Fashion

OUTFIT – Ready for a night out!

8 maart 2017

Het is weer tijd voor een outfit post! Benieuwd hoe ik mezelf klaar maak voor een avondje stappen en welke outfits ik daarvoor draag? Vandaag laat ik jullie mijn hele voorbereiding zien, ik vind het namelijk heerlijk om mezelf op te tutten. Kijk je met me mee?

Rokje: Lofty Manner via Miinto   |     Laarzen: Sacha Shoes       |       Grijze trui: Saint Tropez via Miinto     |      Zwarte trui: Catwalk Junkie via Miinto     |     Panty: Primark    |     Zwarte velvet body: Erbs Denmark via Miinto

Één van de leukste dingen in het weekend vind ik sowieso stappen met vriendinnen. Vaak probeer ik hier minimaal een avond in het weekend tijd voor vrij te maken, HEERLIJK. Het weekend na carnaval was uiteraard een uitzondering, het was nou eenmaal géén succes om met mijn enorme loopneus en hoofdpijn weer de stad in te duiken. Niet alleen wordt er op zo’n avond gefeest, er gaat natuurlijk ook een hele voorbereiding aan vooraf eer ik überhaupt in de stad arriveer. Vandaag laat ik jullie zien hoe dit er ongeveer uitziet, plus ik laat jullie meteen mijn nieuwe items zien die ik heb ontvangen van het platform Miinto. Dit keer is de outfit post trouwens ook iets anders dan voorgaande keren: binnen. De zon in Nederland laat ons namelijk gigantisch in de steek en daarnaast laat ik jullie meteen kennismaken met mijn heerlijke slaapkamer waar ik iedere week de tijd neem om mezelf klaar te maken 🙂

Wat ik draag wanneer ik de kroeg induik? Negen van de tien keer eigenlijk rokjes of jurkjes met een panty. Ik probeer dus mijn complete outfit pas zo laat mogelijk op de avond daadwerkelijk aan te doen. Met mijn problematische gedrag om binnen een uur panty’s kapot te maken is dat ook wel nodig, anders blijf ik maar bezig met verwisselen… Ik start mijn routine dan ook altijd in een lekkere chill outfit met een dikke trui. Vaak let ik erop dat mijn haar niet volledig verwoest wordt wanneer ik die trui dus weer over mijn hoofd uit moet doen en deze grijze (en super zachte!) variant van Saint Tropez voldoet inderdaad helemaal aan die eisen. Één van de eerste dingen die ik altijd doe wanneer ik uit de douche stap (ja, ik douche al-tijd voor het stappen) is een parfum aanbrengen. Zoals jullie wellicht wel weten ben ik echt een enorme parfum addict en heb ik zo’ 80 verschillende flacons open staan. Hier gaat dus iedere keer best wel wat tijd in zitten, want welke geur kies je wanneer je zó veel keuze hebt? Dit keer ben ik gegaan voor Daisy van Marc Jacobs. Ten eerste gewoon een prachtige flacon en ten tweede ruikt ‘ie ook nog eens heerlijk, ook niet geheel onbelangrijk.

Stap twee in mijn routine is een outfit uitzoeken. Hiervoor zorg ik nog steeds dat ik een lekkere trui aanheb, zodat ik alles snel aan kan trekken tijdens het zoeken. Ik moet jullie bekennen dat ik váák een kledingcrisis heb wanneer het aankomt op uitgaanskleding, maar met een paar WhatsAppjes in de groepsapp naar vriendinnen kom ik altijd een heel eind. Dit keer heb ik mijn nieuwe zwarte trui aan van Catwalk Junkie, de SW Love Club Black. Echt een SUPER fijne trui die je niet meer uit wilt doen. Hij is een beetje oversized en dus perfect om lekker thuis in weg te kruipen, maar ik draag hem ook regelmatig naar stage. Nadat ik een outfit heb gekozen ga ik mezelf uitgebreid opmaken. Vaak doe ik dit op bed, waarbij ik alles heerlijk ongegeneerd uitstal en tussendoor een serie op Netflix kijk. Omdat ik het dit keer nog enigszins beschaafd eruit wilde laten zien heb ik het netjes gehouden, haha.

Maar goed, om de uitgaansoutfit draait het natuurlijk allemaal. Negen van de tien keer draag ik dus een rokje of panty en dat is ook dit keer weer niet anders. Via Miinto heb ik dit nieuwe rokje van Lofty Manner besteld, echt super pretty. Hij heeft een soort leren coating en een paar gaatjes in de bovenste laag waardoor je er aan de onderkant doorheen kunt kijken. Daarnaast ben ik de laatste maanden helemaal in to body’s: een strakke top die je aan de onderkant vast kunt maken als een soort romper. Dit zit echt onwijs lekker in een rokje en het zorgt ervoor dat ‘ie ook niet omhoog kruipt. Van Miinto ontving ik deze prachtige velvet variant met col van het merk Erbs Denmark en ik ben er echt onwijs blij mee. Ben er al twee keer mee gaan stappen en kreeg er minstens tien positieve reacties op, dus hier moet je sowieso even kijken mocht je ook zo iets zoeken 🙂

That’s it! Ga jij vaak stappen en heb jij ook zo’n routine? Let me know! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Tedje 8 maart 2017 at 11:58

  Mooie foto’s, Denise! Love it!
  Tedje plaatste onlangs…Plog: weekendje Amsterdam tips | dag 1My Profile

 • Reply Come-Moda 8 maart 2017 at 12:13

  Leuk rokje, ik hem ‘m ook!

  • Reply Denise 8 maart 2017 at 16:25

   Ja leuk is ‘ie he, erg blij mee 🙂

 • Reply janneke 8 maart 2017 at 12:18

  hele leuke kleding! en supermooie foto’s

 • Reply Larissa 8 maart 2017 at 18:05

  Wat een leuke outfit heb je aan!

 • Reply Dionne 8 maart 2017 at 18:08

  Die body en dat rokje is echt heel erg tof!
  Dionne plaatste onlangs…Travel | In het voorjaar naar het zonnige AlbufeiraMy Profile

 • Reply Benthe 8 maart 2017 at 19:26

  Supermooie outfit! Staat je echt heel leuk ?.
  Benthe plaatste onlangs…Nieuwe baan bij FrankwatchingMy Profile

 • Reply Kim 8 maart 2017 at 21:58

  Wat heb jij een geweldig leuke stijl. Love it!
  Kim plaatste onlangs…My 5 favorite vintage stores at GroningenMy Profile

 • Reply anna 9 maart 2017 at 11:38

  Wat een leuk artikel! En zo herkenbaar dat klaarmaken in je chill outfit. Ik ben ook heel erg goed in panty’s stukmaken en daarnaast kan ik ook heel goed knoeien met make-up haha.
  anna plaatste onlangs…ALLES OVER MIJN 4E JAARS AFSTUDEERSTAGE!My Profile

 • Reply Rachel 9 maart 2017 at 15:36

  wat een toffe outfit ik ga gelijk eventjes kijken!

 • Reply Wies | Nature of Happiness 13 maart 2017 at 16:46

  Ah vooral die body vind ik prachtig!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten