Geen categorie

Mijn favoriete lipproducten – Clinique, BeYu en Clarins

19 augustus 2014
De Chubby Stick is niet voor niets Clinique’s best verkochte product. De lippenbalsems in de vorm van een pen voeden de lippen en geven ze ook nog eens een ontzettend mooi glanzend kleurtje. Natuurlijk bleven andere make-up merken niet achter en ook zij introduceerden deze fantastische lippenbalsems. In dit artikel laat ik jullie mijn absolute aanraders zien met de allermooiste kleurtjes. Kijk je met me mee?

BeYu heeft absoluut een prachtige collectie Color Touch Biggie in de schappen liggen. Deze lippenbalsem in penvorm is beschikbaar in 12 kleurtjes – van beige tot rood – en ik heb gekozen voor een roze/rode kleur Color Touch nummer 20. Wat ik absoluut een aanrader vind aan deze stick is de subtiele vanillegeur. Heerlijk! Na gebruik voelen je lippen onwijs zacht en is er een glansje zichtbaar. Om de punt weer scherp te krijgen na gebruik, kun je de inhoud naar binnen en buiten draaien aan de onderkant, dit werkt eigenlijk bij iedere stick zo. De prijs is ook nog eens ontzettend voordelig, voor maar €10,95 euro is deze beauty al van jou en je doet er ontzettend lang mee. Budget toppertje!

BeYu Color Touch Biggie 10,95 euro – te koop bij de parfumerie

Natuurlijk kon ik deze prachtige stick met gouden details van Clarins niet laten liggen. De Clarins Lip Balm Crayon is verkrijgbaar in 6 kleurtjes en omdat ik de kleur subtiel wilde houden ben ik voor nummer 2 – Creamy Pink gegaan. De balsems zijn verrijkt met mango, abrikoos en karitéboter waardoor de lippen onwijs zacht voelen na gebruik en ze er ook nog eens shiny uitzien. Een absoluut voordeel van deze stick van Clarins vind ik dat ze zich aanpassen aan jouw eigen huidskleur. Ze reageren namelijk met de pH-waarde van je lippen. Bij iedereen ziet ‘ie er dus anders uit, hoé leuk! Je betaald voor dit lipproduct wel wat meer, maar voor mij persoonlijk is dit het absoluut waard. De verpakking oogt onwijs luxe en het product gaat maanden mee.


Clarins Lip Balm Crayon 19,75 euro – te koop bij de parfumerie

En ja, de enige echte Chubby Stick kon natuurlijk ook niet in het rijtje ontbreken! Ook in dit lipproduct zit mangoboter verwerkt en het is ideaal voor droge en gevoelige lippen. Zelf heb ik veel last van ‘velletjes’, waardoor matte lipsticks echt not done zijn. Deze Chubby Stick zorgt absoluut voor een zacht en soepel gevoel, waardoor ik veel zekerder ben over m’n lippen. Er zijn 13 kleurtinten en ik heb gekozen voor een wat roze tint. Deze beauty’s zijn ook nog eens 100% parfum vrij, super fijn! 

Clinique Chubby Stick 20,00 euro – te koop bij de parfumerie
Zoals je ziet is het kleurtje van Clarins het minst aanwezig, deze past zich namelijk aan aan de huid. BeYu heeft absoluut het meeste pigment in de stick en Clinique zit er een beetje tussen in met een prachtige warme roze kleur.

Dit zijn voor mij absoluut drie toppers die ik graag met jullie wil delen. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten en kenmerken, van kleuren tot budget. Wanneer ik moet kiezen, ga ik toch voor de Chubby Stick van Clinique. Misschien dat het toch een beetje tussen m’n oren zit – dit is natuurlijk de bekendste! -, maar ik vind ‘m echt ontzettend fijn in gebruik. Wanneer jij ook last hebt van droge en gevoelige lippen raad ik je zeker aan om eens zo’n lippenbalsem te gebruiken.

Heb jij ook een Chubby Stick?

You Might Also Like

64 Comments

 • Reply Dagmar Valerie 19 augustus 2014 at 05:52

  Wauw wat een prachtige review! En ooh zulke mooie foto's, klinken echt als handige toppers. Leuk artikel om te zien en te lezen!

 • Reply Anita 19 augustus 2014 at 07:50

  Wauw, mooi! Ik gebruik zelf de Colour Balm van Etos, een budgettopper vind ik zelf.
  X

 • Reply Melissa 19 augustus 2014 at 08:13

  Mooie producten en leuke foto's!

 • Reply Jolet 19 augustus 2014 at 08:57

  Mooie kleurtjes!

 • Reply Sylvana J 19 augustus 2014 at 08:57

  Oh wauw, stuk voor stuk prachtig! Mooie foto's heb je gemaakt.

 • Reply Charlotte 19 augustus 2014 at 09:01

  Mooie review! Die van Beyu is prachtig!

 • Reply Jill 19 augustus 2014 at 09:16

  Ik vind van die chubby sticks ook erg fijn! Ik heb er 'één van Clinique en eentje van de Hema 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 19 augustus 2014 at 11:05

   Die van Hema moet ik zeker eens proberen! Dank je voor de tip Jill! 🙂

 • Reply Manon 19 augustus 2014 at 09:18

  Ik vind zulke chubby sticks echt fijn, zou denk ik voor die van BeYu gaan 🙂 hoewel de andere kleuren ook prachtig zijn!

 • Reply Natasja 19 augustus 2014 at 09:25

  Chubby sticks zijn echt fijn, heb er zelf ook van catrice en bourjois!

 • Reply Saraya Callewaert 19 augustus 2014 at 09:27

  Wauww mooie kleuren! Ik ben ook dol op zo'n chubby sticks :)!
  X

 • Reply Eva Realitijd 19 augustus 2014 at 09:33

  Leuk die chubby sticks! Ik heb er zelf een paar maar ik merk dat ik toch vaker voor een gewone lipstick ga de laatste tijd

 • Reply Sandra - More Style Than Fashion 19 augustus 2014 at 09:39

  Ik heb ook een chubby stick maar dan gewoon van de H&M, ook een fijne 🙂
  Leuke review en wat een mooie foto's
  x Sandra

 • Reply Lovely Lonnie 19 augustus 2014 at 09:48

  Ik heb er nog geen, maar daar komt snel verandering in. Ze zijn echt alle drie heel erg mooi!

 • Reply Renee Raadsheer 19 augustus 2014 at 09:52

  Wat een prachtigr kleurtjes en wat een fijne foto's!

 • Reply Linda 19 augustus 2014 at 10:05

  Ik vind ze echt onwijs mooi! Ik heb ze nu alleen in budget variant maar een echte Clinique kan eigenlijk niet in mijn collectie ontbreken 🙂

 • Reply Kirsten Vanhoomissen 19 augustus 2014 at 10:30

  Die van Beyu spreekt mij het meest aan qua kleur…
  Goed artikel!

 • Reply Oum Feerozah 19 augustus 2014 at 11:00

  Wauw! Super mooie foto's en kleurtjes

 • Reply Kim 19 augustus 2014 at 11:00

  Mooie kleurtjes zeg! Chubby sticks vind ik altijd erg fijn. ^^

 • Reply Lizzy 19 augustus 2014 at 12:11

  Wauw wat een prachtige sticks! 🙂 Ik vind de kleurtjes allemaal erg mooi! De Clinique Chubby Stick vind ik de mooiste! Ik heb er ook zo een van Catrice, en ze zijn zo fijn in gebruik!

  • Reply Denise van Kalmthout 19 augustus 2014 at 15:39

   Ik moet echt eens gaan kijken in de schappen van Catrice, hoor daar inderdaad ook fijne verhalen over!

 • Reply claudia verloop 19 augustus 2014 at 12:15

  Waauw, wat een prachtige kleuren!

 • Reply Manon Boerakker 19 augustus 2014 at 13:10

  Wat een super mooie kleuren!

 • Reply Marlissa thinkpretty 19 augustus 2014 at 13:19

  Mooi hoor!

 • Reply Petra 19 augustus 2014 at 13:43

  Ze zijn echt prachtig om te zien…

 • Reply Sanne 19 augustus 2014 at 15:07

  Mooie foto's en je lay-out ziet er ook super uit! xx

 • Reply Anita 19 augustus 2014 at 15:08

  Wat een mooie kleuren! Ik heb er zelf geen, maar ben er wel heel benieuwd naar.

 • Reply Anoniem 19 augustus 2014 at 15:21

  Echt super producten, en zoals jij ze beschrijft wil ik ze zeker ook hebben

 • Reply beyoutifool 19 augustus 2014 at 18:23

  Ik heb zo een stick van NYC, ik vind hem leuk in gebruik! Leuke kleurtjes heb je 😀

 • Reply Anna 19 augustus 2014 at 19:14

  Wat een leuke foto's zo met die bloemen! <3 Ze zien er heel mooi uit, wauw!

 • Reply saskia 19 augustus 2014 at 21:13

  Wauw wat ziet het er allemaal perfect uit! De kleur van Clinique ziet er super uit.

 • Reply Priscilla Dijkman 20 augustus 2014 at 11:25

  Mooi 🙂

 • Reply Bianca 20 augustus 2014 at 21:02

  Mooie zomerse kleurtjes 🙂

 • Reply Jill Van Dooren 24 augustus 2014 at 14:13

  Oh Clinique spreekt me zo ontzettend aan, ik hou echt van zulke warme roze kleuren!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten