Geen categorie

Een kleine persoonlijke update

5 juli 2015
Wauw, de afgelopen dagen is de tijd voorbij gevlogen en heb ik het ontzettend druk gehad met heel veel feesten, maar ook de allerlaatste deadlines en tentamens. Ik geloof dat ik jullie wel een kleine update verschuldigd ben, aangezien mijn blog er de laatste week een beetje bij ingeschoten is. 

Afgelopen week stonden er nog twee tentamens en één belangrijk assessment op de planning. Gelukkig heb ik me hier meer dan twee weken goed voor kunnen voorbereiden, aangezien ik al een beetje kon genieten van een kleine ‘vakantie’. De tentamens zijn naar mijn idee prima gegaan, wat er dus hoogstwaarschijnlijk op neer komt dat ik álle tentamens dit tweede jaar in één keer gehaald heb, zonder een enkele herkansing. En ja, daar ben ik toch stiekem best wel een beetje trots op. Het assessment is meer dan goed gegaan en met een dikke 8 afgerond. Gister kreeg ik een mailtje dat het concept van mij en mijn projectgroep bij één van de drie beste behoord en dat we het mogen presenteren aan de directeur van FrieslandCampina. Wauw. Spannend, maar toch stiekem ook wel héél gaaf. To be continued…
Na de tentamens is mijn feestweek (waar ik op dit moment nog steeds midden in zit) van start gegaan. De diploma-uitreiking van mijn zusje, van Joost, heel veel examenfeestjes en zelfs nog verjaardagen. Het lijkt wel of alles in één keer komt, waardoor de eerste weken van mijn échte vakantie dus behoorlijk vol gepland zitten. Vanavond staat mijn vierde feestje op rij gepland, waar ik overigens net zo veel zin in heb als die van vier dagen geleden. Toch moet ik toegeven dat die vermoeidheid af en toe wel om de hoek komt kijken 😉
Waarschijnlijk is het heerlijke warme zomerse weer jullie ook niet ontgaan. We mogen inmiddels echt spreken van een hittegolf, iets wat best wel uniek is in onze normaal zo koude kikkerlandje. Door het warme weer merk ik dat ik zelf minder achter mijn laptop kruip en dus minder blogs lees, maar ook dat er bij mij door minder mensen blogs gelezen worden. Toch wil ik in de zomermaanden blijven posten, er staat natuurlijk een héle gave reis richting Zuid-Afrika op de planning waar ik jullie alles over wil vertellen. Iedere dag een nieuw artikel kan ik jullie niet beloven, maar ik ga mijn best doen om vanaf nu weer regelmatig van me te laten horen.
Geniet van het zonnetje vandaag!
Liefs,
Denise

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Anniek 5 juli 2015 at 05:14

  Wauw, wat een heftige en intensieve tijd heb je achter de rug zeg! Wel onwijs fijn dat je tentamens zo goed gingen, en dat je je assesment goed hebt afgerond. Tof dat 'ie bij de 3 besten zit, en veel succes met presenteren! (studeer je dan in Wageningen? Daar staat namelijk ook een FrieslandCampina gebouw naast 🙂 ) En al die feestjes: superleuk! Maar vergeet jezelf niet hè, als je merkt dat het je te zwaar wordt is het echt niet erg om eens een feestje af te zeggen. Liefs Anniek

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 10:55

   Nee ik studeer in Tilburg, we hadden FrieslandCampina als opdrachtgever en moeten straks gaan presenteren op het hoofdkantoor in Amersfoort!

 • Reply Suze 5 juli 2015 at 07:06

  Wat knap en fijn dat je waarschijnlijk alles in 1 keer hebt gehaald. Geniet lekker van alle feestjes, eten en lekkere drankjes <3 X

 • Reply Moniek Leonie 5 juli 2015 at 08:01

  Wat knap dat je waarschijnlijk alle tentamens van het tweede jaar in 1x hebt gehaald en dat je een van de 3 beste bent en mag presenten aan de directeur, wat spannend! Leuk al die feestjes, geniet er lekker van! Ik kan hartstikke goed begrijpen dat je met deze hitte niet achter je laptop gaat zitten!

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 10:55

   Ah dankjewel Moniek <3

 • Reply Lizzy A 5 juli 2015 at 08:22

  Yeey, there she is! Ik heb je artikelen wel gemist hoor! Mooi om te horen dat je tentamens goed zijn gegaan! En wow, een 8 voor je assessment is echt knap! Well done! En een verjaardagsperiode is altijd leuk!

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 10:56

   Ah dat vind ik stiekem best leuk om te horen <3

 • Reply Yvette Eigenraam 5 juli 2015 at 08:28

  Goed van je tentamens en je project 😀

 • Reply Simone -lifeofsimone- 5 juli 2015 at 08:57

  Gefeliciteerd met alles halen op school, goed bezig! Al die feestjes zijn een leuke beloning al snap ik wel dat je er af en toe een beetje moe van wordt, in combinatie met die hitte; maar daar is vakantie voor!

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 10:56

   Daar heb je helemaal gelijk in!

 • Reply Maaike 5 juli 2015 at 09:17

  Ik lees zelf ook minder blogs met deze hittegolf! Er is zoveel te doen met dit mooie weer, behalve achter je laptop zitten. Dus ik snap je erg goed 🙂 Tof dat je door blijft gaan met bloggen in de zomermaanden, dat ga ik zelf ook zeker doen

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 10:57

   Super dat je ook lekker door blijft bloggen!

 • Reply Femke 5 juli 2015 at 11:25

  Waaauw, wat goed zeg van school! Daar kun je idd trots op zijn. Geniet lekker van het weer en van je feestweek, hihi 😉

 • Reply Sandra 5 juli 2015 at 11:52

  Wat ontzettend goed dat je alles hebt gehaald! En gaaf dat je het met presenteren aan de directeur van FrieslandCampina. Geniet van je zondag!

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 18:03

   Dankjewel Sandra, jij ook!

 • Reply Denise 5 juli 2015 at 12:14

  Wat grappig om te zien dat jij zo op mij lijkt (niet alleen de naam natuurlijk :p). Super tof dat je voor de directeur van Friesland Campina mocht presenteren! Presenteren blijft altijd spannend. Ik ben in mei naar Zuid-Afrika geweest. Mocht je nog dingen willen weten, ik heb een artikel over mijn reis geschreven!

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 18:03

   Haha wat grappig inderdaad. Oh tof, ik ga zeker eens kijken!

 • Reply Justine A 5 juli 2015 at 13:31

  Zoveel feestjes! En ja je hebt gelijk.. Met weer als dit wil je niet eens achter de laptop kruipen.. Toch ga ik t zo maar even doen, even laatste dingen voor school fixen. Helaas 🙁

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 18:03

   Ah echt, wat balen! Succes! <3

 • Reply Merdjelin 5 juli 2015 at 14:35

  Jeetje meid, was een stressvolle periode dus met tentamens! Wel heel vet dat jullie voor Campina mochten presenteren. Nu genieten meid! x

 • Reply Jonne 5 juli 2015 at 14:37

  Wat fijn dat je (waarschijnlijk) in een keer klaar bent! Geniet van je feestjes!
  Liefs. Jonne

 • Reply Manon Boerakker 5 juli 2015 at 15:10

  Ah gatver een assesment met die hete weer, je hebt wel een intensieve week gehad zeg jeetje! Goed dat je alles hebt gehaald!

 • Reply Lonneke 5 juli 2015 at 18:25

  Wat een drukke tijd heb je gehad zeg! Reden genoeg om nu heel erg te genieten van je vakantie. Al die feestjes klinken heel gezellig! En wat tof dat jullie bij de beste 3 hoorde met het project. Kanjer!
  Geniet van de komende tijd meid.
  Liefs Lonneke

  • Reply Denise 5 juli 2015 at 21:22

   Dankjewel, jij ook veel plezier!

 • Reply Renee Raadsheer 5 juli 2015 at 19:35

  WAUW je mag ook zeker trots zijn op deze prestatie en je hoeft niks te beloven, ik hoop dat je geniet van je vakantie en je mooie vakantiereis die eraan komt. X <3

 • Reply Anna 7 juli 2015 at 08:43

  Leuk om te lezen! Super goed dat je een 8 hebt gehaald voor je assessment, top! En met het warme weer lig ik ook alleen maar op het strand in plaats van achter mijn laptop blogs lezen :-). X

 • Reply Marleen 10 juli 2015 at 23:23

  Klinkt allemaal super! Heel gaaf dat je ook je plan mag presenteren aan FrieslandCampina! xx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten