Geen categorie

HAPPY: Eigen domein

10 mei 2014

Allereerst sorry dat ik twee dagen erg afwezig ben geweest! Zoals jullie misschien wel gezien hebben lag m’n blog er helemaal uit en schoot ik finaal in de stress maar alles is gelukkig goed gekomen. Tijd voor een happy post! Ik heb namelijk eindelijk de knoop doorgehakt en gewoon een eigen domein gekocht. www.beautybydenies.nl is nu officieel en ik ben er echt super trots op. De lay-out gaat snel veranderd worden, een nieuwe header is in de maak en ontzettend veel nieuwe ideeën gaan rond in mijn hoofd.

Na drie weken op blogspot te bloggen – ja, ik ben nogsteeds een kersverse beautyblogger – leek het me een super uitdaging om gewoon de knoop door te hakken en écht voor het bloggen te gaan. Ik heb nu al onwijs veel plezier aan het dagelijks schrijven van artikelen, fotograferen en deze blog bijhouden dat dat vast goed gaat komen. Ik ben aan het denken om een fotografie cursus te doen, om de kwaliteit van de foto’s op m’n blog Beauty By Denies wat te verbeteren. Ook heb ik sinds kort een eigen Instagram account aangemaakt waarop ik dagelijks iets post. Wil je een kijkje nemen? Klik dan hier. Ook heb ik een persoonlijk Twitter account waar ik dagelijks berichten op post.

Ik probeer m’n draai nog wat te vinden in bloggerland en daarom zou ik het leuk vinden als jullie me zouden helpen. Wat voor soort artikelen vinden jullie leuk om te lezen? Tips of verbeteringen zijn natuurlijk altijd welkom. Zoals sommige van jullie misschien wel op Instagram gezien hebben, komt er binnenkort een super gave winactie aan. Ik heb alweer 100 volgers op Bloglovin’ bereikt – en ben er ondertussen al weer een heel eind overheen – en daar wil ik jullie enorm voor bedanken. Door al jullie lieve reacties wordt het bloggen nóg leuker. Vanaf vandaag zijn mijn artikelen dus te lezen op www.beautybydenies.nl, niet vergeten he!

Liefs, Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Beautyjuf 10 mei 2014 at 17:57

  Wat tof! Gefeliciteerd 🙂

  • Reply Denise 10 mei 2014 at 18:09

   Lief van je! Heel erg bedankt! X

 • Reply Anne Solveig 10 mei 2014 at 19:11

  Gefeliciteerd met je domein!

 • Reply Manon Boerakker 10 mei 2014 at 19:18

  Gefeliciteerd met je domein ! Je met gewoon je eigen ding doen en schrijven waar jij over wilt schrijven 🙂

 • Reply Melissa 11 mei 2014 at 19:42

  Gefeliciteerd met je domein en nog veel plezier met het bloggen!

 • Reply Sas 11 mei 2014 at 19:49

  Leuk, veel blog plezier!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten