Lifestyle

De 10 best gelezen artikelen van 2015

31 december 2015

Het leek me leuk om alle knallers van dit jaar eens voor jullie op een rijtje te zetten, waardoor ik Google Analytics in ben gedoken en de best gelezen artikelen van 2015 weer naar boven heb gehaald. Vooral veel persoonlijke artikelen, maar toch ook wel een paar bijzondere toppers. Kijken jullie mee?

1. Mijn nieuwe Daniel Wellington horloge
Wauw, mijn best gelezen artikel is dus écht het artikel waarover ik vertel over mijn nieuwe Daniel Wellington horloge. Ik ben zelf overigens nog steeds iedere dag dolgelukkig met dit horloge rond mijn pols, maar blijkbaar vinden jullie ‘m ook erg leuk. En ik heb toevallig weer een nieuwe kortingscode voor jullie weten te regelen. Met de code ‘WinterBeauty’ krijg je tot 15 januari 2016 15% korting op de HELE collectie!

2. De cadeautjes voor mijn 21e verjaardag
Deze had ik stiekem wel een beetje aan zien komen. Toen ik het artikel over mijn verjaardagscadeaus online gooide, kreeg ik ontzettend veel bezoekers en leuke reacties. Ik geloof dat er ook heel wat mensen zijn die inmiddels zo’n leuke lightbox besteld hebben… dat overigens echt nog steeds het leukste verjaardagscadeau EVER is. Én betaalbaar!

Instagram-foto's3. Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?
Helemaal aan het begin van 2015 (en het enige artikel in dit lijstje van mijn oude lay-out!) schreef ik een artikel over mijn foto’s op Instagram. Sinds een jaar gebruik ik nu voor iedere foto dezelfde filter, iets waar ik ontzettend veel vragen over kreeg én waar dus ook hartstikke veel op gezocht is. Mocht je benieuwd zijn naar mijn filters, dan kun je dit artikel even lezen. Inmiddels heb ik alweer bijna 4.000 volgers meer, bizar!

Nieuwe-layout-wordpress4. Ik heb eindelijk een nieuwe lay-out!
Jippie! En, wat vinden jullie ervan? Op 28 september kreeg ik EINDELIJK een nieuwe lay-out en in dit artikel leg ik uit waarom ik van Blogger naar WordPress ben overgestapt en wat er precies veranderd is. 

5. Photo Diary #63 – mijn 21e verjaardag, Triangl bikini en sushi eten
En de Photo Diary’s scoren iedere week ook belachelijk hoog. Daarnaast zijn het stiekem ook gewoon de leukste artikelen om te maken én voor mij ook nog eens heel erg fijn om alles terug te lezen. Echt een online dagboek en ik geloof dat Triangl bikini’s het gewoon áltijd goed doen in blogland.

Denise6. 25 belangrijke dingen die je nog niet over mij weet!
Nog geen maand geleden schreef ik dit artikel, met 25 belangrijke dingen die je waarschijnlijk nog niet over me te weten bent gekomen. Ik deel natuurlijk hartstikke veel persoonlijke dingen op m’n blog, maar er blijven dingen die eigenlijk nooit ter sprake komen…… maar in dit artikel wel dus.

7. Outfit – black and white
En toch vinden jullie het ook leuk om outfit posts te zien, iets wat ik VEEL vaker moet doen. Gelukkig heb ik de komende weken tijd om weer lekker veel overdag te fotograferen. In dit artikel liet ik in ieder geval mijn nieuwe laarsjes zien (die ik overigens nog steeds zo’n beetje IEDERE dag draag) en een lekker dik vest.

8. De 11 leukste zoekopdrachten via Google
Naast mijn lieve trouwe volgers (slijm!) komen er natuurlijk ook op andere manieren mensen op mijn blog. Via Facebook, Twitter, Instagram, andere blogs, vriendinnen én via Google, waarbij ik stiekem alle zoekopdrachten kan zien. Over dit laatste kan ik echt een heel boek schrijven, het is af en toe hilarisch wat sommigen googlen (en vervolgens dus op mijn site belanden, maar hoe dan?!). In dit artikel vind je de 11 leukste zoekopdrachten via Google!

Kerst9. 9 toffe dingen om te vragen met Kerst
Ik vind het zelf ook altijd lastig om cadeaus te vragen wanneer het moment daar is (terwijl ik de rest van het jaar juist véél te veel op mijn wishlist heb staan…), maar ik ben dus niet de enige. Gelukkig. Overigens zijn deze negen cadeautips ook prima toe te passen voor een verjaardag, een nieuwjaarscadeau of gewoon zomaar… Hint!

Polabora polaroid foto's10. Tip voor de feestdagen: polaroid foto’s
En last but not least, de polaroid foto’s die ik afgelopen maand ontving. Ik vind ze nog steeds ontzettend leuk en kan het iedereen aanraden om op deze manier een kamer mee op te leuken. Ook super tof om als cadeau weg te geven!

Wat me meteen opvalt is dat al deze artikelen (met uitzondering van het artikel over Instagram) geplaatst zijn in de laatste twee maanden. Sinds ik van Blogger naar WordPress overgestapt ben en dus een compleet nieuwe lay-out heb worden alle posts veel meer gelezen, heel erg leuk om te zien. Veel favorieten zijn toch echt persoonlijke artikelen, maar dat had ik stiekem wel een beetje verwacht… Bedankt voor jullie support, ik weet in ieder geval nu wat jullie leuk vinden om te lezen én wat ik in het nieuwe jaar dus weer voor jullie ga schrijven.

Wat is jouw favoriete artikel van dit jaar?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Femke 31 december 2015 at 06:47

  Wat een leuke artikelen staan er in jouw top 10. De zoektermen vind ik toch wel een van de leukste, ik moet altijd lachen om dit soort artikelen :-)! Fijne jaarwisseling meid, op naar een mooi 2016!
  Femke plaatste onlangs…Mijn blogjaar in 2015My Profile

 • Reply Femke 31 december 2015 at 06:54

  Wat en leuk artikel! Zeker dat van die zoektermen staat om nummer 1 voor mij! Hoe gek is het soms hoe Google je kan linken bij dingen. Fijne oudejaarsdag en succes in het nieuwe jaar! Liefs

 • Reply Mariëlle 31 december 2015 at 08:22

  Altijd leuk om zo’n overzicht te zien! Fijne jaarwisseling! 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Mijn hoogtepunten van 2015My Profile

 • Reply Svenja 31 december 2015 at 09:12

  Je hebt afgelopen jaar weer een hoop prachtige artikelen geschreven Denise. Leuk om te zien dat je persoonlijke artikelen zo populair zijn! Ik wens je via deze weg alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe! liefs, Svenja.
  Svenja plaatste onlangs…Personal / Mijn hoogtepunten uit 2015!My Profile

 • Reply Tedje 31 december 2015 at 10:41

  Super leuk om zo’n lijstje te zien he! Vandaag staat ‘ie bij mij ook online 🙂
  Tedje plaatste onlangs…De 10 best gelezen artikelen op Teddlicious.nl in 2015My Profile

 • Reply Larissa 31 december 2015 at 11:12

  Leuk om te lezen! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik kijk zeker uit naar de artikelen die je volgend jaar gaat plaatsen! Fijne jaarwisseling en een mooi en fijn 2016! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…From last Monday #17My Profile

 • Reply Maaike 31 december 2015 at 11:47

  Ik moet zeggen dat ik je nieuwe lay-out héél erg tof vind en daarom ook de laatste twee maanden inderdaad vaker te vinden ben op je blog haha! Tof om te lezen dit lijstje <3

 • Reply Evelien 31 december 2015 at 12:52

  Heel leuk om te lezen, ik volg je nog niet lang maar vind je blog nu al heel leuk! Keep up the good work en fijn 2016!
  Evelien plaatste onlangs…Review: Lush Fairy Dust Dusting PowderMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 31 december 2015 at 13:30

  Ik lees sowieso graag jouw artikelen, maar dit zijn wel echt hele leuke artikelen! Vooral die zoektermen, ik kan daar echt van genieten 😀
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Onze clichés voor 2016My Profile

 • Reply Daphne 31 december 2015 at 13:44

  Wat een leuke artikelen! Ik heb ze ook allemaal gelezen 🙂 Mijn favoriet is toch wel de outfitpost of het artikel waarin je uitlegt hoe je je Instagramfoto’s bewerkt!

 • Reply Anouk 31 december 2015 at 15:04

  Leuke artikelen allemaal! Fijne jaarwisseling girl! xo
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT RECAP DECEMBERMy Profile

 • Reply Manon 31 december 2015 at 16:49

  Ontzettend leuke artikelen! Alvast een fijne jaarwisseling en top 2016!
  Manon plaatste onlangs…Persoonlijk | Wat ik heb geleerd in 2015My Profile

 • Reply joske 31 december 2015 at 18:45

  je bent een Toppertje! een succesvol, gezond en gelukkig 2016

 • Reply anna 31 december 2015 at 19:36

  Wat leuk zo’n overzicht! Die polaroid foto’s zijn zo tof. Fijne jaarwisseling!
  anna plaatste onlangs…DE HOOGTEPUNTEN VAN 2015!My Profile

 • Reply Justine 5 januari 2016 at 11:05

  Mooi overzicht! Ik heb er geen een gemist! <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten