Fashion

OUTFIT – In lalalove with loafers

6 april 2017

Afgelopen week liet het zonnetje ons niet in de steek, het ideale moment om m’n nieuwe loafers van Sacha uit de doos te pakken. Loafers zijn tegenwoording weer helemaal back, maar het is echt een typisch ‘you hate it or you love it’ item. Vandaag een uitgebreide outfitpost, kijk je met me mee?

]Leren jasje: Lofty Manner  |     Loafers: Sacha Shoes       |       Broek: Zara     |      Tas: Patrizia Pepe    |      Sjaal: Zara     |      Horloge: Daniel Wellington 

Jaren geleden liepen ze in Nederland al met loafertjes, maar dit seizoen zijn ze dus weer helemaal terug en in vrijwel iedere schoenenwinkel niet te missen. Op een paar TOMS na (en dat zijn eigenlijk espadrilles) heb ik nog niet eerder meegedaan aan de loafer hype, maar ook dit jaar ben ik er niet aan ontkomen. Stiekem natuurlijk helemaal niet erg, want ik vind ze juíst ontzettend leuk en toen ik dit exemplaar met fringes bij Sacha zag was ik op slag verliefd. Met deze schoentjes ben ik helemaal Spring ready!

Afgelopen week trok ik ze dus voor het eerst aan onder mijn donkerblauwe Zara broek en een leren jasje met fringes. Omdat het nog redelijk vroeg op de dag was (en een tikkeltje fris!) werd ook mijn kleurrijke sjaal uit de kast getrokken. Na het fotograferen voor Gossip besloot ik om zelf ook even model te staan, super fijn aangezien ik toch al op een mooie locatie was. De loafers zijn trouwens helemaal van leer en zijn bij iedere outfit goed te combineren. Ook zit er een klein hakje van 3cm onder zodat je niet helemaal plat op de grond loopt, dit vind ik persoonlijk echt een voordeel. Ze vallen normaal, maar je moet ze wel even inlopen. Mijn eerste keer dragen heeft in ieder geval wel een aantal blaren opgeleverd, maar ik merk dat ze gelukkig steeds lekkerder gaan lopen. De fringes op de neus van de schoen vind ik echt trouwens erg leuk en dat maakt het naar mijn idee ook iets minder ‘truttig’. Ik heb dit paar dus bij Sacha besteld voor €69,99 euro, een prima bedrag voor hele leuke lente schoentjes!

Wat vind jij van de loafer trend? En heb jij al een paar in je kast staan?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 6 april 2017 at 07:57

  Oh wat zijn deze leuk! Ik vind die fringes er echt superleuk op, sowieso zijn dit heel mooie loafers. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Plomm | De pareltjes van mijn eerste fotoshoot!My Profile

 • Reply Kim 6 april 2017 at 08:05

  Ze staan je erg leuk Denise!
  Kim plaatste onlangs…Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2017My Profile

 • Reply Liset - Beautdagboek 6 april 2017 at 09:25

  Ik vind ze heel erg tof! Zelf heb ik ook een paar loafers, maar dan in lakleer (nu klinkt dat echt heel fout) in het bordeauxrood. Ik vind ze heel erg leuk en maakt een outfit echt af.

 • Reply Lindsey Beljaars 6 april 2017 at 09:39

  Ah ze zijn tof, staan je erg goed!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Calvin Klein Eternity SummerMy Profile

 • Reply Nienke 6 april 2017 at 16:36

  Wat een super leuke schoentjes, staat erg leuk bij de outfit!
  Nienke plaatste onlangs…Update: Examens, persoonlijk, een allergische reactie & deze week even geen blogartikelen.My Profile

 • Reply Melanie 6 april 2017 at 19:03

  Mooi schoenen 🙂 wat denk jij over schoenen of sneakers zonder sokken dragen?

  • Reply Denise 7 april 2017 at 15:56

   Ik draag altijd kleine sokjes 🙂

 • Reply Yvette 7 april 2017 at 06:43

  Bij jou staan ze erg leuk maar persoonlijk vind ik het niet echt mooi . Zou ze zelf nooit dragen . Ben sws meer van de sneakers 🙂

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:10

   Het is echt een typische gevalletje ‘you hate it or you love it’, mijn zusjes vinden het bijvoorbeeld ook helemaal niks!

 • Reply Suzanne 7 april 2017 at 07:29

  Hele mooie loafers!
  Suzanne plaatste onlangs…Mijn vier tips voor dit weekend #2My Profile

 • Reply Larissa 7 april 2017 at 11:17

  Wat een mooie loafers!
  Larissa plaatste onlangs…Om deze reden publiceer ik deze week nietsMy Profile

 • Reply alexa 7 april 2017 at 13:46

  ze zijn mega leuk en staan je super!
  alexa plaatste onlangs…Stoppen met de pil?My Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:08

   Hihi dankjewel Alexa!

 • Reply Rachel 7 april 2017 at 15:42

  Wat een prachtige foto’s weer en wat een leuke schoentjes, fijn weekend meis ♥
  Rachel plaatste onlangs…Hoe combineer ik alles naast een 40 uur baan?My Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:08

   Dankjewel Rachel! <3

 • Reply Kim 7 april 2017 at 19:05

  Leuke blogpost!

  Wil je binnenkort een keer een artikel schrijven over je nieuwe fit lifestyle? 🙂

  Liefs Kim

  • Reply Denise 10 april 2017 at 19:45

   Dat ga ik doen, al is het helaas nu niet meer zo fit dan eerst 🙁

 • Reply Marleen 8 april 2017 at 13:48

  Ik vind ze zo tof! Ze staan je echt super. Ik heb zelf ook een paar soortgelijke, maar dan met gouden details!

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:08

   Dankjewel Marleen! Oeh, dat klinkt ook heel goed 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten