Lifestyle

Heerlijk dineren met Het Laatste Tafeltje + WINACTIE!

26 juli 2017

Vandaag staat er een review voor jullie klaar over Het Laatste Tafeltje en een restaurant dat ik door middel van dit bijzondere concept bezocht. Hierdoor kun je véél goedkoper in heel Nederland uiteten en heb je de kans om lekker te variëren. Daarnaast geef ik ook nog een diner voor twee weg bij een restaurant in Nederland naar keuze! Wil jij kans maken? Kijk mee!

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Het Laatste Tafeltje of ik het concept dat zij hanteren eens uit wilde proberen. Het Laatste Tafeltje is eigenlijk een website met verschillende lunch- high- en dineraanbiedingen bij restaurants in heel Nederland. Ieder restaurant heeft natuurlijk wel eens een leeg tafeltje en deze lege plaatsen worden dus lastminute via deze website en een app verkocht met grote kortingen. Consumenten kunnen dus veel goedkoper eten en de restaurants vullen ook de lege plaatsen op. Klinkt in mijn oren ideaal, dus ik was heel benieuwd hoe dit in zijn werk zou gaan.

En dus bestelden Joost en ik een aantal weken geleden een laatste tafeltje in Tilburg bij Boerke Mutsaers. Een restaurant waar we nog nooit gegeten hadden en überhaupt eigenlijk nog nooit iets over hadden gehoord, maar des te leuker om iets geheel nieuws te proberen. Op de website van Het Laatste Tafeltje stonden een aantal positieve recensies én we wilden graag voor een betaalbaar driegangenmenu voor twee personen gaan, gewoon omdat we dit eigenlijk altijd wel heel erg lekker vinden. Bij deze actie betaal je in plaats van 71 euro nu 49,50 euro voor twee personen, voor exact dezelfde kaart. Toch mooi meegenomen! Daarnaast konden we zien dat dit restaurant naast het station ligt en aangezien wij met het openbaar vervoer zouden reizen, was dit ideaal.

Op de website reken je meteen de aanbieding af, waardoor je in het restaurant zelf alleen nog maar de drankjes hoeft te betalen. Wanneer je online af hebt gerekend ontvang je een voucher in je mailbox, deze print je vervolgens uit en dit is ook meteen je betaalbewijs. Het wijst zichzelf eigenlijk allemaal uit, heel handig en makkelijk!

 Bij Boerke Mutsaers werden wij overigens super hartelijk ontvangen en er was een tafeltje bij het raam voor ons gereserveerd. Om eerlijk te zijn was onze eerste indruk niet meteen geweldig, van het interieur en de sfeer in dit restaurant moet je gewoon houden. Of niet dus. Waarschijnlijk waren wij hier nooit gaan eten als we deze bon niet hadden gescoord bij Het Laatste Tafeltje, maar achteraf zouden we hier zéker weer teruggaan. Super aardige bediening, een warme en huiselijke sfeer en echt geweldig eten. Vooraf kregen we brood van het huis op tafel gezet met een lekkere kruidenboter en vervolgens was het tijd om drie gerechten van de kaart te kiezen.

Vooraf ging ik voor een pasta met scampi’s, Joost ging voor de proeverij met diverse kleine gerechten uit de keuken. Het menu veranderd steeds, dus ik weet niet zeker of deze gerechten nu ook nog beschikbaar zijn, maar eigenlijk alles wat ik op de kaart zag staan klonk GOED. Ik kon eigenlijk niet kiezen, haha.

Als hoofdgerecht koos ik de zalmfilet en ging Joost voor het stoofpotje. Uiteraard met frietjes in een heel gezellig mandje. De gangen kwamen trouwens niet langzaam, maar ook niet heel snel. Eigenlijk precies goed en dat maakte het tafelen ook gewoon heel gezellig. Als laatste gang gingen we allebei voor bananenijs met slagroom en chocolade. ZO lekker en zo veel! Ik kon het echt heel erg waarderen dat we inderdaad dezelfde porties kregen als de ‘gewone’ gasten zonder kortingsactie. We hebben echt ontzettend lekker gegeten voor een hele leuke prijs, dus ik kan inderdaad alleen maar lovend zijn 🙂

WINACTIE VOOR EEN DINER NAAR KEUZE
En yes, ik mag ook een diner verloten via Het Laatste Tafeltje ter waarde van 30 euro! Je kunt met dit tegoed zelf kiezen waar je gaat eten, zodat het altijd bij een restaurant is met gerechten die jij het lekkerste vindt. Ga je zoals wij voor een heerlijk driegangenmenu voor twee personen? Of koop je er liever pizza’s voor bij Domino’s? Het kan allemaal!

Hoe maak je kans? Het enige dat je moet doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met je mailadres in het daarvoor bestemde vakje. Daarnaast zou ik graag willen weten met wie je gezellig uit eten wilt gaan. Ben ik benieuwd naar! Ook zou ik het natuurlijk heel leuk vinden als jullie me zouden volgen op Instagram (@beautybydenies), maar dit is niet verplicht. Aanstaande dinsdag (1 augustus) zal ik de winnaar een persoonlijk bericht sturen met het goede nieuws. Good luck!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Chantal 26 juli 2017 at 10:08

  Ik ga even heel cliché dé reactie achterlaten, maar eten is wel echt mijn ding. En dat het liefste met Manuela – mijn vriendinnetje die ik dankzij mijn food(insta)gram heb leren kennen. Maakt niet uit hoe of wat. Wij eten, drinken, proeven alles. En als ik haar blij kan maken met nog meer eten, dan ben ik ook een heel blij persoon. ?

 • Reply thebeautyblognl 26 juli 2017 at 10:12

  Super leuk!

 • Reply Rosemarijn 26 juli 2017 at 11:07

  Tof! Leuk juist dat je ergens belandt waar je normaal dan niet zo snel zou komen. En dat het dan ook nog lekker blijkt te zijn is dubbel leuk haha. Ik doe graag mee, wil graag mijn moeder uit eten nemen. Ze heeft de afgelopen jaren zóveel voor me gedaan en haar uit eten nemen als dank past heel goed bij wat ze voor me heeft betekend (problemen met eten dus van mijn kant). Lijkt me perfect! En volg je al op instagram hihi.

 • Reply Yvette 26 juli 2017 at 11:10

  Wat een leuk concept zeg 🙂 ook wel grappig dat je dan op hele andere plekken komt dan normaal.
  Natuurlijk doe ik mee 😀
  Ik zou dan mijn vriend meenemen omdat die dat verdient <3
  En nu ga ik lekker naar praag toe 😀

 • Reply Denise 26 juli 2017 at 11:38

  Oooh wat een goed concept! Dit is ideaal voor zo’n student als ik die houdt van uiteten gaan. Ik zou mijn zusje meenemen. Wij zijn beide in augustus jarig en dit zou super leuk zijn om samen te doen. Ik volg je al op Instagram. Nu flink duimen!

 • Reply Monica 26 juli 2017 at 11:52

  Leuk! Ik doe graag mee en dan om een keer lekker te gaan eten met mijn vriend. Sinds wij een zoon hebben doen wij eigenlijk te weinig met zn tweetjes. Dit zou wel goed uitkomen dan. ?
  Monica plaatste onlangs…LEUCHTTURM1917 – 18 months weekly planner & notebook | Agenda reviewMy Profile

 • Reply mieke | mieksmind 26 juli 2017 at 11:56

  Leuk concept! de gerechten zien er ook super yummy uit. Zoals je misschien wel in mijn wekelijkse diary’s kunt zien.. ik ben dol op food haha. never not eating oeps! ik zou met mijn moeder gaan om te bedanken dat ik welkom thuis was toen mijn relatie eindigde en ik weer thuis ben gaan wonen 🙂 lekker samen genieten! ik volg je natuurlijk al op insta 🙂 liefs

 • Reply Jasmijn 26 juli 2017 at 12:18

  Ik zal heel graag met… Mijn lieve vriend uiteten willen! Mocht een hele week met hun mee naar Spanje en voel me toch een beetje schuldig en wil graag iets terug doen haha!

 • Reply Astrid 26 juli 2017 at 13:15

  Het Laatste Tafeltje, wat een gaaf concept! Graag zou ik met mijn vriend een laatste tafeltje in een restaurant boeken!

 • Reply Lieke 26 juli 2017 at 14:34

  Het eten ziet er wel echt lekker uit. Ik zou graag samen met mijn vriend gaan.

  Ik volg je ook al een tijd op instagram (liekevv24)
  Lieke plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Ilse 26 juli 2017 at 17:38

  Gaaf concept! Had er nog niet eerder over gehoord. Ik zou graag samen met mijn vriend uit eten willen gaan, en er een gezellige date night van maken. Op instagram volg ik je al best een tijdje.

 • Reply Esmée 26 juli 2017 at 17:58

  Leuk concept, nog nooit van gehoord! Ik snap je reactie van de eerste indruk, maar die zegt gelukkig niet alles. Als het maar lekker en gezellig is, dat is het voornaamste! Het lijkt mij erg leuk om het concept uit te proberen en wel samen met mijn vriend. We krijgen beide vakantie vanaf volgende week en er is natuurlijk niks fijner dan die in te luiden met een etentje! Ik volg je blog pas een maandje of twee/drie en ga je nu gezellig volgen via Instagram 🙂

 • Reply Eslie Siemons 26 juli 2017 at 20:43

  Super leuk! Ik doe mee :-). Ik zou graag met mijn zusje uiteten gaan, die net terugkomt uit Kos en daar jarig is geweest. Kunnen we haar verjaardag samen vieren in een leuk restaurant en zo ook weer een leuke nieuwe eetplek ontdekken :). Liefs Eslie

 • Reply Julia 26 juli 2017 at 21:08

  Ah wat een leuke actie, er zijn denk genoeg tentjes in mijn studentenstad Leiden waar ik het bestaan niet vanaf weet.
  Ik zou hier graag willen eten met mijn beste vriendinnetje om ons inmiddels 18 jarige vriendinnen jubileum te vieren.

  Liefs Julia

 • Reply Denise 26 juli 2017 at 21:22

  Ik zou het super leuk vinden om te winnen om samen met mijn vriend lekker uit eten te vaan! We hebben net een huis gekocht dus lekker uit eten zit er nu eventjes niet voor ons in! Fingers crossed!

 • Reply Nienke 26 juli 2017 at 22:41

  Hee,

  Wat een leuke actie! (:
  Ik zou graag mijn vriend willen meenemen. Hij neemt mij best vaak mee uiteten, maar hoe leuk als ik hém een keer verras!

  Fingers crossed.

  Groetjes Nienke

 • Reply Danielle 26 juli 2017 at 22:58

  Aaaah het artikel is zo leuk geworden. Ik doe niet mee hoor met de winactie, want ik ken HLT natuurlijk al en laat liever iemand anders lekker uit eten gaan.

 • Reply Lincy van Vugt 27 juli 2017 at 14:13

  Hoe leuk!! Grappig hoe ik zelf ook ZOVAAK langs Boerke Mutsaers ben gereden/gefietst/gelopen, maar nooit heb geweten dat het eten ook zo goed was!
  En Het Laatste Tafeltje is ook al zoiets nieuws/interessants 🙂 Wat zou ik graag mijn vriend meenemen om gewoon eens lekker spontaan ergens uit eten te gaan!

 • Reply Lincy 27 juli 2017 at 14:14

  Hoe leuk!! Grappig hoe ik zelf ook ZOVAAK langs Boerke Mutsaers ben gereden/gefietst/gelopen, maar nooit heb geweten dat het eten ook zo goed was!
  En Het Laatste Tafeltje is ook al zoiets nieuws/interessants ? Wat zou ik graag mijn vriend meenemen om gewoon eens lekker spontaan ergens uit eten te gaan!

 • Reply Joske 29 juli 2017 at 20:53

  Wat leuk! Ik ga zeker met mijn oudste dochter!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten