Geen categorie

HEMA foundation & eyeshadow brush

20 juni 2014
Afgelopen vrijdag leek het me ook de hoogste tijd om een paar kwasten weg te doen en te vervangen voor wat budget toppers. Over de foundation brush ben ik razend enthousiast – deze kocht ik dus voor de tweede keer – en ook zocht ik nog een goede maar betaalbare shading brush om m’n oogschaduw goed te kunnen blenden. Kijk je met me mee?

Sinds een jaar of twee breng ik make-up aan met kwasten. Het is een stuk handiger en hygiënischer – wanneer je ze natuurlijk goed wast! – dan het aanbrengen met je handen dus kocht ik wat low budget kwasten. Een van deze items was deze foundation brush 156 en eigenlijk merkte ik toen pas dat je de make-up zo veel preciezer en sneller aan kon brengen. Zoals je ziet heeft hij een compacte, platte vorm en hij is daarom dan ook geschikt om vloeibare-, maar ook crème- of moussefoundations aan te brengen.

Ik heb gekozen voor een wit exemplaar, maar voor een euro meer kun je ook een ontzettend gave roze foundation kwast aanschaffen. Zo als je ziet is het niet allemaal even mooi afgewerkt – de lettertjes zijn wat vaag – maar ik mag absoluut niet klagen. De kwast verdient misschien niet de schoonheidsprijs, maar doet wel wat ‘ie moet doen. En daar gaat het om!

HEMA foundation brush 156 3,10 – te koop bij HEMA

De afgelopen tijd probeer ik wat meer te experimenteren met make-up, en dan vooral met wat ooglooks. Ik heb de laatste maanden best wat oogschaduw palettes ingeslagen maar eigenlijk had ik nog geen goede kwast om de kleuren in elkaar over te laten blenden. Ik merk dat ik sowieso nog niet echt durf om met een gewaagde ooglook de deur uit te gaan, eerst nog even oefenen!

Deze shading brush is bedoeld om oogschaduw aan te brengen én te vermengen, precies wat ik zoek. Voor het prijsje kon ik hem absoluut niet laten liggen, en ook vind ik het design er goed uitzien.
HEMA shading eyeshadow brush 203 2,60 – te koop bij HEMA

Ik ben absoluut tevreden over deze budget kwasten van HEMA. Natuurlijk merk je verschil met de duurdere merken – ik gebruik zelf ook kwasten van Guarlain – maar wanneer je op zoek bent naar een betaalbare kwast zijn dit absoluut aanraders. Ze zien er leuk uit, zijn betaalbaar en vervullen de functie die ze moeten doen goed.
Welke kwasten gebruik jij?

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Laura Steenks 20 juni 2014 at 04:36

  Fijne kwasten, zo klinkt het iig. Ik heb alleen een blending brush van Hema. Toevallig komt er morgen een filmpje online waarin ik laat zien welke kwasten ik gebruik. 😉

 • Reply Pinkit puntnl 20 juni 2014 at 05:48

  Het klinkt fijn misschien moet ik toch eens wat beter gaan rond kijken bij de Hema x

 • Reply Window On My Wardrobe 20 juni 2014 at 06:36

  Hema kwasten zijn echt heel fijn! Ik heb zelf ook een foudationkwast, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit. Met m'n vingers gaat nog steeds makkelijker vind ik 🙂

  X Sara

 • Reply Jasmijn 20 juni 2014 at 06:41

  Klinken als fijne kwasten! Zelf ben ik dol op mijn Real Techniques kwasten 🙂

 • Reply Lilia Kazakova 20 juni 2014 at 07:10

  zien er uit als fijne kwasten! Ga deze zeker eens uitproberen! xo

 • Reply GLAMOURMOES 20 juni 2014 at 07:40

  Mooie kwasten! 😀

 • Reply Natascha 20 juni 2014 at 08:09

  Hema heeft inderdaad wel een aantal hele fijne kwasten voor weinig geld! Zelf pak ik toch vaak stiekem mijn iets duurdere kwasten omdat ik die meestal fijner vind.

  • Reply Denise van Kalmthout 20 juni 2014 at 08:46

   Ik gebruik ook kwasten van Guarlain en natuurlijk merk ook ik verschil. Toch kan ik prima werken met deze toppers!

 • Reply Florentine 20 juni 2014 at 08:26

  Mooie producten, ik was hier al érg benieuwd naar!! Leuk dat je een review gedaan hebt! XX Love

 • Reply Priscilla Dijkman 20 juni 2014 at 09:02

  Ik heb ook beide kwasten. Ik gebruik de foundation kwast om mijn masker aan te brengen hihi

 • Reply Rosa 20 juni 2014 at 09:23

  Ik ben echt blij dat de Hema budget kwasten heeft!

 • Reply Alexa Op 't Land 20 juni 2014 at 09:34

  ziet er goed uit ik heb ook super fijne kwasten van de HEMA helaas zijn die niet meer te koop 🙁

 • Reply Kim 20 juni 2014 at 10:05

  Fijne kwasten! HEMA is goed verbeterd vind ik 🙂

 • Reply Deborah van den Berg 20 juni 2014 at 11:16

  Hema kwasten zijn zó fijn! Ik gebruik ze ook heel graag, al jaren! De prijs is ook echt heerlijk!

 • Reply jaudith 20 juni 2014 at 12:29

  Ik heb de oogschaduw kwast pas nog in mijn handen gehad. Denk dat ik hem toch maar haal!

 • Reply saarenzo 20 juni 2014 at 13:34

  De shading brush lijkt me heel fijn. Ik heb zelf een bleding brush van Hema en daar ben ik ook zeer tevreden over.

 • Reply Eline 20 juni 2014 at 14:20

  Klinkt als fijne kwasten, ik heb er alleen een oogschaduwkwast van maar ga nog even naar wat meer kijken!

 • Reply Vera van Laerhoven 20 juni 2014 at 15:20

  Ik heb er ook een oogschaduw kwast van en die vind ik ook fijn! Moet zeggen dat na het wassen ook nog steeds mooi en stevig blijven.

 • Reply Marion 20 juni 2014 at 15:20

  Fijne review! Ik heb de Hema net ''herontdekt'', dus hier ben ik blij mee. Thanks!

 • Reply Céline van Wier 20 juni 2014 at 16:28

  Ik heb een tijdje geleden een review over Hema kwasten gemaakt. Maar dan de blush kwast en twee kabuki kwasten. Zijn echt heel fijn .

 • Reply Chahrazad 20 juni 2014 at 16:30

  De hema kwasten zijn ontzettend fijn!!

 • Reply Manon Boerakker 20 juni 2014 at 17:03

  Dit lijken me hele fijne kwasten

 • Reply Mariëlle M. 20 juni 2014 at 18:14

  Ziet er prima uit 🙂 Ik gebruik zelf veel kwasten van Essence & Catrice

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 20 juni 2014 at 20:06

  Fijne kwasten! Ik heb zelf de poeder kwast van Hema en een wenkbrauwkwastje. Die werken ook erg fijn! 🙂 x

 • Reply The Beauty Delivery 20 juni 2014 at 20:20

  Jaaa, ik heb hem ook! 🙂

 • Reply Anne Stikvoort 20 juni 2014 at 22:29

  de kwasten zien er goed uit!

 • Reply Lovely Lonnie 21 juni 2014 at 07:20

  Ik heb deze kwasten ook! Ze zijn inderdaad goed.

 • Reply beautylisz.com 21 juni 2014 at 14:33

  Ze zien er uit als erg fijne kwasten. Zelf stond ik laatst ook in de HEMA te kijken voor kwasten en stuk voor stuk voelde ze allemaal erg fijn aan!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten