbanen of grijpapparaten, maar een muizendorp en een heel schattig reuzenrad.


The Body Shop Face Mists

The Body Shop komt weer met iets leuks jongens: vijf nieuwe face mists! Ze zijn perfect om je huid te hydrateren en super makkelijk te verzorgen. Het is de bedoeling dat je ze in je gezicht sprayt nadat je je make-up hebt aangebracht en op deze manier blijf je je huid gedurende de dag ook verzorgen. Iedere variant heeft een aparte geur en doel: mandarijn revitaliseert, mint matteert, aardbei verfijnt, kokos verzacht en roos verheldert. Ze ruiken allemaal heel subtiel en het zorgt inderdaad voor een boost. Bij mij gaat er zeker een flesje mee m’n handtas in deze zomer ♡ De nieuwe face mists zijn vanaf mei verkrijgbaar voor 8 euro per stuk!


Persreis Den Haag

Ik heb jullie er al wat over verteld in deze Photo Diary, maar half maart ging ik samen met een aantal andere bloggers en journalisten op persreis naar Den Haag. Twee dagen lang gaan we allemaal bijzondere dingen doen in deze mooie stad samen met This is The Hague. Het is mijn allereerste officiële persreis, zó leuk en bijzonder om eens mee te maken. Niet heel gek dat deze gebeurtenis dus in mijn favorieten lijstje terug te vinden is!

We bezoeken het museum van Escher, Urban Farmers (een boerderij op een rooftop), dineren in een kluis bij het Indigo Hotel, slapen in een bijzonder huisje OP het strand, ontbijten bij een beachclub, lunchen in het reuzenrad op de pier in Scheveningen, brengen een bezoek aan Madurodam en we eindigen bij museum Voorlinden. Een mega vol programma, maar ontzettend goed georganiseerd en met fijn gezelschap.

Lancaster Sun producten

De zon heeft zich weer laten zien in Nederland (YAY!), dus de zonneproducten kunnen nu echt de kast uit getrokken worden. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn benen zijn nog zo wit als melkflessen, geen fraai gezicht. Van Lancaster kreeg ik daarom een bijzonder pakket thuisgestuurd met allemaal nieuwe Sun producten. Met de nieuwe Lancaster BB Body Cream smeer je bijvoorbeeld je benen in met SPF15 én worden ze een tintje bruiner. Geen zelfbruiner met verschrikkelijke vlekken dus, want je was het er ‘s avonds gewoon weer af. Echt iets voor mij.

Daarnaast ben ik ook verliefd geworden op de Bronzing Powder SPF10 van Lancaster, wat een MEGA mooie bronzer. Deze poeder heeft vier bronskleurige tinten, waardoor je jezelf zo donker kunt maken als je zelf wilt. Ook mega fijn om te shapen, ik heb een nieuwe favoriet 🙂 De Sun Sensitive producten zijn ideaal om jezelf gewoon goed te verzorgen in het zonnetje, want niets is slechter dan een verbrande huid. Goed smeren dames!

En wat zijn jullie favorieten van dit moment? Ben super benieuwd, alle leuke tips zijn welkom!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Judith 24 april 2018 at 06:34

  Leuk om te lezen! Je reisje naar Den Haag klinkt echt supertof! Mijn favorieten van de afgelopen tijd zijn de boodschappenbezorgdienst Picnic en mijn nieuwe leren tas die ik helemaal zelf kon ontwerpen en mijn schoonzusje voor mij met de hand heeft gemaakt. Zo blij mee <3
  Judith plaatste onlangs…Snapshots – Een Zonnig Lang Weekend VrijMy Profile

 • Reply Larissa 24 april 2018 at 09:21

  Leuk om te lezen!
  Larissa plaatste onlangs…Persoonlijke update – Waarom blog ik zo weinig?My Profile

 • Reply Sarah 24 april 2018 at 18:39

  Oeh, zo’n kermis van vroeger lijkt me tof. En inderdaad wel de ideale plek voor mooie foto’s.
  En de face mists van the body shop lijken me super interessant. Klinkt echt als iets voor mij deze zomer 🙂
  Sarah plaatste onlangs…Disneyland Parijs – Mijn favoriete attractiesMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 24 april 2018 at 22:05

  Wat super leuk om te lezen zeg, oh die bronzer..

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten