Lifestyle

De 10 best gelezen artikelen van 2016

28 december 2016

Het jaar 2016 is weer voorbij gevlogen en uiteraard leek het me zoals gewoonlijk weer leuk om alle knallers van dit jaar voor jullie op een rijtje te zetten. Ik ben Google Analytics ingedoken en heb de best gelezen artikelen van 2016 weer naar boven gehaald, waarbij ik ook rekening heb gehouden met de verschillende categorieën op m’n blog. Vooral veel persoonlijke artikelen, maar toch ook wel een paar bijzondere toppers. Kijken jullie mee?

Allereerst maak ik van dit moment even gebruik om jullie allemaal te bedanken voor weer een fantastisch blogjaar. Mijn statistieken zijn weer aanzienlijk gestegen, ik heb er hele lieve volgers bijgekregen en er zijn weer mooie kansen op mijn pad gekomen. De best gelezen artikelen zijn dan ook vooral persoonlijke artikelen (en dat is niet gek, die vind ik ook het leukste om te schrijven!), maar ook de rest blijft niet achter. Hieronder vind je dan ook van de beste vier categorieën twee topartikelen terug die aanzienlijk boven de rest uitstaken. Mocht je dus nog een artikel gemist hebben, lezen dan! 😉

De best gelezen persoonlijke artikelen
1. PERSONAL – Minor behaald en minder leuk nieuws

Met stipt op nummer één van heel 2016 staat dit artikel, waarin ik een heel persoonlijk verhaal vertelde. Ik was al een aantal weken niet actief geweest op m’n blog en dat vroeg natuurlijk een verklaring… Naast dit minder leuke nieuws wist ik gelukkig ook te vertellen dat ik mijn minor behaald had (eindelijk!). Ik denk wel dat het vrij logisch is dat dit artikel in mijn top 10 voorkomt!

2. 15 dingen die je nog niet wist over mijn persoonlijke blog
Absoluut één van de leukste artikelen die ik heb geschreven het afgelopen jaar, maar ik had nooit verwacht dat dit artikel ook daadwerkelijk zo goed gelezen zou worden. Ik vulde een aantal vragen in over mijn blog, waarbij ik héél eerlijk antwoord gaf en vooral veel nieuwtjes vertelde.

De best gelezen artikelen op het gebied van fashion
1.
Primark shoplog mei 2016
Uiteraard (en niet heel verrassend) staan de Primark shoplogs van dit jaar weer met stipt op nummer één op het gebied van fashion. Overtreft alle outfitposts, er wordt nou eenmaal veel op gezocht via Google. De Primark shoplog van mei 2016 is wel echt het meest gelezen van allemaal, super leuk om te zien! Afgelopen oktober heb ik ook nog een exemplaar online gezet, ik denk dat het weer tijd wordt voor een heerlijke winter shoplog!

2. Zwarte enkellaarsjes van Sacha
Dit is voor mij echt een grote verrassing, het artikel over mijn favoriete enkellaarsjes van Sacha heeft het namelijk zó goed gedaan dit jaar! Het is misschien ook wel heel speciaal omdat ik deze schoenen minimaal vier keer per week draag, zo fijn zijn ze. Moet ook zeggen dat ik ontzettend blij ben met de foto’s, toen ik dit artikel schreef was ik net begonnen met mijn minor Fotografie en dat is te zien. Love it!

De best gelezen beauty artikelen
1. DIVA Professional Stijltang Genesis Digital
In maart dit jaarstond er een ontzettend leuk event op de planning: het Diva Professional Styling Event in de salon van John Beerens. Ik gingen in ieder geval niet met lege handen naar huis… Ik trof namelijk deze onwijs luxe DIVA Professional Genesis stijltang aan in mijn goodiebag. Een stijltang waar ik nu een half jaar later nog steeds lyrisch over ben, een echte aanrader

2. Yves Rocher Glossy Lip Pen: zes nieuwe kleuren!
Aan dit soort reviews besteed ik altijd heel veel tijd, het is leuk om te zien dat het dan ook vaak bekeken wordt en het onderwerp aanspreekt. Deze Glossy Lip Pennen van Yves Rocher gebruik ik ook nu nog dagelijks trouwens, ze zijn zo fijn. Voor betaalbare en mooie lipproducten kan ik je dus zeker doorverwijzen naar dit artikel!

De best gelezen artikelen op het gebied van lifestyle
1. Mijn ervaring met de 3-daagse sapkuur van SapVers
Met goede moed begon ik aan de 3-daagse sapkuur van SapVers, maar wat viel dat vies tegen zeg. Genoeg drinken is voor mij altijd al een probleem geweest, laat staan om drie dagen lang alleen maar te leven op sapjes. Niet voor mij besteed. Hier schreef ik dan ook een uitgebreid artikel over in dagboekvorm, super tof dat dit zo goed is ontvangen door jullie. Mocht je twijfelen om een sapkuur te volgen, dan kan ik je dit artikel zeker aanraden!

2. Een kijkje in mijn slaapkamer
Ik vind het zelf altijd heerlijk om bij een ander binnen te kijken, dus ik had wel een klein beetje voorspeld dat er veel mensen een kijkje in mijn slaapkamer wilden komen nemen. Ik beloofde jullie overigens nog een deel twee, maar ik denk niet dat ‘ie er nog komt. Deze zal vervangen worden voor héél veel updates rondom het nieuwe appartement, jeej!

Uiteraard doen de Photo Diary’s het iedere maandag ook hartstikke goed, maar die vond ik wat saai om in dit lijstje te verwerken. Daarnaast wil ik ook mijn artikel met plannen voor de zomervakantie en how to: jezelf meerdere malen in een foto zetten nog eventjes in het zonnetje zetten. Zijn ontzettend goed gelezen en stiekem mijn favorieten!

Welke artikelen lees jij het liefste?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Yvette 28 december 2016 at 06:28

  Persoonlijke posts zijn ook heel leuk om mensen beter te leren kennen .
  Ik hoop dat je volgend jaar weer net zo vrolijk en goed doorgaat zoals dit jaar 🙂

  • Reply Denise 28 december 2016 at 09:46

   Dat is lief Yvette! <3

 • Reply Femke 28 december 2016 at 07:02

  Ik begrjip wel waarom deze artikelen zo goed zijn gelezen. Ik ken ze ook, maar ik vind eigenlijk al jouw artikelen fijn om te lezen. Op naar een mooi nieuw blogjaar!
  Femke plaatste onlangs…Review: Etos Shaping & Highlighting KitMy Profile

  • Reply Denise 28 december 2016 at 09:47

   Heel leuk om te horen Femke! Daar gaan we voor! 🙂

 • Reply Tineke 28 december 2016 at 09:23

  Het verbaasd mij niets dat er een primark shoplog tussen staat, die zijn bij mij ook altijd favoriet!
  Liefs
  Tineke plaatste onlangs…Herkenbare problemen tijdens het dragen van jurkjesMy Profile

 • Reply Lotteke 28 december 2016 at 09:35

  ik vind alles van jou leuk om te lezen en wens je een leuk en heel succesvol 2017 toe.

  • Reply Denise 28 december 2016 at 09:49

   En ik jou ook! 🙂

 • Reply Larissa 28 december 2016 at 10:23

  Wat leuk om te zien aan het einde van het jaar, hè? Toch bizar om alle statistieken zo te bekijken. Alvast een fijne jaarwisseling! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…De 10 best gelezen artikelen in 2016My Profile

 • Reply Nienke 28 december 2016 at 11:54

  Mooi lijstje en ook veel variatie! Die foto’s van de enkellaarsjes van Sacha zijn inderdaad echt prachtig.

 • Reply Maaike 28 december 2016 at 19:41

  Zo’n sapkuur zou ook echt niks voor mij zijn hoor, ik heb dat ook een keer geprobeerd en ik ging bijna over mn nek van de vieze drankjes haha

 • Reply Sabine 28 december 2016 at 22:24

  Leuk om eens te zien wat je lezers het leukst vinden om te lezen! 🙂
  Sabine plaatste onlangs…Boxing Day dinner 2016My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten