Fashion

Mijn nieuwe Daniel Wellington horloge + kortingscode

8 oktober 2015

Aaaah, op het moment dat ik dit artikel schrijf kan ik nog steeds niet helemaal geloven dat ik weer een nieuwe Daniel Wellington om mijn pols heb zitten. I’m. So. Freaking. Happy!!! Dit gouden exemplaar is er een uit de nieuwe Dapper-collectie en ik heb voor jullie ook nog een hele leuke kortingscode klaarliggen. Ik vertel je vandaag alle ins and outs over mijn nieuwe aanwinst!

Twee weken geleden kreeg ik een super tof mailtje van Daniel Wellington of ik een nieuw exemplaar uit wilde zoeken. Uh, JA? Je begrijpt waarschijnlijk dat ik meteen door de webshop begon te neuzen, waarbij mijn oog meteen viel op de nieuwe Dapper-collectie. Eigenlijk is deze nieuwe collectie horloges bedoeld voor mannen, maar ik vond ‘m zelf zo leuk dat ik de gok genomen heb en voor de gouden variant met blauwe wijzers ben gegaan: Dapper St. Mawes Rosé Gold. Deze variant kost 249 euro en heeft een wat lichter bruin bandje.

Het bandje is helemaal gemaakt van leer en in verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt zelfs bandjes bijbestellen en vastmaken aan je klokje, waardoor je meteen weer een hele ‘nieuwe’ horloge hebt voor een leuke prijs. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is dit mijn tweede horloge van Daniel Wellington, mijn andere variant die ik een half jaar geleden bestelde draag ik nog steeds iedere dag. Ze zijn zo fijn, licht en echt óveral goed bij te combineren. Absoluut een aanrader voor iedereen die van wat klassiekere horloges houdt!

Het verschil tussen deze horloge en de Clasic Bristol Lady (die ik de vorige keer bestelde) is de blauwe wijzer, het iets dikkere bandje, het feit dat de datum ook in dit klokje staat en de Romeinse cijfers in plaats van streepjes. Verder ligt het horloge ook een klein beetje hoger op de pols, iets wat ik persoonlijk heel fijn vind.

Ook heb ik voor jullie nog iets heel tofs geregeld. Je krijgt nu op ALLE horloges van Daniel Wellington op de officiële website 15% korting met de code ‘beautydenies’. Deze code werkt tot 31 december en zorgt er voor de horloge weer net iets aantrekkelijker wordt om meteen aan te schaffen. Het is even een investering, maar wel een waar je heel veel jaren plezier van zult hebben. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst, deze gaan jullie vast en zeker nog HEEL vaak tegenkomen op Instagram en in mijn artikelen. To be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Joske 8 oktober 2015 at 08:17

  ik vind het echt een BEAUTY en deze DW horloge komt op mijn wishlist voor de feestdagen

 • Reply Eline 8 oktober 2015 at 08:34

  Wauw wat een prachtig horloge. Daniel Wellington staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Deze variant is echt prachtig.
  Eline plaatste onlangs…Beter slapenMy Profile

 • Reply Denise Joanne 8 oktober 2015 at 08:38

  Wauw, geluksvogel!! Wat een PLAATJE!! <3 <3
  Denise Joanne plaatste onlangs…HELP A FELLOW BLOGGER OUT!!My Profile

 • Reply Annelies 8 oktober 2015 at 09:37

  Hij is prachtig!

 • Reply Jamey 8 oktober 2015 at 10:05

  Mooi hoor!!
  Jamey plaatste onlangs…BitesWeLove – Lekker verantwoord snacken!My Profile

 • Reply Iep 8 oktober 2015 at 10:11

  Wat een geweldig prachtig exemplaar heb je uitgekozen zeg!
  Ik ben helemaal verliefd..!
  Liefs Iep
  Iep plaatste onlangs…Custom made • totebagsMy Profile

 • Reply Dianne 8 oktober 2015 at 11:30

  Whoop whoop! Ik ben officieel jaloers haha! Prachtig horloge!
  Dianne plaatste onlangs…HOTspot #1 – Ontbijten bij Bread & DeliciousMy Profile

 • Reply alexa 8 oktober 2015 at 11:31

  Hij is echt super mooi, heel erg classy. Ik wil er ook nog heel graag 1 maar hij is zo duur en sinds ik op kamers woon gaat het m dus niet worden 🙁 ik blijf hopen
  alexa plaatste onlangs…Jouw mening over mijn blog!My Profile

 • Reply Daphne 8 oktober 2015 at 12:17

  Wat een beauty! Mooie foto’s heb je gemaakt ook <3
  Daphne plaatste onlangs…House Of Lou X Svenja van Lovinglifeiseasy.nlMy Profile

 • Reply Priscilla 8 oktober 2015 at 13:27

  Heel erg mooi! Prachtig die klassieke look. X
  Priscilla plaatste onlangs…PERSONAL | Throwback naar ItaliëMy Profile

 • Reply Suzanne 8 oktober 2015 at 13:33

  Ik vind het een prachtig horloge. Heel klassiek en chique. Wel een beetje duur! Ik zal je kortingscode onthouden 😉
  Suzanne plaatste onlangs…Glazen potje RiverdaleMy Profile

 • Reply Moniek 8 oktober 2015 at 14:40

  Wat een plaatje! Ik vind hem echt prachtig! Geluksvogel!
  Moniek plaatste onlangs…Najaar 2015 wishlist!My Profile

 • Reply Alexandra • ILUMUOTI 8 oktober 2015 at 14:59

  Ahh wat is deze tof zeg! En je ziet helemaal niet dat hij eigenlijk voor mannen is! 🙂

  xx
  Alexandra • ILUMUOTI plaatste onlangs…Primark Christmas 2015 & Minnie Mouse CollectionMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 8 oktober 2015 at 15:17

  Wat een prachtig model weer, wauw!!

 • Reply sabrina 8 oktober 2015 at 18:57

  Prachtig!! Misschien ga ik hem wel bestellen!
  sabrina plaatste onlangs…KIES ALTIJD VOOR JEZELFMy Profile

 • Reply ellemieke 8 oktober 2015 at 21:44

  Wauw! Hij ziet er zo mooi uit!

 • Reply Rosanne 8 oktober 2015 at 22:05

  Wauw wat een prachtige horloge!

 • Reply Cynthia 8 oktober 2015 at 23:31

  Ik vind de DW horloges zo mooi! Jammer dat ze zo duur zijn
  Cynthia plaatste onlangs…KIKO Eyeshadow 233 & 407My Profile

 • Reply Yvette 9 oktober 2015 at 00:06

  Mooi exemplaar . Bij mij staat er ook nog 1 op mijn wishlist alleen is die lijst erg lang. Je ziet het er niet vanaf dat het een mannenmodel is . Vaak zijn mannen dingen wel leuker . Ik heb het vaak met vesten lekker oversized 😀

 • Reply Marloes 9 oktober 2015 at 07:49

  Ah deze is ook echt mooi zeg! Ik had hem al even in real life gezien natuurlijk <3
  Marloes plaatste onlangs…Healthy Snacks van Bites We LoveMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 9 oktober 2015 at 09:41

  Ik ben dol op de horloges van DW: zo stijlvol

 • Reply Linda 9 oktober 2015 at 17:58

  Meid het is echt een juweeltje, zo mooi! <3
  Linda plaatste onlangs…Thailand vlog | Warm water bronnen en de Tiger Cave TempleMy Profile

 • Reply Jonne 9 oktober 2015 at 19:12

  O wow, deze horloges zijn zo ontzettend mooi!
  liefs. Jonne

 • Reply Saskia | SASHIONBLOG.com 11 oktober 2015 at 18:40

  Ohh wat een toffe!!! Je hebt helemaal gelijk dat je voor deze bent gegaan, hij is prachtig!

  ♥♥♥ Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG.com plaatste onlangs…I avoid the winter bluesMy Profile

 • Reply Shiralee 12 oktober 2015 at 13:03

  Wauw! Lucky! En een heel mooi horloge! Ik vind goud vaak minder bij mannen, hangt er misschien een beetje vanaf, daarom kan het echt makkelijk. Ook zo herfstig. <3
  Shiralee plaatste onlangs…Spaanse linzensoepMy Profile

 • Reply raounak 13 oktober 2015 at 12:08

  Wauw! Onwijs mooi. Subtiel en toch een eyecatcher! Like!

 • Reply Femke 13 oktober 2015 at 21:53

  Wauw, ik vind de horloges van Daniel Wellington altijd zo mooi! Ik snap dat je blij bent :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: My Life TagMy Profile

 • Reply Jolien 29 oktober 2015 at 12:18

  Wauw! Ik vind de Dapper-collectie echt heel mooi.
  Jolien plaatste onlangs…Outfit: Beanie WeatherMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten