Beauty

Caption Classics Collection – 8 nieuwe kleuren

10 december 2016

Al eerder schreef ik over een collectie van het merk Caption, maar ook dit najaar zijn ze weer op de markt gekomen met acht nieuwe kleuren uit de Classics Collection. Vandaag een zéér uitgebreide review over één van de fijnste merken op het gebied van nagellak, kijk je met me mee?

Allereerst even een kleine opmerking, vandaag staat er geen nieuwe plog voor Plogmas online. Ik heb gister helaas de hele dag in bed gelegen en voelde mij niet goed. Daarom vandaag dit artikel!

Voor diegene die mijn vorige review over de speciale lakjes van Caption niet gelezen hebben: ze beloven dat de lakjes maar liefst negen dagen(!) lang netjes op je nagels blijven zitten. Vaak ben ik hier sceptisch over, maar Caption heeft mij afgelopen keer ook bewezen dat het mogelijk is. Vandaag review ik dus de acht nieuwe kleuren uit de Caption Classics Collection, een super gevarieerde collectie van classy cremetinten tot flashy shimmers. Alle kleuren uit deze herfstcollectie zijn speciaal uitgekozen door de trendkleuren die dit najaar gespot zijn op de runway. Altijd goed dus!

Alle lakjes van Caption kun je trouwens vergelijken met een soort gellak, maar dan zonder het gebruik van een uv-lamp. De nagellak is gemaakt met de zogenoemde lacQ3-technologie, dat ervoor zorgt dat je nagels binnen een minuut droog zijn en dat het tot drie keer langer(!) mooi blijft zitten. Daarnaast kun je het er met gewone nagellakremover weer afhalen en zorgen de kleuren in combinatie met de speciale base- en topcoat voor het mooiste effect.

Get to the point

Goed, daar gaan we dan. Allereerst de kleur “get to the point”, die er op de foto’s iets roder vanaf is gekomen dan ‘ie daadwerkelijk is. De kleur is oranje en en heeft een rode gloed, een echte herfsttint. Ik vind de kleur vooral heel erg uniek, nog nergens anders ben ik eigenlijk zo’n nagellak kleur tegengekomen.

Feel the yes

De tweede kleur uit de Classics collectie is de kleur “feel the yes”, een super mooi blauw kleurtje. Ik vind de vrolijke kleur eigenlijk ook hartstikke geschikt voor de zomer (en eigenlijk voor het hele jaar), maar ook leuk om tijdens de wintermaanden te dragen. Absoluut één van mijn favorieten!

Would you rather?

“Would you rather?” is de derde kleur van deze nieuwe herfstcollectie en bevat een diep bordeauxrood kleurtje, erg mooi. Ik vind dit echt een winterse kleur, ideaal om op dit moment je nagels mee te lakken. Daarnaast heeft het lakje een soort parelmoer glans, erg mooi. Ik merk meteen dat dit soort donkere lakjes een stuk egaler lakken én langer blijven zitten. Geen idee waar het door komt, maar ik heb alle lakjes een week lang getest 🙂

Milk it

En dan hebben we de kleur “Milk it”, voor mij persoonlijk de kleur die het minst bij me past. Sowieso draag ik eigenlijk nooit hele lichte kleuren op mijn nagels, vaak houd ik het dan echt bij nude tinten. De kleur Milk it zit tussen wit en roze in, wel heel erg apart. Wel tof dat ze in deze collectie zowel hele donkere als hele lichte kleuren hebben gestopt, lekker variërend.

To be perfectly honest

Het donkerste lakje van de Classics collectie is “to be perfectly honest”, een donkerbruine kleur met shimmers. Op de foto zie je de shimmer niet echt duidelijk naar voren komen, maar ook bij deze kleur zit een soort parelmoer verwerkt. Het enige nadeel dat ik bij deze mooie kleur kan bedenken is dat dit het lastigste is om te lakken. Alle “foutjes” zie je duidelijk, goed opletten dus!

Treat yourself

De kleur “treat yourself” is de zesde kleur van de collectie en mooie nude tint. Super draagbaar en één van mijn favorieten. Ik vind het fijn om dit soort kleurtjes te dragen, het ziet er namelijk niet meteen uit als nagellak, maar gewoon als mooie en verzorgde nagels. Toppertje!

Cash in

En “Cash in”, een groene tint, is het zevende lakje van de nieuwe Caption collectie. Vind hem echt ontzettend mooi, super draagbaar en overal bij te combineren. De kleur is ook best uniek en hij dekt voor de volle 100 procent in maar één laag.

Defy then deny

En last but not least, de kleur “defy then deny”, iets lichter rood van kleur dan de lak “would you rather?”. Misschien wat overbodig om deze ook in de nieuwe collectie te stoppen omdat ze zo veel op elkaar lijken, maar een mooie kleur is het wel. Hij is iets meer roze en minder opvallend, love it!

Mijn conclusie over de nieuwe Classics Collection? Ik ben weer aangenaam verrast! De kleuren zijn draagbaar, prima voor iedere dag en kunnen eigenlijk bij iedere outfit gecombineerd worden. Ondanks dat ik heb gemerkt dat de lichtere kleuren minder lang blijven zitten dan de donkere tinten, ben ik nog steeds erg enthousiast over de gellakjes van Caption. Wel heb ik gemerkt dat ik negen dagen met één keer lakken echt niet red, na vijf dagen is het tijd om de kleur van m’n nagels te halen vanwege een aantal chips. Maar goed, met een “normale” nagellak kan ik iedere dag m’n nagels lakken, dus voor mij is dit nog steeds een goede uitkomst. Voor een flesje van 10ml betaal je trouwens 16,95 euro. Niet goedkoop, maar wel ideaal wanneer je maar vijf minuten hoeft te voor een hele week lang mooie nagels.

Heb jij wel eens nagellak van Caption gebruikt? En zo ja, wat vond je ervan?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply anna 10 december 2016 at 10:26

  Wat een mooie kleurtjes, fijne review! De laatste tijd koop ik alleen maar duurdere nagellak, omdat je toch wel verschil merkt qua houdbaarheid. Lakjes van Rimmel blijven bij mij ook erg lang zitten, zo fijn!
  anna plaatste onlangs…MLBB #89 | AMSTERDAM, EEN VERWARDE CAVIA EN CADEAUTJES!?My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:53

   Die moet ik ook echt eens gaan testen, heb ik nog nooit gedaan. Shame on me!

 • Reply Laura 10 december 2016 at 11:13

  prachtige kleuren! Ik vind cash in prachtig:)
  Laura plaatste onlangs…Deze enkellaarsjes staan op het verlanglijstje van elke fashionistaMy Profile

 • Reply Julie 10 december 2016 at 13:05

  Super mooie kleuren xx Ik vind ze allemaal even leuk.

 • Reply Wies | Nature of Happiness 11 december 2016 at 10:58

  Ik ken dit merk nog helemaal niet, maar wat een mooie kleurtjes! Would you rather? is mijn favoriet 🙂

 • Reply Arielledannique 11 december 2016 at 18:43

  Super mooie kleurtjes dit! Ik vind die pakjes zo fijn, het blijft zo lang op je nagels zitten echt Love IT!

  With Love ArielleDannique
  Arielledannique plaatste onlangs…Room Styling, Room TourMy Profile

 • Reply alexa 11 december 2016 at 20:56

  wat een leuke / verschillende kleurtjes!
  alexa plaatste onlangs…Wat denken mannen: hoe mannen een vrouw scorenMy Profile

 • Reply Florence 11 december 2016 at 22:48

  Wat een prachtige kleuren! Zou ze allemaal wel willen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten