Persoonlijk

Hello April – Persevents en Koningsdag

1 april 2016

1 april, kikker in je bil. Pas je op vandaag dat je niet voor de gek gehouden wordt? De maand april is vandaag ingegaan en dat betekent voor mij een redelijk drukke planning. Veel deadlines, leuke persevents, verjaardagen en uiteraard Koningsdag, waarbij ik dit jaar in Breda te vinden ben. Kijk je met me mee?

Deadlines op school
Waar de maand april vooral om zal draaien? Deadlines. Heel. Veel. Deadlines. Over precies drie weken word er van me verwacht dat ik de drie vakken die ik op dit moment volg (beeldbewerking, digitale fotografie en licht) afrond door middel van een eindopdracht én een werkboek met daarin alle tussentijdse opdrachten. Betekent dus dat ik drie eindopdrachten moet inleveren én drie volle werkboeken….. En dat is best pittig. Daarnaast krijg ik ook nog drie kennistoetsen voor m’n neus gelegd en daar zal dus geleerd voor moeten worden. Hoe ik dit allemaal ga combineren in deze drie weken is voor mij ook nog een groot raadsel, dat ik moet gaan beginnen is in ieder geval wel duidelijk. Het feit dat ik mijn vorige beoordeling gehaald heb met een 9 geeft me in ieder geval wat vertrouwen, ik kan dit, het is een kwestie van een goede planning maken EN me er eens een keer aan houden (ik ben zo iemand die altijd héél graag alles tot het laatste moment uitstelt…). Let’s do this! Duimen jullie voor mij?

21-diner en verjaardagen
Gelukkig staat er tussen al die stress door ook genoeg leuks gepland om me toch nog goed te vermaken deze maand. Volgende week vier ik namelijk de 21e verjaardag van mijn beste vriendin Laura, inclusief diner én uiteraard een 21-boek (dat weet ze al hoor, na al die 21-boeken is de verrassing er een beetje af). Stiekem weet ik al wat er op het menu staat en ik heb er weer erg veel zin in. Daarnaast vier ik volgend weekend ook de verjaardag van mijn oma met een uitgebreide barbecue, erg gezellig. Met die weekenden zit het in april sowieso wel goed, er zijn véél te veel leuke feestjes, verjaardagen en eigenlijk is er altijd wel reden genoeg om een wijntje te gaan drinken.

Achter de schermen
Maar goed, achter de schermen van mijn blog moet ook het een en ander veranderd worden. Eigenlijk liep het sinds mijn nieuwe lay-out allemaal op rolletjes, maar sinds vorige week beginnen de eerste mankementen zich te vertonen. Uiteraard ben ik een ENORME kluns in alles dat met html of websites te maken heeft, het zelf fixen gaat me dus zeer zeker niet lukken. Wat er precies mis is? Ik merk dat mijn RSS-feed niet helemaal goed werkt en daardoor mijn artikelen op Bloglovin’ zonder beschrijving verschijnen. Deed ‘ie de voorgaande jaren wel gewoon goed en ik heb niets anders ingesteld, maar nu dus spontaan niet meer. Geen wereldramp, maar wel heel vervelend omdat ik het fijn vind om zelf ook altijd een beschrijving te lezen voordat ik op een post klik. Die staat er nu bij mij dus niet meer bij… Iemand misschien de gouden tip om dit op te lossen? En naast dit kleine probleempje wil ik me ook éindelijk eens gaan verdiepen in SEO en mijn posts hier ook op aanpassen. Blijkt toch ook weer lastiger dan gedacht…

Persdagen en events
Tussen mijn schoolopdrachten, leerwerk, verjaardagen en blog door heb ik ook nog een paar persevents op de agenda staan. De tijd van de persdagen komt er weer aan en dat betekent dat alle PR-bureaus hun nieuwe collecties gaan showen, altijd erg tof om even te gaan kijken. Helaas bevinden 9 van de 10 PR-bureaus zich in Amsterdam (twee uur reizen, blegh) dus het is niet haalbaar om ze allemaal te bezoeken en vijf keer per week op en neer te reizen. Kiezen dus, best moeilijk en een enorm luxeprobleem, ik weet het. Ook staat er nog een spannend event van Benefit op de planning 🙂

Koningsdag
En uiteraard staat de 27e geheel in het teken van feest, gezelligheid en goede DJ’s: Koningsdag. Dit jaar ga ik naar 538Koningsdag in Breda, waar onder andere Hardwell, Tiesto en Miss Montreal aanwezig zullen zijn. Ben er twee jaar geleden ook geweest met drie vriendinnen en dat was erg leuk, dit jaar ga ik met Joost en zijn vrienden dus dat moet vast weer helemaal goed komen. Natuurlijk zijn er ook véél te leuke feesten in Amsterdam deze dag, maar ten eerste reis ik me al helemaal suf naar de andere kant van het land en ten tweede is iets dichter bij huis ook wel een keer leuk (en gunstig voor mijn portemonnee). I’m excited!

Kortom, ik heb best een drukke maand voor de boeg. Veel schoolwerk, tussendoor een aantal verjaardagen en persevents en als kers op de taart Koningsdag, waar ik echt veel zin in heb. Daarnaast probeer ik mijn blog achter de schermen nog iets aan te passen, maar mocht dit niet lukken dan heb ik daar altijd volgende maand nog tijd voor. En wat zijn jullie plannen in de maand april?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Femke 1 april 2016 at 06:50

  Wat een heerlijke maand komt eraan hè! Leuk dat je sowieso naar het event gaat van Benefit, maar een luxepositie dat je kan gaan kiezen naar welke events je wel of niet kan gaan.. Ja, jammer hè dat Amsterdam niet erg centraal ligt haha! Ik heb komende maand een stuk of 5 etentjes staan én vandaag begin ik bij mijn nieuwe baan!
  Femke plaatste onlangs…Review: Makeup Geek Eyeshadow PansMy Profile

 • Reply Marloes 1 april 2016 at 07:51

  Wat een fijne maand is April! Ik heb er ook wel zin in hoor. Kom maar op met die zon en terrasjes. Heerlijk! Leuk trouwens dat je koningsdag in Breda gaat vieren. Ik ook, alleen dan gewoon op de grote markt waarschijnlijk. Daar is het ook altijd een groot feest!
  Marloes plaatste onlangs…Pastel Lente WishlistMy Profile

  • Reply Denise 1 april 2016 at 19:15

   Ah ook leuk, misschien komen we elkaar nog wel tegen! 🙂

 • Reply Dilini 1 april 2016 at 08:35

  Ik heb ook zo n zin in deze maand!De zon schijnt! Laat maar komen hoor april!

 • Reply priscilla 1 april 2016 at 09:28

  Wat een heerlijke maand heb je in het vooruitzicht! Ik moet nog steeds wennen dat ‘koningsdag’ niet meer op mijn verjaardag valt. En ik zal voor je duimen. 🙂
  priscilla plaatste onlangs…Dr. Van Der Hoog | Purity & hypo sensitiveMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 april 2016 at 09:47

  Ah wat een heerlijk vooruitzicht! Ik ging ook altijd naar 538 in Breda, maar ga nu naar Kingsland in Den Bosch!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten Maart 2016My Profile

  • Reply Denise 1 april 2016 at 19:16

   Ah ik ken ook een paar meiden die daar heen gaan, schijnt ook erg leuk te zijn! Veel plezier alvast! 🙂

 • Reply Laura 1 april 2016 at 10:48

  Leuke dingen staan er weer op de planning! Ik weet nog niet wat ik met koningsdag ga doen maar ik moet die dag erna ook gewoon naar school helaas
  Laura plaatste onlangs…April wishlistMy Profile

 • Reply Justine 1 april 2016 at 11:36

  Genoeg leuke dingen! EN SUSHI. Woehoeeeeeee!
  Justine plaatste onlangs…New Month: april 2016 – voorjaarsschoonmaak, Groningen & KoningsdagMy Profile

 • Reply Mariska 1 april 2016 at 11:53

  Wat een drukte zeg! Maar wel veel leuks en moois! Geniet ervan, hopelijk werkt het zonnetje mee!
  Mariska plaatste onlangs…Achter het scherm | Het roer om & een weekendje LelystadMy Profile

 • Reply Loïs' Blog 1 april 2016 at 12:44

  Ik heb ook heel veel zin in alle persdagen en feestjes. Liefs
  Loïs’ Blog plaatste onlangs…Event / National Glamour DayMy Profile

 • Reply Mariëlle 1 april 2016 at 12:46

  Dat is een volle maand 🙂 Maar wel een leuke maand!
  Mariëlle plaatste onlangs…Essence I love crazy volume mascaraMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 1 april 2016 at 12:51

  wat tof dat je naar 538 gaat! ik ga misschien mee in de snackcar van mijn vriend haha samen met zijn beste vriend!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Creative Cosmetics | poeder oogschaduw/primerMy Profile

 • Reply Larissa 1 april 2016 at 15:38

  Dat klinkt als een hele drukke en gezellige maand! Fijn weekend! X
  Larissa plaatste onlangs…Hi april!My Profile

 • Reply Eilish 1 april 2016 at 17:42

  Succes met alles voor je studie! & verder superveel leuke dingen. Werd ik überhaupt maar eens uitgenodigd haha. Maar goed dan zou ik idd ook niet altijd kunnen.. want 3 uur reizsen

 • Reply Manon 1 april 2016 at 19:10

  Wat een mooie foto heb je geplaatst. Heel veel succes met je studie! verder ga je echt leuke dingen doen. veel plezier!
  Manon plaatste onlangs…Mac Mineralize Skinfinish Soft & GentleMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 1 april 2016 at 20:06

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan. Geniet er van, zeker met die drukke tijden van je schoolwerk. Heel veel plezier gewenst deze maand meid!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Review: Essence All about Greys eyeshadowMy Profile

 • Reply Yvette 1 april 2016 at 23:52

  Mijn planning bestaat uit werken vooral xD .
  Jouw planning is wel een stuk leuker hoor 🙂
  Succes met je schoolwerk deze maand .

 • Reply anna 2 april 2016 at 11:50

  Leuk om te lezen! Deze maand ben ik ook enorm druk op school, het echte schoolleven is weer begonnen… En eind deze maand ben ik jarig en begint mijn twee weken durende meivakantie, can’t wait <3
  anna plaatste onlangs…DIVA PROFESSIONAL TOOLS: STIJLTANG MET ARGANOLIE?!My Profile

 • Reply Mariska 2 april 2016 at 12:39

  Dat is nog best spannend die afrondende periode voor school! Heel veel succes! 🙂
  Mariska plaatste onlangs…Spam je blog april 2016 mét fotoMy Profile

 • Reply Léonie 4 april 2016 at 11:46

  Klinkt als een drukke maand maar wel een leuke! Heel veel succes met alle deadlines voor school, you can do this girl! <3

 • Reply Valentina 4 april 2016 at 18:41

  Lekker druk! Heel veel succes en plezier en neem ook vooral je rust soms 🙂
  Valentina plaatste onlangs…Over the kneeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten