Geen categorie

Hugo Boss – Boss Bottled Aftershave

8 juni 2014
Zondag 15 juni is het weer vaderdag, tijd om de papa’s in het zonnetje te zetten! Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan, hoe lastig is het om wéer een origineel – en betaalbaar – cadeau te verzinnen. Ik wilde eens wat anders kopen dan een leuk setje zwarte sokken, een zak drop of wat vulpenvullingen en ik kocht deze Hugo Boss Aftershave. Lees je met me mee?

Ik heb bewust gekozen voor een aftershave van deze geur, deze is namelijk een stukkie voordeliger én ik vind dat je de geur echt goed blijft ruiken. Een aftershave is bedoeld om na het scheren op de huid aan te brengen en het zorgt voor een heerlijke geur. Door het scheren staan de poriën ver open, daarom bevatten de meeste aftershaves ontsmettende stoffen zodat het niet prikt wanneer je het aanbrengt. Omdat het de huid ook kalmeert, heeft het ook nog eens een verzorgende werking.

Ik heb de geur Boss Bottled van Hugo Boss gekocht omdat ik hem echt heerlijk vind ruiken. Het is lastig om een geur te omschrijven maar ik ga het toch proberen. Voor mij is dit de ultieme mannen geur, verfrissend en een beetje houtachtig. Ook citrus, kaneel en andere topnoten zitten in deze aftershave verwerkt. Ik heb gekozen voor de 50ml, maar je kunt ook een 100ml kopen. Over het algemeen doe je lang – écht lang – met een aftershave dus ik vond het niet nodig om een enorme flacon aan te schaffen. Het is tenslotte ook gewoon een kleinigheidje!

De flacon is bijna identiek aan de parfum van Boss Bottled, alleen de opening maakt het verschil. Dit is vaak met aftershaves zo. Geen spuitje of iets anders geks, gewoon een kleine opening waarbij je de fles wat scheef moet houden voor er iets uitkomt.

Ik kan echt uren aan deze aftershave ruiken, ik vind ‘m heerlijk. Hij heeft echt iets mannelijks in zich, met citrus en een vleugje hout. Het is ook weer eens wat anders dan een standaard geur of een setje sokken. Én ondanks dat deze aftershave niet enorm goedkoop is, ben ik toch €14,- goedkoper uit dan wanneer ik de Boss Bottled Eau de Toilette gekocht had. 

Boss Bottled Aftershave 42,95 – te koop bij de parfumerie

Heb jij al iets gekocht voor vaderdag?

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Laura Steenks 8 juni 2014 at 04:52

  Klinkt erg goed, zal je vader vast heel blij mee zijn! Zelf heb ik nog niks gekocht, waarschijnlijk doe ik dit zaterdag pas.. 😉

 • Reply Lovely Lonnie 8 juni 2014 at 05:33

  Deze geur ken ik hij is heerlijk! Ik moet nog drie cadeautjes halen voor vaderdag. Voor mijn eigen vader, schoonvader en mijn vriend. Dit is een leuke tip.

 • Reply Natascha 8 juni 2014 at 08:48

  Deze geur is inderdaad goed! Ik heb mijn cadeautje gelukkig al binnen voor dit jaar:)

 • Reply iThinkPink 8 juni 2014 at 09:13

  Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply Alexa Op 't Land 8 juni 2014 at 10:38

  Wat een leuk cadeau daar is ie sowieso blij mee!

 • Reply Globe Love 8 juni 2014 at 10:53

  Deze gaf ik vorig jaar, heeerlijke geur he!

 • Reply Jasmijn 8 juni 2014 at 11:39

  Fijne review en leuk vaderdag cadeau 😉 Zelf heb ik de geur nog nooit geroken (a) Moet ik maar eens gaan doen dan 😉

 • Reply beautydiarynl 8 juni 2014 at 16:20

  Hier zal een vader wel blij mee zijn!

 • Reply BeautyLife 8 juni 2014 at 18:49

  Leuk kado voor je vader! 🙂

 • Reply Elien 8 juni 2014 at 18:52

  Daar zal ie vast en zeker blij mee geweest zijn 😉
  xo, Elien
  Dogs & dresses | blog

 • Reply stuff2luff 8 juni 2014 at 19:17

  Mooie foto's & een goed cadeau inderdaad!

 • Reply Mayara Esther 8 juni 2014 at 20:29

  Klinkt goed, ik ga hem eens van dichterbij ruiken en als het een geur is die mijn Pa zou dragen ga ik hem voor hem halen.

 • Reply Priscilla Dijkman 8 juni 2014 at 21:06

  Heerlijk cadeau, de geur lijkt me erg lekker. Mijn vader is altijd erg kies keurig met geurtjes..

 • Reply Little Yara 9 juni 2014 at 00:25

  Heeerlijk!!

 • Reply preventwhatifs 9 juni 2014 at 10:00

  Dit geurtje draagt mijn vader ook altijd, love it! Krijg er zo'n veilig gevoel bij 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten