Geen categorie

Face behind this blog

19 april 2014
En dit ben ik 🙂

Ja hoor, daar is hij dan. Mijn allereerste blog. Hoe vaak ik al overwogen heb om er een aan te maken is niet op twee handen te tellen. Toch voelt alsof ik vandaag de smaak te pakken heb. Mijn blog is een feit! The face behind this blog ben ik. Denise van Kalmthout, 19 jaar en studente Communicatie. Ik ben verslaafd aan alles wat met parfum, make-up en verzorging te maken heeft. Wat ik de afgelopen jaren verzameld heb is dan ook beschamend veel. De komende tijd ga ik jullie posts van posts voorzien over alles wat met beauty, lifestyle en natuurlijk met mijn leven te maken heeft!


Gaan jullie me volgen? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten