Lifestyle

Je eigen geurkaars maken met Scentchips + GIVEAWAY

6 maart 2016

Misschien heb je wel eens gehoord van Scentchips, ze zijn voornamelijk bekend door de kleine waxchips voor in een brander. Sinds kort heeft het merk een nieuw product op de markt gebracht waarmee je helemaal zelf je eigen geurkaars kunt samenstellen: ScentCrush. Vandaag vertel ik er meer over, plus ik mag een van jullie héél blij maken met een mooi pakket. Kijk je met me mee?

ScentchipsNiet iedereen heeft dezelfde voorkeur voor geuren, zo gaat mijn voorkeur bijvoorbeeld uit naar zachte geuren zoals vanille en kokos, maar vindt iemand anders wellicht kruidige geuren erg lekker. Met ScentCrush kan iedereen nu dus zelf haar eigen geurkaars samenstellen, precies zoals je hem zelf het lekkerst vindt en zelfs met meerdere geuren door elkaar. Wat je nodig hebt? Vrij weinig. Een set bestaat uit een houdertje (maar je kunt eigenlijk iedere kaarsenhouder gebruiken hiervoor), een houten lont en de geur naar keuze.

Scentchips-4xIk kreeg de geur lavendel opgestuurd, een variant die ik waarschijnlijk zelf niet gekozen had (toch redelijk sterk!), maar achteraf fijner bleek dan ik dacht. Op het doosje staat de desbetreffende geur en je ziet meteen welke kleur de kaars gaat worden, in dit geval dus paars. Waar je wel mee uit moet kijken is het feit dat de korrels héél graag uit de verpakking willen ontsnappen en het dus een rotzooi wordt wanneer je alles niet netjes in een zakje bewaard. Gewoon bewaren met een extra zakje dus!

Scentchips-2xHoe het precies werkt? Bijna te eenvoudig om te geloven… Je plaatst de houten lont in een stukje ijzer (dit wordt er ook bijgeleverd) en zet deze vervolgens in de kaarsenhouder. Vervolgens vul je deze met de ScentCrush korrels en that’s it. Simpeler kan eigenlijk niet. Je kunt natuurlijk ook verschillende geuren door elkaar mengen of op elkaar in de houder stoppen voor dé perfecte geurmix en daarnaast heeft iedere geur ook zijn speciale kleur. Ziet er nog leuk uit ook dus!

ScentchipsScentchips-1Wanneer je de kaars vervolgens aansteekt smelten de korrels en ontstaat er gewoon een soort van kaarsvet. Naar mijn idee in ieder geval een ontzettend leuk iets om cadeau te geven of om zelf mee te experimenteren. De geur bleek in de verpakking trouwens een stuk sterker te zijn dan ‘ie daadwerkelijk was met het branden, dus daar hoef je je niet door te laten afschrikken. Naast lavendel kun je onder andere de geuren Almond Blossom, Bamboo Lemongrass, Cinnamon, Coconut bestellen, de gehele collectie bevat zelfs twaalf verschillende geuren. Voor een nieuwe geur betaal je 5,95 euro en ze zijn onder andere verkrijgbaar in deze webshop. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd hoe het ruikt wanneer je twee geuren combineert.

WINACTIE
Mocht je ook zo benieuwd zijn naar de nieuwe producten van Scentchips dan heb ik wellicht goed nieuws voor jou, ik mag namelijk één bezoeker blij maken met hetzelfde pakket dat ik ontvangen heb. Een mooie houder, twee lontjes en uiteraard een heerlijke geur om je eigen geurkaars samen te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is onder dit artikel een reactie achterlaten en mij volgen via Instagram (@beautybydenies). Vergeet ook niet om je mailadres achter laten in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik je kan contacteren wanneer je gewonnen hebt. Op maandag 14 maart zal ik de winnaar een berichtje sturen, succes!

 • Laat een reactie achter dat je meedoet aan de winactie
 • Vul je e-mail adres in bij de reacties
 • Volg mij op Instagram

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Britt 6 maart 2016 at 10:38

  Super leuk idee, ik ga het zeker in mijn achterhoofd houden!
  Britt plaatste onlangs…BIKINI wishlist (Topshop, H&M)My Profile

 • Reply Melissa 6 maart 2016 at 10:46

  Wat een leuk concept! Geurkaarsen zijn altijd wel fijn. Ik doe graag mee met de winactie. En ik volgde je al op instagram 🙂

 • Reply Katja 6 maart 2016 at 10:49

  Ik doe graag mee en volgde je al op instagram 🙂

 • Reply Sytse 6 maart 2016 at 11:00

  Oohh ik ben verslaafd aan Scentchips! Ik doe dus graag mee en volg je nu ook op Instagram!
  Sytse plaatste onlangs…Feest + Mega Winactie!My Profile

 • Reply beautifulday4makeup 6 maart 2016 at 11:29

  He wat leuk. Ik ben dol op heerlijke geurkaarsen en wat leuk is dat als je zelf eentje kunt maken. Daarom doe ik erg graag mee met deze winactie en ik volgde je al op winactie

 • Reply Layla 6 maart 2016 at 12:02

  Wat leuk! Ik hou ook heel erg van lavendel
  Layla plaatste onlangs…L’occitane Velvet Hands AlmondMy Profile

 • Reply Mariette 6 maart 2016 at 12:06

  Dat ziet er leuk uit !

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 6 maart 2016 at 14:33

  Wat ziet dit er leuk uit! Natuurlijk doe ik mee 🙂
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Echte post is cool !My Profile

 • Reply Annette 6 maart 2016 at 15:20

  Wat leuk. Scentchips zijn mijn favoriet ik doe dan ook graag mee

 • Reply Larissa 6 maart 2016 at 16:41

  Wauw, wat tof! Thuis gebruiken wij vaak de geurtjes van Scentchips, maar ik wist niet dat ze dit ook in hun assortiment hadden. Héél gaaf!
  Larissa plaatste onlangs…Instagram 02 – FebruaryMy Profile

 • Reply Sofie 6 maart 2016 at 17:10

  Wat een superleuk concept zeg ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 • Reply Imke 6 maart 2016 at 17:43

  Wat een super leuk idee! Ik doe graag mee!

 • Reply Manon 6 maart 2016 at 19:07

  Dit is echt een heel erg leuk idee
  Manon plaatste onlangs…Leuke Iphone 6 telefoonhoesjes van AlieExpress voor minder dan $1My Profile

 • Reply Chantalle 6 maart 2016 at 21:28

  Wat een super leuke winactie! Ik hou echt van heerlijke geurtjes in mn kamer dus ik doe graag mee! Ik volg je al via instagram.

  Liefs, Chantalle.
  Chantalle plaatste onlangs…Song-st Tag.My Profile

 • Reply Amy 7 maart 2016 at 09:44

  Ik ben super beniewd hiernaar 🙂 Ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram (@aamynn) 🙂
  Amy plaatste onlangs…Eetdagboek suikervrij week 1My Profile

 • Reply Laura 7 maart 2016 at 11:47

  Ze ruiken altijd zo lekker! Tof. Ik doe mee (@liefslaaura )
  Laura plaatste onlangs…MORNINGSMy Profile

 • Reply Lotte 7 maart 2016 at 11:49

  Wat een leuke winactie! Nog nooit gezien, die korreltjes. Maar ik heb helaas geen instagram dus ik kan hier niet aan meedoen. Ik moet zelf maar een sop zoek naar zo’n pakje.

 • Reply Tamara TS 7 maart 2016 at 14:31

  Dat is wel heel tof, een DIY-kaars. Ik doe heel graag mee. Ik was al volger op Instagram. (@paramara1982)

 • Reply Rowan 7 maart 2016 at 16:43

  Oh wat leuk! Ik doe zeker mee met je winactie 😀 Ik heet @xRowanAnne op Instagram.
  Rowan plaatste onlangs…Gekke (en schattige) foto’s van SaarMy Profile

 • Reply Flaviena 10 maart 2016 at 13:36

  Oh geniaal dit! Was al weg van scent chips en dit is helemaal leuk.

 • Reply Sabrina 13 maart 2016 at 20:32

  Wat een leuk idee! Lijkt me ook fijn om een mixje te maken. Die lont is trouwens ook tof! Ik maak graag kans op het pakketje.

 • Reply Sigrid 23 maart 2016 at 20:10

  Nog nooit eerder van gehoord, maar wat een leuk dingetje. een voordeel hiervan is dat het kaarsvet wat lager zit dan bij de gewone scenechip. dus als je meerdere geuren door elkaar gooit niet iedereen ziet dat het kleurtje niet zo lekker is

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten