Fashion

Mijn nieuwe laklaarsjes van Nubikk

21 februari 2018

Meet my new shoes: fantastische laklaarsjes van het merk Nubikk! Ik mocht ze bestellen bij Van den Assem en ben he-le-maal verliefd. Vandaag een uitgebreide review met outfitfoto’s, ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Kijk je met me mee?

Schoenen, ik kan ze (tot grote ergernis van mijn ouders) niet genoeg hebben. Ik geef het toe, mijn schoenencollectie is gewoon véél te groot. Sinds ik weer terug bij mijn ouders en zusjes ben ingetrokken ben ik wel wat nauwkeuriger gaan kijken naar die enorme berg en heb ik een aantal versleten paar weggegooid en vrij nieuwe paren verkocht. Vanaf nu is mijn doel dan ook om voortaan alleen maar schoenen aan te schaffen van goede kwaliteit, die dus lang mooi blijven én die fijn zitten. En oja, het oog doet natuurlijk ook wel wat.

Nubikk schoenen heb ik overigens altijd al fantastisch gevonden. Ik weet dat ze heerlijke sneakers hebben waar iedereen jarenlang op loopt, maar omdat ik meer een laarsjes-type ben besloot ik toch verder te kijken toen ik een nieuw paar mocht uitzoeken. En zo vond ik deze Nubikk Gigi booties in de webshop bij Van den Assem. Lakleer en een blokhak van 7cm. Vrij pittig en iets dat ik totaal nog niet heb, maar daarom juist zo leuk. Het laarsje is er overigens ook in het wit of goud, maar uiteraard ben ik zelf voor het veilige zwart gegaan. Rustig aan beginnen met een nieuwe style creëren 😉 De schoenen lopen oprecht héérlijk en omdat de laarsjes ook niet mega hoog zijn heb je niet echt het idee dat je dus op hakken loopt van 7cm. Ze sluiten heel goed aan en zijn daarom super geschikt voor mijn smalle voeten. Aan de binnenkant van de schoen zit een rits waardoor je ze ook makkelijk aan- en uit krijgt. Daarnaast is de hele binnenkant van de schoen met leer en suède gevoerd, dus mijn voeten komen geen comfort te kort. Wel heb ik gemerkt dat het belangrijk is om deze laarsjes goed te verzorgen, op het lakleer komen namelijk vrij snel beschadigingen en dat is zó zonde. Ik ben dus op onderzoek uitgegaan en na een aantal vragen gesteld te hebben heb ik de oplossing: insmeren met laklederolie. Daarnaast moet je ze vooral niet insprayen gewone smeer of spray, want die producten laten sporen na op de laklaag. ZONDE! Dit heb ik gelukkig niet zelf geprobeerd, haha. Thank god.

Ik heb ze nu met een aantal outfits gecombineerd en vind ze het allerleukste staan onder een rokje of een simpele zwarte jeans. De panterjas die ik er op de foto’s bij draag zorgt wel weer voor een extra pittige look, maar goed, moet kunnen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik ze vaak ga dragen en ze een mega goede aanvulling zijn in mijn schoenencollectie. Heel blij mee!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Justine 21 februari 2018 at 11:47

  Ahhh gave laarsjes, heel vet dat glans!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – februari 2018 #3My Profile

 • Reply Jorinde 21 februari 2018 at 12:23

  Ah, wat een super toffe laarsjes! Heel gaaf!
  Jorinde plaatste onlangs…Shoppen, eten en borrelen | Tips voor een dagje MiddelburgMy Profile

 • Reply anna 21 februari 2018 at 12:24

  Oh wauw wat een super toffe laarsjes, hier houd ik ook wel van!
  anna plaatste onlangs…Een week op vakantie met alleen handbagage? Zo doe je dat!My Profile

 • Reply Sarah 21 februari 2018 at 12:29

  Laklaarsjes zijn hier grote favoriet. Als het maar blinkt. Ik vind ze heel chique staan! Erg mooie foto’s ook!
  Sarah plaatste onlangs…Toeristen waar ik de kriebels van krijgMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 21 februari 2018 at 13:30

  Persoonlijk houd ik niet zo van lak maar ik vind ze je echt tof staan
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Mijn Februari Fashion Wishlist LoaviesMy Profile

 • Reply Teddy 21 februari 2018 at 13:49

  Oh ze zijn echt geweldig!

 • Reply Kelly 21 februari 2018 at 16:08

  Ik vind ze prachtig, sowieso dol op lak! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…What I got for my birthday – 2018My Profile

 • Reply Judith 21 februari 2018 at 16:25

  Wat een leukies! Mooie foto’s ook trouwens 🙂
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 7My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 21 februari 2018 at 16:47

  Ze zijn echt awesome en lovely outfit foto’s weer!

 • Reply Larissa 21 februari 2018 at 17:56

  Ik vind ze onwijs mooi, Denise!
  Larissa plaatste onlangs…Is perfectionisme een goede of slechte eigenschap?My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 21 februari 2018 at 18:40

  Oeh hele toffe laarsjes, staan je prachtig!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing HydratorMy Profile

 • Reply Marloes 21 februari 2018 at 19:35

  Wat een super leuke laarsjes. Ze zijn echt top! Zag ze al op Insta stories voorbij komen <3
  Marloes plaatste onlangs…WIN een floatsessie bij Floathouse BredaMy Profile

 • Reply Alexandra 21 februari 2018 at 20:13

  Jaa, ik had ze al gezien op je Instagram, ze zijn zó mooi! Echt een supermooie toevoeging aan je schoenencollectie <3

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Kruidvat Skin Science Derma Sensitive HuidverzorgingMy Profile

  • Reply Denise 22 februari 2018 at 10:57

   Ah dankjewel!!

 • Reply Eveline Fleur 12 maart 2018 at 16:00

  Wat een prachtige laarsjes! Ik zou ook voor zwart gaan hoor, it’s my happy color! Haha. Ik vind ze echt heel mooi! Goede verzorgingstip ook, thanks! Liefs Eveline

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten