Geen categorie

Me Time Tag – JewelCandle, favoriete blogs en make-uploos

9 december 2014
Ein-de-lijk, wat was ik toe aan vakantie en vooral weer een beetje rust en structuur in mijn leven. Sinds vandaag kan ik officieel zeggen dat ik maar liefst 3,5 week van een welverdiende vakantie kan genieten. Tijd om mezelf eens flink in de watten te leggen met mijn favoriete maskertjes en fluffy pyjama. Natuurlijk moet er ook wat gewerkt worden aan mijn nieuwe bedrijfje, maar ik kon me geen beter moment indenken om de Me Time Tag voor jullie in te vullen. Kijk je met me mee wat ik zoal doe tijdens een momentje voor mezelf?

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Sinds ik zelf aan het bloggen geslagen ben – wat inmiddels al weer bijna 8 maanden geleden is! -, pak ik bij ieder rustig momentje mijn laptop erbij om wat andere leuke blogs door te spitten. Ook kan ik er echt van genieten om af en toe rustig in bed een filmpje te kijken. Stiekem vind ik van die heerlijke slechte meidenfilms zoals Mean Girls het állerleukste. Gewoon alle gedachten uit en genieten maar!

Wat draag je tijdens me time? 

Een vereiste tijdens me time is dat AL mijn make-up meteen van mijn gezicht verwijderd wordt. Haar in een knot – het liefste zo hoog en lelijk mogelijk op mijn hoofd -, comfortabele fluffy pyjamabroek aan en natuurlijk een lekker dekentje. Ik kan me niet voorstellen om helemaal opgedirkt een film te moeten kijken. Wanneer er dan wat tranen gelaten worden zit heel mijn gezicht onder de zwarte mascara. Nee, ik moet lekker ongestoord door mijn ogen kunnen wrijven!

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?

Make-up wordt er bijna niet gebruikt als ik een momentje voor mezelf heb. Héél af en toe heb ik zin om bijvoorbeeld een nieuwe ooglook uit te proberen, maar meestal is dit studieontwijkend gedrag en heb ik dus eigenlijk wel degelijk iets te doen. Maskertjes en reinigingsproducten vind ik heerlijk om eens in de paar weken er bij te pakken. Omdat ik het niet vaak doe, blijft het speciaal en voel ik me iedere keer weer ontzettend ontspannen.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Mijn nagellak stash groeit met de dag en ik geloof dat er hier in huis misschien wel 150 lakjes rondzwerven. De allermooiste staan op een speciale plank op mijn kamer, maar wanneer ik heel eerlijk ben gebruik ik ze bijna nooit. Sinds ik in september gestopt ben bij Douglas vind ik het stiekem best fijn om even geen nagellak op te moéten doen. Nadeel is wel dat ze er nu redelijk belabberd bijhangen.. 

Wat drink je en eet je tijdens me time?

CHIPS. Dit is een hele makkelijke vraag, volgens mij kun je me zelfs wakker maken voor een goed gevulde bak chips, popcorn of zoutjes. Ik ben niet echt een zoetekauw, zelfs chocolade zul je me niet vaak zien eten. Hartige snacks daar in tegen, woaaah. Die zijn zeker niet veilig met mij in de buurt!

Wat is momenteel je favoriete kaars?

Dat is absoluut de kersteditie van JewelCandle. Het leuke aan deze kaarsen zijn natuurlijk ook de cadeautjes die hier in verstopt zitten. Ik schrijf hier binnenkort nog een uitgebreid artikel over! Sinds kort heb ik geurkaarsen eigenlijk pas ontdekt en ik kan nu al geen avond meer zonder. Zelfs op mijn kamer heb ik twee vanille exemplaren van Primark neergestald. Heerlijk!

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?

Eigenlijk zelden. Me time betekent in mijn ogen toch eigenlijk wel lekker thuis relaxen in heerlijke comfy kleding en vooral ZONDER make-up. Het enige waar ik mijn kleding nog wel eens voor aan wil trekken is om snel naar de supermarkt te fietsen om wat lekkers te halen voor tijdens een film, haha. En ook dit is echt een uitzondering, meestal zoek ik net zo lang tot ik nog wat eetbaars kan vinden.

Ga je wel eens alleen naar de film?

Nooit. Dit heb ik zelfs nog nooit overwogen, haha! Ik vind naar de film gaan een soort ‘uitje’, iets wat ik graag met een ander deel. Thuis kijk ik wel regelmatig films alleen, heerlijk om me lekker te ontspannen na een drukke schooldag.

Favoriete webshop?

Mijn favoriete webshop.. ai, dat is een lastige. Eigenlijk ben ik nog steeds niet heel erg van het online shoppen, gek he? Ik vind shoppen gewoon ontzettend leuk en ook hou ik er van om alles gewoon meteen te passen, weet ik meteen dat ik de goede maat meeneem en het ook nog eens goed bij me staat. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Sans-Online of Loavies, daar hebben ze écht onwijs leuke kleding!
Natuurlijk ben ik ook onwijs benieuwd naar jullie antwoorden. Wat doen jullie zoal tijdens een momentje voor jezelf? Juist lekker thuis relaxen of trek je er op uit? Voel je vrij om deze tag over te nemen!

Wat doe jij tijdens me time?

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply marloes 9 december 2014 at 06:24

  Wat een super leuke tag is dit! Ik wil deze ook nog graag doen. En wauw 3,5 week vakantie? Wat onwijs lekker zeg. Ik moet nog twee weekjes werken en dan heb ik 1 weekje vrij. Ik kijk er zo naar uit :)! Geniet ervan X

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:35

   Dankjewel Marloes! Heeerlijk he, ik was er zo aan toe!

 • Reply Dagmar Valerie 9 december 2014 at 07:00

  Wat een onwijs leuke tag en wat ontzettend lekker dat je zo lang vakantie hebt! Je hebt er hard voor gewerkt, enjoy sweety <3

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:35

   Dankjewel Dagmar! <33

 • Reply melissa 9 december 2014 at 07:29

  Wat een fijne tag om te lezen – deze lijkt mij leuk om in te vullen! Ik ben verslaafd aan chocolade, maar tijdens het kijken van een film heb ik toch ook liever chips! Geniet van je vakantie 🙂 x

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:35

   Ah super bedankt Melissa! Gaat helemaal lukken 🙂

 • Reply Raounak 9 december 2014 at 07:38

  Aahh heel leuke tag!!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:35

   Dankjewel Raounak! <3

 • Reply Lizzy 9 december 2014 at 08:06

  Wat een leuke tag! 🙂 Tijdens me time vind ik het ook leuk om blogs te lezen! Haha mij kun je ook wakker maken voor chips! En dan het liefst paprika of bolognese, mmmm!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:36

   Dankjewel Lizzy! Heerlijk!

 • Reply Justine A 9 december 2014 at 08:12

  Woaaaaahhh jij hebt zo lang vakantie, mijn god ik ben jaloers.. Geniet er maar van, kun je lekker veel me time hebben haha <3

  • Reply Denise 9 december 2014 at 08:37

   Haha ah, het is ook gewoon een beetje geluk hebben! <33

 • Reply Anouk Donkers 9 december 2014 at 08:49

  Wat een leuke tag!
  Tijdens me-time lig ik of in bad, in bed of in mijn fluffy huispakkie op de bank. Gewoon genietend van de stilte met een goed boek of mijn telefoon. Of lekker series of een romcom kijken. Heerlijk! Ik hou ervan. En wat ik soms ook erg fijn vind is gewoon mezelf verwennen. Maskertje, nagels lakken etc. Gewoon even genieten.

  • Reply Denise 9 december 2014 at 09:39

   Dankjewel Anouk! Wat klinkt jouw me-time heerlijk!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 9 december 2014 at 08:52

  Oh ik wil ook vakantieee! Leuk ingevuld meis!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 09:40

   Dankjewel Eilish! <3

 • Reply Kimsbloglife 9 december 2014 at 09:09

  Superleuk om te lezen! Binnenkort heb ik ook eindelijk een weekje vakantie 🙂 Ik blijf ook graag lekker binnen een serie kijken of wat blogs lezen in mijn bed onder een warm dekentje met een lekkere pyjama aan 🙂 In de zomer is het wel wat anders, dan lig ik graag buiten in de zon wat blogs of tijdschriften te lezen!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 09:41

   Dankjewel Kim! Precies, ik vind zonnen ook heerlijk!

 • Reply Emmy 9 december 2014 at 09:10

  Geniet lekker van je vakantie, veel me-time want het is veel te koud om naar buiten te gaan!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 09:41

   Dankjewel Emmy!

 • Reply Laura Boogers 9 december 2014 at 09:12

  Leuke tag! En wat heerlijk dat je vakantie hebt. Geniet ervan;)

  xx Laura

  • Reply Denise 9 december 2014 at 09:41

   Ah dat gaat zeker lukken, bedankt <3

 • Reply Maaike 9 december 2014 at 09:50

  Als ik me time heb, neem ik er ook altijd chips bij haha! Er is geen andere snack die dat kan vervangen. En ik kijk dan altijd leuke filmpjes op YouTube of een leuke film. En vaak ga ik ook nog even zonnebanken, want dat vind ik ook echte me time 🙂

  • Reply Denise 9 december 2014 at 10:04

   Zonnebanken is inderdaad héérlijk! Jammer dat we er thuis geen meer hebben 🙁

 • Reply Diana Carlton 9 december 2014 at 09:55

  Wat heerlijk 3,5 week vakantie! Lekker van genieten! Zodra zoonlief in bed ligt pak ik de laptop erbij, kopje thee, pyjama aan en in bed series kijken. Mocht ik overdag tijd vrij hebben, dan duik ik de stad in!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 10:31

   Dat gaat zeker lukken!

 • Reply Claudia 9 december 2014 at 10:39

  3,5 week vakantie wat heerlijk! Bij mij begint het blokken nu, want na de kerstvakantie heb ik mijn tentamens. Dus echt van een vakantie kun je niet spreken 🙁

  • Reply Denise 9 december 2014 at 10:42

   Ah wat balen! Je mag wel een beetje van mijn vakantie? 😀

 • Reply Anna 9 december 2014 at 11:23

  Wauw, 3,5 week vakantie! Dat is echt zo lekker. Op zo'n relaxed dagje draag ik ook geen make-up en wil ik eigenlijk de deur ook niet uit… Zo fijn! X

  • Reply Denise 9 december 2014 at 11:51

   Precies! Heerlijk om een lekkere no make-up day te hebben!

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 9 december 2014 at 11:56

  Ohh wat heerlijk om zo lang vakantie te hebben haha! Ik ga deze tag zeker onthouden! Erg leuk! Tijdens me-time kom ik ook zelden mn kamer uit, lekker onder een dekentje een film kijken met idd een goed gevulde bak chips, die hartige snacks zijn zooooveel lekkerder + je wordt minder snel misselijk van!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 11:57

   Jaaa precies, van chips kun je ook eigenlijk gewoon veel meer eten dan snoep!

 • Reply Linda 9 december 2014 at 14:00

  Niet online shoppen is wel het veiligste voor je portemonnee vind ik haha! De hoge knot, comfy kleren, ik kan mij er helemaal in vinden. En het blijft ook een heerlijke tag! Geniet van je welverdiende vakantie meis!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:08

   Ah dankjewel Linda, gaat helemaal lukken! <33

 • Reply Cindy 9 december 2014 at 14:10

  Wat een heerlijke tag! Ik heb nu ook een beetje me-time: Blogs lezen, tijdschrift lezen en heel veel thee drinken. Even wat tijd voor mijzelf tijdens de drukke werkdagen en weken die nog gaan komen. Geniet van je vakantie!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:08

   Dankjewel Cindy, komt goed 🙂

 • Reply Manon 9 december 2014 at 14:18

  Wat een leuke tag! Als ik ME-time heb zit ik voor de tv of achter mn laptopje, comfi kleding, lekker glas drinken en wat zoetigs te knabbelen. Lekker muziekje erbij aan, paar kaarsjes aan tijdens deze donkere tijden. Alleen het idee al <3

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:08

   Ah dankjewel! Heeerlijk he!

 • Reply manonmiaow 9 december 2014 at 14:20

  Leuke tag deze moet ik ook nog doen ik vind me time echt heerlijk, doe lekkere kleding aan ook een knot op mijn kop en series kijken met thee/chocomel hmm!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:13

   Dankjewel Manon!

 • Reply Inge 9 december 2014 at 15:15

  Wat leuk om te lezen dit! En 3,5 week vakantie? Wooh! Ik zou willen dat ik dat had! (Kon ik langer in NL blijven!) 🙂

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:14

   Fijn he! Waar woon je dan?

 • Reply Marlayne Vermeulen 9 december 2014 at 15:36

  Leuk ingevuld zeg!

 • Reply Ellen VC 9 december 2014 at 16:08

  Me-time is af en toe zeker nodig! Heerlijk een kopje chocomelk en een film en genieten 🙂

  • Reply Denise 9 december 2014 at 16:09

   Ah heerlijk Ellen! <3

 • Reply Fleur 9 december 2014 at 16:13

  Het blijft een leuke tag!
  En ik jouw antwoorden lees krijg ik er weer helemaal zin in om het daadwerkelijk te gaan doen!

 • Reply Manon Boerakker 9 december 2014 at 16:32

  woooowie, lekker dat je 3,5 week vakantie hebt en ik maar werken hahaha!!!

 • Reply Anouk 9 december 2014 at 17:01

  Heerlijk zo'n lange vakantie! En wat betreft me-time, helemaal mee eens. Haar in een knot, make-up af, chillkleren aan en slechte films kijken. Zo fijn! Geniet ervan.

  • Reply Denise 9 december 2014 at 18:35

   Heerlijk he Anouk!

 • Reply Sylvana J 9 december 2014 at 17:31

  Wat een onwijs leuke tag, deze moet ik onthouden :).

  • Reply Denise 9 december 2014 at 18:36

   Dankjewel Sylvana, ik ben benieuwd naar je antwoorden!

 • Reply Loïs 9 december 2014 at 17:43

  Ik vind het heerlijk om achter mijn laptop te zitten op de bank, terwijl de tv aanstaat en met een kopje thee!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 18:36

   Klinkt heerlijk Lois!

 • Reply Esther 9 december 2014 at 18:17

  Waooo geniet van je vakantie! Hele leuke tag, me-time is geweldig 🙂

  • Reply Denise 9 december 2014 at 18:36

   Dankjewel Esther!

 • Reply Nortfhlix NL 9 december 2014 at 18:23

  Heel leuk! Geniet van je vakantie!
  Daar krijgen we vast wel weer de nodige foto's van te zien in je PLOG's 😉

  • Reply Denise 9 december 2014 at 18:36

   Haha ik hoop het! <3

 • Reply Denise 9 december 2014 at 19:14

  Ik heb hem geloof ik ook al een keer ingevuld. Ik vind het zo heerlijk om lekker zonder make-up een filmpje te kijken! Geniet van je vakantie! Ik ben ook al aan het aftellen, hihi

  • Reply Denise 9 december 2014 at 22:32

   Ah wat leuk, ik ben benieuwd naar je antwoorden!

 • Reply Mandy 9 december 2014 at 19:18

  Erg leuke tag en je hebt 'm leuk ingevuld. Deze wil ik misschien ook nog gaan doen 🙂

  • Reply Denise 9 december 2014 at 22:33

   Dankjewel Mandy! Super leuk!

 • Reply Svenja Slootweg 9 december 2014 at 19:22

  Ik vind het ook heerlijk om zodra ik thuis kom lekker mijn make-up er af te halen, mijn haren in een knot te doen en lekker comfy kleding met fluffy soks te dragen <3 De Jewel Candles zijn inderdaad ook ontzettend lekker! Fijne relaxte tag om te lezen!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 22:34

   Dankjewel Svenja! <3

 • Reply Kim 9 december 2014 at 20:02

  Je hebt de tag heel leuk ingevuld! Ik zou zo graag aan de JewelCandles uit de kersteditie willen snuffen.. 🙁

  • Reply Denise 9 december 2014 at 22:34

   Leuk om te horen! Aaaah, ze zijn zo lekker!

 • Reply Sara - lovelowbudget 9 december 2014 at 20:26

  Ik heb dit artikel gelezen onder het genot van.. een zak Nibbits. <3 Whoaaaa CHIPS. Echt mijn lievelingseten. Geniet van je vakantie!

  • Reply Denise 9 december 2014 at 22:34

   Aaaah LEKKER <33

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 9 december 2014 at 22:55

  Ik hpud van films en series! Nu kijk ik 2 broke girls!

  • Reply Denise 10 december 2014 at 08:40

   Die heb ik nog niet gezien!

 • Reply beautifulday4makeup 10 december 2014 at 10:59

  Ik vind dit een heerlijke tag om te lezen. Wat leuk dat je graag chips eet. Ik eet dat ook graag en kan makkelijk een hele zak in een keer soldaat maken 🙂

 • Reply Eline Reynders 10 december 2014 at 11:47

  Leuk om te lezen!! Ik begrijp heel goed dat je naar chips grijpt … Ik kan er ook zo van genieten, in de zetel hangen onder een fleece dekentje, een film op zetten en chips eten! 😀 You're so right. X Eline

 • Reply Sans Life 10 december 2014 at 14:56

  Super leuke tag en heel leuk om te lezen. Ik lees of kijk series… dat maakt mij echt gelukkig. Theetje erbij.. Heerlijk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten