Geen categorie

Hello May – Droomstage, 2222 volgers en regelmatig bloggen

8 mei 2015
Na een fantastische maand april – waarin ik veel te veel feestjes pakte, ik mezelf volgoot met cocktails in Egypte en met een mooi bruin kleurtje weer naar huis kwam – zitten we op dit moment al weer in de maand mei. Het is ongelofelijk hoe snel alles gaat. Het schooljaar zit er al weer bijna op en dat betekent dat ik nu toch écht mijn stage vast moet gaan leggen. Ook staat er een hele leuke sushi date gepland in mei en kan een dagje strand in Nederland ook niet in mijn planning ontbreken. Kijk je met me mee?


Sushi date met bloggers

Al een tijdje staat het op de planning, maar eind mei is er dan toch écht een datum gevonden waarop heel veel van mijn lieve blogvriendinnen tijd hebben om gezellig samen sushi te gaan eten. We zijn allemaal addicted to sushi, kunnen geen moment ophouden over bloggen en alles wat er bij komt kijken en het zijn stuk voor stuk ook nog eens toppers. Ik heb er zin in!Regelmatiger bloggen

Waarschijnlijk hebben jullie wel in de gaten dat mijn blog de afgelopen tijd een beetje warrig loopt. Af en toe komen er veel artikelen online, maar het komt ook voor dat er dagen – en soms zelfs weken – niets online komt.. Helaas heb ik een week ziek in bed gelegen en wilde het internet in Egypte ook niet meewerken, waardoor het plaatsen van artikelen niet altijd mee zat. Vanaf nu ga ik er in ieder geval voor zorgen dat er weer vaak nieuwe content online staat. I missed you! Mijn droomstage vinden!

Tsja… Het is inmiddels mei en ik ben nog steeds even stageloos als in februari, het moment waarop ik vol goede moed mijn zoektocht startte. Het vinden van een stage blijkt toch iets lastiger dan ik vooraf dacht. Wellicht ben ik iéts te kieskeurig – en heb ik een ideaalbeeld in mijn hoofd van een stage wat niet eens bestaat -, maar tot nu toe is er helaas nog geen perfecte match gevonden. Op dit moment loopt er nog een sollicitatie bij een heel leuk bedrijf, fingers crossed.. Dat er in mei een stage gevonden MOET worden voert de druk helaas toch wel iets op..Een dagje naar het strand in Nederland

Ik ben nog geen twee weken terug uit Egypte, maar ik mis het strand nu al weer verschrikkelijk.. Met je blote voeten in het warme en mulle zand, lekker lopen langs de kust, de wind in je haren. Gelukkig weet ik dat je ook prima kunt vertoeven op het Nederlandse strand en dat is dus precies wat ik deze maand heel graag eens wil gaan doen. Toevallig zag ik op de weerapp dat het volgende week dinsdag 26 graden wordt…. Kan vast geen toeval zijn dat ik juist op dat moment niet veel te doen heb!2222 volgers halen

Het is ongelofelijk, maar de volgers op mijn Instagram account gaan voor mijn gevoel zo snel dat ik het amper kan bijhouden. Kan natuurlijk ook komen door al die heerlijke zomerse Egypte foto’s.. :-). Op dit moment staat de teller al weer op 2128, hoé tof zou het zijn om de maand mei af te sluiten met het magische getal 2222? <3

Liefs,
Denise

Wat staat er bij jou op de planning in mei?

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply Diolifestyle 7 mei 2015 at 06:13

  Je vindt hopelijk wel een droom stage. Komt vast wel goed. Bij House of Rebels (PR bureau) in Amsterdam zoeken ze nog stagiaires. Misschien is dat iets voor jou..? Ik heb er zelf ook stage gelopen. Succes!

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:40

   Dankjewel voor de tip Dionne! <3

 • Reply Yvette Eigenraam 7 mei 2015 at 06:15

  Een stage vinden is ook best lastig hoop dat je snel wat vind .
  Succes ermee 🙂

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:41

   Ah dankjewel Yvette! <3

 • Reply Denise Joanne 7 mei 2015 at 06:34

  Naar wat voor bedrijf ben je op zoek voor stage? Ik kan me voorstellen dat de keuze heel breed is bij jouw studie!

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:41

   Heb je helemaal gelijk in! Ik zoek eigenlijk iets van een stage op een webredactie, een grote blog of bij een PR bureau..

 • Reply Dina 7 mei 2015 at 08:20

  Wow, wat veel volgers op IG, leuk zeg. Ik hoop dat je snel een leuke stageplek vindt!

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:42

   Ah dankjewel Dina! <3

 • Reply Justine A 7 mei 2015 at 08:47

  Oh ik kan niet wachten tot de sushi date <3
  En zoveel IG volgers al? Wauwie!! Die 2222 ga je zeker halen, met je prachtige fotootjes hihi! Btw je blog stond niet op bloglovin vandaag, wist je dat al?

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:42

   Zo veel zin in! <3 Ja ik weet het, ik snap echt niet waarom! Snik..

 • Reply Celine Van Heusden 7 mei 2015 at 09:50

  Veel succes met het vinden van jouw droomstage!

 • Reply Eline 7 mei 2015 at 09:53

  Mooie doelen! Hopelijk gaat het je allemaal lukken!

 • Reply Linda 7 mei 2015 at 09:54

  Gelukkig ben je opgeknapt van je griepje, lijkt mij niet leuk thuiskomen van vakantie. En 26 graden, lees ik dat goed? Ga jij even half Nederland jaloers maken met je bruine benen op het strand haha! 🙂

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:42

   Dat was inderdaad even een domper.. Haha <3

 • Reply Kim 7 mei 2015 at 10:03

  Geeft niks dat er wel eens geen artikelen online komen.. Je gezondheid is veel belangrijker natuurlijk! Ik hoop dat het je lukt om die stageplek te bemachtigen! <3

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:42

   Lief, dankjewel Kim!

 • Reply Kelly BelessaNL 7 mei 2015 at 12:40

  Ik hoop dat je snel een super leuke stageplek die ook nog eens goed bij je past weet te bemachtigen. Het komt vast goed met al je mooie doelen. Liefs!

 • Reply come-moda 7 mei 2015 at 12:56

  Gaaf hoor! Lekker sushi, ben daar gek op 🙂

 • Reply Iris | Todayslipstick 7 mei 2015 at 13:15

  Wat een leuke happy dingen allemaal! Heel veel succes met een stage vinden. Ik wil deze maand ook echt een keer sushi eten, dat is alweer veel te lang geleden!
  Liefs, Iris

 • Reply Suzanne 7 mei 2015 at 14:29

  Succes met het zoeken naar je stage. Ik ben nu ook druk bezig om voor aankomend schooljaar een nieuwe stageplek te zoeken

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:43

   Ah, jij ook veel succes Suzanne!

 • Reply Nina Simplynspecial 7 mei 2015 at 14:50

  Hopelijk heb je snel een stage gevonden! Je hebt nog een paar weekjes 🙂 komt vast en zeker goed. Wow wat veel, over de tweeduizend volgers, die 2222 haal jij met gemak.

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 16:43

   Wat lief, dankjewel! <3

 • Reply Maureen | Captualize.nl 7 mei 2015 at 17:35

  Mooie doelen voor mei. De 2222 volgers ga je met gemak halen hoor! En nog even heel veel succes met het vinden van een stage, maar ook dat komt vast goed!

  • Reply Denise 7 mei 2015 at 17:41

   Dankjewel Maureen! <3

 • Reply Daphne G 7 mei 2015 at 19:02

  Een stage vinden is inderdaad superlastig, maar ik weet zeker dat het je gaat lukken! <3

  • Reply Denise 8 mei 2015 at 09:57

   Lief, dankjewel Daphne!

 • Reply Anne Solveig 7 mei 2015 at 19:30

  2222 ga je makkelijk halen! <3

 • Reply Raounak 7 mei 2015 at 19:43

  Die droomstage gaat je lukken!! Weet ik zeker! Wat voor iets zoek je?

  Kus!

  • Reply Denise 8 mei 2015 at 09:57

   Ah lief, dankjewel meis! Ik ben op zoek naar iets van een webredactie of PR bureau!

 • Reply Marleen 7 mei 2015 at 21:07

  Komt vast goed met je stage! En dat regelmatiger bloggen komt ook vast goed, het is logisch dat het wat lastiger ging ivm Egypte! xx

 • Reply Anna 8 mei 2015 at 06:48

  Wat leuk om te lezen! Ik moet deze maand ook een stage vinden… Het wordt echt heerlijk weer dinsdag, zo jammer dat ik de hele dag binnen ben 🙁

  • Reply Denise 8 mei 2015 at 09:57

   Blugh, jij ook veel succes met het vinden van een stage!

 • Reply Alexa Op 't Land 8 mei 2015 at 08:39

  Die 2222 ga je makkelijk halen ik wil eerst de 1000 halen maar helaas zit er nog niet echt schot in de zaak! Goed dat je weer regelmatig wil gaan bloggen!

 • Reply Anouk 8 mei 2015 at 09:24

  Wat gezellig dat je binnenkort op sushi date gaat met bloggers. En de 2222 haal je makkelijk girl, u can do it!

 • Reply Anouk 8 mei 2015 at 10:29

  Ah heerlijk zo'n sushi date, kan er ook nooit genoeg van krijgen. Succes met je droomstage, gaat vast lukken!

 • Reply withlovefromS 9 mei 2015 at 19:12

  Die 2222 volgers op instagram zal je snel halen!!

 • Reply Femke 11 mei 2015 at 17:52

  Wauw, wat doe je het toch goed allemaal, ik denk dat je die 2222 volgers wel gaat halen hoor 🙂 En ja, de tijd vliegt inderdaad… helaas is mijn fantastische vakantie ook alweer afgelopen 🙁

  • Reply Denise 11 mei 2015 at 21:03

   Wat lief, dankjewel Femke! Aaaah zo erg balen, gelukkig binnenkort een hele leuke en gezellige sushi date!

 • Reply beautifulday4makeup 12 mei 2015 at 07:39

  Ik duim dat je een leuke stage vindt!

  • Reply Denise 12 mei 2015 at 13:02

   Lief, dankjewel! <3

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 17 mei 2015 at 10:33

  Ik moet ook nog een stage vinden. Hier in Zeeland is dat helemaal niet gemakkelijk! Tenminste niet wat echt bij mij past. Zo moeilijk! Komt vast goed!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten