Fashion

OUTFIT – Polkadots en espadrilles

12 april 2017

Tijd voor een nieuwe outfit post! Dit keer laat ik jullie mijn nieuwe blouse en espadrilles zien die ik deze maand bij het platform Miinto bestelde. De ideale lente outfit en ook nog eens hartstikke betaalbaar! Kijk je met me mee?

Blouse: Poison via Miinto  |     Broek: Zara       |       Zonnebril: Fendi     |      Schoenen: TOMS via Miinto     |      Tasje: Primark    |      Horloge: Daniel Wellington 

Afgelopen week is de lente voor mijn gevoel pas écht begonnen. Het zonnetje scheen, ik had een aantal vrije dagen en kon daarnaast ein-de-lijk mijn nieuwe espadrilles van TOMS uit de doos halen om ze ook daadwerkelijk aan te trekken. Dit lekkere weer zorgt ervoor dat ik echt even kan ontspannen tussen alle scriptie stress door, zo fijn.

Bij het platform Miinto ging ik een paar weken geleden flink los om een paar lente items aan mijn garderobe toe te voegen. Tot een paar dagen geleden was het weer er eigenlijk niet perfect voor om ze al te dragen, dus toen het eindelijk kon greep ik m’n kans en reed ik met mijn moeder naar de heide hier in de buurt. Deze blouse van Poison met polkadots en ruches is inmiddels een groot favoriet en ik heb er ook al veel complimentjes over ontvangen. Door de knoopjes aan de voorkant kun je ervoor kiezen om hem helemaal dicht te dragen of een klein beetje open, zoals ik op de foto’s. Vandaag combineer ik hem met een zwarte jeans, maar ik vind hem ook ontzettend leuk op een wat nettere chino met loafertjes. De blouse kost overigens 34,95 euro, een heel fijn prijsje. Én nog een klein voordeel: door dit stofje hoef je deze blouse gelukkig nooit te strijken. Het tasje is van Primark en heeft een heel schattig detail aan de onderkant, maar deze kan er eventueel ook vanaf gehaald worden 🙂

Naast deze witte blouse kwam ik ook super schattige espadrilles tegen van TOMS. Ik heb zelf al een paar in het donkerblauw, maar lichte zomerschoentjes misten nog in mijn garderobe. Zo gezegd, zo gedaan. Aangezien ik weet dat TOMS ontzettend fijn lopen en een prima prijs hebben (54,95 euro voor een paar) kon ik het niet laten en heb ik ze ook in mijn winkelmandje gegooid. Als je goed kijkt zie je een soort metallic finish over de schoen heen, ik vind het zelf echt een heel gaaf effect hebben. Verder heb je dit model in alle kleuren en maten, de ideale zomerschoen met de bovenkant van canvas en een rubberen zool.  TOMS doneert overigens bij ieder verkocht paar ook een paar schoenen aan een kind in nood. Een super mooie gedachte waar ik volledig achtersta 🙂

Heb jij al nieuwe items aan je lente garderobe toegevoegd?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Larissa 12 april 2017 at 16:26

  Die espadrilles van TOMS zijn heel erg mooi! Staan goed bij de blouse die je draagt.

  • Reply Denise 12 april 2017 at 16:45

   Dankjewel, ben er erg blij mee 🙂

 • Reply Manon 12 april 2017 at 17:11

  Ik vind die schoenen heel leuk, ik moet ook eens een paar kopen voor het mooie weer

 • Reply Kim 12 april 2017 at 17:14

  Wat een leuke blouse! En erg mooie foto’s weer!
  Kim plaatste onlangs…Mijn nieuwe Mi Moneda muntenMy Profile

 • Reply dionne 12 april 2017 at 20:24

  Ik vind het echt een ontzettend leuke blouse!

 • Reply Kim 12 april 2017 at 21:01

  Wat een leuk blousje zeg! Hij staat je ook echt heel erg goed.
  Kim plaatste onlangs…Mijn gekregen verjaardag cadeausMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 april 2017 at 10:36

  Hele toffe look!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Sans Soucis Highbrow BlondeMy Profile

 • Reply anna 13 april 2017 at 12:03

  Wauw wat een prachtige outfit, je hebt ‘m leuk gecombineerd! <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #96 | STEDENTRIP MILAAN EN KOFFER WEG?!My Profile

 • Reply Rachel 15 april 2017 at 16:40

  Echt hele mooie foto’s! ben zo jaloers op je lookbooks! X

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten