Lifestyle

8 toffe hoesjes voor je gadgets

27 september 2016

Volgens mij bezit op dit moment de gemiddelde twintiger minimaal twee gadgets, een trend waar ik héél graag aan mee doe. Uiteraard je smartphone (ik kan nog geen half uur zonder), tablets, computers, Apple Watch… eigenlijk kun je het zo gek niet meer bedenken. Vandaag heb ik 8 toffe hoesjes voor deze gadgets op een rijtje gezet, stiekem ook omdat ik zo nóg meer redenen heb om die iPhone 7 gewoon aan te schaffen. Kijk je met me mee?

Mijn favoriet van de negen? Sowieso het hoesje met de cactussen en de subtiele glittertjes. Mocht ik dus ooit die nieuwe iPhone gaan bemachtigen zoals ik al schreef in het artikel van mijn wishlist afgelopen week, dan is er een grote kans dat dit iPhone 7 plus hoesje in het winkelmandje zal belanden. Ik heb trouwens nog een beetje research gedaan naar deze splinternieuwe telefoon en veel reviews gelezen, maar de twijfel om er een aan te schaffen is alleen nog maar groter geworden. Oké ja, een betere camera op m’n telefoon zou HEEL fijn zijn (ook al is die van de iPhone 6 heus zo slecht nog niet), maar verder is er gewoon weinig verschil. Vrij zonde om dus meer dan 800 euro neer te leggen voor een telefoon met een betere camera… Wellicht dat ik toch nog een half jaartje wacht en met heel mijn hart hoop dat ze dan inmiddels een beetje in prijs verlaagd zijn. Die 800 euro kan ik op dit moment waarschijnlijk veel beter ergens anders voor gebruiken (ik voel me zo verstandig…)

Op dit moment gebruik ik trouwens mijn marmeren cover voor de iPhone 6 die ik ooit bij CaseApp bestelde, maar ook transparante hoesjes vind ik altijd heel fijn in gebruik. Klein nadeel: ze worden wel érg snel vies. Volgens mij net zo vies als ieder ander hoesje, maar bij iedere vette vinger of foundationvlek is het gewoon te zien. Ook mijn 12 inch MacBook hoes is van marmer, helemaal passend bij m’n telefoon. Best leuk, maar ik ben na anderhalf jaar wel toe aan een nieuw exemplaar (mag alsnog marmer zijn, maar dan nét iets anders!). Een paar maanden geleden zag ik voor het eerst een houten MacBook case en ik werd op slag verliefd, die moet ik hebben. Bovenstaand exemplaar vind je terug op AliExpress en kost rond de 20 euro, prima prijs voor zo’n cover.

De meeste hoesjes in dit artikel zijn trouwens van de website Smartphonehoesjes, hier hebben ze vrijwel voor iedere gadget wel leuke exemplaren.  Kun je meteen voor ieder apparaat een toffe beschermhoes aanschaffen 😉

Wat voor telefoonhoesje heb jij op dit moment?

Liefs,
Denise

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Rachel 27 september 2016 at 11:36

  Zo’n marmeren case/sticker voor je laptop is zo tof! love it

 • Reply lonneke 27 september 2016 at 12:55

  Pretty zijn ze! Ik wil heel graag zo’n marmeren stickers voor mijn Mac.
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Je dag zo bewust mogelijk (be)levenMy Profile

 • Reply Kim 27 september 2016 at 13:39

  Wat mooi allemaal! Ik zou toch voor het zwarte marmeren hoesje gaan. Die vind ik zó gaaf.
  Kim plaatste onlangs…It’s my 23rd birthday + cadeautjes van Kim!My Profile

 • Reply Anouk 27 september 2016 at 20:35

  Super cute!

 • Reply Yvette 28 september 2016 at 00:18

  Leuke hoesjes?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten