Geen categorie

Collistar – Talasso Scrub Anti-Age

24 augustus 2014

In m’n top drie van favoriete bodyproducten staat absoluut de bodyscrub. Er gaat niets boven een heerlijk schone en zachte huid, met een onwijs lekkere geur. Na het testen van misschien wel twintig verschillende soorten, heb ik eindelijk m’n holy grail gevonden. De Talasso Scrub van Collistar bevat namelijk ook olie, waardoor een bodylotion niet eens meer nodig is. Ideaal! Benieuwd naar dit product? Lees mee!

Collistar heeft in totaal 3 van deze soort scrubs in het assortiment. Mijn absolute favoriet is Talasso Scrub Anti-Age, een heerlijke scrub met mandarijn, vanille en citrus. Natuurlijk is mijn huid nog hartstikke jong en heb ik geen anti-age producten nodig, toch kan het absoluut geen kwaad om deze scrub te gebruiken. De huidveroudering wordt een beetje tegengegaan, je kan er maar op tijd mee beginnen toch! Zoals je ziet is de pot fijn afgedekt met een folie, zodat de olie niet uitdroogt.

Bij deze pot scrub krijg je een groen spateltje, waarmee je de substantie door elkaar kunt mengen. Zoals je ziet gaat de olie een beetje drijven na verloop van tijd. Ook zit er nog een stuk plastic in om de pot mee te hersluiten, zodat ‘ie niet uitdroogt. Het is absoluut niet de bedoeling om deze scrub op je gezicht aan te brengen – hij is veel te grof! -, maar verder kun je jezelf heerlijk van top tot teen insmeren, wat onwijs handig gaat met het spateltje.

Zoals je ziet is de substantie redelijk dik, met een grove korrel zout en vrij veel olie waardoor de huid heerlijk soepel wordt. Deze scrub van Collistar is niet alleen heerlijk in gebruik, het voedt de huid op vier verschillende manieren. Allereerst versterkt het zeezout het versnellen van de cellen op je huid. Ook helpt het de huid herstellen en heeft het een revitaliserende werking. De huid gaat duidelijk stralen na gebruik en ook het ontstaan van pigmentvlekjes wordt tegengegaan. Dit heb ik gelukkig nog niet nodig, maar het is altijd mooi meegenomen haha!

Je kunt zelf beslissen of je graag een milde of intensievere scrub gebruikt. Wanneer je ‘m op de droge huid gebruikt, voel je de zoutkorrels veel intensiever over de huid gaan. Ook kun je er voor kiezen om je huid alvast wat vochtig te maken, zo zal de scrub ook wat milder in gebruik zijn.

Ontzettend fijn dat er een hersluitbaar stukje plastic bij zit, zo droogt de scrub niet uit en kun je ‘m ook veilig meenemen. De pot is trouwens ontzettend groot, er zit maar liefst 700 gram in – dit is echt ontzettend veel, een normale scrub bevat zo’n 200 gram! – en je doet dan ook wel een tijdje met dit product voordat je de bodem bereikt. Het prijskaartje is helaas ook aanwezig, hij ligt momenteel voor โ‚ฌ44,95 euro bij Douglas in de schappen.

Na het gebruik van de scrub blijft er een subtiel vettig laagje over op de huid, heerlijk! Zoals je ook ziet op de foto hierboven, blijven de waterdruppeltjes op de huid liggen door de olie die in de scrub zit verwerkt. M’n huid is ontzettend zacht, er is zelfs geen bodylotion meer nodig. Ideaal voor deze luie student!

De Talasso Scrub Anti-Age van Collistar is absoluut m’n favoriete scrub tot nu toe. De heerlijke geur blijft dagen hangen, de huid wordt ongelofelijk zacht en er hoeft zelfs geen lotion meer aan te pas te komen. Het prijskaartje is aanwezig, maar wanneer je terugrekent zie je dat deze pot best voordelig is, hij is gewoon mรฉga!

Collistar Talasso Scrub Anti-Age โ‚ฌ44,95 euro – te koop bij de luxe parfumerie


Welke scrub gebruik jij?

You Might Also Like

66 Comments

 • Reply Mandy Bos 24 augustus 2014 at 06:58

  Hij lijkt me heerlijk maar de prijs houd me toch wel tegen! Ik gebruik scrubs van Rituals, die zijn ook heerlijk en redelijk betaalbaar! ๐Ÿ˜‰ Xx

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 09:07

   Rituals scrubs zijn inderdaad ook heerlijk, maar vaak zit daar maar 200 gram in! Dan betaal je in verhouding zelfs meer!

 • Reply Marloes Mol 24 augustus 2014 at 07:08

  Ziet er goed uit zeg, al vind ik het wel erg duur voor een scrub! Ik gebruik er eentje van TBS op dit moment!

 • Reply Oumfeerozah@live.nl 24 augustus 2014 at 07:10

  45 euro's tja, dan moet hij wel super zijn he! Hihi, al moet ik zeggen dat hij er erg fijn uit ziet. Wellicht waag ik een gokje

 • Reply Laralaurentia 24 augustus 2014 at 09:07

  Na het lezen van je review klinkt hij als een fijne scrub, maar ik ga dan toch liever voor een van de Bodyshop en dan nog een bodybutter erover. Toch iets goedkoper ๐Ÿ™‚

 • Reply Iris 24 augustus 2014 at 09:12

  Wat een heerlijk product! Ik heb nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar!

 • Reply Bo 24 augustus 2014 at 09:21

  Deze lijkt me heerlijk, maar dat moet denk ik ook wel met zo'n prijs haha. Mooie foto's!

 • Reply @nailsbyfml 24 augustus 2014 at 09:25

  Hij lijkt me echt super fijn!

 • Reply Petra 24 augustus 2014 at 09:35

  Wat een kleurtje heeft deze scrub, echt heel opvallend….het klinkt echt super dit product….ben erg benieuwd, maar mijn portemneetje werkt even niet zo heel erg mee vandaag en morgen….

 • Reply Kim B 24 augustus 2014 at 10:02

  Oeh dit ziet er echt heerlijk uit! Ik maak zelf altijd scrub van kokos.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 • Reply Lizzy 24 augustus 2014 at 10:02

  Wat een heerlijke scrub! Hij lijkt me erg fijn! ๐Ÿ™‚ Ik wil de geur nu meteen ruiken haha! Jammer dat het wat prijzig is, maar dat vergeten we maar even!

 • Reply Anna 24 augustus 2014 at 10:20

  Dit lijkt me een heerlijke scrub <3 Helaas wel wat te duur ๐Ÿ™ X

 • Reply claudia verloop 24 augustus 2014 at 10:30

  Het lijkt me echt een heerlijk product, maar zoooo duur haha ๐Ÿ™‚

 • Reply Eva Realitijd 24 augustus 2014 at 10:45

  Ik heb hier eens een testertje van gehad en vond hem zeker fijn!

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 11:31

   Ik ben inderdaad ook met een testertje begonnen en werd meteen overtuigd!

 • Reply Kim 24 augustus 2014 at 11:22

  Hij ziet er zo heerlijk uit! <3

 • Reply Emily 24 augustus 2014 at 11:32

  Ziet er zo fijn uit! Zeker dat laatste als er nog een beetje olie achterblijft op je huid.

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 24 augustus 2014 at 11:50

  Ziet er echt heerlijk uit!

 • Reply Jolet 24 augustus 2014 at 12:02

  Hij lijkt me heel fijn! Collistar is een fijn merk, ik heb er zelf een make-up remover van. De beste ooit als je het mij vraagt! ๐Ÿ™‚

 • Reply Jasmijn 24 augustus 2014 at 12:15

  Hele fijne uitgebreide review! Lijkt me een heerlijk product ๐Ÿ™‚ Prachtige foto's heb je ook gemaakt!

 • Reply Saraya Callewaert 24 augustus 2014 at 12:32

  Deze lijkt me erg fijn!
  X

 • Reply Priscilla Dijkman 24 augustus 2014 at 13:24

  Lijkt me een heerlijke scrub maar of ik er zo veel geld voor over heb, ik denk het niet! Ik ben net zo tevreden met rituals en the body shop ๐Ÿ™‚ Fijn review

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 13:42

   Het verschil is wel dat m'n huid hier ontzettend zacht en gezond uitziet na gebruik! Het is inderdaad wel veel geld…

 • Reply Sarah 24 augustus 2014 at 13:31

  Hmm, hij klinkt wel heel fijn maar โ‚ฌ45 voor een scrub vind ik wel een beetje veel als je niet zeker weet of hij ook iets voor jou is, haha! Ik gebruik nu een van TBS, heeeerlijk vind ik die!

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 13:42

   Je hebt ook samples, die zou ik sowieso eerst proberen! Heb ik ook gedaan!

 • Reply iThinkPink 24 augustus 2014 at 13:41

  Lijkt me een fijne scrub!

 • Reply marleen 24 augustus 2014 at 14:03

  Hee ik heb je genomineerd voor de sunshine bloggeraward, liefsx

  thesmallthings-blog.blogspot.nl

 • Reply Jill Van Dooren 24 augustus 2014 at 14:10

  Producten van collistar zijn zo verschrikkelijk fijn, ik snap wel dat dit je favoriete srub tot nu toe is!

 • Reply Amber 24 augustus 2014 at 14:50

  Ik heb inderdaad veel goede verhalen over deze scrub gehoord. Ik heb er nog een sample van liggen. Ga hem binnenkort dan maar snel proberen!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 24 augustus 2014 at 15:07

  Ik heb deze ook samen met de bodylotion ervan. Die combinatie is zรณรณรณรณ fijn hihi. Heerlijk!

 • Reply Madeleine 24 augustus 2014 at 15:17

  Fijne review en echt prachtige foto's! Ik heb nog niet eerder huidverzorgingsproducten van Collistar gebruikt, maar deze scrub lijkt me heerlijk!

 • Reply Mrs. Chocolate 24 augustus 2014 at 16:30

  Ik hou van scrub, deze lijkt me heerlijk! Hij gaat wel een beetje boven mijn budget, maar als je het er echt voor over hebt is deze denk ik wel echt heel fijn. ๐Ÿ™‚

  • Reply Denise van Kalmthout 24 augustus 2014 at 19:02

   Hij is inderdaad wat prijzig, maar er zit echt een enorme hoeveelheid in!

 • Reply leruaa 24 augustus 2014 at 18:20

  Die scrub lijkt mij super fijn! Deze gaat alvast op mijn verlanglijstje want als student kan ik het mij momenteel niet veroorloven om โ‚ฌ45 aan een scrub uit te geven.

 • Reply beautylisz.com 25 augustus 2014 at 09:37

  Lijkt me een heerlijke scrub! โ‚ฌ45 is voor mij iets te duur op dit moment maar zal hem zeker even onthouden! dankjewel voor je goeie uitleg/review. xx

  • Reply Denise van Kalmthout 25 augustus 2014 at 09:49

   Het is inderdaad veel geld, maar je krijgt er een heel mooi product voor terug! Geen dank, lief van je!

 • Reply Bianca 25 augustus 2014 at 19:57

  Ooh die lijkt me heel fijn zeg! Scrub is m'n favo lichaamsproduct en deze wil ik wel graag aan mijn stash toevoegen ๐Ÿ™‚

 • Reply Rachel Kromdijk 26 augustus 2014 at 09:31

  Klinkt als een heel lekker product! liefs x

 • Reply Evelien 26 augustus 2014 at 14:52

  De Talasso scub is inderdaad ontzettend fijn! Hij staat bij mij ook in de douche en geniet er elke keer van als ik 'm gebruik.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten