Beauty

Mart Visser Eau de Parfum

23 maart 2016

Vorige week werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de show van de nieuwste prêt-à-porter collectie van Mart Visser. Naast een item uit de nieuwe collectie (ik koos voor een onwijs mooi blauw suède jasje!) kregen we ook allemaal de eerste damesgeur ‘Mart Visser Eau de Parfum’, van the master himself, mee naar huis. Tijd voor een review over deze bijzondere geur!

Mart-visser-eau-de-parfum-1 Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen, veel verschillende modeontwerpers brengen naast de nieuwe collecties tegenwoordig ook hun eigen parfum uit. Zo ook ontwerper Mart Visser, hij noemde zijn allereerste damesgeur dan ook recht voor zijn raap “Mart Visser Eau de Parfum”. Deze naam vergeet je in ieder geval niet snel. De geur is inmiddels al ruim een jaar te koop bij de parfumerie, maar omdat ik hem nog niet vaak voorbij heb zien komen én omdat ik er een nieuwe favoriet bij heb wil ik jullie er vandaag graag meer over vertellen.

Goed, allereerst de verpakking. De geur is alleen verkrijgbaar in 100 ml, waardoor je in ieder geval verzekerd bent van een flinke flacon en véél parfum. De geur wordt geleverd in een bijzondere en ronde doos, waarbij de onderkant ook kan dienen als een soort ‘standaard’ voor de flacon. Erg leuk en origineel bedacht in ieder geval, dit zien we niet vaak! Daarnaast is op zowel de verpakking als op de blauwe flacon het logo van Mart Visser te zien en uiteraard ook zijn naam, vrij logisch aangezien de geur ook zo heet. Simpel, maar toch classy, I like it.

Mart-visser-eau-de-parfum Mart heeft de geur laten maken door parfumeurs in Zuid-Frankrijk, die ook aan de slag gingen voor onder andere Hermès en Dior. Flinke namen dus, waardoor het met de kwaliteit van deze parfum ook wel goed zit. Alle ingrediënten zijn overigens ook gebaseerd op zijn couture: subtiel, verfijnd en vrouwelijk, de geur en kleding sluiten dus goed op elkaar aan.

Oké, ik moet toegeven… het is lastig om een geur te omschrijven (eigenlijk moet je hem echt gewoon gaan ruiken!), maar ik ga toch een poging doen. Allereerst is het duidelijk dat dit echt een frisse en ontzettend vrouwelijke geur is. De topnoten in de geur zijn citrus, citroen en mandarijn en dit ruik je dan ook zeer zeker terug. Ook jasmijn, witte musk en wierook vind je terug in de geur, een erg bijzondere combinatie. Toen ik de geur voor het eerst rook was ik in ieder geval meteen verkocht: geen enkele andere parfum ruikt zoals deze, en ik ken er toch redelijk veel met mijn enorme verslaving (jullie hebben mijn collectie misschien wel op Instagram voorbij zien komen… oeps). Voor mij is dit in ieder een grote favoriet geworden, die je eigenlijk in ieder seizoen wel kunt blijven dragen. Niet te zoet, niet te sterk, gewoon precies goed.

Mart-visser-eau-de-parfumIk heb de geur nu een aantal dagen achter elkaar gedragen en ontzettend veel leuke complimentjes mogen ontvangen. Zelfs aan het eind van een drukke schooldag (na 8 uur!) is de geur nog aanwezig, ontzettend fijn. Je hoeft dus echt maar een paar sprays per dag aan te brengen. Komt natuurlijk ook omdat het een eau de parfum is en geen eau de toilette, maar dan nog maakt niet iedere geur dit waar.

Daarnaast betaal je voor deze geur van 100ml(!) ongeveer 45,85 euro (verkrijgbaar bij Ici Paris), absoluut een mooie prijs voor de kwaliteit, hoeveelheid en de looks. Mocht je dus op zoek zijn naar een flinke flacon met een unieke geur én een leuk prijsje, dan kan ik je zeker de Mart Visser Eau de Parfum aanraden. Of ik de geur zelf nog vaak ga dragen? Absoluut! Deze geur verdient een ereplaats op mijn voorste parfumplank!

Heb jij wel eens gehoord van deze parfum? En is het iets voor jou?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Maaike 23 maart 2016 at 19:03

  Ben erg benieuwd naar de geur van deze parfum! Het flesje ziet er inderdaad erg simpel maar mooi uit <3
  Maaike plaatste onlangs…PLOG – AMI Beauty Event & op de foto met Fred van LeerMy Profile

 • Reply Saraya 23 maart 2016 at 19:45

  Het flesje ziet er inderdaad simpel maar mooi uit, ik ben benieuwd geworden naar de geur :)!
  X
  Saraya plaatste onlangs…Garnier Ultra Doux / Onder De Douche BodymilkMy Profile

 • Reply Withlovefroms 23 maart 2016 at 20:11

  Ik had er nog nooit van gehoord .. mooi flesje!

 • Reply Sara 23 maart 2016 at 20:36

  Ik had ook nog nooit van dit geurtje gehoord. Het klinkt heerlijk en de prijs is voor 100 ml ook dik in orde. Ik heb mezelf even verboden om full size (ja tassprays mag wel, haha) parfums te kopen. Ik heb er momenteel zo ontzettend veel in gebruik. Ik gok wel een stuk of 30.. Toch ga ik een keertje snuffelen aan dit flesje hoor, want je hebt me toch wel erg nieuwsgierig gemaakt!

 • Reply Anniek 24 maart 2016 at 07:06

  Wauw, wat ‘n goeie prijs/kwaliteit verhouding! Zelf heb ik een klein flaconnetje hiervan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nog bijna nooit gebruikt heb. Ik ga hem nu toch maar weer eens aanbreken! 🙂

 • Reply Wies 24 maart 2016 at 07:50

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar een geur die zo lang blijft zitten is zeker interessant. Ik ga maar even snuffelen als ik de volgende keer in de winkel ben!

 • Reply Lindsey Beljaars 24 maart 2016 at 11:07

  Oeh klinkt als een heerlijk parfum!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Pink Gellac Gel Polish Starter KitMy Profile

 • Reply Lisa 24 maart 2016 at 11:49

  Ik vind simpel in dit geval en juist luxe uitzien. Erg mooi <3
  Lisa plaatste onlangs…Tanning Spray Sun van CachetMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 24 maart 2016 at 12:01

  Ziet er heel straks en chique uit zeg!

 • Reply Denise 24 maart 2016 at 12:03

  Klinkt veel belovend! Ik vind het wel een smak geld maar absoluut niet duur voor zoveel parfum! Ik ga hem zeker een keer ruiken als ik bij de Ici Paris ben!
  Denise plaatste onlangs…OOTD – Hello Spring!My Profile

 • Reply Justine 24 maart 2016 at 12:38

  Wat een bijzondere geurcombinatie. Wierook in een parfum, dat heb i nog niet eerder gezien geloof ik. Ben nu toch wel erg benieuwd!
  Justine plaatste onlangs…11 dingen die ik écht niet lustMy Profile

 • Reply DisneyChicks.nl 24 maart 2016 at 14:12

  Dit klinkt als een heerlijke parfum, wij zijn heel benieuwd geworden. Zeker gezien het anders is dan andere geuren!
  DisneyChicks.nl plaatste onlangs…Shanghai Disney Resort opent deuren op 16 juniMy Profile

 • Reply Manon 24 maart 2016 at 18:52

  Aparte flacon! ik ben benieuwd naar de geur
  Manon plaatste onlangs…Jane Iredale Just Kissed Lip & Cheek Stain + winMy Profile

 • Reply Quinty 24 maart 2016 at 19:35

  Misschien ga ik deze wel kopen! De prijs is inderdaad niet schrikbarend hoog voor de kwaliteit.

 • Reply Lisa 24 maart 2016 at 21:00

  Wat een gave parfum zeg, originele flacon!
  Lisa plaatste onlangs…What I’ve been up to lately • ik bezocht een verlaten huisMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 24 maart 2016 at 21:25

  k hou wel van de verpakking en ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de geur
  beautifulday4makeup plaatste onlangs…Catrice lippenstift in 370 in a rosegardenMy Profile

 • Reply Yvette 24 maart 2016 at 23:02

  Ik ben wel benieuwd naar deze geur .
  Misschien binnekort maar is gaan ruiken 🙂

 • Reply Evelien 26 maart 2016 at 00:48

  Ik ben nu echt zo benieuwd naar de geur! Ik houd enorm van frisse geuren, zeker met een warme ondertoon erin. Flinke fles ook, love it! Ik ga snel eens ruiken aan deze geur 🙂
  Evelien plaatste onlangs…Review: The Body Shop British Rose collectieMy Profile

 • Reply wendy 26 maart 2016 at 23:30

  Super leuk! Vond het echt zo jammer dat ik niet kon komen :(. Ik moest werken!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com
  wendy plaatste onlangs…Outfit | The Mesh TopMy Profile

 • Reply Erica vd Graaf 17 september 2017 at 20:17

  Het is een heerlijk luchtje, maar nergens meer te koop!
  Mooiste van alles is, dat echt iedereen aan mij vraagt, wat is dat voor een heerlijk luchtje wat je op hebt. Waar heb je dat vandaan.
  Niemand heeft er van gehoord en echt iedereen wilt het kopen. Maar het is niet te koop meer! Zo jammer. Wie weet hoe ik er nog aan kan komen?

  • Reply Denise 18 september 2017 at 11:34

   Ojee.. Ik heb echt geen flauw idee! Ik heb nog wel een extra flacon hier staan.

 • Reply Irina 26 januari 2018 at 18:03

  goede tijd van de dag Ik kom uit Rusland martvisser eau de parfum 100ml echt ongelooflijk. Een vriend uit Amsterdam. Ik heb ze op alle sites doorzocht. helaas, je hebt geleerd dat ze niet te koop zijn. Misschien weet je waar ze kunnen worden gekocht. misschien zijn er mensen die niet in deze geur passen en die ze verkopen

 • Reply Kaatje 23 februari 2018 at 22:44

  Heb t luchtje nu al een tijdje en moet zeggen ben er erg verliefd op is me favoriet nummer 1 op t moment

 • Reply Dorcas 26 juni 2020 at 09:41

  This the most beautiful perfume i have ever used. Sadly, i bought one bottle in 2016/7 at Amsterdam airport. I have been looking for the same parfum in vain. Including in Netherlands. I really need it. i have sent emails to Mart Visser but no reply Any pointers is appreciated.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten