Travel

Ik ga bijna een geweldige reis maken naar…

27 juli 2017

Ik ben zo excited jongens, over een paar weken stap ik namelijk het vliegtuig in om weer een gave bestemming te ontdekken. En dit keer niet in Europa… maar naar een continent dat toch een eindje verder ligt! Benieuwd waar we heen gaan? Kijk mee! En mocht je hier al geweest zijn, ALLE tips zijn meer dan welkom.

Goed, ik zal het maar meteen verklappen… Over een paar weken vertrekt ons vliegtuig naar New York! En waarschijnlijk is het ook niet heel raar dat ik er ENORM naar uitkijk. Eindelijk weer even weg uit Nederland om een bezoekje te brengen aan één van de mooiste steden uit de wereld. Absoluut geen straf. De reden van deze citytrip is het feit dat mijn oma onlangs 80 jaar is geworden en zij mij, mijn ouders, zusjes, Joost en oom en tante meeneemt. Zo lief en bijzonder, dit gaat sowieso een reis worden om niet te vergeten.

Voor de oplettende lezers, het klopt dat ik inderdaad al een keer eerder in New York ben geweest. Volgens mij heb ik er wel eens iets over geschreven in Photo Diary’s of kleine stukjes in andere artikelen, maar het is inmiddels alweer zes jaar geleden (ik ging destijds met mijn vader voor mijn zestiende verjaardag!) dus er is genoeg veranderd om alles weer opnieuw te bekijken. Sowieso ben ik een enorme fan van citytrips, er is niets leuker dan in een aantal dagen een hele stad te verkennen. En al helemaal New York, thé big city. Wat we precies gaan doen tijdens deze trip van zes dagen weten we nog niet helemaal, maar natuurlijk gaan we de grootste bezienswaardigheden bezoeken, lekker eten en chillen in het park. Het is natuurlijk zomer in New York en daardoor kunnen de temperaturen wel oplopen tot 40 graden. Luchtige kleding mee en vooral niet te veel willen doen dus, lekker relaxt in de schaduw zitten zal dus vast geen overbodige luxe zijn. In Los Angeles zijn we twee jaar geleden ook naar een baseball wedstrijd geweest en dit was écht een enorme aanrader, dus twijfelden we geen moment om ook kaarten te kopen voor een wedstrijd van de New York Yankees. Dé baseball club van New York en alle kenners zeggen dat je hier gewoon geweest MOET zijn. Waarschijnlijk gaat ook dit weer een enorme ervaring worden waar ik echt heel veel zin in heb. En bovenal gaat het heel deze reis natuurlijk om het gezellig samen zijn, want wie kan er nou zeggen dat ze met haar tachtigjarige oma even naar New York vliegt? Ik vind het zo stoer 🙂

Over iets meer dan drie weken vertrekt ons vliegtuig al richting Amerika, dus tot die tijd ga ik mezelf richten op de voorbereiding. We hebben inmiddels een mooi hotel geboekt, inclusief een zwembad om lekker af te koelen (heerlijk!!!) en ook zijn er passen gekocht om voordelig alle bezienswaardigheden te gaan bezoeken. Ik weet zeker dat ik vast wel lezeressen of lezers heb die al eens in New York zijn geweest (in Augustus), dus ik hoor heel graag jullie tips en tricks. Heb je toevallig nog een lijstje met leuke en betaalbare restaurantjes? Of échte highlights van je trip? En mocht je iets gedaan hebben wat enorm tegenviel dan hoor ik dat natuurlijk ook graag, gaan wij dat mooi overslaan. Wanneer ik weer terug ben kunnen jullie dus een heerlijke overload aan artikelen uit New York verwachten, zoals een artikel met tips en tricks en heel veel foto’s. Misschien dat ik ook iedere dag weer voor jullie ga ploggen of een video maak, eventjes kijken hoe het uitkomt. Genieten staat namelijk op nummer één, dus dat is het allerbelangrijkste.

Ben jij al wel eens in New York geweest? En heb jij tips voor mij?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply thebeautyblognl 27 juli 2017 at 06:37

  Ik zou ook zo graag naar New York willen! En wat bijzonder dat je oma iedereen meeneemt, zo lief! En leuk dat jullie ook in New York naar een baseball game gaan :). Lijkt mij echt een leuke ervaring! Helaas kan ik je geen tips geven want ik ben er nog nooit geweest! *huil*… Veel plezier alvast babe! <3

  • Reply Denise 27 juli 2017 at 09:35

   Inderdaad heel erg bijzonder en zo leuk dat we met zijn allen gaan! Dankjewel, dat is lief van jou! <3

 • Reply Kim 27 juli 2017 at 08:35

  Wauw, heel erg gaaf! En wat bijzonder met je oma, heel erg mooi. Het gaat vast een fijne tijd worden in the big city!
  Kim plaatste onlangs…Glow & Highlights Palette ActionMy Profile

  • Reply Denise 27 juli 2017 at 09:34

   Dat denk ik ook, lief je reactie!

 • Reply Liset 27 juli 2017 at 08:44

  Ah wat een leuke familietrip gaat dat worden! En wat stoer dat jouw oma van 80 dat even organiseert en ook op het vliegtuig hopt :). Heel veel plezier, gaat leuk worden denk ik!
  Liset plaatste onlangs…Fair fashion | Wat is het verschil tussen ‘gewone’ katoen en biologisch katoen?My Profile

  • Reply Denise 27 juli 2017 at 09:34

   Stoer he! Ik vind het ook zo leuk 🙂

 • Reply Judith 27 juli 2017 at 08:49

  Wow zo leuk en wat lief van je oma! Heerlijk ook die voorpret die je er dan al aan kunt hebben. Alvast veel plezier 🙂
  Judith plaatste onlangs…BALI – UbudMy Profile

 • Reply Judith 27 juli 2017 at 08:49

  Wow zo leuk en wat lief van je oma! Heerlijk ook die voorpret die je er dan al aan kunt hebben. Alvast veel plezier 🙂
  Judith plaatste onlangs…BALI – UbudMy Profile

 • Reply Tedje 27 juli 2017 at 09:44

  Oh, zo leuk! En wat stoer dat je oma meegaat, echt super leuk!
  Tedje plaatste onlangs…How to: je tuin gezellig makenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 27 juli 2017 at 11:12

  Oh wat tof! New York staat absoluut nog op mijn lijstje. Alvast heel veel plezier X
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rimmel Londen BB Cream in MediumMy Profile

 • Reply Larissa 27 juli 2017 at 11:49

  Aaah wat gaaf! Zelf ben ik er helaas nog nooit geweest, dus tips of afraders kun je niet van mij verwachten. Alvast heel veel plezier en geniet van de leuke tijd daar! X
  Larissa plaatste onlangs…Vier generaties vastgelegdMy Profile

 • Reply Monica 27 juli 2017 at 12:02

  Wauw wat super gaaf dat je oma jullie meeneemt. En wat een stoere oma heb je dan! Voor mij is het alweer 4 jaar geleden dat ik in New York was en ik vind het zo fijn daar. Heel veel plezier alvast xz
  Monica plaatste onlangs…LEUCHTTURM1917 – 18 months weekly planner & notebook | Agenda reviewMy Profile

 • Reply Femke 27 juli 2017 at 15:42

  Wauw heel gaaf! Ik ben van plan om er binnenkort ook naar toe te gaan. Veel plezier! x

 • Reply Maaike 27 juli 2017 at 16:33

  Wow, 40 graden! Dat is echt wel warm, vooral in een stad. Maar gelukkig heb je een hotel met zwembad! En ik zou ook wel heel graag naar New York willen haha 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Mijn eerste indruk van make-up producten van Max FactorMy Profile

 • Reply Esmée 27 juli 2017 at 17:55

  Wauw wat gaaf, super leuk van je oma! Ik kan je geen tips geven, want ben er helaas nog nooit geweest. Geniet ervan! 🙂

 • Reply Alexandra 28 juli 2017 at 11:39

  Ahh, wat supertof zeg! Heel lief en leuk van je oma, volgens mij wordt het echt een superreis!

  Ik heb één tip van toen ik er alweer 7 jaar geleden was: ga op de gratis ferry tegenover het vrijheidsbeeld. Vanaf daar zie je het supermooi en betaal je niet superveel voor een lange rij en een standbeeld waar je dan tegenaan staat en dus eigenlijk helemaal niet goed kunt zien..

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Birthday gift to myself: Chanel WOC 2.55 bagMy Profile

 • Reply Justine 28 juli 2017 at 15:44

  Ahhh wat lief van je oma!
  Ik ben er nooit geweest dus ben jaloers en wacht met smart op al je foto’s en verhalen hihi <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juli 2017 #4My Profile

 • Reply TypischKim 28 juli 2017 at 19:39

  Aah wat gaaf, NYC! Daar wil ik ooit ook nog eens heen.
  TypischKim plaatste onlangs…Tip! Planner van ActionMy Profile

 • Reply Joske 29 juli 2017 at 03:11

  Echt super geweldig?

 • Reply anouk 29 juli 2017 at 10:33

  ah wat tof, ik ben jaloers!!

 • Reply Kim 29 juli 2017 at 14:07

  Wauwie zo cool! Hele fijne reis <3

 • Reply Yvette 30 juli 2017 at 09:51

  New york staat nog op mijn lijstje om heen te gaan . Hopelijk snel 😀
  In & out burger gaat iedereen altijd heen in amerika.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten