Fashion

Mijn nieuwe limited edition crossbody van Furla

24 mei 2017

Vandaag introduceer ik jullie een nieuwe grote liefde: mijn gloednieuwe crossbody van het merk Furla. Ik heb een enorm zwak voor mooie tassen en afgelopen maand heb ik weer een prachtig exemplaar aan mijn collectie kunnen toevoegen. Dit keer zelfs een limited edition, zo mooi! Vandaag een uitgebreide review, kijk je met me mee?

Van Unique Bags & Travel mocht ik een paar weken geleden een tas uitzoeken om te reviewen. Een enorme luxe natuurlijk en met prachtige merken in het assortiment zoals Furla, Kate Spade en Patrizia Pepe heb ik enorm lang getwijfeld waar ik voor moest gaan. Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en bestelde ik een prachtige Furla crossbody van Unique. Ik geloof dat we allemaal wel eens gehoord hebben van dit bekende merk, vooral op Instagram en blogs kunnen we er tegenwoordig niet meer omheen. De tas die ik gekozen heb is de Furla Metropolis Toni Acero, een limited edition crossbody met een hele bijzondere print. Lekker uniek en een echte eyecatcher!

De keuze voor deze tas is eigenlijk heel simpel: ik werd op slag verliefd op de unieke print en het feit dat deze tas perfect te dragen is tijdens warme dagen. Omdat ik ‘s zomers vaak wit draag en ik alleen nog maar een zwarte crossbody heb, besloot ik om eens uit mijn comfort zone te stappen en voor iets compleet anders te gaan. Mijn nieuwe liefde is dan ook lichtgrijs met beige en bevat een bijzonder patroon, iets wat ik persoonlijk heel gaaf vind. Door de lichte kleur is deze crossbody ideaal om te dragen bij een lichte outfit en dat was precies wat ik zocht. De tas heeft daarnaast een overslag met een grote gouden sluiting, een hoofdvak en een insteekvakje waar ik bijvoorbeeld mijn sleutels en pasjes in bewaar. Daarnaast is de schouderriem van goud metaal, deze is afneembaar, maar niet verstelbaar. Nu is dit ook helemaal niet nodig, want bij mij hangt de tas eigenlijk op precies de goede lengte en ik gok dat dat bij de meesten zo zal zijn 🙂

Oja, de tas is niet mega groot, dit is wellicht wel een aandachtspuntje wanneer je overweegt om een crossbody van Furla aan te schaffen. Met afmetingen van 17 x 7 x 12,5 cm is ‘ie precies groot genoeg om er je telefoon, pasjes, sleutels en een klein make-up tasje in te stoppen. Ideaal op dagen wanneer je dus niet veel nodig hebt, maar hele boekwerken of een laptop kun je er dus zeker niet in meenemen. Wat mij in ieder geval is opgevallen is de kwaliteit, deze is echt ontzettend goed. Natuurlijk betaal je hiervoor, maar de tas ziet er oprecht heel mooi afgewerkt en luxe uit. Ik draag mijn exemplaar in ieder geval met ontzettend veel plezier en weet zeker dat ‘ie nog heel wat seizoenen meegaat. Love it!

Wat vind jij van mijn nieuwe crossbody?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Tedje 24 mei 2017 at 09:36

  Hij is prachtig! <3

 • Reply Neeltje | Thoughts in Style 24 mei 2017 at 09:38

  Ik vind ‘m echt heel mooi! Het printje is echt gaaf. X
  Neeltje | Thoughts in Style plaatste onlangs…A Piece For Everyone | Pluk, AmsterdamMy Profile

 • Reply Simone 24 mei 2017 at 09:45

  Wauw, hij is echt heel erg mooi! Goede keuze!

 • Reply Larissa 24 mei 2017 at 10:35

  Wat een pareltje! Hij staat je ontzettend leuk!
  Larissa plaatste onlangs…Dit is wat ik vorige week bij RTL deed (+ VLOG!)My Profile

 • Reply Danielle 24 mei 2017 at 13:21

  Wauw, je tasje is echt geweldig mooi!

 • Reply Kim 24 mei 2017 at 13:52

  Hij is echt prachtig!
  Kim plaatste onlangs…Etos Body Care producten reviewMy Profile

 • Reply Sarah 24 mei 2017 at 15:05

  Ooooh, wauw. Echt een prachtig tasje!
  Sarah plaatste onlangs…5 leuke manieren om je vakantieherinneringen te bewaren!My Profile

 • Reply Laura - I scream beauty 24 mei 2017 at 17:56

  Oh wauw!! Deze is echt prachtig!!!

 • Reply Mieke | mieksmind 24 mei 2017 at 18:28

  Oehlala echt een pareltje! Daar zou ik ook heel blij mee zijn. Ben er maar zuinig op hihi
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Wilkinson Trial Beauty Editions scheersystemenMy Profile

 • Reply Yvette 24 mei 2017 at 19:15

  Super mooie tas 🙂

 • Reply Suzanne 26 mei 2017 at 08:55

  Hij is zo gaaf!
  Suzanne plaatste onlangs…Jil Sander Sun Pop Arty PinkMy Profile

 • Reply Loïs' Blog 29 mei 2017 at 11:37

  Hij is echt cute!
  Loïs’ Blog plaatste onlangs…New in / Leopard espadrillesMy Profile

 • Reply Daphne Lippmann 29 mei 2017 at 21:48

  Wat een ontzettend mooi tasje, mooi formaatje ook
  Daphne Lippmann plaatste onlangs…Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Eau de ParfumMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten