Geen categorie

De vijf leukste en belangrijkste plannen voor de zomer

16 juni 2015
Oh yes! De zomervakantie is voor de meesten al weer bijna in zicht en ondanks dat de laatste loodjes vaak het zwaarst wegen, heb ik gelukkig heel veel leuke plannen om naar uit te kijken. Ik mag alle toffe festivals in Nederland af, begin met mijn stage en last but definitely not least vertrek ik naar Zuid-Afrika om daar een paar weken rond te reizen. Benieuwd naar mijn zomer plannen? Kijk mee!Roadtrip door Zuid-Afrika

Aaaaah, waarschijnlijk zijn jullie al helemaal op de hoogte van mijn vakantie naar Zuid-Afrika – ik geloof dat ik er iéts te veel artikels over schreef afgelopen maanden -, maar de kriebels voor deze reis worden alleen maar groter. Over een aantal weken is het zo ver, dan kan ik eindelijk de wonderen van het continent Afrika ook gaan ontdekken tijdens een roadtrip langs heel veel mooie steden. Wat er precies op de planning staat, daar vertel ik jullie snel meer over. Op dit moment ben ik in ieder geval al flink vooruit aan het schrijven voordat het zo ver is. En natuurlijk houd ik jullie helemaal up to date met héél veel plogs!

Stage lopen
Mijn stage gaat half augustus al van start, waardoor ik meer tijd heb om mijn opdracht goed uit te voeren en wellicht er ook nog een paar dagen tussenuit kan piepen (iets met zon, zee en strand…). School heeft het nog niet helemaal goedgekeurd, maar als alles verloopt zoals ik denk dat het gaat verlopen, begin ik rond 20 augustus op kantoor bij Dutch Cowboys. Ik heb eigenlijk alleen maar kunnen dromen dat ik bij zo’n mooi bedrijf stage kon gaan lopen en nu blijkt dat het werkelijkheid wordt ben ik ontzettend opgelucht. Wat mij betreft begin ik nu al, ik kan niet wachten om eindelijk bij te leren in het vak waar ik zo gelukkig van word.
Nieuwe lay-out
Na mijn laatste twee tentamens staat een nieuwe lay-out in ieder geval bovenaan de to-do list, iets wat ik jullie ook al vertelde in mijn Hello June artikel. Al een tijd ben ik bezig met het ontdekken wat bij mij past, maar dat blijkt toch een stuk lastiger dan ik dacht. Het wordt in ieder geval iets strakker en cleaner dan nu, maar met mijn onwijs slechte html-kennis kan het nog even duren voordat ik iemand gevonden heb die mij hier mee kan gaan helpen (ik geloof dat mijn kat er nog meer van begrijpt dan ik).

Samenwerking met festivals
Oh jongens, ik heb zo iets gaafs weten te regelen en eindelijk kan ik het jullie het een en ander vertellen. Voor een merk ben ik uitgekozen om onwijs veel grote festivals te bezoeken deze zomer –  zoals Pleinvrees en Buiten Westen – iets waar ik héél veel zin in heb. Wat de samenwerking precies inhoudt kan ik nog niet helemaal vertellen, maar daar zien jullie in ieder geval heel snel iets over terug. Komt daar ook nog eens bij dat ik zelf ook zo ongeveer een moord heb gedaan om kaartjes voor het festival Into The Woods te bemachtigen. Zo. Veel. Zin. In. Aaah!

Richting de kust
Het tripje naar Zeeland vorige week viel erg in de smaak, waardoor er vast en zeker meer dagen aan de kust gaan volgen. De vriend van mijn zusje is afgelopen week voor het eerst gaan werken in een strandtent, dus dat is weer een goede reden om een dag met mijn voetjes in het zand te genieten. Ook blijven de plannen voor een weekendje op een waddeneiland maar in mijn hoofd spelen…
En, wat heb jij voor plannen deze zomer? Ga je op vakantie of geniet je van wat heerlijke dagen vrij in ons eigen land? 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply Iris | Todayslipstick 16 juni 2015 at 05:19

  Wat een gave dingen allemaal! Ik ben onwijs benieuwd naar je roadtrip, Afrika lijkt me geweldig! Zelf heb ik deze week nog tentamens en vertrek dan lekker naar Spanje voor wat zon, zee en strand en in augustus nog naar Parijs! Heerlijk!
  Liefs, Iris

 • Reply Sophie 16 juni 2015 at 05:55

  Heerlijke vooruitzichten Denise! Wat ga je zo ongeveer doen op je stage? Ik ben ontzettend benieuwd!

 • Reply Svenja 16 juni 2015 at 06:21

  Wat een ontzettend fijne vooruitzichten voor jou deze zomer! Vooral de vakantie lijkt mij super tof en bijzonder! Ook heel gaaf dat je je perfecte droomstage hebt gevonden <3

 • Reply esmee | lifebyesmee 16 juni 2015 at 06:25

  Wat een leuke dingen! Afrika lijkt me zoooooo mooi! Zou er echt heel graag eens heen willen! Ik ga in de zomer lekker een weekje naar Italie 🙂

 • Reply Esther 16 juni 2015 at 06:55

  Wat een leuke zomerplannen! Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe lay-out, en snap je struggle met HTML-codes …. 🙂

 • Reply melissa 16 juni 2015 at 07:01

  Wat een leuke zomer heb voor de boog! Ik kijk zeker al uit naar je plogs van Zuid-Afrika en je nieuwe lay-out. En wat een unieke kans dat je naar zoveel festivals mag x

 • Reply Joske 16 juni 2015 at 07:11

  Leuk dat je naar al die festivals mag. Ben benieuwd wat je daar moet doen. En als je nog iemand nodig hebt daar… laat het me maar weten

 • Reply Inge WM 16 juni 2015 at 07:13

  wauwie kreeg net 2x de tip dat dit artikel erg op die van mij lijkt, inderdaad. Maar ook jij leuke plannen. X

 • Reply Justine A 16 juni 2015 at 07:13

  Wat een vooruitzichten. Super gaaf zeg! Dat je naast al deze mooie dingen nog tijd overhoudt joh, haha! Ben wel heel benieuwd naar die samenwerking trouwens. 😀

 • Reply Mariëlle M. 16 juni 2015 at 07:52

  Mooie vooruitzichten meid, daar kun je alleen al flink van genieten!! En je maakt me nieuwsgierig over de samenwerking 🙂

 • Reply Daniëlle Springer 16 juni 2015 at 07:56

  Wat gaaf dat je alle festivals bij langs mag. Super tof! Ben ook heel benieuwd naar je layout!

 • Reply Denise 16 juni 2015 at 08:16

  Wauw, wat een toffe plannen heb je! Die vakantie is wel heeeul erg gaaf hoor! En wat super fijn dat je een stage hebt gevonden die je zo ontzettend leuk lijkt!

 • Reply Alexa Op 't Land 16 juni 2015 at 08:16

  Wat tof van die festivals!! Ik ben heel benieuwd als je alles mag vertellen en wat leuk je nieuwe lay-out ik ben benieuwd!

 • Reply Sophie 16 juni 2015 at 08:32

  Wat een prachtige vooruitzichten allemaal. En wat gaaf dat je allemaal festivals enzo gaat bezoeken, aah! Wat heeeerlijk allemaal! <3

 • Reply Ingeborg 16 juni 2015 at 08:42

  Wauw, wat super gaaf dat je bent aangenomen bij Dutch Cowboys! Gefeliciteerd <3 Ik kijk nu al uit naar de je artikelen over je roadtrip en de geweldige festivals!

 • Reply Liset - Beautydagboek 16 juni 2015 at 09:03

  Je hebt mooie dingen op de planning staan, tof! De vakantie naar Afrika klinkt heel erg goed, ben benieuwd wat je er van gaat vinden!

 • Reply Léonie Anouk 16 juni 2015 at 09:22

  Wat staan er leuke dingen op jouw planning! En wat een toffe samenwerking! Ik ga ook naar Buiten Westen dus misschien zie ik je wel, haha.

 • Reply Sabrina Drenth 16 juni 2015 at 09:43

  Je stage is echt te gaaf! En je samenwerking voor de festivals is geweldig!! <3

 • Reply Yvette Eigenraam 16 juni 2015 at 10:27

  Je stage lijkt me echt leuk er komt vast wel een artikel over.
  Ook leuk dat je naar die festivals mag 😀

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale 16 juni 2015 at 10:30

  Oh my god, wat gaaaf dat je naar Zuid-Afrika gaat zeg! Ik ben best wel een beetje jaloers omdat dit land al zo lang op mijn bucketlist staat! Die samenwerking met festivals klinkt ook wel heel goed haha. Volgens mij ga jij een fantastische zomer tegemoet!

 • Reply Denise Joanne 16 juni 2015 at 11:09

  Wat heb jij een leuke zomer voor de boeg meid!
  En als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt over html en css mag je altijd bij mij aankloppen!

 • Reply Manon 16 juni 2015 at 11:41

  Wat een fijne zomer heb jij in aantocht! Ik ben toch wel lichtelijk jaloers op je door de roadtrip door Afrika. Wat moet dat onwijs prachtig zijn, hihi. Er komt tegen die tijd toch wel een artikel met prachtige vakantie kiekjes, toch?

 • Reply Anna 16 juni 2015 at 11:49

  Ik hoop nog wel op vakantie te gaan deze zomer, maar ik hoop ook dat het in Nederland mooi weer wordt <3

 • Reply Maureen | Captualize.nl 16 juni 2015 at 11:52

  Wat heb je een leuk stagebedrijf gevonden. En ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar je nieuwe layout, ik kan niet zelf theme's maken, maar heb wel verstand van css. Dus mocht je hulp nodig hebben, roep dan maar.

 • Reply Manon Boerakker 16 juni 2015 at 12:50

  Wat een geweldige vooruitzichten heb je !! im a little jealous haha! Vooral je roadtrip lijkt me geweldig om te doen! Ik ben ook erg benieuwd naar je nieuwe layout

 • Reply Milou S 16 juni 2015 at 14:13

  Ik ben echt super benieuwd naar de samenwerking voor festivals, het klinkt in elk geval al super!!

 • Reply Lisa Walen 16 juni 2015 at 14:47

  Zo tof dat je naar Zuid-Afrika gaat en ik ben heel benieuwd naar je lay-out. Best lastig hè?

 • Reply Nina Koch 16 juni 2015 at 15:37

  Mooie vooruitzichten als ik dat zo zie 🙂 Ik ben ook benieuwd naar je samenwerking voor festivals. Ik ben dol op festivals!

 • Reply kim 16 juni 2015 at 16:30

  Wat gaaaf, die samenwerking! Ben heel benieuwd wat wij daarvan terug gaan zien. 😀

 • Reply Kim van Kampen 16 juni 2015 at 17:00

  Wat een gave dingen allemaal. Een zomer om nooit te vergeten. Wat een avonturen. Heel veel plezier. <3

 • Reply Valerie 16 juni 2015 at 17:02

  Wat een leuk lijstje! En wat gaaf dat je alle festivals af mag gaan, lijkt me heel tof! En heel fijn dat je een stageplek gevonden hebt <3

 • Reply Melissa 16 juni 2015 at 18:15

  Ahh jaloers op je Zuid Afrika trip! Zo gaaf. Heel veel plezier alvast 🙂 Ik begin zelf toevallig ook halverwege augustus met m'n stage, ben erg benieuwd. Ik ga zelf volgende week zondag voor 10 dagen naar Mallorca met m'n vriend en volgende maand naar Polen en Slowakije 🙂

 • Reply Tedje 16 juni 2015 at 18:18

  Jippie, in augustus worden we collega's!

 • Reply Femke 16 juni 2015 at 18:22

  Wat een heerlijke vooruitzichten zeg. Wat gaaf, die stageplek.. Je gaat het daar onwijs naar je zin hebben <3 kan niet wachten op je plogs over Afrika!!!

 • Reply Anne-Sterre 16 juni 2015 at 19:32

  Ohhh, wat een topzomer! Wat een gave dingen zeg! Dat zijn me een hoop fijne vooruitzichten, jij zult je niet gaan vervelen denk ik zo 🙂

 • Reply Window On My Wardrobe 16 juni 2015 at 19:33

  Zo'n leuke plannen heb je! Ik heb net een vakantie naar Italië geboekt, we gaan er een kleine road trip doen, ik ga in augustus naar Pukkelpop en vlak na de zomer naar Kopenhagen 😉

  X Sara

 • Reply Be Beautifully 16 juni 2015 at 20:18

  Wauw meis wat een onwijs leuke planning voor jouw! Ik vind het erg leuk dat je ons daarin meeneemt en we alles kunnen volgen. Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar je trip in Afrika.

 • Reply Kelly BelessaNL 16 juni 2015 at 21:45

  Wauw wat een prachtige planning heb je voor de zomer. Je planning zit echt voor met leuke dingen en ik ben zo benieuwd naar je roadtrip en je tripjes naar diverse festivals!

 • Reply Marloes Meeusen 17 juni 2015 at 08:31

  Wat een heerlijke plannen! Super tof ook dat je al die festivals af gaat!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 18 juni 2015 at 18:39

  Super toffe lijst! Ik ben zo jaloers op je vakantie!

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 24 juni 2015 at 17:59

  Jij hebt zeker en vast een zomer om naar uit te kijken 🙂 Ik heb mijn zomervakantie nu al, twee maanden op bezoek bij mama, broer en vrienden in België 🙂 Liefs! x

 • Reply Florentine 13 juli 2015 at 16:19

  Wat gaaf allemaal! Vooral dat van die samenwerking met festivals ;-p
  Heel leuk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten