Fashion

OUTFIT – Heerlijke sneakers van WODEN

16 februari 2017

Misschien ken je ze wel: die mega comfortabele én mooie sneakers van WODEN. Vandaag laat ik jullie mijn tweede paar nieuwe aanwinsten zien én vertel ik waarom ik al meer dan drie jaar op deze sneakers rondbanjer. Heeft inderdaad een paar goede redenen! Kijk je met me mee?

Jas: Expresso   |     Sneakers: Woden     |       Armband: My Bendel     |      Broek: H&M

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik twee jaar geleden mijn eerste paar sneakers van WODEN kocht? Misschien wel, ik heb er namelijk meerdere foto’s van gedeeld in mijn Photo Diary’s. Ik was destijds op zoek naar sneakers die mooi waren, maar vooral gewoon heel lekker zouden zitten en waar ik een hele vakantie op zou kunnen lopen. Mijn rondreis door Amerika stond op de planning en daar moest natuurlijk véél gelopen worden. En ja, dat kan op echte sportschoenen, maar dat is niet altijd een fraai gezicht. Tijdens een shopsessie liep ik ze dus spontaan tegen het lijf en zonder er goed over na te denken heb ik ze toen gewoon meegenomen. Achteraf een hele goede beslissing, want nu (bijna 2,5 jaar later) heb ik ze nog steeds, dat was die 99,95 euro meer dan waard.

Waarschijnlijk kunnen jullie wel raden dat ik heel even mijn geluk niet op kon toen ik een persbericht ontving van WODEN met daarin een aantal schoenen uit de nieuwe collectie. Niet alleen ontving ik een persbericht, een paar dagen later had ik een pakket met de nieuwe sneakers YDUN Leather White op de deurmat liggen (YAY!). Twee jaar geleden kocht ik ze in het donkerblauw met bruine accenten, maar een goed paar sneakers met een lichte kleur voor in de zomer mist eigenlijk nog wel in mijn garderobe. Oké, met uitzondering van mijn witte All Stars, maar dat is toch nét een beetje anders. Dit nieuwe paar sneakers van WODEN heeft eigenlijk exact hetzelfde model, maar heeft de kleuren wit en crème en is daardoor ideaal voor de lente en de komende zomermaanden.

Mocht je trouwens benieuwd geworden zijn en nog nooit van WODEN gehoord hebben (dat kan ik me voorstellen!): het is een Scandinavisch schoenenmerk en alle items zijn gemaakt met een minimalistisch ontwerp, bijzondere materialen en een goede pasvorm. Kan dit inderdaad alleen maar beamen, een aantal vriendinnen van mij hebben namelijk ook sneakers van WODEN en vinden ze nét zo lekker zitten! De schoen is helemaal van leer met een paar suède accenten en heeft een rubberen zool, klein nadeel vind ik wel dat ze niet waterdicht zijn. Een regenbui overleeft ‘ie wel, maar het is niet de bedoeling om er echt wilde avonturen mee te beleven.

Ondanks dat het op dit moment dus nog geen lente of zomer is heb ik ze al wel een keer aangehad om een klein tripje mee te maken. Beetje koud nog aan de enkeltjes op dit moment, dat moet ik wel bekennen. Ze lopen exact hetzelfde als de sneakers die ik twee jaar geleden kocht en zijn dus weer goede aanraders! Daarnaast zijn ze lekker licht van kleur en staan ze goed onder een jeans, maar ook onder een jurkje met blote benen of een korte broek zou ik ze prima dragen. Dit model is er overigens in héél veel kleurencombinaties en je betaalt 99,95 euro per paar. Een prima prijs voor sneakers die heel wat jaren meegaan.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Jamey 16 februari 2017 at 09:03

  Wat een leuke outfit! Hele stoere sneakers love em!
  Jamey plaatste onlangs…Mijn liefde voor jou is zo groot dat…My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 16 februari 2017 at 09:12

  Hele toffe sneakers!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Het eind is gelukkig in zichtMy Profile

 • Reply Dionne 16 februari 2017 at 09:43

  Hele mooie outfit! Ik vind je sjaal heel mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Groeien met je blog? Ga voor Instagram groepen, advertising en gastbloggenMy Profile

 • Reply mieke | mieksmind 16 februari 2017 at 09:55

  Leuke shoes! Als het goed is ben ik binnen een bepaalde periode ook in het bezit van mijn paar Woden sneakers.. heel benieuwd! lijken me super fijn. Deze zijn ook gaaf!

 • Reply Jolien 16 februari 2017 at 10:18

  Wat zijn ze leuk!
  Jolien plaatste onlangs…My Life in Pictures #109My Profile

 • Reply Larissa 16 februari 2017 at 11:19

  Wauw, wat een gave sneakers! Die staan je heel leuk!

 • Reply Malou | Blonde Blossom 16 februari 2017 at 11:21

  Wat tof dat je een merk hebt gevonden waar je zo super tevreden over bent. Ik vind het echt heel gave schoenen! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Hotspot | De beste Italiaanse lunch in ZutphenMy Profile

 • Reply Marloes 16 februari 2017 at 12:31

  Wat een leukerds Denise ? Heel mooi!
  Marloes plaatste onlangs…Clinique Pep-Start MoisturizersMy Profile

 • Reply Rachel 16 februari 2017 at 12:48

  Love the shoes en de sjaal meid! fijne outfit

 • Reply Yvette 16 februari 2017 at 16:28

  Hele leuke sneakers . Zou zelf denk voor de donkere kleur gaan 🙂

 • Reply Nienke 16 februari 2017 at 17:20

  Wauw, mooie sneakers! Ik vind ze er super mooi uitzien zeg. Ze zien er uit alsof je op wolkjes loopt. Nog even een dingetje, wat een mooie fotos zeg! Heel erg leuk artikel, prettig om te lezen en mooie foto’s om te bekijken. Mag ook eens gezegd worden!
  Nienke plaatste onlangs…Minimalistische sieraden.My Profile

 • Reply alexa 16 februari 2017 at 18:30

  ze zijn inderdaad heel erg leuk!
  alexa plaatste onlangs…Jeffree star (liquid) lipsticks reviewMy Profile

 • Reply Justine 16 februari 2017 at 21:48

  Oeehh wat een toffe sneakertjes!
  Justine plaatste onlangs…Hoe gaat het met mijn bucketlist? – Update 2016My Profile

 • Reply Kelly 17 februari 2017 at 14:06

  Wat zijn ze leuk en wat zien ze eruit alsof lekker lopen! Ik ben niet bekend met het werk, dus erg leuk om er iets meer over te lezen. Ik ben echt een sneaker-meisje dus dit merk ga ik onthouden!
  Kelly plaatste onlangs…I love Netflix TagMy Profile

 • Reply Kim 17 februari 2017 at 16:21

  Ze zien er echt ontzettend leuk uit! Jij bent klaar voor de lente, haha!
  Kim plaatste onlangs…Blogfoto’s waar ik trots op ben #1My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten