Fashion

Mijn nieuwe sieraden van DRKS

22 oktober 2015

Van het luxe sieradenmerk DRKS kreeg ik een super mooi pakket binnen met verschillende sieraden, verpakt in hele schattige cadeautjes. Alle sieraden van dit luxe merk zijn handgemaakt in Nederland en daardoor uniek en speciaal. Ik kan in ieder geval verklappen dat het een feestje was om ze uit te pakken. Kijk je met me mee?

Ik geloof dat ik toch vrijwel zeker kan zeggen dat ik zeven dagen per week een horloge om mijn pols heb hangen (het liefst mijn Daniel Wellington!) en er zich minimaal één ring om mijn vinger bevindt, maar het kan ook voorkomen dat ik er nog oorbellen, een armband en kleine kettinkjes bij draag. En tsja, ik geloof dat je me dan best een sieraden-meisje kunt noemen. Misschien word ik van sieraden nog wel vrolijker dan van een verse portie sushi of een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise (en jullie weten hoe gek ik daar op ben…).

Toen ik drie super schattige verpakte cadeautjes van verschillende DRKS-collecties in mijn brievenbus zag liggen, was ik dan ook meteen onwijs nieuwsgierig. DRKS is een merk wat luxe handgemaakte sieraden maakt in ons eigen kikkerlandje, extra leuk dus! Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik hiervoor nog nooit van het merk gehoord had, maar na een snelle blik in de webshop was ik meteen verkocht. Alle items zijn handgemaakt, eerlijk en er wordt gebruik gemaakt van heel veel zoetwaterparels (en laat dat nou net mijn favoriet zijn…).

Royal Felt Kate Taupe

Natuurlijk scheurde ik meteen de verpakking open van het grootste cadeautje, die een prachtige zachtroze armband bevatte met verschillende zoetwaterparels. De verpakkingen van DRKS zien er trouwens onwijs luxe uit, in ieder doosje vind je een gepersonaliseerd briefje terug. Lief en uniek!

De armband is zeker niet goedkoop, voor 109,00 euro is ‘ie van jou, maar dan heb je wel een luxe item waar je heel veel jaren mee kunt doen. Toch kan ik begrijpen dat voor de studenten onder ons dit iets te veel van het goede is (ik voel me ook héél erg aangesproken), maar voor een speciale gelegenheid is het absoluut een plaatje. Voor een alledaags sieraad zou ik hier zelf nooit zo veel geld aan uitgeven, maar voor een trouwerij of een ander speciaal feest heb ik het er zeker voor over.


Lilly Earrings

Ook kreeg ik een setje met bijpassende oorbellen thuisgestuurd. Ik mocht tijdens het mailcontact met DRKS zelf aangeven wat ik graag draag en zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn dat parels en zilveren lichte sieraden. Eigenlijk vind ik álles met parels prachtig en aangezien mijn oren geen hangers van twintig kilo kunnen verdragen, zijn deze lichtgewichte exemplaren meer dan welkom.

De oorbellen zijn handgemaakt en kosten 79,00 euro. Ook hier is de prijs weer aan de hoge kant omdat alle producten eerlijk gemaakt worden in eigen land, waardoor de kosten een klein beetje oplopen. Ik denk dat ik ze voor een alledaagse dag iets too much vind, maar ze zijn in ieder geval heel geschikt voor een chic feestje of een diner. Ik weet in ieder geval wat ik tijdens de feestdagen in december ga dragen!

Bailee armband

En last but definitely not least: mijn favoriet! Naast alle glitter en glamour ben ik ook nog steeds dol op minimalistische sieraden, less is more. Van DRKS kreeg ik dan ook een onwijs mooi en subtiel armbandje toegestuurd, wat voor 49,00 euro te bestellen is. Een gouden bandje en een parel, meer heb je niet nodig om het perfecte alledaagse exemplaar te creëeren. I’m in love, dit schattige armbandje ga ik zeker nog heel veel dragen.

Mocht je benieuwd zijn naar alle sieraden van het Nederlandse merk DRKS, dan kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop. Wanneer je van luxe en klassieke sieraden houdt of binnenkort een speciaal feestje op de planning hebt staan, zit je hier sowieso op het juiste adres!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Femke 22 oktober 2015 at 06:33

  Wauw, wat een prachtige sieraden! Vooral de eerste armband vind ik erg mooi.
  Femke plaatste onlangs…Happy list #2My Profile

 • Reply Anniek 22 oktober 2015 at 07:15

  Oeh, vooral dat laatste armbandje vind ik prachtig! Inderdaad lekker minimalistisch en simpel, daar houd ik van. Echt supertof dat je deze sieraden mocht reviewen Denise, ze passen ook echt bij je!
  Anniek plaatste onlangs…MEGA MEGA winactie t.w.v. 165 euries!My Profile

 • Reply Kim 22 oktober 2015 at 07:27

  Wauw wat een prachtige sieraden. Heel bijzonder ook dat ze in Nederland worden gemaakt. Leuk om zo een webshop te ontdekken die duurzaam te werk gaat ?

 • Reply Mariëlle 22 oktober 2015 at 07:58

  Wat een unieke sieraden, heel chique!
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Kiehl’s Rare Earth Cleansing MasqueMy Profile

 • Reply Joske 22 oktober 2015 at 08:33

  ik weet nu wel wat ik tijdens de feestdagen aan wil. Ga eens lekker op hun website kijken. Wat een mooie sieraden!

 • Reply Simone 22 oktober 2015 at 08:37

  Wat mooi, zelfs de foto’s geven meteen een luxe gevoel! Ik vind vooral het laatste armbandje heel mooi.

 • Reply Alexandra 22 oktober 2015 at 08:57

  Ahh wauw, dat Bailee armbandje is mooi! <3

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Outfit | Passeig de GraciaMy Profile

 • Reply Lisa 22 oktober 2015 at 09:08

  Wauw dat zijn inderdaad erg mooie sieraden en voor een speciale gelegenheid zou ik er dat wel voor overhebben. Maar het is inderdaad prijzig
  Lisa plaatste onlangs…BlogpauzeMy Profile

 • Reply Dionne 22 oktober 2015 at 09:44

  Prachtige sieraden! Ik vind vooral de armband erg mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Persoonlijke update | Terug in Nederland & de zoektocht naar een baanMy Profile

 • Reply Suzanne 22 oktober 2015 at 09:45

  Wauw, vooral die oorbellen zijn prachtig!
  Suzanne plaatste onlangs…Hoera, ik ben jarig!My Profile

 • Reply Esmee 22 oktober 2015 at 10:15

  Het armbandje vind ik erg mooi, ik ben weg van subtiele sieraden!
  XOXO esmee
  Esmee plaatste onlangs…Wet’n Wild Wild Shine Nail Color Eggplant FrostMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 22 oktober 2015 at 10:34

  Allereerst mijn complimenten voor je foto’s, vind ze echt heel erg mooi! Het mooiste sierraad vind ik het armbandje!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…De Instagram TAGMy Profile

 • Reply Denise Joanne 22 oktober 2015 at 10:56

  Wauwie! Wat mooi!! Die oorbellen zijn echt heel apart – precies zoals jij zegt: perfect voor een feestje of een avondje uit!
  Denise Joanne plaatste onlangs…Time management issuesMy Profile

 • Reply Renske 22 oktober 2015 at 12:59

  Jeetje, wat een prachtige sieraden! Vooral het eerste armbandje en de oorbellen zijn gaaf. Je hebt ze ook ontzettend mooi op de foto gekregen! 🙂
  Renske plaatste onlangs…Toppers on Thursday #6My Profile

 • Reply Milou 22 oktober 2015 at 13:25

  Echt prachtige sieraden! Inderdaad super leuk dat ze allemaal als kleine cadeautjes ingepakt waren!
  Milou plaatste onlangs…New in: LUZ Initial armbandjeMy Profile

 • Reply Bonjoura - Goedkope sieraden en meer 22 oktober 2015 at 14:31

  hele mooie sieraden!

 • Reply Sofie Katelijne 22 oktober 2015 at 15:33

  wat een bijzonder merk! Ik vind vooral die oorbellen mooi!

 • Reply Jonne 22 oktober 2015 at 17:32

  Wow wat mooi!

 • Reply Denise 22 oktober 2015 at 18:31

  Wat een prachtige sieraden zeg! <3
  Denise plaatste onlangs…De lip product addict tagMy Profile

 • Reply Kim 22 oktober 2015 at 19:59

  Prachtige sieraden!
  Kim plaatste onlangs…Review MAC HeauxMy Profile

 • Reply Marloes 22 oktober 2015 at 21:35

  Wat een mooie sieraden zeg <3! Ziet er super uit!
  Marloes plaatste onlangs…KIKO Velvet Mat Lipstick Dark BerryMy Profile

 • Reply Lotje 22 oktober 2015 at 21:59

  Ah de oorbellen zijn echt prachtig! <3
  Lotje plaatste onlangs…Shoplog: Primark Arnhem!My Profile

 • Reply Yvette 22 oktober 2015 at 23:30

  Het armbandje met de parel ben ik nu al verliefd op . Subtiel en zo mooi . Wat bof jij maar zeg 🙂

 • Reply Svenja 23 oktober 2015 at 09:35

  Wauw, wat een prachtige items. Vooral de armbanden vind ik pr-ach-tig <3
  Svenja plaatste onlangs…New In / Yankee Candle Wax TartsMy Profile

 • Reply Linda 23 oktober 2015 at 12:09

  Oh wauw meis, het zijn écht pareltjes! Heel erg mooi. Met kerst en speciale gelegenheden kan ik mij heel goed voorstellen dat je jezelf even verwent met zulke mooie sieraden. Ze geven zo’n bijzonder gevoel als je ze mag dragen (denk ik) dat stralen ze in ieder geval wél uit!
  Linda plaatste onlangs…Vakantie Vlog | Dag 1 Kuala Lumpur MaleisiëMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 23 oktober 2015 at 16:35

  Die oorbellen vind ik heel erg mooi

 • Reply loesblogt 23 oktober 2015 at 23:46

  Wauuw wat een verwennerij! Tof dat het allemaal handgemaakt is, maakt het toch echt wat specialer 🙂 Hele mooie foto’s ook trouwens!
  loesblogt plaatste onlangs…Mijn favoriete lipsticksMy Profile

 • Reply Kelly 24 oktober 2015 at 11:17

  Wauw wat een prachtige sieraden <3
  Kelly plaatste onlangs…Look of the day – Chocolate BoxMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten