Fashion

OUTFIT – Stoere laarzen van Bullboxer

9 december 2016

Yeey, ik heb weer een outfit post voor jullie! Van het merk Bullboxer ontving ik ontzettend mooie laarzen, ideaal om te dragen tijdens de koude wintermaanden. Het zijn mijn eerste laarzen die hoger zijn dan mijn enkel en ik vind het nu al fijn. Kijk je met me mee?

Shirt: Lofty Manner    |     Laarzen: Bullboxer       |       Rokje: Only       |      Tas: Pauls Boutique 

Afgelopen week ging ik samen met m’n zusje Nikki op pad om naar de opening van Primark Damrak te gaan. Een flinke rit om voor een opening helemaal naar Amsterdam te op en neer te reizen (zijn we vier uur(!) mee kwijt), maar nu ik nog een studenten-OV heb maak ik daar maar flink gebruik van. Vooraf schoten we bij het station nog een paar foto’s van m’n outfit, inclusief deze te gekke boots van Bullboxer. Eigenlijk heb ik nog nooit zulke laarzen gehad, terwijl ik ze wel altijd erg leuk vind. Ze zijn ontzettend stevig, iets hoger dan de gemiddelde laars en daardoor extra warm. De zilveren gespjes aan de zijkant maken het geheel nóg mooier en omdat ze zwart zijn, kan ik ze echt bij iedere outfit combineren.

Voor diegene die het merk Bullboxer nog niet kennen, dit merk creëert ontzettend veel toffe schoenen  die helemaal inspelen op de trends en daarnaast zorgen ze ervoor dat ze ook betaalbaar zijn, altijd fijn. Ik heb zelf ooit al sneakers van dit merk gehad en daarnaast verkopen ze een aantal van deze schoenen ook bij Gossip, af en toe zie ik dus wel eens wat nieuwe modellen voorbij komen (erg pretty!).

Verder is de laars best wel breed, ze zijn dus prima te combineren met een broek. Op de foto’s draag ik ze met een wat dikkere panty,een rokje van Only (mijn favoriet!) en mijn nieuwe gestreepte top van Lofty Manner, maar inmiddels heb ik ze ook al meerdere keren met een broek gedragen. Merk meteen dat het écht een stuk warmer is dan sneakers of enkellaarsjes, pluspunten nu het steeds kouder wordt. Deze laars is trouwens ook verkrijgbaar in de kleur bruin of taupe, maar voor mij was de keuze om voor zwart te gaan eigenlijk snel gemaakt. De enige zwarte schoenen zonder hak die ik heb (en bijna dagelijks draag) zijn enkellaarsjes, daar mocht dus best nog een variant bij. Ben er in ieder geval ontzettend blij mee en ik draag ze met veel plezier. Zeker een aanrader om eens bij Bullboxer te kijken voor je nieuwe winterschoenen 🙂

Draag jij laarzen en welk paar is jouw favoriet?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Manon 9 december 2016 at 16:35

  Die laarzen zijn echt heel erg mooi en stoer!
  Manon plaatste onlangs…Max & More Highlighter | Pink & NudeMy Profile

 • Reply Tamara TS 9 december 2016 at 17:32

  Heel tof zijn ze! Lekker stoer en toch gewoon met een rokje te dragen. Ik heb een voorraadje laarzen van cowboy en stoere rijglaarzen tot heel netjes en ik zou ze in de winter zeker niet willen missen. Een echte favoriet heb ik eigenlijk niet.
  Tamara TS plaatste onlangs…Unboxing Styletone Box DecemberMy Profile

 • Reply Dionne 9 december 2016 at 21:55

  Wat een toffe laarzen!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Tussen de kerstbomen bij de IntratuinMy Profile

 • Reply anna 10 december 2016 at 10:20

  Wat een fijne laarsjes, ze zien er ook heel erg warm uit! Ik ben ook nog op zoek naar zoiets, maar ik raak altijd heel snel uitgekeken op mijn schoenen… Heb het perfecte paar laarsjes nog niet gevonden helaas!
  anna plaatste onlangs…MLBB #89 | AMSTERDAM, EEN VERWARDE CAVIA EN CADEAUTJES!?My Profile

 • Reply Kelly 10 december 2016 at 12:43

  Deze laarzen zien er echt perfect uit! Lekker warm doordat ze wat hoger zijn dan gemiddeld. Je hebt ze heel erg leuk gecombineerd!

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:53

   Dankjewel Kelly, lief! <3

 • Reply Larissa 12 december 2016 at 12:45

  Leuke laarzen! Staan je heel leuk!
  Larissa plaatste onlangs…Net terug van een weekendje MaastrichtMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:52

   Dat is lief Larissa 🙂

 • Reply Danielle 13 december 2016 at 14:02

  Ze zijn mooi! Heb zelf net nieuwe bikerboots, ook helemaal te gek.
  Danielle plaatste onlangs…LuipaardMy Profile

 • Reply Sophie 15 december 2016 at 23:21

  Knapperd! Jou staat ook echt alles!
  Sophie plaatste onlangs…Hoe is het om weer thuis te zijn!?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten