Geen categorie

Mijn beste aankopen tot nu toe – Kat, MacBook en highlighter

18 september 2014

Een MacBook, auto of een goede make-up kwast? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen dingetjes waar je niet meer zonder kan. Ook ik heb een lijstje gemaakt met aankopen die ik ontzettend graag gebruik  – bijna dagelijks! – en het leven zou zonder deze items best een beetje lastiger worden. Ik heb er absoluut geen seconde spijt van gehad! Kijk je mee naar mijn 10 beste aankopen tot nu toe?

MacBook
Laten we beginnen met mijn allerduurste én for sure de beste aankoop tot nu toe. Zonder m’n MacBook Pro ben ik vrij weinig. Ik sleep ‘m iedere dag op en neer mee naar college en heel m’n blog wordt hierop onderhouden. Het was zeker een investering, maar ik vind hem het dubbel en dwars waard.

Katje
Vroeger was ik als de dood voor dieren, waardoor papa en mama besloten om een huisdier te nemen. Dit werd een ontzettend lief katje die inmiddels al meer dan 12 jaar bij ons is. Echt een stukje van de familie en ik zou  niet weten wat ik zonder hem zou moeten!

Calvin Klein Tas
Laatst kocht ik een Calvin Klein tas in Amerika die ik met ontzettend veel plezier draag. Doordat ‘ie flink afgeprijsd was twijfelde ik geen moment en nam ik hem mee. Jammer dat m’n MacBook er niet inpast, maar daardoor een beetje specialer omdat ‘ie niet iedere dag meekan om mijn arm.


Indesign en Photoshop
Sinds ik Indesign en Photoshop ontdekt heb op mijn opleiding communicatie kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ik heb heel wat tijdschriften in Indesign gemaakt en zelfs een eigen brochure gemaakt over m’n reis naar Amerika. Ook bewerk ik veel in Photoshop en heeft het gewoon ontzettend veel leuke tools om je foto’s en collages net iets leuker te maken.


MAC Mineralize Skinfinish
Een make-up product wat ik écht iedere dag gebruik! Voor dat ik dit perfecte product van MAC kocht, gebruikte ik nog helemaal geen highlighter. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en maar meteen voor het beste van het beste te gaan wat zorgde voor een ontzettend mooi glanzend en fris resultaat. Ik voel me altijd nét een beetje wakkerder met deze highlighter op m’n gezicht!


Sony spiegelreflex camera
De passie voor fotograferen is er altijd al geweest en sinds kort kan ik me eindelijk verder ontwikkelen met een spiegelreflex camera van Sony. Het is echt m’n kindje en ik krijg hem steeds beter onder de knie. Wat een verschil met m’n vorige camera!


Tweepersoonsbed
Jaren geleden besloot ik m’n kamer te verbouwen – nieuw behang, andere kleding kast, mooiere gordijnen EN een tweepersoonsbed! Wat was ik blij met dit enorme plaatsje, alleen voor mij. Ik kon zelfs dwars liggen! Nu ben ik het natuurlijk helemaal gewend om een tweepersoonsbed te hebben maar het is nog altijd een van de beste aankopen tot nu toe.


Uggs
Niet iedereen vind het mooi – ze zijn ook niet érg classy – maar één ding is zeker: ze zitten fantastisch! Sinds ik een paar jaar geleden in New York geweest ben is mijn verslaving verder uitgegroeid met vier paar. In de winter genieten mijn voetjes heerlijk in deze warme Uggies!


Een eigen domein
Al vanaf het begin dat ik deze blog startte kocht ik een eigen domein. Ik had al snel in de gaten dat je dan gewoon net even iets serieuzer genomen werd als dat er nog .blogspot achter je URL stond. Natuurlijk helemaal niets mis mee, maar achteraf is het best een goede beslissing geweest! Ik ben in korte tijd ontzettend gegroeid en dat heb ik mede hieraan te danken.


L’oréal Rouge Caresse lipstick
Je zult mij de deur niet uit zien gaan zonder een kleurtje op m’n lippen. De afgelopen weken – zeg trouwens maar maanden! – ben ik zoet geweest met de knalroze L’Oreál Rouge Caresse Lipstick, wat een prachtige lipstick met een geweldige kleur. Ik ga ‘m zeker opnieuw kopen!


Wat is jouw beste aankoop tot nu toe?

You Might Also Like

87 Comments

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 18 september 2014 at 08:45

  Je hebt inderdaad mooie aankopen gedaan , vooral je kat <3 wat een lieverd.

 • Avatar
  Reply Justine A 18 september 2014 at 09:08

  Mooi lijstje met leuke aankopen. Leuk om eens over na te denken! Ga ik ook eens doen 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 09:13

   Ja, best grappig hoe je in de loop der jaren dingen gekocht hebt die je gewoon iedere dag gebruikt!

 • Avatar
  Reply Isabel Cristina 18 september 2014 at 09:28

  Wat een leuk artikel! Ik kan ook niet zonder Photoshop/Illustrator en spiegelreflexcamera!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 10:36

   Dankjewel Isabel! Illustrater heb ik nog nooit gebruikt maar ik ben er wel ontzettend benieuwd naar!

 • Avatar
  Reply Marloes/GLAMOURMOES 18 september 2014 at 10:05

  Wat een prachtig lijstje! Fijn om er zo op terug te kijken. Ik ben ontzettend blij met mijn Seat Mii die ik vorig jaar maart gekocht had. Daardoor heb ik zoveel meer dingen kunnen doen en heb ik zoveel meer vrijheid. Anders had ik ook nooit een seizoenskaart voor PSV gekocht.

 • Avatar
  Reply Eilish (artisticstateofmind) 18 september 2014 at 10:19

  Fijn lijstje! Mn Samsung Galaxy S3 was toch een goede keuze! En mn spiegelreflex!

 • Avatar
  Reply esther geertsma 18 september 2014 at 10:31

  Leuk lijstje! Mijn beste aankopen zijn for sure mijn macbook pro! en mijn iphone 5s die ik gekocht heb. Dit gebruik ik echt zoveel! En ofcourse mijn mac lipsticks. Ik zou zelf nog heel erg graag een spiegelreflexcamera willen maar dat zit er op dit moment niet in helaas.. Liefs

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 10:37

   Dankje Esther! Ah heb je ook een Macbook Pro? Wat een geweldig ding he!

 • Avatar
  Reply Rosanne van Dieren 18 september 2014 at 10:35

  Wauw wat een heerlijk lijstje om te lezen. Zelf zou ik in de toekomst nog een nieuwe spiegelreflex, macbook en een auto willen kopen. Nou ga ik binnenkort mijn eerste grote aankoop doen een auto haha. liefs x

 • Avatar
  Reply Laura 18 september 2014 at 10:53

  Leuk lijstje om te lezen! Mijn beste aankopen zijn ook mijn macbook en domein. Een spiegelreflex staat nog hoog op mijn wishlist!

 • Avatar
  Reply Manon 18 september 2014 at 10:58

  Wat is je kat cute, ik zou echt niet zonder dieren kunnen en willen leven 🙂

 • Avatar
  Reply Amber 18 september 2014 at 11:16

  Ah wat een leuk lijstje, met vooral erg mooie dingen. Een Macbook Pro staat ook nog hoog op mijn wishlist. De MAC Mineralize Skinfinish en Uggs deel ik met je, beide erg fijn. Al zijn de Uggs niet classy, ik vind ze ideaal voor school of casual days. Dan hoef ik er niet altijd top gestyled uit te zien. Al kan dat met uggs opzich ook wel, haha. Je kat is echt super lief!

  • Avatar
   Reply Amber 18 september 2014 at 11:16

   Oh en ik heb je tas even snel bekeken, waaaaaaaaaaauw! Jaloers hihi.

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 11:29

   Aaaah dankjewel Amber! <3

 • Avatar
  Reply Raounak 18 september 2014 at 11:43

  Jaaa ik zou ook echt niet meer zonder macbook kunnen!!

 • Avatar
  Reply mellavieee 18 september 2014 at 12:06

  Leuk om te lezen en wat een schattige kat heb je x

 • Avatar
  Reply aniquebonouvrie 18 september 2014 at 12:15

  Een kat is altijd een goede aankoop! Leuk lijstje verder 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 12:44

   Ah dankjewel, ik zou inderdaad niet weten wat ik zonder hem zou moeten <3

 • Avatar
  Reply Eva Realitijd 18 september 2014 at 13:36

  Leuk lijstje!

 • Avatar
  Reply Mandy Doornenbal 18 september 2014 at 13:45

  Ohh je kat is super lief!! Leuke dingen staan er op je lijstje. Ik ben ook super blij met mijn Sony camera.

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 15:04

   Ah hihi dankjewel! Leuk dat je ook een Sony camera hebt, fijn zijn ze he!

 • Avatar
  Reply Esra 18 september 2014 at 14:22

  Leuk artikel! X

 • Avatar
  Reply Renee Raadsheer 18 september 2014 at 14:31

  Wat mega leuk om te lezen!

 • Avatar
  Reply Marlissa thinkpretty 18 september 2014 at 14:31

  Leuk artikel, de macbook lijkt me ook erg fijn!

 • Avatar
  Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 18 september 2014 at 15:43

  Katjes zijn een echte aanwinst!

 • Avatar
  Reply BlogOurBlog 18 september 2014 at 15:53

  Super leuk om te lezen!

 • Avatar
  Reply Saskia | Former Parades 18 september 2014 at 15:55

  Leuk artikel! Ik twijfel soms ook nog wel over een eigen domein.. Kan me voorstellen dat je dan inderdaad serieuzer wordt genomen.. Maar ik ben ook weer zo bang dat ik niks van het hele systeem snap haha, of m'n blog niet mee kan nemen naar het nieuwe adres.. Misschien toch maar eems wat meer info opzoeken, haha!

  ♥ Saskia

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 19:45

   Dankjewel Saskia! Het is super makkelijk, eigenlijk veranderd er helemaal niets als je geen eigen host neemt. Alleen de URL veranderd maar je blijft gewoon met blogger of wordpress werken!

 • Avatar
  Reply Lieselot Vandemeulebroucke 18 september 2014 at 16:05

  Ooooh, je kat is zo'n lieverdje :)! Ik twijfel al een tijdje om mijn eigen domeinnaam te kopen, maar ik vrees dat ik er helemaal niets van ga begrijpen…

 • Avatar
  Reply Lisanne 18 september 2014 at 16:26

  Super leuk om te lezen!

 • Avatar
  Reply The Beauty Delivery 18 september 2014 at 16:26

  Wat een leuke aankopen tot nu toe haha!

 • Avatar
  Reply Beautyjuf 18 september 2014 at 16:29

  Ahh, je kat is cute! Ik wil ook heel graag katten (ben er mee opgegroeid), maar ik woon in een appartement. Dat vind ik niet heel handig en praktisch. Daarnaast vind ik het voor zo'n beestje fijn als 'ie naar buiten kan.

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 19:47

   Ah dankjewel! <3 Het is inderdaad wel fijn voor zo'n beestje dat 'ie naar buiten kan!

 • Avatar
  Reply Globe Love 18 september 2014 at 16:38

  4 paar uggs! mag ik even jaloers zijn, heerlijk die schoenen he hihi
  & wat een schatje je kat 🙂
  xx

 • Avatar
  Reply Rachel Kromdijk 18 september 2014 at 17:33

  wat leuk om te lezen wij hebben best veel gemeen qua hobby's! ik wil ook nog een macbook pro! liefs

 • Avatar
  Reply Martje Boselie 18 september 2014 at 18:09

  Leuke blog heb je, ik volg je! Liefs

 • Avatar
  Reply Cindy 18 september 2014 at 18:17

  Leuk lijstje! Mijn auto is mijn beste aankoop tot nu toe. Ik zou ook niet meer zonder kunnen haha

 • Avatar
  Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 18 september 2014 at 19:25

  Leuk lijstje! Ik twijfel nog heel erg tussen een iMac of MacBook! Kan echt niet kiezen hahaha

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 19:48

   Ah dankjewel Bianca! Ik heb ze toevallig allebei – oeps – maar ik werk veel fijner op m'n macbook!

 • Avatar
  Reply Petra 18 september 2014 at 19:53

  Leuk is het om te lezen dat je niet meer zonder de kat kan, zelf heb ik er 4 en ik moet er niet aan denken er eentje te moeten missen…de liefde van een dier is zo waardevol…

 • Avatar
  Reply Denise du Pont 18 september 2014 at 19:59

  Ik deel je liefde voor Uggs! Zo kinderachtig altijd dat mensen gaan haten 'omdat omdat iedereen het haat'. Kijk toch eens verder dan je neus lang is, mensen. Ik vind Uggs super schattig! Ik ben ook de trotse eigenaar van 2 paar! ^_^

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 20:53

   Precies dat! Ik vind ze fantastisch lekker zitten dus ik trek ze écht gewoon aan!

 • Avatar
  Reply Lotje - Beautybylj 18 september 2014 at 20:27

  Een tweepersoonsbed was voor mij ook een aankoop waar ik nog steeds geen spijt van heb haha. Ik hou van mijn bedje ❤ En wat is je kat een schatje!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 18 september 2014 at 20:54

   Ah wat fijn Lotje! Het is toch een geweldige aankoop, je ligt er iedere nacht bijna acht uur in!

 • Avatar
  Reply Nienke 18 september 2014 at 20:51

  Met mijn iPhone ben ik nog steeds heel blij, zou ik niet kunnen missen, en dat geldt ook voor mijn MacBook (alleen daar hebben m'n ouders het grootste deel van betaald).. Ik denk dat dat wel mijn beste aankopen zijn.

 • Avatar
  Reply Sara - lovelowbudget 18 september 2014 at 21:52

  Je maakt altijd van die leuke lijstjes! Ik ben jaloers op je inspiratie. Je hebt leuke aankoopjes op je lijstje staan zeg. Het aller leukste: een poes. <3

 • Avatar
  Reply Bianca 18 september 2014 at 22:20

  Leuk artikel 🙂 Wat bijzonder dat je bang was voor dieren, ik vond ze altijd al fantastisch 🙂

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 19 september 2014 at 08:07

   Dankjewel Bianca! Het heeft me toch geholpen, nu ben ik eigenlijk voor niets meer bang!

 • Avatar
  Reply Milou 19 september 2014 at 08:02

  Wat een leuk artikel en wat heb je een super lieve kat, wat een schatje!! Op mijn wishlist staat een Macbook en een spiegelreflex. Dat wordt dus nog mooi even sparen!

 • Avatar
  Reply lalulufashion 19 september 2014 at 14:37

  Wat een super leuke aankopen allemaal! Ik zou nog heel graag een Mac Book willen kopen! Mijn beste aankoop hmmm ik zou het eigenlijk niet weten.. Liefs, Laura from http://www.lulufashion.nl ♡♡♡

 • Avatar
  Reply Saraah Mode 19 september 2014 at 14:39

  Hello,

  Cuuuute cat ! 😀

  Sarah, http://sarahmodeee.blogspot.fr/

 • Avatar
  Reply Wendy 20 september 2014 at 18:42

  Je kat zo lief!! En een Macbook is zeker een goede aankoper geweest. Ik kan echt niet meer zonder 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Avatar
  Reply Jill Van Dooren 21 september 2014 at 00:10

  Wat een lieve kat heb je! Ik ben het meest blij met mijn blog en met mijn camera! Het enige wat ik écht écht écht nog super graag zou willen is een puppy haha!

 • Avatar
  Reply beautylisz.com 22 september 2014 at 14:26

  Ik kan ook echt niet zonder mijn Macbook pro!

 • Avatar
  Reply Anna 23 september 2014 at 14:38

  Leuk geschreven! Ik heb sinds kort ook een MacBook, ben er heel blij mee. x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten