Lifestyle

5 grote favorieten van dit moment #3

6 september 2017

Ik las zo veel positieve reacties op deel twee van mijn favorieten, dus het is tijd voor deel drie! Inmiddels zijn er weer een aantal dingen bijgekomen op dit lijstje die ik graag met jullie wil delen. Ik test vaak producten waar ik ontzettend tevreden over ben, maar deze zijn vaak net iets te klein om een heel artikel over te schrijven. Daarnaast vind ik het heerlijk om gerechten, reizen of andere momenten te delen door middel van een groot favorieten artikel. Vandaag dus vijf(!) grote favorieten op dit moment, variërend van een nieuwe favoriete shampoo tot een speciale gelegenheid. Kijk je met me mee?

Favoriete gelegenheid – Kermis in de stad
Ik liet het gisteren al even doorschemeren in mijn Photo Diary, maar sinds afgelopen vrijdag (en tot en met donderdag) zijn Joost en ik verzekerd van heel veel geluid, lichtjes en gegil voor de deur. Ons appartementencomplex staat namelijk midden in het centrum en is deze dagen volgebouwd met een mega grote kermis. Ondanks het vrij heftige geluid vind ik het eigenlijk wel gezellig. Wanneer ik uit het raam kijk is er altijd iets te doen, zijn er veel mensen én ik heb een goede reden om mezelf deze week helemaal vol te stoppen met suikers. Die kraam met suikerspinnen en churros voor de deur moet je toch gewoon uitgeprobeerd hebben?

Favoriete shampoo – OGX Gravity-defying & Hydration
Ja jongens, ik heb weer een gloednieuwe shampoo ontdekt. Heel de maand juli en september was ik mijn haren al iedere keer met shampoo van OGX en eigenlijk sinds het eerste moment ben ik al fan. Dit blauwe duo is perfect voor een coupe die wel wat volume kan gebruiken. Daarnaast wordt het haar meteen gehydrateerd en voelt het minder droog aan. Mijn haar wordt er in ieder geval heel licht en soepel van, erg fijn! En mocht je het afvragen, de shampoo en conditioner zelf zijn helemaal niet blauw van kleur, maar juist doorzichtig. Nog een klein tipje: wanneer je zowel de shampoo als de conditioner ongeveer 3 minuten in laat werken heb je het beste resultaat. OGX is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Trekpleister 🙂

Favoriete stad – New York City
Natúúrlijk staat New York City in dit lijstje, ik geloof oprecht dat dit de meest fotogenieke stad is waar ik ooit ben geweest. Ik en mijn camera zijn dan ook onafscheidelijk geweest in de zes dagen dat ik er was, maar dat is je wellicht ook wel opgevallen op mijn Instagram (haha, sorry not sorry). Eigenlijk staat heel de reis naar New York natuurlijk in mijn favorieten lijstje, het was zo bijzonder en leuk om met de hele familie te doen. We hebben ongelofelijk veel gezien, veel gedaan, veel gegeten (inclusief donuts) en genoten van de mooiste uitzichten. Morgen komt het eerste deel van de New York artikelen online, dus stay tuned

Favoriete feestje – Strafwerk Festival
Het was lastig om te kiezen uit al die fantastische dagen hoor, maar ik denk dat mijn favoriete feestje van deze zomer toch echt wel Strafwerk Festival is geweest. Een paar weken geleden ging ik samen met twee vriendinnen richting Amsterdam en we hebben er heerlijk genoten. Gelukkig viel het weer niet tegen, was de muziek fijn, waren er gezellige mensen en was het festival goed opgezet. Vaak ga ik met Joost en zijn vrienden naar festivals, maar ik moet zeggen dat het met mijn eigen vriendinnetjes toch ook wel héél leuk was. Zeker voor herhaling vatbaar!

Favoriete reisgadgets – Mini’s van Samsonite en Tweezerman
Dit vind ik dus echt heel handig he jongens: mini’s voor op reis. Sowieso ben ik een sucker wat betreft kleine verpakkingen in hotels, dus toen een PR-bureau mij vroeg of ik dit mega handige mini koffertje wilde uitproberen op reis met wat kleine goodies zei ik natuurlijk geen nee. Samsonite heeft dit mini koffertje ontworpen en eigenlijk is het gewoon een toilettasje, maar dan hard. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de spullen die erin zitten kapot gaan, super fijn. Daarnaast ontving ik een mini spiegeltje van Tweezerman, inclusief licht. Ook vergroot ‘ie ook nog 15 keer, dus je ziet jezelf er héél goed in. Fijn daarbij is ook meteen de wenkbrauwborstel waarin je meteen het mini pincet kunt stoppen en handig kunt vervoeren. Voortaan kan ik dus altijd onderweg mijn wenkbrauwen even checken én het is ideaal voor op reis. Ja jongens, van dit soort beautygadgets word ik blij.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Simone 6 september 2017 at 14:41

  Ik ben zó benieuwd naar je New York artikelen want ik ben helemaal enthousiast geworden van al je foto’s op Instagram!
  Simone plaatste onlangs…Hotspot: Sissy-Boy Daily (High Tea)My Profile

 • Reply Sarah 6 september 2017 at 20:03

  Oh, dat mini koffertje van Samsonite. Zo mooi. En inderdaad gewoon ideaal om mee op reis te nemen. Wat een must-have!
  Sarah plaatste onlangs…My life in pictures #34My Profile

 • Reply Justine 7 september 2017 at 07:47

  Ik zeg vaker doen! Wat handig dat toilettasje/koffertje. Zo een zou ik ook wel willen, super chill als t niet geplet wordt!

 • Reply Heidi 7 september 2017 at 11:00

  Wat leuke favorieten zijn het…

 • Reply Lisanne 7 september 2017 at 11:24

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar je artikelen over NYC 🙂
  Lisanne plaatste onlangs…Tuscany’s citiesMy Profile

 • Reply anna 7 september 2017 at 14:13

  Leuke favorieten! Dat harde toilettasje is echt super handig. Ik hoop ook nog eens naar New York te gaan <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #100 | NACHTRITME, DAGJE SHOPPEN EN NOORDERZON!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten