Lifestyle

Mijn carnavalsplanning en outfit van dit jaar

23 februari 2017

Dit weekend is het al zover: carnaval 2017 gaat van start! Voor mij een héél groot feest en iets waar ik eigenlijk het hele jaar wel naar uitkijk, voor een ander misschien wel iets heel stoms. Vandaag vertel ik jullie mijn planning voor aankomende week en laat ik jullie mijn nieuwe carnavalsoutfit zien. Kijk je met me mee?

Mijn planning voor aankomende week
De carnavallers onder ons weten waarschijnlijk wel dat de zes laatste dagen van carnaval één groot feest zijn. Ik probeer eigenlijk ieder jaar zo vaak mogelijk te gaan en dat betekent ook dit jaar dat ik vanavond (na mijn drukke stagedag!) ga beginnen en waarschijnlijk pas dinsdagavond ermee stop. Vrij heftig, dat wel ja. Maar met genoeg fruit, slaap en een aantal rustmomenten overdag moet dat in ieder geval wel goed gaan komen.

Mijn planning voor al die zes dagen? Eigenlijk iedere dag wel iets anders! Vanavond ga ik (waarschijnlijk) met een aantal vriendinnen naar de stad, maar pas vanaf morgen gaat het ‘echte’ feest van start. Natuurlijk moet ik vrijdagochtend gewoon nog werken bij Gossip, dus ik ben van plan om ook pas vrijdagavond mijn carnavalspak weer aan te trekken. Zaterdag staat in het teken van de optocht en ‘s avonds weer een dansje wagen. Op zondag rijd ik samen met mijn vriendengroep met een bus langs alle cafe’s door de stad, een soort kroegentocht maar dan anders. Meestal de leukste dag van de week, zo gezellig! En dan  maandag en dinsdag nog, waarbij mijn stem redelijk verdwenen is en ik geen bier meer kan zien.. Vaak kan ik het dan toch niet laten om nog even een kijkje te nemen in de stad, het is natuurlijk maar één keer per jaar carnaval (goed excuus voor alles). Gelukkig heb ik maandag en dinsdag rij op stage en hoef ik daar geen rekening mee te houden, vanaf woensdag wordt er weer die hard aan die scriptie gewerkt 😉

Voor mijn blog betekent dat echter wel dat ik iets minder actief zal zijn. Ik heb helaas niet vooruit kunnen schrijven door mijn mega drukke planning de afgelopen dagen, maar dat zien jullie waarschijnlijk wel terug in de Photo Diary op maandag. Daarnaast wil ik ook op Instagram wel iedere dag actief blijven, maar de vraag is nog een beetje of dat gaat lukken. Vorig jaar was ik namelijk écht een hele week offline en dat beviel me ergens ook wel goed, hoef ik verder helemaal nergens naar te kijken. Even kijken dus hoe het precies loopt.

De outfits van dit jaar
Uiteraard is het wel zo leuk om ieder jaar ook een andere outfit te bemachtigen. Ik heb gedurende de jaren al heel wat carnavalspakken verzameld, maar gelukkig ook weer twee(!) nieuwe exemplaren erbij gescoord. Allereerst natuurlijk bovenstaand pak, ik geloof dat de bedoeling een lieveheersbeestje is (haha). Vind hem in ieder geval heel cute, plus de legging is lekker warm en zit lekker en dat is niet geheel onbelangrijk. Officieel zit het tule rokje er niet bij, maar ik vind het eigenlijk altijd wel leuk om een persoonlijke touch aan de pakken te geven. De vleugels, legging, bretels en bril horen wel bij de outfit en zijn echt heel leuk. Ik heb deze overigens besteld bij Leg Avenue, de grootste website van Europa op het gebied van kostuums. Genoeg keuze dus! Wanneer je vandaag bestelt heb je de outfit zelfs nog voor carnaval binnen, dus ALLES is nog mogelijk! Komende dagen ben ik dus in ieder geval een paar keer zo in de stad te vinden 🙂

Verder ben ik gister heel de middag aan de slag geweest om samen met mijn vriendinnen een outfit samen te stellen. Uiteindelijk is het een cactus geworden: een groen jurkje met stekels en bloemen, een hoofd accessoire en uiteraard een bordje met ‘Can’t touch this!‘. Meteen een waarschuwing voor iedereen die zich geroepen voelt om zijn handen uit te steken, lol. Ook heb ik vorig jaar samen met Joost een superman en super woman pak gekocht, dus ook die zal dit jaar weer gedragen worden. Genoeg keuze in ieder geval, ik heb er zin in!

Ga jij carnavallen dit jaar?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Daphne 23 februari 2017 at 08:21

  Superleuke outfit!
  Daphne plaatste onlangs…Love X Style X Life van Garancé DoreMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 23 februari 2017 at 08:26

  Ah leuk pakje!! Ik ga dit jaar zeker carnavallen, ieder jaar vast ritueel, haha!! Have fun x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…5 tips om fit de zomer in te gaanMy Profile

 • Reply Benthe 23 februari 2017 at 09:09

  Superleuke plannen, alvast heel veel plezier! En dat moet zeker gaan lukken met zo’n schattige outfit ?
  Benthe plaatste onlangs…Is het tijd is voor een nieuwe baan?My Profile

 • Reply Diana | Stripe Away 23 februari 2017 at 09:57

  Carnaval – leukste feest van het jaar waar ik elke jaar weer een jaar lang naar uit kijk. Wij beginnen vrijdagmiddag en eindigen ergens dinsdagavond. Veel plezier alvast met je leuke pakjes. Ik ga sowieso als zombie met vriendinnen. De rest moet ik nog even bekijken! ALAAF
  Diana | Stripe Away plaatste onlangs…Khai Yai national park | wilde olifanten, watervallen en jungleMy Profile

 • Reply Come-Moda 23 februari 2017 at 10:20

  Wat een leuke look! LOVE IT! Ik ga zelf niet carnavallen hiih

 • Reply Malou | Blonde Blossom 23 februari 2017 at 11:31

  Aahh zo’n gaaf pakje! Geniet heel erg van carnaval! Malou x

 • Reply Dionne 23 februari 2017 at 11:42

  Leuk pakje! Ik vierde het vroeger ook; toen ik nog ik in Limburg woonde. Maar sinds ik op kamers woonde en nu zelf samenwoon boven de rivieren ben ik het verleerd. Ik moet ook gewoon werken, dus nee ik vier het niet meer.
  Dionne plaatste onlangs…Fashion | Deze lingerie trends mag je niet missenMy Profile

 • Reply Larissa 23 februari 2017 at 13:34

  Wat een leuk pak heb je voor carnaval! Ik wil zo graag een keer carnavallen, maar het ziet er niet naar uit dat het dit jaar gaat lukken. Jij in elk geval heel veel plezier!
  Larissa plaatste onlangs…Likes op Instagram: hoeveel let jij er op?My Profile

 • Reply Rachel 23 februari 2017 at 15:41

  Ik heb er zelf helemaal niets mee maar wat een leuk pak zeg! looking good haha

 • Reply marieke 23 februari 2017 at 16:25

  hele leuke costuums en veel plezier!

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 23 februari 2017 at 18:34

  Heel veel plezier met carnavalvieren! Super leuke outfit. Ik wil bijna ook nog een outfit bestellen via die site haha, maar heb nog genoeg outfits.
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Even voorstellen: nieuw fluffy vriendjeMy Profile

 • Reply Yvette 23 februari 2017 at 22:19

  Leuke outfit 🙂 ik kom uit zuid holland maar ga ook carnavallen in breda 😀

 • Reply Bo (Bography) 23 februari 2017 at 22:22

  Ah wauw je pakje is zooo cute! Ik ga ook weer lekker carnavallen dit jaar. Morgenavond naar Den Bosch en zaterdag naar Tilburg. Helaas heb ik maandag gewoon weer college, dus ik laat het bij die twee dagen. Veel plezier!

 • Reply Denise 23 februari 2017 at 22:53

  Zo leuk! 6 dagen lijkt me wel erg heftig hoor haha. Ik ga morgenavond voor het eerst in mijn leven echt carnaval vieren ( optochten en stage niet meegerekend) en ik ben zo onwijs benieuwd! Geniet van de aankomende week!
  Denise plaatste onlangs…BEAUTY – MAC CravingMy Profile

 • Reply Suzanne 24 februari 2017 at 07:35

  Hele leuke outfit. Ik ga zelf maar een avond carnavallen
  Suzanne plaatste onlangs…De leukste lente sierkussentjesMy Profile

 • Reply kimmetjekims 24 februari 2017 at 10:50

  Wat een geweldige outfit!! Ik ging ook altijd naar Brabant om carnaval te vieren, het komt alleen dit jaar helaas niet uit. Moet helemaal uit Friesland komen en hier hebben ze dat helaas niet 🙁

 • Reply priscilla 25 februari 2017 at 10:21

  Aaah wat een super leuke outfit! Bij ons wordt er geen Carnaval gevierd. Soms wel jammer, want ik ben er dus ook echt niet meer opgegroeid. Ooit zou ik dit ook willen vieren, hihi. 🙂
  priscilla plaatste onlangs…Weleda verzachtende Amandel bodycareMy Profile

 • Reply Justine 25 februari 2017 at 16:59

  Ah wat een cute outfit! Ik moest wel lachen om je cactusoutfit. Ik keek net naar mn cactus en toen dacht ik: hoe vet zou dat als outfit zijn. En dan vooral met roze bloemetjes (watn dat heeft mijn cactus) en heul veeul stekels. Aka: lekker veel dansruimte muhaha! Maar heel toevallig dus, ben wel benieuwd naar het resultaat. Stuur mij even een snap van je cactusoutfit, vind ik leuk! 😀
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – februari 2017 #1My Profile

  • Reply Denise 5 maart 2017 at 19:02

   Oh no, lees dit nu pas… Heb je de foto gezien in mijn laatste artikel? Die met de groep!

 • Reply Tedje 28 februari 2017 at 15:46

  Yay, leuk pakje zeg 🙂 Hoop dat je veel plezier hebt gehad! Ik in ieder geval wel!
  Tedje plaatste onlangs…Winactie | 3 x Fresh ’n Rebel Caps Wireless HeadphonesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten