Lifestyle

De 7 beste series op Netflix van dit moment

21 januari 2017

Af en toe is er niets fijner dan een dekentje erbij pakken, de voetjes omhoog op de bank én Netflix aanzetten. Ook ik maak mezelf er regelmatig schuldig aan, voor ik het weet ben ik weer anderhalf uur en twee afleveringen verder. Vandaag deel ik de beste series op Netflix van dit moment, deze kijk ik het allerliefste! kijk je met me mee?

1. Gossip Girl

Met stipt op nummer één staat bij mij toch echt nog steeds Gossip Girl. Al in 2007 werd het voor het eerst uitgezonden op TV, maar pas vorig jaar heb ik alle zes seizoenen achter elkaar afgekeken. Om precies te zijn heb ik de 121 afleveringen van 41 minuten binnen twee maanden gezien, ik denk dat dit wel aangeeft dat de serie bij mij een groot succes was. Voor diegene die geen flauw idee hebben waar ik het allemaal over heb: de serie Gossip Girl gaat over een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Naast dat ze veel geld hebben en de meest gave outfits dragen, zijn ze ook gewoon ontzettend knap. Allemaal gaan ze studeren, maar in plaats van goede cijfers halen zijn ze meer bezig met elkaar en met Gossip Girl, een website waar alle schandalen van iedereen op geplaatst worden. Echt een heerlijke feel good serie, waarbij je vooral niet te veel na moet denken. En wie Gossip Girl is? Dat zie je vanzelf!

Helaas is de serie helemaal afgerond, maar mocht je hem nog niet gezien hebben dan staan er nog zes(!) seizoenen op je te wachten. De trailer is inderdaad om te janken zo slecht, maar de serie maakt gelukkig alles goed. Must see!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

2. Suits

Ook de serie Suits behoort sowieso tot mijn favorieten. Heel anders dan bijvoorbeeld Gossip Girl of The Blacklist, maar voor mij net zo ontspannend om naar te kijken. Ik ben twee jaar geleden begonnen en heb toen in één zomer alle seizoenen meteen achter elkaar gekeken, heerlijk. Voordeel: er komen nog steeds nieuwe seizoenen bij! Ook Suits is een Amerikaanse serie en gaat over Mike Ross, een man met een fotografisch geheugen. Hij wil altijd al advocaat worden en besluit om te solliciteren, zonder dat hij de juiste diploma’s heeft. De rest van de serie gaat dus over het advocatenbestaan in New York met verschillende interessante zaken, waarbij Mike en zijn partner Harvey een hilarisch duo vormen. Echt een aanrader!

Op dit moment staan er vier seizoenen van Suits op Netflix, maar in Amerika zijn er inmiddels al zes(!) seizoenen uit (die ik uiteraard al gezien heb). Daarnaast is de serie nog steeds niet afgelopen, ik kijk in ieder geval weer ontzettend uit naar de nieuwe afleveringen!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

3. The Blacklist

Één van de series die ik eigenlijk ben begonnen met volgen op TV is The Blacklist, blijkt dat ‘ie dus ook gewoon op Netflix staat. Deze Amerikaanse serie gaat over Raymond Reddington, de meest gezochte crimineel van Amerika. Hij gaat samenwerken met de FBI en heeft een lijst vol met namen van criminelen waar de FBI naar zoekt, maar de enige met wie hij wil samenwerken is Liz. Zij rent heel Amerika door om de meest gezochte criminelen op te pakken, maar waarom Raymond precies met haar wil samenwerken is nog een groot raadsel… Mocht je dus houden van een iets spannendere serie waar je sowieso door meegesleept wordt, dan dit dit een grote aanrader!

Op dit moment staan er drie seizoenen op Netflix van ieder 23 afleveringen, je kan dus even vooruit 🙂

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

4. Gilmore Girls

Weer zo’n lekkere feel good serie die je vooral niet met je vriend moet kijken: Gilmore Girls. Een typische gevalletje van “you hate it or you love it”. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er tijdens de eerste afleveringen ook even aan moest wennen, de serie is namelijk opgenomen in het jaar 2000 en dat is dus al zeventien jaar geleden. Zo kennen ze nog helemaal geen internet, lopen ze niet constant met elkaar te WhatsAppen en wanneer ze een foto willen maken komt er een enorm toestel uit de kast. Ook wel hilarisch eigenlijk. De Amerikaanse serie gaat over Lorelai en haar dochter Rory, die samen in een klein dorpje allerlei avonturen beleven en vooral heel veel lol met elkaar hebben. Deze serie is vooral aan te raden wanneer je vooral niét wilt nadenken en gewoon even met die voetjes omhoog wilt liggen met een zak popcorn 🙂

Alle acht de seizoenen van Gilmore Girls staan op dit moment op Netflix. Daarnaast is een paar maanden geleden pas het laatste seizoen “A year in the life” uitgekomen, waarbij Gilmore Girls dus helemaal afgerond word en je de hoofdpersonages ziet terwijl ze een heel stuk ouder zijn. Absoluut een gouden oude!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

5. Prison Break

Waarschijnlijk hebben we ook allemaal wel eens gehoord van Prison Break, ik besloot om twee jaar geleden aan deze serie te beginnen. Héél spannend, een tof verhaal en echt een goede serie. In de serie wil Michael zijn broer redden die onterecht in de gevangenis zit voor moord. Hij verzint ontzettend slimme plannetjes en slaagt er vervolgens in om zelf in die gevangenis binnen te treden. Hoe het verder afloopt ga ik natuurlijk niet verklappen, maar in de vier seizoenen Prison Break heb ik in ieder geval iedere aflevering op het puntje van m’n stoel gezeten. Love it! Nog een tipje van de sluier: seizoen 5 komt eraan, jippie!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

6. The Client List

Van Prison Break gaan we naar The Client List, een compleet ander soort serie. Eigenlijk is dit de enige serie in deze lijst die niet zo bekend is, ontzettend jammer want ik heb er met veel plezier naar gekeken. In de serie speelt Riley Parks, deze jonge moeder gaat werken bij een massagestudio en komt er al snel achter dat haar collega’s eigenlijk prostituees zijn… Helaas bestaat The Client List maar uit twee seizoenen, wegens slechte kijkcijfers zijn ze niet verder gegaan met de montage. Mega jammer, maar wel erg tof om in ieder geval die paar afleveringen lekker weg te kijken.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

7. Homeland

Op aanraden van mijn zusjes heb ik op nummer zeven de serie Homeland gezet. Heb hem zelf niet gezien, maar als ik Rosalie en Nikki moet geloven is het dus een échte aanrader die je zeker gezien moet hebben. Ik weet wat me te doen staat dus. Homeland gaat over een CIA agente die ervan overtuigd is dat de geredde oorlogsgevangene Nicholas in werkelijkheid in contact staat met Al Qaida om een aanslag op Amerikaans grondgebied uit te voeren. Spannend…

Op Netflix staan maar liefst vijf(!) seizoenen van Homeland, met ieder twaalf afleveringen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Femke 21 januari 2017 at 09:11

  Jaaaaa ook allemaal series die ik gezien heb, sterker nog.. Gilmore Girls kijk ik opnieuw. Eén van mijn favo series ik ook The Walking Dead, alleen weet ik niet zeker of die nou ook op Netflix staat..
  Femke plaatste onlangs…Review: Gliss Kur Oil Nutritive Anti-Klit SprayMy Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 21 januari 2017 at 10:18

  Gossip Girl is zo geweldig! En mijn vriend is helemaal fan van Suits, dus daar moet ik me ook maar eens aan wagen. Ondanks dat ik helemaaaaal niet van de Sci-Fi ben is een van mijn favoriete series toch echt Doctor Who! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…New In | Juweeltjes bij ASOS met €100,00 korting?!My Profile

 • Reply Rowan 21 januari 2017 at 13:26

  Homeland, The Blacklist, Gilmore Girls en Suits staan nog hoog op mijn to-watch lijstje! Zelf vond ik Prison Break en Gossip Girl echt geweldige series. Stranger Things is trouwens ook een aanrader als je een beetje van creepy dingen houdt, haha.
  Rowan plaatste onlangs…11 Boekige manieren om de winter minder deprimerend te makenMy Profile

 • Reply Tessa 21 januari 2017 at 16:55

  Yes, Netflix is echt zo fijn! Leuk lijstje met series, Homeland is echt mijn favoriet. Verder volg ik nu de serie The 100, echt een aanrader!
  Liefs, Tessa

 • Reply Yvette 21 januari 2017 at 19:06

  Gossip girl en gilmore girls heb ik ook gezien . Ben nu bezig met the vampire diaries . Homeland staat nog op mijn lijstje 🙂

 • Reply Gina 21 januari 2017 at 22:19

  Breaking Bad vond ik één van de beste series! Maar de Blacklist & Homeland zijn ook zoo goed!! 🙂 <3
  Gina plaatste onlangs…How to style 8 different chokers ♥My Profile

 • Reply alexa 22 januari 2017 at 01:06

  alleen homeland niet gezien en ik kijk nu good witch niet heel boeiend maar wel leuk om even zielloos naar te kijken. Gilmore girls vind ik zelf een beetje te lang dradig het duurt best lang voordat ze op bepaalde punten komen waardoor ik bij deze serie een beetje ben afgehaakt.
  alexa plaatste onlangs…Onze globale vakantie naar Krakau!My Profile

 • Reply Larissa 22 januari 2017 at 09:41

  Sinds gister heb ik ook Netflix, dus dit artikel komt precies op tijd! Ik vermaak me voorlopig wel even, haha. 😉
  Larissa plaatste onlangs…Deze 6 dingen heb ik geleerd van het bloggenMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:37

   Ooooh dan heb je nog zo veel leuke dingen te zien!

 • Reply Beaudine 22 januari 2017 at 12:20

  Netflix! ?? Gossip Girl is heb ik al een tijdje geleden gekeken en de blacklist blijft leuk!!

 • Reply Laura 22 januari 2017 at 16:44

  Alle series ken ik maar heb ze allemaal nog niet gezien. Orphan Black is echt n aanrader!

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:36

   Oh thanks, die gaat op mijn lijstje!

 • Reply Tedje 24 januari 2017 at 17:28

  Jaaaa zo leuk! Wil je nog een goede serie kijken: DEXTER!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #4My Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:29

   Ohhhh goede, die gaat op de lijst!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten