Beauty

De geur van geluk: Oriflame – Happydisiac

27 oktober 2015

Wanneer een geur zichzelf ‘de geur van geluk’ noemt, kan ik natuurlijk niets anders dan dit ook uitgebreid testen. Oriflame heeft weer een nieuwe én betaalbare parfum uitgebracht, Happydisiac Woman Eau de Toilette. De flacon is simpel maar absoluut stijlvol, een plaatje voor het oog is het dus in ieder geval zeker.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een enorme parfumliefhebber, met ruim tachtig geuren in mijn collectie heb ik dus al aardig wat favorieten. Deze nieuwe geur van Oriflame is ontworpen door Olivier Cresp, hij ontwikkelde bijvoorbeeld ook de bekende geur ‘Angel’ van Thierry Mugler! Aan de flacon heb ik in ieder geval niets toe te voegen. Simpel en stijlvol, handig om mee te nemen en een mooie rode kleur met sierlijke letters.

Het omschrijven van een geur is een van de moeilijkste dingen om te doen, eigenlijk is het gewoon veel handiger om ‘m even te ruiken. Zelf noemt Oriflame Happydisiac een geur van sappige geperste aardbeien en verfijnde Egyptische jasmijn. Of ik ze daar gelijk in geef? Mwah. De geur is absoluut zoet en fruitig en helemaal geschikt voor de mensen die graag zoete en zware geuren dragen.

Na een paar dagen testen merkte ik echter wel dat de geur na een paar uur vrijwel helemaal vervlogen was. Logisch natuurlijk, het is een Eau de Toilette, die blijven nu eenmaal wat korter hangen. Zelf vind ik de geur absoluut een aanrader voor een avondje uit, een warme zomeravond of een speciaal diner, maar ik denk niet dat ik het tijdens een dag op stage of school zo snel zal dragen. Is ‘ie me iets te zwaar voor!

Wat de geur zo speciaal maakt zijn de feel-good geurnoten, waardoor je een blij en vrolijk gevoel opwekt. Tof concept, wanneer ik de geur gebruik vind ik het inderdaad een heerlijk gevoel, maar het is niet zo dat ik heel de dag aan het lachen ben, haha. Waar je het in ieder geval niet voor hoeft te laten is de prijs, voor een flacon van 50ml betaal je maar 29,00 euro. Absoluut een koopje voor een mooie, zoete en wat zwaardere geur. De parfum is te koop op de website van Oriflame.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Kelly 27 oktober 2015 at 06:37

  Wauw wat een prachtig flesje. De geur klinkt ook erg lekker! ‘Feel good noten waar je dus helemaal blij van wordt’, heerlijk omschreven!
  Kelly plaatste onlangs…Recensie | Gillian King – Alles of nietsMy Profile

 • Reply Femke 27 oktober 2015 at 06:52

  Ik vind de fles mooi. Ik ben nu erg benieuwd naar hoe de geur in het echt ruikt, vind ik altijd lastig om een geur voor te stellen via een review. Deze ga ik snel eens ruiken :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: 10 questions about bloggingMy Profile

 • Reply Lauryn 27 oktober 2015 at 08:21

  Wauw, heel leuk en goed omschreven! Het lijkt mij ook een heerlijke geur 🙂
  Lauryn plaatste onlangs…Photography #4 – Sparkles, Bracelets and WatchesMy Profile

 • Reply Kim 27 oktober 2015 at 09:12

  Wat lekker!

 • Reply Jamey 27 oktober 2015 at 12:44

  Echt een leuke fles, en voor die prijs! Top toch!
  Jamey plaatste onlangs…Mijn nieuwe DRKS sieradenMy Profile

 • Reply Manon 27 oktober 2015 at 19:15

  Deze is zo lekker!

 • Reply Lisa 27 oktober 2015 at 19:46

  Mmmm…lijkt me echt een heerlijk luchtje!
  Lisa plaatste onlangs…Personal: herfstvakantie, school en andere dingenMy Profile

 • Reply Stylish Mom 27 oktober 2015 at 20:25

  Wat een mooie flacon. Ik ben erg benieuwd naar de geur.

 • Reply Linda 27 oktober 2015 at 20:29

  Hmm hij lijkt mij heerlijk! Her ga ik mijn neus maar eens boven houden 😉 hihi
  Linda plaatste onlangs…OPI Passport to Color | Travel ExclusiveMy Profile

 • Reply Saraya 27 oktober 2015 at 20:58

  Lijkt mij een heerlijke geur, ik hou wel van zware geurtjes 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…Guhl Pluiscontrole & Veerkracht / Daily Intensive Treatment!My Profile

 • Reply Bianca 29 oktober 2015 at 08:36

  Het is echt een heerlijke geur! Op de huis blijft ie minder lang zitten, maar op m’n sjaal ruik ik het nog wel een dag! X
  Bianca plaatste onlangs…Wat snapchat zo leuk maakt!My Profile

 • Reply Jolien 29 oktober 2015 at 12:17

  Oh wauw, je maakt me benieuwd! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply Sax and the Pretty 29 oktober 2015 at 14:20

  Klinkt goed, echt een warme geur. Daar hou ik wel van voor in de herfst/winter! x
  Sax and the Pretty plaatste onlangs…Vlog #13 Videoclip opnemenMy Profile

 • Reply marieke 3 november 2015 at 08:11

  ben nieuwsgierig geworden, ik ga ‘m zeker ook eens testen

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten