Travel

Een uitgebreide update uit Vietnam!

1 september 2016

Ik ben inmiddels alweer drie volle weken(!) in het prachtige Vietnam, tijd voor een update! Waarschijnlijk hebben jullie al wel een aantal foto’s voorbij zien komen op mijn social media kanalen (ik heb jullie geloof ik nogal vol gespamd, sorry not sorry!), maar uiteraard wil ik ook hier even het een en ander vertellen én alvast een aantal jaloersmakende kiekjes delen. Kijk je met me mee?

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Vietnam-update-7 Vietnam-update-6Oké goed, geen idee waar ik moet beginnen aangezien ik dus al drie weken lang een reis aan het maken ben in Vietnam en veel te veel gezien heb om jullie in één post te vertellen. Op dit moment lig ik op mijn hotelbed in Ho Chi Minh City uit te puffen van de excursies die we deze ochtend gedaan hebben en ben ik nog steeds niet klaar met mijn reis. In de afgelopen 21 dagen ben ik helemaal vanuit het noorden van Vietnam (we zijn begonnen met onze reis in de hoofdstad Hanoi) naar het zuiden gereisd met een bus, pittig maar echt heel erg indrukwekkend. Ik durf eigenlijk wel met zekerheid te zeggen dat ik dit land na deze rondreis voor de volle 99% gezien heb, het is echt heel erg tof dat ik de kans krijg om hier zo lang te blijven en alles mee te maken. Van enorme tropische buien tot liters zweten en een gevoelstemperatuur 55 graden, ik heb het allemaal gevoeld. Ik ben inmiddels twaalf hotels verder, heb de allermooiste dingen op aarde gezien (denk ik) en kan dit land in ieder geval aan IEDEREEN aanraden. Mocht je van Azië houden, dan moet je echt binnen een paar jaar naar Vietnam gaan. Het is hier nog zo onaangetast, helemaal niet toeristisch (vooral niet in het noorden) en ongelofelijk mooi. Ik denk dat ik Vietnam over tien jaar niet meer terug herken, op dit moment zijn ze echt bezig met het realiseren van grote resorts en meer aan het inhaken op het toerisme, maar de komende jaren kun je dus nog genieten van het échte Vietnam. Niet te lang wachten!

Maar goed, genoeg gezwijmeld. Ik ga m’n laptop weer dichtklappen, mezelf opfrissen en zo een hapje eten in freaking Ho Chi Minh City, want ik zit hier toch maar mooi weer een aantal dagen. Het is hier iets meer toeristisch dan de voorgaande plaatsen waar we zijn geweest, maar dat is stiekem ook wel leuk. Lekker winkelen (vooral veel afdingen!), nog even genieten van het Vietnamese eten en nog een paar dagen heel hard klagen over de 35 graden met een luchtvochtigheid van 90 procent. Want ja, zodra je hier buiten stapt ben je kletsnat. Best een ervaring, maar zelfs dit went na drie weken in Vietnam. Het is zelfs al niet meer raar dat je met gevaar voor eigen leven over moet steken tussen miljoenen scootertjes en hier een compleet menu kunt eten voor nog geen drie euro. Hierboven dus alvast een paar van mijn favoriete foto’s, uiteraard krijgen jullie nog véél meer reisverslagen over Vietnam voor jullie kiezen. Tot snel! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Desiree 1 september 2016 at 22:10

  Oh wauw Denise! Dat klinkt echt heel erg gaaf! Op Instagram zwijmel ik telkens weg bij al je foto’s. Zo te zien (en te horen) is het een super bijzondere reis. Geniet er maar lekker van! X
  Desiree plaatste onlangs…Terug uit Tenerife!My Profile

 • Reply Mariëlle 2 september 2016 at 08:40

  Ooooh my, wat een super gave foto’s <3 Echt héél tof om even een update te zien!
  Mariëlle plaatste onlangs…Tips voor je afstudeerstage – how to survive!My Profile

 • Reply yvette 2 september 2016 at 09:01

  Wow wat een mooie foto’s 🙂 . Ik ben nu al jaloers op je reis, misschien toch maar alvast gaan sparen.

 • Reply Carola 2 september 2016 at 11:53

  Wauw, wat een mooie foto’s!
  En je reis klinkt als een onvergetelijke ervaring!

 • Reply Lindsey Beljaars 2 september 2016 at 16:01

  Wat een fantastische foto’s!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Maybelline Color Sensational The Loaded BoldsMy Profile

 • Reply Quinty 2 september 2016 at 16:24

  Vietnam lijkt me een prachtig land, en ik zou er graag een keertje heen willen!

 • Reply Bography 3 september 2016 at 15:48

  Prachtige foto’s! Ik had op je Instagram account ook al een hoop prachtige plaatjes voorbij zien komen, heel mooi en jaloersmakend! Ik ben zelf een half jaartje geleden in Thailand geweest, Vietnam komt ook op mijn travel wishlist denk ik zo! Liefs
  Bography plaatste onlangs…Een ‘nieuwe blog’My Profile

 • Reply Larissa 3 september 2016 at 22:10

  Genietende van je prachtige foto’s! Wat ziet het er daar leuk uit, zeg! Heerlijk! Fijn dat je daar zo lang van mag genieten.
  Larissa plaatste onlangs…Outfit | New striped pantsMy Profile

 • Reply Sabine 5 september 2016 at 20:50

  Wauw, deze foto’s zijn idd aardig jaloersmakend..!! Ziet er super uit daar!

 • Reply Lisanne 6 september 2016 at 20:14

  Wauw wat een prachtige foto’s zeg. Geweldig dat je daar kan en mag zijn!
  Lisanne plaatste onlangs…Photo Diary Augustus 2016: genieten op Rhodos en my birthdayMy Profile

 • Reply Tessa 7 september 2016 at 10:37

  Wauw wat een prachtige foto’! Vietnam ziet er echt heel erg mooi uit! Veel plezier nog de laatste dagen!
  Tessa plaatste onlangs…Mijn plannen voor deze zomerMy Profile

 • Reply Justine 8 september 2016 at 21:39

  waaaaaaauw wat een mooie foto’s! Ik ben echt zo benieuwd naar de rest <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – september 2016 #1My Profile

 • Reply Alexandra 11 september 2016 at 13:36

  Wauw, ziet er supergaaf uit daar! En wat tof dat het nu nog zo onaangeraakt is!

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Dancing on the BeachMy Profile

 • Reply Laura 12 september 2016 at 15:00

  Zo jaloers op je reis! Vietnam stond misschien niet in mijn lijstke om naartoe te gaan, maae nu zeker wel na je foto’s 🙂

 • Reply Kaylee Joosten 15 september 2016 at 22:59

  Wat een fantastisch mooie foto’s!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Music is Life #21My Profile

 • Reply Charlotte 22 september 2016 at 16:56

  Wat een prachtige foto’s, wauw! En die Lychee’s die zien er superlekker uit!

 • Reply Julie 17 november 2016 at 18:31

  Wooow deze foto’s zijn echt super mooi!!! Ik ben echt grote fan van uw blog… Ik wil ook naar Vietnam nu hahah xxx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten