Beauty

MUA – Get the Festival Look

15 oktober 2015

Ondanks dat het festival-seizoen inmiddels zo goed als voorbij is en de blaadjes alweer van de bomen beginnen te vallen, komen er nog héél veel leuke feesten de komende maanden. In mijn party-agenda zijn er inmiddels al een paar definitief gepland en deze nieuwe producten van MUA uit de ‘Get the Festival Look’ zijn ideaal om tijdens deze leuke feestjes uitgebreid aan te brengen. Kijk je met me mee?


Ik ontving twee nieuwe producten van MUA, een felroze lipstick en een bronzer uit de festivalcollectie. Naast een paar kleuren nagellak en drie verschillende oogschaduwpalettes heb ik eigenlijk nooit eerder iets gebruikt van dit Engelse merk.

Er gaat geen dag voorbij dat ik geen bronzer gebruik (een beetje kleur is nooit verkeerd!), naast mijn twee favorieten van Essence en Sothys is er daarom ook altijd plaats voor een nieuwe aanrader. Het doosje is simpel zwart en heeft een doorzichtige bovenkant. Mooi, maar niet echt bijzonder. Gelukkig maakt het mozaïekpatroon de bronzer meteen een stuk leuker.

Wat me meteen opvalt bij deze nieuwe bronzer van MUA zijn de verschillende kleuren. Tijdens het swatchen zie ik kleine glitters, waar ik op het eerste gezicht toch nog even aan moet wennen. Eigenlijk gebruik ik alleen matte bronzers, te veel glitters op mijn gezicht vind ik niet zo. Zoals je ziet neigen de kleuren een beetje naar bruin en roze. Het pigment is in ieder geval erg goed! Deze bronzer kost 3,99 euro en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Naast de bronzer ontving ik ook een bijzonder lipproduct, deze variant is namelijk een lipstick en een lipgloss in één. Zoals je ziet lekker fel, precies waar je mij blij mee maakt (en mijn andere twintig roze lipsticks ook!). De lipstick is matte en met de gloss kun je het geheel wat meer glanzend maken. Aangezien ik zelf vaak last heb van droge lippen en velletjes, vind ik niet zo fijn om hele matte lipstick te dragen. Ideale combinatie dus!

Hot Fuchsia is een fel roze kleur, wat op de foto’s niet helemaal duidelijk naar voren komt. Je kunt de lipgloss en lipstick apart gebruiken, maar ook samen staan ze erg mooi. Het product brengt fijn aan, het pigment is echt verbazingwekkend goed(!) en de kleur blijft zo’n drie uur netjes zitten. Niet heel lang, maar het is dan ook geen long lasting product. Voor deze

Links is de swatch van de matte lipstick, rechts zie je de swatch van de lipgloss. Allebei precies hetzelfde kleurtje! Voor dit lipproduct met beide kleuren betaal je 4,99 euro.

Op de foto’s hierboven zie je goed wat een knalkleur deze lipstick is, I like! Ik draag hier de lipstick, waarbij ik de lipgloss er subtiel overheen heb aangebracht. De bronzer heb ik alleen aangebracht om te shapen onder mijn jukbeenderen. Voor over mijn hele gezicht vind ik ‘m niet zo geslaagd door de glitters en de roze ondertoon, maar om te shapen is hij best wel bijzonder.

Al met al ben ik dik tevreden over deze producten van MUA. Ze zijn betaalbaar, brengen goed aan en geven een mooi resultaat. De felle lipkleur is ideaal voor de feestjes die komen gaan en de bronzer ga ik er zeker vaker bijpakken!

What do you think? Gebruik je zelf ook wel eens iets van MUA?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

31 Comments

 • Avatar
  Reply Moniek 15 oktober 2015 at 08:10

  Die bronzer ziet er goed uit! Goed gepigmenteerd ! Ik ben alleen ook niet zo van de glitters!
  Moniek plaatste onlangs…Spam je blog!My Profile

 • Avatar
  Reply Justine 15 oktober 2015 at 08:27

  Oeh die lipstick combo staat je goed zeg! Die vind ik erg mooi. Eens dat bronzers fijner werken als ze matte zijn..
  Justine plaatste onlangs…Als het allemaal even niet meer te combineren is..My Profile

 • Avatar
  Reply beautifulday4makeup 15 oktober 2015 at 09:40

  Ik vind de lipkleur supertof

 • Avatar
  Reply Daphne 15 oktober 2015 at 09:46

  Mooie look heb je gemaakt zeg!
  Daphne plaatste onlangs…Catrice Luxury Lashes Dramatic Volume MascaraMy Profile

 • Avatar
  Reply Svenja 15 oktober 2015 at 09:55

  Wat een prachtige producten! Ik ben verliefd op het mooie roze kleurtje van de lipstick <3
  Svenja plaatste onlangs…Kwaliteit of Kwantiteit, waarvoor kies jij?My Profile

 • Avatar
  Reply Inge 15 oktober 2015 at 11:03

  De lipstick staat je prachtig! De bronzer ziet er ook heel erg mooi uit. Ik weet nooit zo goed hoe ik het moet gebruiken. 🙂
  Inge plaatste onlangs…DIY: Stolp met lichtjesMy Profile

 • Avatar
  Reply Simone 15 oktober 2015 at 11:25

  Heel mooi! De lipstick zou ik zelf ook wel willen!

 • Avatar
  Reply Dionne 15 oktober 2015 at 11:28

  Oeeh! Dit ziet er goed uit! Mooie producten!
  Dionne plaatste onlangs…OPMERKELIJKE BEVINDINGEN TIJDENS MIJN REIS DOOR SPANJE #2My Profile

 • Avatar
  Reply Julie 15 oktober 2015 at 11:44

  Die lipstick ziet er echt ontzettend mooi uit! Al val ik zelf ook altijd voor mozaïek patroontjes in poeders! 🙂
  Julie plaatste onlangs…Julie | Wij zijn verloofd!My Profile

 • Avatar
  Reply Dana 15 oktober 2015 at 11:57

  Mooie producten en kennelijk is de bronzer best wel mooi met de glitters erin 😀
  Dana plaatste onlangs…SHOPLOG||Primark augustus/septemberMy Profile

 • Avatar
  Reply Manon 15 oktober 2015 at 12:00

  Ik ben heel blij met de bronzer, super fijn en mooi!
  Manon plaatste onlangs…Lip product addict tagMy Profile

 • Avatar
  Reply irene 15 oktober 2015 at 13:07

  Wauw, super mooie bronzer!!

  Liefs Irene

 • Avatar
  Reply Laura - Dagelijkse hap 15 oktober 2015 at 15:09

  De lipkleur vind ik echt super mooi 😀
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Een bloemetje zegt 1000 woordenMy Profile

 • Avatar
  Reply floor 15 oktober 2015 at 18:50

  Wow, wat een mooie producten , en een prachtige look heb je gemaakt<3
  floor plaatste onlangs…How To: Meer Water DrinkenMy Profile

 • Avatar
  Reply Femke 15 oktober 2015 at 19:06

  Mooie look, toffe lipkleur :-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: MAC MehrMy Profile

 • Avatar
  Reply Mariëlle 15 oktober 2015 at 19:14

  Om te shapen lijkt de poeder me ook heel mooi en dat patroon <3!
  Mariëlle plaatste onlangs…Room inspirationMy Profile

 • Avatar
  Reply Mariska 15 oktober 2015 at 19:18

  Oh wauw heel mooi zeg!

 • Avatar
  Reply Alexandra • ILUMUOTI 15 oktober 2015 at 20:10

  Mooie producten! Enne, die foto’s van je gezicht zijn zó mooi! <3

  xx Alex
  Alexandra • ILUMUOTI plaatste onlangs…Bewust(er) kleding kopen: Ja of Nee?My Profile

 • Avatar
  Reply Saraya 15 oktober 2015 at 20:26

  Oehh..beide Prachtige producten, de lipstick staat je prachtig 🙂
  X
  Saraya plaatste onlangs…W7 Silky Eyes / Bare It All!My Profile

 • Avatar
  Reply Desiree 15 oktober 2015 at 20:56

  Wauw! Wat een prachtige cleane foto’s!!
  Desiree plaatste onlangs…My Story – Soms moet je afscheid nemenMy Profile

 • Avatar
  Reply Lindsey Beljaars 16 oktober 2015 at 11:27

  Wat een mooie look heb je gemaakt!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Question And Answer #1My Profile

 • Avatar
  Reply Frederique 16 oktober 2015 at 12:52

  Wat een mooie foto’s! Ik vind de lipstick er echt prachtig uitzien bij je! X

 • Avatar
  Reply Jenzll 16 oktober 2015 at 16:15

  Wauw ik zie net je blog voor het eerst! Erg mooi! … ik ben verliefd op je header 😉

 • Avatar
  Reply Linda 18 oktober 2015 at 11:44

  Mooie bronzer en een mooie lipstick. Je bent helemaal klaar voor de herfst zo 🙂
  Linda plaatste onlangs…Lifestyle Sunday | Herfst kriebelsMy Profile

 • Avatar
  Reply anna 18 oktober 2015 at 14:20

  Wat een prachtige producten! Vooral de bronzer vind ik super mooi.

 • Avatar
  Reply Kelly 18 oktober 2015 at 20:21

  Wat een mooie foto’s! De lipstick combo vind ik erg mooi! Ik ben zelf ook niet zo van de bronzers met glitters, geef mij maar een mooie matte.

  Tot mijn grote verbazing volgde ik je niet via bloglovin! Ik typ altijd gewoon je website naam in als ik je blog bezoek!
  Kelly plaatste onlangs…9 tips om je werk & blog met elkaar te combinerenMy Profile

 • Avatar
  Reply raounak 18 oktober 2015 at 22:43

  Wauw!! 1: wat ben jij onwijs knap! 2: Wat zijn die producten onwijs mooi aangebracht!
  raounak plaatste onlangs…Halve Marathon-dagMy Profile

 • Avatar
  Reply Anouk 19 oktober 2015 at 19:57

  Oeh, pretty lip kleurtje!
  Anouk plaatste onlangs…OOTD: FALL MUSTHAVESMy Profile

 • Avatar
  Reply Kim Phi 19 oktober 2015 at 20:06

  Nog niet eerder een product aangeschaft van MUA, maar word zeker nieuwsgierig door jouw mooie foto’s!

 • Avatar
  Reply Iris Larisa 20 oktober 2015 at 12:17

  Wauw prachtige foto’s! De blush staat je erg mooi 🙂 ik ben zelf fan van de Liquid Lip Lacquers van MUA, echt heel fijn! X
  Iris Larisa plaatste onlangs…VIDEO | URBAN DECAY NAKED 2 PALETTE TUTORIALMy Profile

 • Avatar
  Reply Teddy 25 oktober 2015 at 17:25

  Wat een mooie producten!
  Teddy plaatste onlangs…Nails inc. – VictoriaMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten