Geen categorie

Mijn favoriete bloggers #1

20 mei 2014

Ik ben – waarschijnlijk net als de meeste van jullie – begonnen met honderden blogs te lezen voordat ik uiteindelijk de stap kon nemen om een eigen blog aan te maken. Mijn Bloglovin lijst is inmiddels ontzettend lang en wordt nog steeds dagelijks uitgebreid. Toch kijk ik vaak als eerste of er artikelen tussen staan van bloggers waar ik blij van word. Tijd om een paar van mijn favoriete Nederlandse blogs in het zonnetje te zetten!

Marloes – The Beauty Assistent
De blog van Marloes bezoek ik iedere dag met veel plezier. Door haar prachtige kwaliteit foto’s vind ik het ontzettend fijn om haar artikelen te lezen, foto’s zijn voor mij namelijk erg belangrijk. Haar blog is heel variërend – iedere dag verschijnt er een artikel over beauty, fashion of haar healthy lifestyle. Ook filmpjes met de prachtigste make-up looks of de lekkerste recepten kun je op haar blog vinden.

Daphne – La vie est belle
Ook Daphne heeft een prachtige en veelzijdige blog. Ze plaatst meestal om de dag een artikel en dat kan eigenlijk over van alles gaan. Beauty, fashion, fotografie maar ook hele persoonlijke posts kun je op haar blog tegenkomen. Wat ik een groot pluspunt vindt aan Daphne haar blog is dat je haar persoonlijkheid goed terug kunt zien in haar artikelen, lay-out en foto’s.

Anne – Annesolveig
Wat ik zo leuk vind aan Anne’s blog is de variatie van de artikelen. Iedere dinsdag verzorgt Romy een tekening in de column Romy’s Drawings – echt prachtig! Ook schrijft Dagmar iedere vrijdag een artikel over fashion. Zelf is ze expert op het gebied van sporten en een healty lifestyle. Ze heeft een prachtige lay-out en haar blog ziet er gewoon ontzettend verzorgd uit, je kunt zien dat er veel aandacht aan besteed wordt.

Anouk – Anouktoday
Anouk is een vrolijke meid die een aantal keer in de week artikelen post over beauty, fashion en haar eigen leven. Ook verschijnt er af en toe een artikel over een lekker recept. De looks die ze maakt zijn ontzettend mooi en het is het zeker waard om eens een kijkje op haar blog te nemen!

Dagmar – By Dagmar Valerie
Wanneer ik de blog van Dagmar lees merk ik dat ze ontzettend veel plezier heeft in het schrijven. Door haar artikelen over beauty, health maar ook vooral haar persoonlijke leven is het iedere dag een verassing waar de artikelen over gaan. Ze inspireert mij enorm vanwege haar positieve kijk en ik verlaat haar blog met een glimlach.

Lois – LoisLorinde
Lois is een 18-jarig meisje en ontzettend creatief in wat ze doet. Dagelijks post ze een artikel over fashion, beauty, lifestyle food en nog veel meer. Van alles wat! Wat ik het leukst vind aan haar blog is haar creatieve kijk op heel veel dingen. Laatst las ik bijvoorbeeld een artikel over hoe je prachtige bubble lights maakt, super leuk en origineel!

Ik probeer iedere maand andere blogs in het zonnetje te zetten die mij inspireren. Volgende maand #2, stay tuned!

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Dagmar Valerie 20 mei 2014 at 05:43

  Wauw wat een eer, jeetje ik ben er stil van! Echt heel erg lief dankjewel <33 Ik wens je een stralende dag toe, mijn dag is nog maar net begonnen maar kan nu al niet meer stuk! Dankjewel!

 • Reply Anne Solveig 20 mei 2014 at 06:36

  Hahahaha, expert! Grapjas! Hihi. Wel heel lief!!

 • Reply marloes 20 mei 2014 at 06:45

  Ah wauw, dankjewel Denise! Wat super lief van je <3! En wat lief dat je bloggers op deze manier in het zonnetje zet. Dankjewel X

 • Reply Window On My Wardrobe 20 mei 2014 at 06:46

  Leuke blogs zijn het, ik lees ze zelf ook allemaal! 🙂

  X Sara

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 20 mei 2014 at 07:09

  Super leuk dat je deze bloggers op deze manier even in het zonnetje zet! Ik volg een aantal van de bloggers ook zelf en ben het met je eens!

 • Reply Daphne 20 mei 2014 at 07:50

  Echt superlief van je! Ik denk dat ik binnekort ook zo'n artikel maak 🙂 Liefs!

 • Reply Jasmijn 20 mei 2014 at 08:03

  Leuk artikel! 2 Blogs kende ik nog niet, maar dankzij jou artikel ga ik daar zeker even kijken 🙂

 • Reply Ilona | IMKCOOL 20 mei 2014 at 08:14

  Leuk artikel, heb weer nieuwe blogs nodig om te volgen. Liefs!

 • Reply Nicole 20 mei 2014 at 08:26

  Leuk artikel! De blog van Daphne volgde ik al, maar ik kan er zeker weer een paar toevoegen aan de lijst!

 • Reply Anoniem 20 mei 2014 at 08:26

  ik vind die van jou de leukste om te lezen!

 • Reply Dionne Knooren 20 mei 2014 at 08:35

  Het zijn leuke bloggers!

 • Reply Laura Boogers 20 mei 2014 at 09:17

  Leuke blogs! Ik kende alleen de blogs van Anne en Daphne:)

  xx Laura

 • Reply Manon Boerakker 20 mei 2014 at 09:49

  Allemaal hele leuke bloggers!

 • Reply JulieStarr 20 mei 2014 at 09:56

  Op twee na volgde ik deze allemaal al! 🙂
  De andere twee ben ik nu even gaan volgen! 😉

 • Reply Bianca 20 mei 2014 at 10:09

  Wat lief 🙂 Ik ga even kijken bij hen

 • Reply Alexandra [ILUMUOTI] 20 mei 2014 at 10:13

  Hier zitten zeker een paar fijne blogs tussen! 🙂

 • Reply Anouk 20 mei 2014 at 10:30

  Ah wat lief dat je mij hebt benoemd! Dankjewel <3!

 • Reply Linda 20 mei 2014 at 12:00

  Wat een mooie lijst van fijne, inspirerende bloggers! Een aantal bezoek ik ook steeds weer met veel plezier 🙂

 • Reply imfashionstoned 20 mei 2014 at 13:11

  Super leuke bloggers zitten er tussen!! Sommige kende ik nog niet 🙂

  Liefs,

  Irene

 • Reply Romy 20 mei 2014 at 13:48

  Ja! Dit zijn inderdaad hele leuke bloggers!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 20 mei 2014 at 14:39

  Iedereen moet ergens beginnen 🙂 Leuke lijst met bloggers! Ik volg veel van hun ook.

  Liefs!

 • Reply Carlien Habets 20 mei 2014 at 15:20

  Wat leuk dat je dit leuke artikel hebt geschreven! Ik moet eerlijk zeggen dat ik een fan ben van jouw blog en je daarom ook heb genomineerd voor de Liebster Award!

  http://beautybycarlien.blogspot.nl/2014/05/liebster-award.html

 • Reply Vera 20 mei 2014 at 15:32

  Zelf volg ik ze ook bijna allemaal en vind ik ze ook super leuk om ze te lezen!

 • Reply Alexa Land 20 mei 2014 at 16:40

  wat een leuke favorieten!!

 • Reply Rachel Kromdijk 20 mei 2014 at 17:26

  wat leuk dat je zo een paar bloggers in het zonnetje hebt gezet ik vind marloes ook een heel mooie blog hebben, mooie foto's en kwaliteit! liefs x

 • Reply iThinkPink 20 mei 2014 at 18:53

  Ik ga ze straks even bekijken!

 • Reply Loïs 20 mei 2014 at 20:11

  Lijken me leuke blogs! Ik ga even een bezoekje brengen 🙂

 • Reply The Beauty Delivery 20 mei 2014 at 20:42

  Leuk artikel! <3

 • Reply Céline van Wier 20 mei 2014 at 20:43

  Wat een leuk artikel! De meeste volg ik ook en je omschrijving erbij is echt heel goed 🙂

 • Reply Cynthiiaa 21 mei 2014 at 00:32

  Aaaah, ik ben ook een groot fan van Marlies! Ik houd van haar verfrissende looks en de lekkere dingen die zij altijd maakt. 🙂

 • Reply Elma 21 mei 2014 at 19:11

  Wat een leuke post! Ik kende heel veel van deze blogs nog niet dus ik ga snel eens kijken!

 • Reply Esther 22 mei 2014 at 07:10

  Heel erg leuk om te lezen, er staan ook een aantal van mijn favoriete bloggers tussen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten