Persoonlijk

Hello April – Op naar de zon!

6 april 2018

Hello April! Een maand waarbij ik de sleutel inlever, meedoe aan een hele leuke bloggerssale én het vliegtuig pak naar een zonnige bestemming. Vandaag meer over mijn planning! Kijk je met me mee?

Sleutel inleveren
Dit eerste punt is eigenlijk al gebeurd, want afgelopen dinsdag leverden we officieel de sleutel in van het appartement. Het zit er nu écht op en het is definitief niet meer van ons, toch best wel een gek idee. Het voelt als de officiële afsluiting, op naar een nieuw hoofdstuk 🙂 Alle meubels (met uitzondering van de bank, deze is nog te koop!) zijn binnen anderhalve week verhuisd of verkocht, het is allemaal bizar snel gegaan. Ondanks dat ik het jammer vind dat ik niet meer in dat fijne appartement woon, heb ik ook wel weer zin in iets nieuws. Nu de verhuizing achter de rug is ga ik langzaam kijken wat ik precies zou willen.

Bloggersale
Ik heb een mega leuk nieuwtje, want zondag 22 april doe ik mee aan een bloggersale met heel veel leuke influencers! We hebben allemaal een rek met kleding en accessoires bij ons die we voor leuke prijzen verkopen. De sale vindt plaats van 12-17 uur bij winkel Ratatouille in Heeze, dit ligt vlakbij Eindhoven. Mocht je in de buurt zijn, dan zou ik het ontzettend gezellig vinden als je even langs komt. Misschien scoor je nog wel wat leuke items voor een klein prijsje én dan kunnen we gezellig even kletsen. Mocht je komen, laat het me even weten. Vind ik leuk! ♡

Koningsdag
Mijn hemel, wat vliegt de tijd. Voordat we het weten is het alweer Koningsdag en dus bijna mei, ik vind het bizar hoor. Wat ik ga doen met Koningsdag? Ik heb kaartjes gekocht voor het Kralingse Bos Festival in Rotterdam. Erg benieuwd of dat leuk is, want meestal ben ik met Koningsdag in onze hoofdstad te vinden. Omdat ik de dag na Koningsdag vroeg eruit moet (zie volgende punt) vond ik het toch een fijn gevoel om iets dichter bij huis te feesten. Een iets minder lange treinrit en dus wat extra slaap. Wat gaan jullie doen de 27e?

Hello Cyprus!
En dan hetgeen waar ik het meest naar uitkijk: eind april gaan HEERLIJK genieten in Cyprus. Can’t. Wait. Genieten van de zon (en hopelijk een beetje bruin worden), bezienswaardigheden bezoeken, zwemmen, eten in overvloed, gezellige mensen. Ik denk dat ik hierbij niet meer uitleg hoef te geven. Dat wordt genieten en even helemaal NIETS moeten, heerlijk.

Naast al deze hoogtepunten staan er natuurlijk ook nog kleinere (en leuke!) dingen gepland zoals een verjaardag van een vriendin, gezellige lunch dates, een hereniging met mijn schoolvriendinnen en een interview. En wat staat er bij jullie op de planning in april? 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply chucky1012 6 april 2018 at 12:46

  Heerlijk op holiday naar een land waar het lekker zonnig is ☀
  Leuk dat je in deze prachtige city naar een festival gaat ?

  Enjpoy Xoxo

 • Reply Judith 6 april 2018 at 13:00

  Wat heerlijk dat je al bijna naar de zon gaat! Hopelijk dit weekend ook lekker genieten van het weer <3
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 9My Profile

 • Reply Nienke 6 april 2018 at 13:22

  Ohja, Koningsdag staat natuurlijk ook weer voor de deur! Heb helemaal nog geen plannen gemaakt, de tijd gaat zo onwijs snel. Heel veel plezier in Cyprus, wat leuk om daar naar uit te kijken!
  Nienke plaatste onlangs…Woonkamer inspiratie + tipsMy Profile

 • Reply Balou 6 april 2018 at 14:00

  Heerlijk zeg, er even tussenuit, genieten en tot rust komen…?☀️ Zo kun je helemaal zen aan je nieuwe hoofdstuk beginnen!

 • Reply Marloes 6 april 2018 at 14:48

  Ah allemaal leuke dingen op de planning babe! En leuk ook die bloggers sale. Goed idee! En Cyprus <3, geweldige bestemming ! Ik zie jou volgende week maandag gezellig <3
  Marloes plaatste onlangs…PLOG: Dagje AmsterdamMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 8 april 2018 at 13:35

  Heerlijk is April! Nu al zo lekker zonnig, hopelijk blijft het zo! Je hebt heel veel leuke dingen op de planning 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…L’Occitane Aqua Réotier lijnMy Profile

 • Reply Quinty 9 april 2018 at 14:28

  Ik heb nog niks gepland staan voor koningsdag. Wat heerlijk dat je naar Cyprus gaat, ik ben helemaal jaloers! hahaha
  Quinty plaatste onlangs…GeekerellaMy Profile

 • Reply anna 9 april 2018 at 21:39

  Oeeeh Cyprus is zoooo leuk, geniet er van! <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #115 | Pasen, Zalando Academy Day en terras-weer!My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 10 april 2018 at 22:36

  Wat super leuk allemaal en geniet ervan in Cyprus maar dat komt vast wel goed!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Hunkemöller – Welke bikini past bij jouw figuur?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten