Lifestyle

Een kijkje in mijn slaapkamer #1

18 februari 2016

Ondanks dat ik nog niet op mezelf woon en geen volledige roomtour kan geven, lijkt het me toch leuk om jullie een kijkje te geven in mijn slaapkamer. Laatst zag ik dit leuke idee bij Dagmar voorbij komen en lekker binnen gluren bij een ander is iets wat ik zelf ook altijd erg leuk vind om te zien! Naast een gedeelte van mijn slaapkamer zien jullie ook nog mijn parfum stash voorbij komen (en dat zijn er HEEL veel) en mijn nieuwe dekbedovertrek. Kijk je met me mee?

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with hb1 presetGoed, eigenlijk zo lang als ik me kan herinneren slaap ik al in deze kamer bij mijn ouders. Ik ben in dit huis geboren en ondanks dat er een muur is weggehaald en ik dus uiteindelijk een grotere kamer heb gekregen, is het in principe nog steeds dezelfde. In de eerste klas van de middelbare school leek het me uiteraard leuk om appeltjesgroene muren te verven, inclusief een fel oranje andere muur en vooral nog veel fellere accessoires. Als ik foto’s terug kijk van die tijd….. ik vraag me nog steeds af hoe ik ooit een oog heb dichtgedaan met al die kleuren. Maar goed, ik geloof dat iedere puber zo’n fase heeft gehad.

Gelukkig mocht ik van mijn ouders in de vierde klas mijn kamer een klein beetje renoveren, waardoor de felle kleuren zo snel mogelijk verdwenen en ik koos voor een kamer met wit en grijstinten. Het schilderij boven mijn bed heb ik van m’n moeder cadeau gekregen en ik ben er nog steeds ongelofelijk blij mee, het zijn PRECIES de kleuren die in de rest van m’n kamer terugkomen.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with hb1 presetOok kocht ik in die tijd van mijn spaargeld een tweepersoonsboxspring, een aankoop waar ik eigenlijk tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Het nachtkastje dat op mijn kamer staat is vroeger van m’n moeder geweest en is wit geverfd, de stenen op mijn nachtkastje zijn van Xenos, het olifantje is een kaars uit Zuid-Afrika en het fotolijstje met de veren is van Action. De lamp is, ondanks dat de andere meubels in m’n kamer vrij rustig zijn, best aanwezig door de drie verschillende lampen en aan de verwarming hangt een schattig cadeautje van Joost.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with hb1 presetAangezien mijn hele kamer in het teken staat van witte en grijze kleuren, heb ik ervoor gekozen om al mijn dekbedovertrekken wit te houden en het geheel met decoratie kussens op te fleuren. Zo heb ik laatst een nieuw dekbed aangeschaft van 100% katoen van het merk Papillon Salvador, met ontzettend schattige randjes aan de zijkant van het kussen. Het enige nadeel van deze stof is dat het ONGELOFELIJK kreukt, mocht je dus gek zijn op het strijken van je beddengoed, dan kan ik je deze aanraden… Haha. De sierkussens komen trouwens van Ikea en andere woonwinkels, maar deze heb ik al een tijdje geleden aangeschaft.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with hb1 presetOok op het dekbedovertrek vind je het schattige randje weer terug dat ook aan de kussenslopen zit, I like! Wat jullie nu gezien hebben is trouwens één gedeelte van m’n kamer, aan de andere kant staat mijn grote witte kledingkast, een groot bureau en twee mega grote en volle planken vol met beauty producten. Aangezien het daar een enorme zooi is en dit artikel er al voor gezorgd heeft dat ik drie uur bezig was met stoffen en opruimen (ik wilde het jullie niet aandoen om mijn kamer onopgeruimd te laten zien), hebben jullie de rest nog van me te goed in een ander artikel.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with f2 presetMaar uiteraard wilde ik jullie het mooiste stukje van mijn kamer wel meteen laten zien: mijn parfum stash. Ik moet eerlijk bekennen dat dit nog niet eens alle geuren zijn die ik bezit, een aantal zitten er nog dicht in de verpakking en bevinden zich in tassen en lades. Deze uitgestalde geuren zijn uiteraard wel mijn grote favorieten…. al zijn Black Opium van Yves Saint Laurent, The One, Desire en Pour Femme van Dolce en Gabanna en Acqua di Gioia van Armani wel mijn échte grote favorieten.

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with f2 presetHet zijn er inderdaad ongelofelijk veel en ondanks dat ze mooi op kleur gesorteerd staan (je bent perfectionistisch of je bent het niet…), is het overzicht inderdaad redelijk ver te zoeken. Hierdoor wissel ik een aantal keren per jaar met de opstelling van de geuren, aangezien ik vaak snel een geur vooraan pak wanneer ik de deur uit ga. Uiteraard duurt het heel wat jaren voordat je zo’n collectie bezit en is het ook verre van “normaal”, maar de een is gek op auto’s en ik op parfum. En wanneer je anderhalf jaar wekelijks bij parfumerie Douglas staat weg te zwijmelen tijdens het werk… dan wordt je gewoon aangestoken wanneer er weer iets nieuws verschijnt.

In deel twee zal ik jullie dus de andere helft van mijn kamer laten zien met mijn kledingkast, bureau en beautyproducten, so stay tuned! En nu ben ik eigenlijk nog wel benieuwd: wat is jullie favoriete geur?

Liefs,
Denise

Het dekbed heb ik ontvangen van een bedrijf of PR-bureau.

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Milou 18 februari 2016 at 06:21

  Oh waaauw, super mooi! Haha herkenbaar van die felle kleuren… ik had oranje met rood op mijn slaapkamer en daarna felroze met wit (WHY!?). En ohh… jouw parfum stash! Snap dat je er trots op bent. Dat is er eentje voor mij om van te dromen!
  Milou plaatste onlangs…New in: Zuiver side table cupidMy Profile

 • Reply Femke 18 februari 2016 at 06:49

  Wat een gezellige slaapkamer heb je! Ik hou inmiddels ook niet meer van die felle kleuren in mijn slaapkamer. Jouw parfum stash, prachtig! Het schilderij vind ik ook erg mooi :-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: Milani matte lip crème AmoreMy Profile

 • Reply Dionne 18 februari 2016 at 07:49

  Aah! Wat een toffe kamer. Mooi dat bed met die kussens en leuk al die parfum!
  Dionne plaatste onlangs…Waarom iedereen een keer alleen op vakantie moet gaanMy Profile

 • Reply Svenja 18 februari 2016 at 08:11

  Mooie rustgevende kamer heb je Denise! En wauw, wat heb je toch een onwijs mooie parfum collectie! Heerlijk om zoveel keus te hebben <3
  Svenja plaatste onlangs…Personal / GeluksmomentjesMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 18 februari 2016 at 08:26

  Wat leuk, even binnenspieken bij iemand! Wat een jaloersmakende parfumstash, wauw haha. Dan wordt kiezen ineens wel heel moeilijk!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Unboxing | StyleTone box februari 2016My Profile

 • Reply Mariëlle 18 februari 2016 at 08:51

  Heeeel leuk om te zien, ik ben altijd wel nieuwsgierig! Het ziet er erg classy uit en tsja zo’n parfumstash ♡♡
  Mariëlle plaatste onlangs…Eyes Lips Face BrushesMy Profile

 • Reply Layla 18 februari 2016 at 09:13

  Leuke kussen!

 • Reply Kim | De Ridder 18 februari 2016 at 09:27

  Leuke kamer heb je! Superleuk zo al die parfums op die plankjes! Ben al benieuwd naar de andere kant van je kamer! Ik had vroeger trouwens ook allerlei felle kleuren op mijn muren (felblauw met roze, haha!), maar nu is het ook lekker rustig wit met beige. Dat schilderij is supermooi, enige idee waar je moeder het gehaald heeft?
  Kim | De Ridder plaatste onlangs…Interieurinspiratie van bij WestwingMy Profile

 • Reply Natasja 18 februari 2016 at 09:40

  Wat een leuke kamer heb je. en wauw, jou parfum stash, heerlijk om zoveel keuze te hebben.

 • Reply Linda 18 februari 2016 at 09:41

  Wat heb je een mooie, rustige slaapkamer! En toch heel gezellig. En wauw, wat veel parfums. Ik ben jaloers 🙂
  Linda plaatste onlangs…Week report #12My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 18 februari 2016 at 09:46

  Wat ziet het er gezellig uit! Leuk hè, al je parfums uitstallen. Dat doe ik ook altijd, haha!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Perfume By MeMy Profile

 • Reply Valerie 18 februari 2016 at 09:50

  Wowwww haha dit gaat nooit op, zoveel parfummm. Ik heb een favoriet die ik dagelijks draag Coco mademoiselle, ik zie ‘m bij jou ook staan. Ik denk dat veel dames die hebben, maar oh zo lekker!
  Valerie plaatste onlangs…Gezond eten op NS stationsMy Profile

 • Reply Bettie 18 februari 2016 at 10:23

  Ik herken het wel een beetje qua kleurenprobleem in de slaapkamer. Op de middelbare school koos ik voor donkere kleuren in mijn kamer. Nu ben ik er wel klaar mee, maar ik ga het niet meer veranderen aangezien eigen huisje steeds dichterbij komt.

 • Reply Ilse 18 februari 2016 at 10:25

  Wat een toffe kamer! En die luchtjes, geweldig!

 • Reply Mariska 18 februari 2016 at 10:28

  Wow, al die luchtjes! Geweldige verzameling. Ik vind je kamer eigenlijk best wel gezellig en fijn eruit zien 🙂
  Mariska plaatste onlangs…Hoe moet je contouren?My Profile

 • Reply Maaike 18 februari 2016 at 10:35

  Wat een lieve home accessoires heb je in dat hoekje naast je bed staan! So cute <3 En ik ben écht jaloers op je parfum stash haha
  Maaike plaatste onlangs…Update over mijn minor ‘Ondernemen in de media’My Profile

 • Reply alexa 18 februari 2016 at 11:04

  ziet er echt heel erg leuk uit!
  alexa plaatste onlangs…Thailand, here I come!My Profile

 • Reply Anne-Sterre 18 februari 2016 at 11:14

  Mooie kamer heb je, en een hoop parfummetjes. Heerlijk!
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Pinspiration | Lente in aantochtMy Profile

 • Reply Linda 18 februari 2016 at 11:23

  Wat heb je een heerlijke rustgevende kamer, daar hou ik wel van. En net als jij heb ik ook als klein meisje en puber de fel gekleurde fase gehad. Ik ben mijn ouders erg dankbaar dat dat mocht, alle kleuren mixen en matchen zoals ik dat zelf wilde. Maar ook nu is het tijd voor meer rust (en een betere nachtrust) en kan ik heerlijk genieten van een rustige kamer 🙂

 • Reply Loïs 18 februari 2016 at 12:02

  Wauw ik ben jaloers op je parfum stash! Ik heb voor Valentijnsdag de nieuwe Love Story van Chloé gekregen. Het heeft een super mooi flacon en ruikt heerlijk.
  Loïs plaatste onlangs…New in / Chloé Love Story Eau de ToiletteMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 18 februari 2016 at 12:37

  Het lijkt mij een hele fijne kamer om tot rust te komen en vooral heerlijk te slapen. Wat een super, mega vette parfum stash heb je!! Beetje jaloers.. Haha. Ben heel benieuwd naar het andere deel van je kamer.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Whats on my phoneMy Profile

 • Reply Sandra 18 februari 2016 at 13:08

  Woooowie, wat heb jij veel luchtjes zeg! Mooie kamer heb je. Dat van die felle kleuren van eerst herken ik wel, dat had ik ook haha. Rustige kleuren zijn veel fijner. 🙂
  Sandra plaatste onlangs…Nieuw | Oversized jas van Pull&BearMy Profile

 • Reply lisa 18 februari 2016 at 15:22

  Wat een leuke slaapkamer heb je parfum collectie ? wauw!
  lisa plaatste onlangs…OOTD : Parka & UggsMy Profile

 • Reply Denise 18 februari 2016 at 15:27

  Wat een prachtige kamer heb je voor zover we het hebben kunnen zien. En die parfum. OMG! Daar gaat mijn hart wel wat sneller van kloppen haha! Heel benieuwd naar het volgende deel! <3
  Denise plaatste onlangs…Ik heb fibromyalgieMy Profile

 • Reply Léonie 18 februari 2016 at 15:40

  Wauw, wat een parfum stash. Dat is er eentje om jaloers op te zijn, haha. Ik vind die donkere muur echt heel mooi staan. Ik heb zelf dezelfde kleurtjes in mijn kamer maar nu ik deze foto’s bekijk ontbreekt de donkere muur wel. Fijn sfeertje!
  Léonie plaatste onlangs…New in | Every girl needs a KaptenMy Profile

 • Reply Desiree 18 februari 2016 at 15:55

  WOOOOW! Die parfum stash! Kun je daar niet eens een uitgebreider artikel van kunnen maken? 😉 zo’n stash kost je letterlijk een godsvermogen, maar sinds dat ik een duurdere parfum heb aangeschaft, begrijp ik je helemaal hoor! Geurtjes maken je dag! 🙂 mijn favoriet is van Chloé!
  Desiree plaatste onlangs…VakantiekriebelsMy Profile

 • Reply Manon 18 februari 2016 at 19:05

  Wat heb je een mooie kamer zeg, lekker rustgevend. Je parfum stash is ook geweldig haha
  Manon plaatste onlangs…LoDo Laptoptas van Case LogicMy Profile

 • Reply Liset - Beautdagboek 18 februari 2016 at 19:06

  Oh wauw, je parfumstash! Ik dacht dat ik er al veel had, maar je overtreft alles :). Wel heerlijk om zoveel keuze te hebben, je hebt gewoon een klein winkeltje. Inderdaad heel verleidelijk als je bij Douglas werkt!
  Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…What’s in my Furla bag?My Profile

 • Reply Anouk 18 februari 2016 at 19:29

  Ah mooi! En die parfumstash: to die for <3
  Anouk plaatste onlangs…FAVORIETE LUNCH: AVOCADO OP TOASTMy Profile

 • Reply Evelien 18 februari 2016 at 23:03

  Wat heerlijk om te zien, al die parfums, wauw! ♥

 • Reply Cynthia 19 februari 2016 at 00:20

  Mooie kamer! En omg, ik ben jaloers op je parfumstash!
  Cynthia plaatste onlangs…Beauty birthdaypresents & ShoplogMy Profile

 • Reply Yvette 19 februari 2016 at 07:23

  Je parfum stash is echt geweldig 😀
  Je kamer in verschrikkelijke kleuren verven hoort erbij als je jonger bent . Mijn eerste kamer was knalroze met oranje en alles erin was ook roze xD

 • Reply anna 19 februari 2016 at 11:42

  Leuk om te zien! Wat heb je onwijs veel parfum, ik ben jaloers! De parfum van Jimmy Choo heb ik ook, die is zo heerlijk <3 En ik heb ook zo'n fase gehad, vroeger was mijn kamer groen met oranje hahaha. En daarna werd het rood XD
  anna plaatste onlangs…REVIEW | WET ‘N WILD COVER-ALL CONCEALERMy Profile

 • Reply Kim 19 februari 2016 at 21:19

  Wat veel parfums! Heerlijk.
  Kim plaatste onlangs…FOTD – Lazy in Makeup Geek.My Profile

 • Reply Alexandra • ILUMUOTI 19 februari 2016 at 21:23

  Ziet er heel gezellig uit! 🙂

  xx
  Alexandra • ILUMUOTI plaatste onlangs…Hello!My Profile

 • Reply Charlotte 20 februari 2016 at 12:27

  Wat heb je een sfeervolle en gezellige kamer! Leuk met die kussens. En wauw je parfum collectie! <3
  Charlotte plaatste onlangs…happy saturday thoughtsMy Profile

 • Reply Mariska 20 februari 2016 at 12:55

  Wow! Je parfum stash, wat heb je er veel en er zitten zeker hele lekkere geuren tussen zeg! ♥
  Mariska plaatste onlangs…Blog verandering op komstMy Profile

 • Reply Febe 21 februari 2016 at 14:52

  Hihi, je hebt parfum voor de rest van je leven! 🙂 Mijn liefje vind het altijd heerlijk als ik parfum heb gebruikt! Dan zegt hij “je ruikt zo lekker” 🙂 Maakt me altijd super gelukkig!

 • Reply Sabrina 22 februari 2016 at 22:31

  Leuke blog heb je! En wat heb je veel parfum zeg! Ik zie mijn all time favorite parfum er tussen staan, D&G the one!

  -x- Sabrina

 • Reply Justine 23 februari 2016 at 22:22

  Ahhh hoe leuk kamertje heb jij zeg! Grappig trouwens, ik wilde deze week ook een post over mijn kamer/bed plaatsen hihi!
  Liefde voor jouw parfum stash, zoals je allang wist. <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – februari 2016 #4My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten