Persoonlijk

HELLO 2017 – Een jaar met grote veranderingen

1 januari 2017

Het is vandaag 1 januari 2017, het officiële begin van een nieuw jaar. Lekker cliché, maar 2016 is voor mijn gevoel voorbij GEVLOGEN en ik ben nu al ontzettend benieuwd wat dit nieuwe jaar mij zal gaan brengen. Vandaag dan ook een uitgebreid artikel met mijn wilde plannen voor 2017, want dat dit jaar voor grote veranderingen zal zorgen is in ieder geval iets dat zeker is. Lees je met me mee?

Ondanks dat jullie de terugblik op mijn jaar 2016 nog tegoed hebben (dat MEGA artikel staat voor deze week nog op de planning!) begin ik gewoon met het vooruit kijken naar 2017. Het jaar 2016 is namelijk al geweest, 2017 moet nog komen en alles is nog mogelijk, een mooie insteek om juist op de toekomst te focussen in plaats van het verleden. De grootste agendapunten zijn natuurlijk het verhuizen naar het nieuwe appartement van Joost en mij, want ja, wij gaan dit jaar ein-de-lijk samenwonen. En ondanks dat het nog best even duurt voordat alles helemaal af is, heb ik er nu ontzettend veel zin in. Daarnaast ga ik natuurlijk afstuderen en hopelijk mijn diploma communicatie binnenslepen, zou toch mooi zijn als ik ook gewoon in één keer die scriptie haal. Maar goed, daar moeten we eerst nog even voor gaan knallen (iets waar ik niet zo veel zin in heb).

Verder ga ik hopelijk weer een aantal mooie reisjes maken, maar waar naartoe precies is nog helemaal niet duidelijk. Vorig jaar vertrokken Joost en ik ook rond deze datum spontaan naar Rome, zo leuk om van de een op de andere dag gewoon het vliegtuig te pakken. Wie weet waar het vliegtuig dit jaar strand… één keer vliegen in 2017 moet in ieder geval wel gaan lukken. Een hele verre reis zal het misschien niet worden (met het nieuwe appartement en de hele inboedel die nog gekocht moet worden in mijn achterhoofd is dat misschien ook niet heel verstandig..), maar daar krijgen we wel iets moois voor terug. Ook op het gebied van mijn blog wil ik nóg fanatieker doorgaan. Ik heb weer even geproefd van het (bijna) dagelijks posten van een artikel en ik moet zeggen dat ik het bloggen nu nóg leuker vind. Het is zo motiverend wanneer steeds meer mensen een kijkje komen nemen en ik lekker al mijn creativiteit en hersenspinsels kwijt kan, ik ga hier in 2017 dus zeker mee door en zal weer zo vaak als mogelijk is artikelen plaatsen. Beginnend dus vandaag, op 1 januari. Weliswaar een tikkeltje later dan de gebruikelijke 06.00 uur, maar het feestje was gister ERG gezellig waardoor uitslapen vandaag even op nummer één stond, moet kunnen.

Of ik goede voornemens heb voor dit nieuwe jaar? Ik weet het niet eigenlijk. Ben er nooit heel erg van, want negen van de tien keer houd ik me er toch niet aan. Wel wil ik nog steeds lekker blijven focussen op het sporten en gezond eten/leven, ik ben sinds augustus bijna acht kilo kwijt en voel me beter dan ooit. Simpelweg door wat slechtere dingen te laten staan en lekker te bewegen, een hele gezonde en makkelijke manier (voor mij dan). Komende maanden dus weer lekker veel workouts doen en pilates uiteraard, de frisdranken laten staan en wanneer het weer iets warmer wordt ook de hardloopschoenen weer uit de kast trekken. Af en toe een zak chips op de bank hoort daar natuurlijk ook gewoon bij, dat laat ik écht niet staan.

Ik wens jullie ook allemaal een heel fijn, gezond en liefdevol 2017 toe! Lekker cliché, maar ik hoop echt dat dit jaar voor jullie allemaal fantastisch gaat worden. 2016 is voor mij misschien niet het allerbeste jaar geweest (maar daarover dus snel meer in de terugblik), maar ik ga in ieder geval voor een nóg beter 2017. Ben trouwens wel benieuwd naar jullie goede voornemens, let me know! Cheers!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Linda 1 januari 2017 at 20:52

  Wat heb je toch een heerlijk vooruitzicht in het nieuwe jaar, en wat een mooi nieuw hoofdstuk voor jou en Joost! Ik wens je een fantastisch mooi en liefdevol nieuw jaar toe (:
  Linda plaatste onlangs…Terugblik 2016 & doelen 2017My Profile

 • Reply Larissa 1 januari 2017 at 23:50

  Dat word een heel spannend maar leuk jaar voor jou! Samenwonen, afstuderen, toemaar! Ik vond het enorm leuk dat je (bijna) dagelijks ging bloggen, dus ik ben blij dat je dat wilt voort zetten in 2017! Een heel fijn nieuw jaar toegewenst!
  Larissa plaatste onlangs…Goeiemorgen lieve 2017My Profile

 • Reply Léonie 2 januari 2017 at 10:46

  Wat een leuke vooruitzichten! En wauw, 8 kilo afgevallen?! Wat knap!

 • Reply Yvette 2 januari 2017 at 10:57

  Lekker reizen, dat is een fijn ding om naar uit te kijken en wauw wat lijkt het me idd geweldig om zomaar te besluiten het vliegtuig te pakken! Goals! het wordt vast een prachtjaar voor je! 🙂
  Yvette plaatste onlangs…Wat ik echt zou willen in 2017My Profile

 • Reply anna 2 januari 2017 at 11:57

  Wat leuk om te lezen! Ben heel benieuwd naar je terugblik artikel, zelf ga ik ook nog zo’n artikel maken. En zo super leuk dat jullie gaan samenwonen!
  anna plaatste onlangs…LOW BUDGET MAKE-UP FAVORIETEN VAN 2016!My Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 2 januari 2017 at 13:15

  Superleuk en spannend dat jullie dit jaar gaan samenwonen! Zo te zien wordt het een spannend jaar voor je, maar uiteindelijk met allemaal mooie resultaten! 🙂

  Ik heb geen goede voornemens, alleen een aantal doelen die ik wil behalen 🙂

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…Hello 2017My Profile

 • Reply Rachel 2 januari 2017 at 15:02

  Wat tof om op de een dag zomaar naar Rome te vertrekken echt tof!

 • Reply Lindsey Beljaars 2 januari 2017 at 16:06

  Wat een super leuke vooruitzichten!! Gelukkig Nieuwjaar x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Een gelukkig 2017!My Profile

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 2 januari 2017 at 17:56

  Ik wens jou ook een heel gelukkig nieuwjaar Denise. Wat staan er mooie dingen op de planning voor 2017. Heel veel succes met verhuizen en het behalen van je diploma. <3

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 19:00

   Dankjewel lieve Sara!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten