Persoonlijk

Hello October – 25.000 volgers en birthday

4 oktober 2017

Hello October, een van de mooiste maanden van het jaar. Ondanks dat ik nog niet veel gepland heb staan, is oktober altijd ontzettend druk. Ik vier mijn 23e verjaardag, heb het lekker druk met werken en behaal hoogstwaarschijnlijk 25.000 volgers(!) op Instagram. Een heel mooi vooruitzicht. Kijk je met me mee?

Verjaardag
Eind oktober, om precies te zijn de 30e, staat natuurlijk in het teken van mijn verjaardag. 23 jaar word ik alweer jongens, wat vliegt de tijd. Drieëntwintig. Om eerlijk te zijn voel ik me nog steeds achttien en dat is de laatste jaren niet meer veranderd. Plannen voor een feestje zijn er al wel, maar echt vastgesteld zijn ze nog niet. Ik zou Denise ook niet zijn om pas een paar dagen voor het daadwerkelijke feestje de uitnodigingen te versturen, ook dat zit gewoon een beetje in mij. Lekker last minute. Ik heb het zojuist even opgezocht en mijn verjaardag valt officieel op een maandag, maar ik denk dat ik vooral het weekend ervoor wat zal vieren. Natuurlijk komt mijn familie langs voor een taartje én ik wil waarschijnlijk samen met Joost een groot feest geven, voor allebei onze verjaardagen + meteen een housewarming. Hup, alles in één. Je kan het maar meteen goed doen, toch?

Gezond leven
Ik weet het, dit puntje heeft vaker in mijn maandartikelen gestaan. Maar ik moet zeggen dat ik het sporten en gezond eten de laatste twee weken heel serieus heb opgepakt en ik al een stuk strakker in mijn vel zit. Dik of stevig zijn we niet, laat dat duidelijk zijn, maar het is wel eens strakker geweest 😉 Het liep de afgelopen drie maanden gewoon een klein beetje uit de hand toen Joost en ik opeens alleen maar lekkere dingen als avondeten kochten en de voorraadkast alleen maar gevuld was met chips, nootjes en chocolade. Het fruit en de groenten vergaten we spontaan bij het boodschappen doen, oeps. Mijn doel voor oktober is dus gewoon weer gezond(er) eten, alleen water en thee drinken en het sporten oppakken. Dat laatste gaan Joost en ik ook meteen heel serieus doen, want we nemen sinds deze maand een abonnement op de sportschool om de hoek. Geen smoesjes meer, ik wil mezelf daar sowieso minimaal drie keer per week vertonen. Daarnaast hebben we ook besloten om iedere week steeds gezonde recepten op te zoeken en de tijd te nemen om deze ook daadwerkelijk te maken. Let’s go for it!

Work work work
Yes, het werken gaat natuurlijk ook gewoon door in oktober en ik moet zeggen dat ik fanatieker ben dan ooit. Met mijn Instagram-account gaat het ontzettend lekker en het is een grote kans dat ik deze week dan ook de 25.000 volgers(!) behaal, zo bizar. Wat een aantal. Daarnaast heb ik gisteren een contract getekend voor de maanden november en december, maar daarover snel meer. Dat betekent in ieder geval dat ik in oktober het een en ander vooruit moet gaan werken, want november en december zullen ENORM druk worden. En tussendoor staan er natuurlijk nog een aantal bezoeken aan Amsterdam gepland, want de productlanceringen en events gaan ook gewoon door. Ik heb er zin in!

Wat zijn jouw plannen voor de maand oktober?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Simone 4 oktober 2017 at 12:03

  Volgens mij gaat het allemaal heel goed, een maand bomvol met mooie en goede plannen! Leuk dat je het sporten gaat oppakken, ik kan persoonlijk al jaren echt niet zonder!
  Simone plaatste onlangs…Firmoo: Twee brillen op sterkte voor €26!My Profile

 • Reply anna 4 oktober 2017 at 12:43

  Wat leuk om te lezen dat het zo goed met je gaat! Echt super. Gezond eten vind ik soms ook nog wel lastig hoor, het enige wat bij mij werkt is gewoon geen ongezonde dingen meer in huis halen want anders gaat het toch allemaal op haha!
  anna plaatste onlangs…MLBB #102 | LEUK PAKKETJE, BLOGGER-SALE EN NIEUWE BAAN!My Profile

 • Reply mieke | mieksmind 4 oktober 2017 at 13:34

  fijn om te lezen dat het zo goed gaat en wauw 25.000 volgers! je hebt ook echt een mooie feed. bij mij blijft het helaas een beetje hangen. ben benieuwd naar je contract!
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Essence Maker Shop EventMy Profile

 • Reply Larissa 5 oktober 2017 at 12:06

  Wat fijn om te lezen dat alles zo goed met je gaat en je je fitter voelt doordat je wat meer bent gaan sporten!
  Larissa plaatste onlangs…Een paar maanden later: hoe bevalt mijn korte haar?My Profile

 • Reply Justine 6 oktober 2017 at 09:24

  25k, holy shit. Wel verdiend though, met je mooie foto’s elke keer weer <3
  Justine plaatste onlangs…Q&A #1 – alles over au pair zijn, alleen reizen en in Australië wonenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten