Geen categorie

Catrice make-up pakket van Trekpleister

14 mei 2014

Gisteren – dinsdag 13 mei – hadden ze weer een ontzettend leuke actie bij Trekpleister. Voor maar €15,- kreeg je een goedgevuld tasje van Catrice of Essence mee naar huis. Natuurlijk kon ik deze kans niet laten schieten en kocht ik een Catrice tasje vol met prachtige budget producten, ter waarde van maar liefst €53,-! Wanneer ik snel naar de producten in het tasje keek, zag ik nog geen bekende items uit mijn stash, joepie! Benieuwd wat er in zit? Kijk mee!

Ik kan bijna niet geloven dat ik al deze producten heb gekregen voor maar €15,-, echt spotgoedkoop. Volgens mij zijn het alleen maar items uit het nieuwe assortiment, waarvan ik nog niks zelf aangeschaft had. Dubbel geluk! Hebben jullie nog een voorkeur voor een review? Ik zelf heb al wel wat leuke items in gedachten om een artikel over te schrijven, so stay tuned!

Heb jij een Essence of Catrice tasje gekocht?

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mariëlle M. 14 mei 2014 at 13:42

  Heel leuk zo'n actie 🙂 Ik had helaas wat producten al en de rest vond ik niet zo denderend! Wat heb je mooie foto's gemaakt! Hoe doe je dat zo :)?

  • Reply Denise van Kalmthout 14 mei 2014 at 14:02

   Ik heb een witte ondergrond met een soort glazen effect! Daardoor zie je de schaduwen mooi en je kunt er dus bijvoorbeeld ook op schrijven en dan weer uitvegen. Dankjewel!

 • Reply Beautyjuf 14 mei 2014 at 13:45

  Ok, ik geef het toe: ik ben jaloers op je! 😉 Ik moest gisteren werken, dus kon helaas niet zo'n toilettasje halen. Vanochtend ben ik nog eventjes bij Trekpleister geweest, want wie weet…Maar, ze waren uitverkocht. Begrijpelijk! Er zitten mooie producten in! Veel plezier ermee 🙂

 • Reply Anouk 14 mei 2014 at 14:16

  Wat een leuk tasje met veel producten! Ben benieuwd naar de primer!

 • Reply @nailsbyfml 14 mei 2014 at 14:36

  Hele toffe spullen! Ik was hier al benieuwd naar! Echt super gaaf 🙂

 • Reply Manon Boerakker 14 mei 2014 at 14:52

  Leuk tasje alleen sommige producten heb ik al!

 • Reply Sarah 14 mei 2014 at 15:06

  Goede koop, zitten echt leuke dingen in! Ik ben wel benieuwd naar het Absolute Bright Eyeshadow Palette, dus daar mag je van mij wel een review over schrijven 🙂

 • Reply Carola 14 mei 2014 at 15:11

  Dat is inderdaad erg goedkoop!
  Er zitten een aantal leuke producten in!

 • Reply Betty Budget 14 mei 2014 at 15:35

  Lekker betaalbaar <3

 • Reply Natiza | The Beauty Blondie 14 mei 2014 at 17:22

  Ik heb hem zelf ook gekocht ! YEAH

 • Reply Britt Huntjens 14 mei 2014 at 18:08

  Wat begin ik er maar steeds meer van te balen dat hier in de buurt geen trekpleister zit , helaas!

 • Reply Femke 15 mei 2014 at 09:32

  WAAROM WIST IK NIKS VAN DEZE ACTIE AARGH. Anders had ik deze sowieso gekocht! Supermooie producten 🙂

  liefs,
  Femke

 • Reply Sanne dm 15 mei 2014 at 12:48

  Wat een fantastische actie. Je hebt echt wel een koopje gedaan.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten