Persoonlijk

Current Favourites – Cadeautjes, Pauls Boutique en Tenerife

14 oktober 2015

De afgelopen tijd heb ik weer heel veel leuke dingen ontdekt die ik graag met jullie wil delen. Van mijn favoriete hotspot tot mijn favoriete product en mijn mooiste item op het gebied van fashion. Er staan weer zes héle mooie favorieten voor jullie klaar (die jullie waarschijnlijk ook nét zo fijn vinden als ik..!)

Favoriete product – Batiste droogshampoo
Mijn favoriete product van dit moment? Dat is zonder twijfel de nieuwe droogshampoo van Batiste. Drie weken geleden vielen er twee varianten van deze droogshampoo in m’n brievenbus en sindsdien ben ik verkocht. Echt verkocht. Beide flacons zijn inmiddels he-le-maal leeg een vooral de light & blonde variant werkt fantastisch wanneer je snel last hebt van vet haar (wat bij mij helaas ook wel eens voor kan komen…). Naast de super leuke print op de droogshampoo’s ruiken ze ook nog eens lekker en heb je binnen no-time weer een frisse coupe.

Favoriete hotspot – Proeflokaal Bregje

Het is jullie de afgelopen maanden (en misschien wel jaren) vast niet ontgaan, maar Joost en ik houden wel van een hapje buiten de deur eten. Vaak eten we heerlijke sushi of een driegangenmenu bij het Hooihuis, maar dit keer leek ons het leuk om een nieuw restaurant in Breda te proberen. Proeflokaal Bregje is pas net geopend en echt súper voordelig. Voor het geld wat we normaal gesproken voor drie gerechten betalen, kunnen we hier maar liefst drie keer(!) eten. Komt daar ook nog eens bij dat het gewoon erg lekker is en het er van binnen leuk uitziet. Aanrader!

Favoriete vooruitzicht – Tenerife

Be prepared, sorry dat ik jullie weer spam met mijn voorpret over Tenerife en cocktails drinken in het zonnetje…  Na deze acht weken fulltime stage kan ik op dit moment echt aan niets anders denken, het komt nu stiekem wel héél dichtbij… Bovenstaande foto’s nemen me weer terug naar het lekkere zonnetje in Egypte tijdens de mei-vakantie dit jaar. Ik twijfel er eigenlijk niet aan dat die vakantie volgende week weer net zo heerlijk wordt. To be continued!

Favoriete gevoel – Onverwachte cadeautjes

Joost en ik zijn drie jaar samen (en inmiddels alweer drie jaar en een maand!), maar het blijft stiekem heel erg leuk en lief om af en toe een cadeautje te krijgen. Al helemaal wanneer dat cadeautje iets is wat je helemaal niet verwacht had. Een paar maanden geleden ben ik helaas een pareloorbel kwijt geraakt en aangezien mijn oren ontzettend zweren van alles wat niet van zilver is en ik alleen maar parels draag, heb ik dus ook maanden zonder oorbellen rondgelopen. Het is even wennen, maar inmiddels loop ik weer iedere dag met deze parels in mijn oren. Lief!

Favoriete horloge – Daniel Wellington Dapper

Zijn jullie mijn nieuwe Daniel Wellington horloge al beu? I know, ik kan er niet over ophouden, maar na een week ben ik nog steeds smoorverliefd op dit nieuwe exemplaar. De blauwe wijzers, de Romeinse cijfers en het lichtbruine bandje… zo veel redenen om hem niet meer af te doen. Mocht je net zo verliefd zijn op Daniel Wellington horloges als ik: met de kortingscode ‘beautydenies’ krijg je tot 31 oktober 15% korting op alle horloges op de officiële website van Daniel Wellington.

Favoriete tas – Pauls Boutique Bethany
Yes, nog een nieuw exemplaar in mijn garderobe! Naast al mijn nieuwe schoenen, horloges en andere sieraden staat er nu ook een tas te pronken tussen de nieuwe aanwinsten. Van Pauls Boutique mocht ik rondneuzen in hun collectie en ik wist meteen dat deze Bethany-tas met me mee naar huis zou gaan. Look how pretty! Ik weet in ieder geval zeker wat er de komende tijd aan mijn arm hangt én welke tas ik meeneem tijdens mijn vlucht richting Tenerife.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Sophie 14 oktober 2015 at 06:23

  Ah wat een heerlijke vooruitzichten. Geniet ervan!
  Sophie plaatste onlangs…Liefde voor laterMy Profile

 • Reply Céline 14 oktober 2015 at 06:32

  ah nu heb ik ook helemaal zin in de zon! Over iets meer dan een week ga ik met mijn vriend een paar dagen naar Lapland. Hopelijk zien we dan het noorderlicht!
  Céline plaatste onlangs…Culturele verschillen tussen Finland en NederlandMy Profile

 • Reply Céline 14 oktober 2015 at 06:32

  ah nu heb ik ook helemaal zin in de zon! Over iets meer dan een week ga ik met mijn vriend een paar dagen naar Lapland. Hopelijk zien we dan het noorderlicht!
  Céline plaatste onlangs…Culturele verschillen tussen Finland en NederlandMy Profile

 • Reply Femke 14 oktober 2015 at 06:53

  Wat een mooie items: je tas en je horloge!! Lief dat je onverwachts een cadeau kreeg, dat is natuurlijk altijd leuk :-)! Proeflokaal Bregje moet ik echt eens opzoeken..ik hoor hier veel wisselende verhalen over maar wil het zelf wel eens een keer ervaren :-)!
  Femke plaatste onlangs…New in: Invito shoes & bagMy Profile

 • Reply Dina 14 oktober 2015 at 07:50

  Woaaah dat is toch ook een heerlijk vooruitzicht, Tenerife! 😀
  Dina plaatste onlangs…Weekend in het bosMy Profile

 • Reply raounak 14 oktober 2015 at 08:19

  Heel verliefd op jouw tas!! Super leuk!
  raounak plaatste onlangs…XenofobielobieMy Profile

 • Reply Svenja 14 oktober 2015 at 08:26

  Zo een heerlijk vooruitzicht dat je volgende week op vakantie gaat! En wat een lief cadeau van je vriend, de oorbellen zien er erg pretty uit. Je nieuwe tas is ook prachtig, daar ga je vast veel plezier van hebben <3
  Svenja plaatste onlangs…Home Inspiration / Fall DecorationMy Profile

 • Reply Kim 14 oktober 2015 at 08:39

  Wat een ontzettend lief cadeau van je vriend. Leuk om dan eindelijk weer iets te kunnen dragen. De tas van Paul’s is echt onwijs mooi!
  Kim plaatste onlangs…Secondhand beauty | de oranje bikerjackMy Profile

 • Reply Jamey 14 oktober 2015 at 08:43

  <3 mooi horloge!
  Jamey plaatste onlangs…Warm & fuzzy – Mijn nieuwe outfitMy Profile

 • Reply lonneke 14 oktober 2015 at 08:54

  Leuke dingen weer Denise!
  Je Pauls Boutique tas is super pretty <3
  Liefs lonneke
  lonneke plaatste onlangs…10 dingen die ik dit jaar nog wil doen!My Profile

 • Reply Simone 14 oktober 2015 at 09:21

  Wat een ontzettend lief cadeautje van Joost én wat een mooie tas! Super leuk al die nieuwe accessoires. Lekker dat je volgende week alweer op vakantie gaat, ik ben wel een klein beetje jaloers hoor, al die mooie reisjes!

 • Reply Moniek 14 oktober 2015 at 10:00

  Wat een heerlijke favorieten allemaal! Wat ontzettend lief van je vriend om je die oorbellen te geven! Ze zien er erg mooi uit!
  Moniek plaatste onlangs…Outfit | Een heerlijke herfstwandelingMy Profile

 • Reply Mariëlle 14 oktober 2015 at 10:00

  Wat ben ik jaloers op het uitzicht op zon, zee een strand!! En wat ontzettend lief van je vriend 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Kiehl’s Midnight Recovery ConcentrateMy Profile

 • Reply Mandy 14 oktober 2015 at 10:41

  Ohh wat een heerlijk vooruitzicht, Tenerife. Met het koude weer extra lekker zeg. En zo lief en mooi je cadeau van Joost.

 • Reply Lizzy 14 oktober 2015 at 13:10

  Batiste droogshampoo is inderdaad zo fijn! En wat een mooie parel oorbellen heb je gekregen! Zo leuk om te krijgen! 🙂 En de tas vind ik echt iets voor jou! Prachtige foto’s trouwens, mijn complimenten!
  Lizzy plaatste onlangs…Film reviews: De Ontsnapping, Walking On Sunshine & meerMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 14 oktober 2015 at 13:33

  Ik ben verliefd op je horloge

 • Reply Annemieke 14 oktober 2015 at 14:36

  Ooo, dat horloge en die tas! Fan-tas-tiiisch!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 14 oktober 2015 at 16:34

  Wat leuk dat je onverwacht een cadeau kreeg 😀 Heel veel plezier!!
  En die tas is echt prachtig <3
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Aardappel ovenschotel met paprika en preiMy Profile

 • Reply Linda 14 oktober 2015 at 18:05

  Je tas is echt een beauty, net als de parels en je horloge! En wat is een weekje naar de zon gaan fijn om naar uit te kijken! <3

 • Reply Anouk 14 oktober 2015 at 18:19

  Love the bag!
  Anouk plaatste onlangs…OOTD: SWEATER WEATHERMy Profile

 • Reply Saraya 14 oktober 2015 at 21:38

  Oo parel oorbellen zijn erg mooi, lief dat je het hebt gekregen van je vriend 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Nivea Aqua Effect Make-up Basis / Droge & Gevoelige Huid!My Profile

 • Reply Manon 14 oktober 2015 at 23:39

  Hele mooie favorieten heb je!
  Manon plaatste onlangs…Stuur jij nog wel eens een kaartje?My Profile

 • Reply Anniek 15 oktober 2015 at 07:15

  Aah, wat vet dat je naar Tenerife gaat Denise! Tenerife lijkt me zo’n ontzettend mooi eiland (Mijn oma gaat er vaak heen en laat altijd foto’s zien. Yup :)), en ook gewoon heerlijk om lekker te ontspannen na zo’n drukke tijd. En wat lief, dat cadeau van je vriend!

 • Reply Esmee 15 oktober 2015 at 07:19

  Oh die Pauls Boutique tas is zo ontzettend mooi! En dat DW horloge is ook al zo mooi!

  Liefs Esmee
  Esmee plaatste onlangs…Lifebyesmee.nl bestaat 1 jaar + MEGA WINACTIEMy Profile

 • Reply Withlovefroms 17 oktober 2015 at 18:49

  Leuke favorieten! En wat een mooie vooruitzichten! 🙂

 • Reply anna 18 oktober 2015 at 14:23

  Wat een leuke favorieten! En wat heerlijk dat je een week naar Tenerife gaat, dat zou ik ook wel willen. Normaal gesproken was het nu herfstvakantie, maar door stage heb ik helemaal geen vakantie. Heb jij gewoon een weekje vrij kunnen nemen? Zo ja, jaloers!!! Geniet er van <3

 • Reply wendy 20 oktober 2015 at 02:46

  Je bent goed verwend! De tas van Pauls boutique is super leuk! Heerlijk dat je naar Tenerife gaat. Ik heb gisteren mijn vakantie naar Dubai geboekt en kan echt niet wachten.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply Alexandra 20 oktober 2015 at 09:57

  Wat een fijne dingen allemaal zeg! 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Primark Christmas 2015 & Minnie Mouse CollectionMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten