Persoonlijk

Hello December – Een bomvolle agenda met leuke plannen

1 december 2015

De laatste maand van 2015 is aangebroken, de maand waarin bij mij in ieder geval het meest gefeest, gegeten en gedronken wordt. Van de gezellige dagen rond sinterklaas gaan we al snel weer over op de kerstdiners en uiteindelijk knallend het nieuwe jaar 2016 in. Mijn planning is tot nu toe dan ook al veelbelovend en bomvol!

Werken bij Douglas
Vanaf 1 december ben ik weer officieel in dienst bij Parfumerie Douglas, waardoor ik weer een paar dagen in het weekend in de winkel zal staan. Super leuk om tijdens de feestdagen zo weer een handje te helpen bij mijn oude bijbaantje en stiekem blijft het heerlijk om een aantal uren per week rond te snuffelen tussen alle nieuwe geuren en make-up. Het is maar voor even, maar ik heb er in ieder geval weer zin in!

Sinterklaas
De sint is alweer een tijdje in ons land, maar er staan nog twee (of misschien wel drie!) sinterklaasavondjes op de planning. Met het personeel van DutchCowboys hebben we lootjes getrokken, waarbij we zelfs een hele surprise inclusief gedicht maken (en echt, ik ben een RAMP in gedichten maken….). Ook bij Joost thuis hebben we lootjes getrokken, waarbij we cadeautjes kopen en een gedicht schrijven. Gelukkig hoeven we daar niet te knutselen, dat is toch niet helemaal mijn ding. Ik heb overigens leuke lootjes getrokken en weet al precies wat ik ga kopen, maken en schrijven dus dat komt vast goed.

Valhalla festival
Mijn laatste festival is alweer even geleden (als ik het me goed kan herinneren was dat Smeerboel, buiten!), maar er staat gelukkig weer een nieuwe op de planning. In de nacht van 19 op 20 december ga ik samen met vriendinnen dansjes doen in de RAI in Amsterdam en ik heb er echt ongelofelijk veel zin in. Even lekker relaxen, heerlijke muziek en gezellige mensen!

Kerst
En vlak na de sint, Valhalla en vooral vlak na de drukke dagen bij Douglas komt kerst. Bij mij thuis hebben we alvast lootjes getrokken, waardoor we ook rond kerst een gezellige avond met cadeautjes en gedichten zullen hebben. De precieze planning tijdens de kerstdagen is nog niet helemaal bekend, maar waarschijnlijk zal er weer heerlijk gegeten worden.. To be continued..

Stage afronden
Het is zo raar om dit te zeggen, maar 24 december is de allerlaatste dag dat ik stage loop bij DutchCowboys en vanaf dan rond ik het onderzoek alleen af. Nu ik dit artikel typ kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat ik straks helemaal klaar ben en niet meer veertig uur per week op kantoor werk, weer een wereld van verschil. Ondanks het wennen aan de tijden en het werken op kantoor heb ik echt een fantastische stage gehad en geweldig lieve mensen leren kennen. Ik denk oprecht dat ik me geen leuker stagebedrijf had kunnen wensen.

New Years Eve in Rotterdam
En dan is het alweer de laatste dag van 2015, het jaar waarin ik echt zo enorm veel leuke dingen heb gedaan en het ook echt ongelofelijk druk heb gehad. Er komt natuurlijk nog een uitgebreid jaaroverzicht aan en ik ga het jaar zelf knallend afsluiten in Rotterdam met vrienden. Vervolgens slaap ik meteen de eerste nacht van het jaar in een hotel en dat is natuurlijk helemaal niet vervelend, ik kan er wel aan wennen.

En wat zijn jouw plannen voor december? Een hele fijne maand gewenst in ieder geval!

Liefs,
Denise

 

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply Femke 1 december 2015 at 06:41

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan! Ik heb heel erg veel verjaardagen deze maand, ik trap af met die van mijzelf (en tweelingbroer + zwager) vandaag. Vrijdag die van mijn oma en neefje, en nog heel veel meer dus. Zaterdag lekker Sinterklaas vieren. Nog naar een beurs met een vriendin, ook nog naar het I LOVE BEAUTY event, dan is het al weer kerst en dan Oud & Nieuw. Time flies!! Fijne maand :-)!
  Femke plaatste onlangs…It’s my birthday & ik geef weg: niet 1, maar 2 lipsticks van MAC!My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:38

   Aaaah happy birthday to you en ook gefeliciteerd met je tweelingbroer en zwager. Wat een feest! X

 • Reply Simone 1 december 2015 at 06:59

  Ah wat staan er een hoop leuke dingen op de planning! Ik ga vooral heel veel aan mijn scriptie zitten en werken bij Hunkemöller, hierdoor valt mijn decembermaand dit jaar een beetje in het water, helaas.

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:38

   Super super veel succes met je scriptie Simone, you can do this! XXX

 • Reply Sophie 1 december 2015 at 07:05

  Oh wow! Ik zit nog een maand langer bij HEMA. Wat heerlijk dat je zolang thuis bent!
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #21 een ego-maatschappij?My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:38

   Volgens mij ben je ook wat later begonnen dan mij toch? Nog steeds super jaloers op jou stage Sophie!

 • Reply Linda 1 december 2015 at 07:06

  Oh wat een straf al die gezellige avondjes, gezellig samen zijn en heerlijk werken bij de Douglas. En wat is je stage periode voorbij gevlogen zeg! Geniet van deze maand meid, en het nieuwe jaar in knallen in Rotterdam lijkt mij ook erg leuk 🙂
  Linda plaatste onlangs…Werken als chronisch zieke | Herken de valkuilenMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:39

   Haha dat is inderdaad helemaal geen straf. Inderdaad bizar hoe snel het is gegaan.. dat wordt afkicken straks!

 • Reply Marloes 1 december 2015 at 07:26

  Leuke december maand heb je op de planning staan. Ik heb ook ontzettend veel zin in deze laatste maand van het jaar.
  Marloes plaatste onlangs…Daniel Wellington Classic St MawesMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:39

   Jij ook veel plezier deze maand chickie! <3

 • Reply Laura en Jaimy 1 december 2015 at 07:43

  Leuke planning!! Ik vind december ook altijd heel gezellig!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…Je bloemen in een gekreukelde zak?My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:39

   Dankjewel, have fun deze maand! 🙂

 • Reply Desiree 1 december 2015 at 08:06

  Oh wat een leuke dingen staan erop de planning! Volgens mij vliegt de maand december voorbij! Een keer knipperen en je staat in januari. Gek idee dat je stage straks klaar en afgerond is! Heel veel succes en plezier deze maand! 🙂
  Desiree plaatste onlangs…Project – ‘Spread the happiness!’My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:40

   Daar heb je helemaal gelijk in, dankjewel Desiree! Jij ook een fantastische maand gewenst <3

 • Reply Lonneke 1 december 2015 at 08:53

  Wat een drukke maar leuke maand voor je. En wat fijn dat je weer bij de Douglas aan de slag kan.
  Lonneke plaatste onlangs…Golden Rosé | Magnetic Nail LacquerMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:40

   Heb er zin in! 🙂

 • Reply joske 1 december 2015 at 08:57

  Leuke maand voor de boeg. ik ga vooral heel veel werken wegen extra drukte voor de feestdagen. Oh ja, en natuurlijk is het mijn moeders verjaardag op 10 dec.

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:40

   Alvast gefeliciteerd Joske!

 • Reply thebeautyblognl 1 december 2015 at 08:59

  heerlijke maand in de planning! x
  thebeautyblognl plaatste onlangs…favorieten | novemberMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:40

   Daar heb je helemaal gelijk in, ik heb er zin in!

 • Reply Svenja 1 december 2015 at 09:20

  Wat staan er een hoop leuke dingen op de planning Denise! De decembermaand is zo gezellig en fijn! Veel plezier alvast met je Sinterklaas vieringen en succes met dichten! Ik vind dat ook altijd zo lastig!
  Svenja plaatste onlangs…Beauty Review / Identity SkincareMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:41

   Jij ook alvast heel veel plezier Svenja! Enne ja.. dichten.. Ik denk dat ik er vanavond toch echt niet meer onderuit kom..

 • Reply Suze 1 december 2015 at 09:29

  Jeetje wat een fijn vooruitzicht zeg! Je hebt hele leuke dingen op de planning staan 🙂 X
  Suze plaatste onlangs…OPI lakjes voor de feestdagenMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:41

   Ah dankjewel Suze! <3

 • Reply Manon Dijkhuizen 1 december 2015 at 09:59

  Wat leuk dat je naar Rotterdam komt met oud&nieuw! Zelf ben ik dan ook in Rotterdam te vinden, ik heb alleen nog geen idee op welk feestje haha! x

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:41

   Ah echt, gezellig!

 • Reply Alexandra 1 december 2015 at 10:25

  Fijne plannen! Ik ga -natuurlijk- genieten van Kerst, een nieuwe telefoon nemen én oud & nieuw vieren in Kopenhagen 😀 En vast nog wel wat toffe dingen tussendoor 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Primark Lookbook| It’s Christmaaaaaaas!My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:42

   Ah wat voor telefoon neem je? Super tof dat je naar Kopenhagen gaat, zijn twee collega’s van mij net geweest!

 • Reply Lindsey Beljaars 1 december 2015 at 11:33

  Wat een superleuke plannen zeg! Ik heb ook echt zin in kerst en nieuwjaar. En in het I Love Beauty-Event!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten November 2015My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:42

   Ah dat event lijkt me ook zo tof inderdaad, veel plezier alvast Lindsey 🙂

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 1 december 2015 at 11:35

  Wat heb je veel leuks op de planning! En ga je nu al je laatste maand stage in! Jeetje wat gaat dat snel!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…GLAMOURMOES’ WEEKLY #86: Kerstshow Intratuin, Fietsmand en PSV – AZ,My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:42

   Jaaa niet normaal he, het is bizar snel gegaan.. 🙁

 • Reply Melissa 1 december 2015 at 12:28

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik ben wel heel benieuwd waar en hoe je oud en nieuw gaat vieren in Rotterdam. Zelf ga ik namelijk altijd naar Den Haag omdat er voor mijn idee niet echt iets speciaals gedaan wordt in Rotterdam

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:43

   Ik ben vorig jaar ook in Rotterdam geweest en eigenlijk was het overal feest, niet echt iets speciaals eigenlijk! <3

 • Reply Nina Simplynspecial 1 december 2015 at 13:04

  Fijne plannen heb je voor deze maand! As zaterdag gaan wij al Sinter-kerst vieren bij mijn ouders YAY, zo zin in. Heerlijk, ik hou van deze feestmaand <3
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Personal photo diary #48 Ladiesnight, grote winactie & de beste Kriek everMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:43

   Ah super gezellig, ik heb dan ook mijn eerste surprise bij Joost thuis. Have fun!

 • Reply Yvette 1 december 2015 at 14:37

  Leuk dat je weer in december gaat werken bij douglas . Ik zou echt heel de winkel leeg willen kopen daar 🙂 .
  December is wel een van de leukste maanden .

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:43

   Haha daar heb ik helaas ook veel te vaak last van….

 • Reply Myrthe 1 december 2015 at 14:44

  Wat staan er een leuke dingen op de planning! Ik ben benieuwd naar je jaaroverzicht aan het einde van het jaar!
  Myrthe plaatste onlangs…Hello December!My Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:44

   Ah dat is lief, ik kijk er naar uit om er weer eentje te gaan maken <3

 • Reply Tessa | Daily Inception 1 december 2015 at 16:48

  Zeker een leuke maand voor de boeg! Ik weet totaal nog niet wat ik ga doen tijdens de kerst… Oeps :$
  Tessa | Daily Inception plaatste onlangs…Naamswijziging Achternaam | Tessa van Verk #DiaryMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:44

   Ah joh, nog tijd genoeg om dingen te plannen!

 • Reply Monique | WritingMonique 1 december 2015 at 17:03

  Wat een leuke plannen heb je! Douglas lijkt me leuk; zeker zo rond de feestdagen!
  Monique | WritingMonique plaatste onlangs…Chocoladeletter WafelsMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 18:44

   Dankjewel Monique! Altijd een feestje inderdaad 🙂

 • Reply Anouk 1 december 2015 at 20:18

  Wat een leuke dingen staan er op de planning! Gedichten maken vind ik ook altijd zo moeilijk haha. Met o&n ga ik waarschijnlijk ook naar Rotterdam. Misschien dat ik je dan nog tegenkom hihi, zou leuk zijn! X
  Anouk plaatste onlangs…OOTD: GREY COATMy Profile

 • Reply Bettie 1 december 2015 at 20:58

  Wat een super fijne plannen heb je voor deze maand!

  • Reply Denise 1 december 2015 at 21:37

   Ja he, een drukke maand!

 • Reply Deisy 1 december 2015 at 21:04

  Wauw, wat ziet jouw maand er leuk en spetterend uit zeg. Gek hea, dat de maanden zo snel gaan en dat het alweer bijna einde van je stage is? Ik weet nog op Twitter dat je zei dat het je eerste dag was, voelt echt als de dag van gisteren haha. Wel fijn om te horen dat je stage je goed is bevallen, dat is echt een avontuur dat jij voor de rest van je leven mee zult dragen.
  Deisy plaatste onlangs…Life Lately #novemberMy Profile

  • Reply Denise 1 december 2015 at 21:38

   Ah wat leuk dat je je dat nog kunt herinneren! Het is inderdaad bizar snel gegaan.. Nog even genieten van het leven op kantoor, maar stiekem is het ook niet erg om weer van het studentenleven te gaan genieten hoor <3

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten