Geen categorie

Personal Goals of June

1 juni 2014

Wat gaat de tijd toch snel, we leven namelijk alweer in juni! De maand van het lekkere weer, de laatste loodjes op school en heerlijke zomerse avonden. Vorige maand heb ik een nieuwe rubriek op m’n blog toegevoegd en ook deze maand zal ik mijn doelstellingen met jullie delen. Kijken jullie met me mee naar mijn goals voor de maand juni?

Allereerst wil ik nog even terugblikken naar de maand mei. Heb ik m’n goals bereikt en voltooid, zoals ik vorige maand hoopte? In dit artikel zie je dat ik ontzettend graag een opgeruimde kamer wilde, op zoek was naar een sport, meer tijd met vriendinnen wilde doorbrengen, meer vooruit werken wat betreft m’n blog en de 100 volgers wilde bereiken op Beauty By Denies.

Kort maar krachtig: het meeste is niet uitgekomen. Mijn kamer is nog nooit zo’n enorme rotzooi geweest – ik zie de vloer eigenlijk bijna niet meer – maar dit komt eigenlijk door tijdgebrek. Ook ben ik eigenlijk helemaal niet bezig geweest met sporten. Wel pak ik steeds vaker de bus naar het station, maar daar blijft het toch wel bij… Gelukkig heb ik wel leren plannen wat betreft m’n blog en kan ik dus ook steeds meer vooruitwerken. Dit geeft me een fijn idee wanneer ik een avondje gewoon heerlijk wil relaxen op de bank. Zoals jullie waarschijnlijk wel wisten heb ik maarliefst al 235 volgers op Bloglovin, ongelofelijk! Dit had ik nooit durven dromen, in zo’n korte tijd al zo veel lieverds die graag mijn artikelen lezen, wauw.

1. Meer water drinken!
Ik wil toch wat beter gaan letten op wat er allemaal mijn lichaam binnenkomt en ik denk dat ik met meer water drinken al een heel eind kom. Drinken komt er sowieso vrij weinig van en als er wat gedronken wordt is het toch vaak frisdrank of een sapje.


2. Minder op m’n telefoon kijken/bezig zijn
Hier moet ik écht op gaan letten. Sinds dat ik 5 jaar geleden een iPhone kreeg – ik was er érg vroeg bij – ben ik onafscheidelijk met mijn beste vriendje iPhone. Ik sleep hem overal mee naar toe, het is echt iets wat ik niet vergeet. Het eerste wat ik doe wanneer ik wakker word is gewoon even van alles checken: mail, instagram, Facebook, Whatsapp en heerlijk blogs lezen. Eigenlijk gaat dit zo de hele dag door, waardoor ik echt wel wat dingen in het echte leven mis. Tijd om hem eens wat vaker aan de kant te leggen en zelfs wel misschien gewoon een dagje thuis te laten! Laat het afkicken maar beginnen…


3. M’n propedeuse halen op school
Jaaa finally, nog maar 4 lesdagen en dan begint mijn allerlaatste tentamenweek van leerjaar 1. Nog drie tentamens, een assessment en een Engelse presentatie en dan is de welverdiende propedeuse voor mij. Bij mijn studie communicatie is het ook verplicht om in één jaar je P te halen, zo blijven alleen de allerbeste over. Nog heel eventjes knallen dus, het kan gelukkig al bijna niet meer mis gaan.


4. Stappen in Amsterdam of een andere grote stad
Voor de een is het misschien normaal om te stappen in Amsterdam, maar voor mij is het toch wel een eindje buiten de deur. Zelf kom ik eigenlijk niet verder dan de leukste clubs in Brabant, maar ik vind het nu toch echt tijd om de rest van Nederland eens te verkennen. Het probleem is altijd alleen waar ik slaap of wie er bobt. Hm, lastig, maar hopelijk vind ik deze maand een oplossing!


5. Me verdiepen in de rondreis door Amerika
Aaah nog maar een paar weekjes en dan zit ik onwijs gaaf in onze eigen auto om een road trip te maken door het westen van Amerika. LA, Los Angeles, Hollywood, Las Vegas en nog heel veel meer. Mijn droom komt uit! Natuurlijk kost het erg veel tijd om deze trip helemaal voor te bereiden – hotels boeken, route uitstippelen etc – en het wordt nu wel echt tijd om alles vast te leggen. Tijd om me echt eens te gaan verdiepen in deze hele gave vakantie.

6. Leuke zomerkleding shoppen
Haha, dit gaat sowieso lukken. Stiekem heb ik deze er gewoon bij gezet omdat deze zó makkelijk te vervullen is, het is namelijk onmogelijk om geen leuke zomerkleding te shoppen in de maand juni. De komende week ga ik m’n zomerkleding eens sorteren en bekijken wat ik nog nodig heb en graag wil hebben. Shorts, zomerschoentjes, jurkjes…


Wat zijn jou Personal Goals of June?

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Alexa Op 't Land 1 juni 2014 at 05:45

  Mooi lijstje, minder met mijn telefoon zitten staat ook op mijn lijstje alleen morgen mag het omdat ik dan jarig ben! Ik probeer het wel maar mijn iphone en ik zijn sinds een paar jaar onafscheidelijk! Ik ga vandaag trouwens jou kant op want ga naar oisterwijk voor intents festival dus dat zal wel een dagje zonder telefoon worden (hoop/wil ik)

  • Reply Denise van Kalmthout 1 juni 2014 at 12:23

   Oh wat leuk! Geniet ervan, vaak heb je dan inderdaad geen bereik, extra makkelijk om 'm weg te laten! <3

 • Reply Sas 1 juni 2014 at 06:20

  Succes met deze lijst!

 • Reply Lieke Sluiter 1 juni 2014 at 06:32

  Succes met je lijstje. Dat stappen in Amsterdam vind ik wel een goeie haha! En wat gaaf zo'n rondreis door Amerika.

 • Reply Dagmar Valerie 1 juni 2014 at 07:43

  Waaauw wat een geweldige doelen en je P gaat je lukken <3 Ik duim voor je! En als beloning lekker genieten van het mooie Amerika, dat lijkt mij geen straf 🙂 X

  • Reply Denise van Kalmthout 1 juni 2014 at 12:24

   Wat lief van je, ik hoop het! Amerika is inderdaad een perfecte reis om naar uit te kijken, nog even knallen! X

 • Reply Beautyjuf 1 juni 2014 at 07:57

  Meer water drinken..! Dat lijkt me ook een mooi doel voor mij. Ik doe met je mee! 😉 Zet 'm op!

 • Reply leruaa 1 juni 2014 at 08:52

  Leuk lijstje! Veel succes met al je doelen! Ik heb deze maand examens en ik hoop begin juli te horen dat ik ze allemaal gehaald heb.

 • Reply Lovely Lonnie 1 juni 2014 at 09:31

  Wat gaaf dat je op rondreis gaat in Amerika, dat is ook één van mijn dromen. Wat super dat je blog zo goed gaat en het vooruit werken lukt. Dat is iets wat ik deze maand ook wil gaan doen.

 • Reply dresses and daisies 1 juni 2014 at 09:39

  Meer water drinken… ik volg dat voorbeeld! Ik drink veel te weinig 🙁

 • Reply BeautyLife 1 juni 2014 at 09:47

  Wat een leuk artikel 🙂 !!

 • Reply Diede 1 juni 2014 at 11:19

  Super leuk om je goals te lezen

 • Reply Natiza | The Beauty Blondie 1 juni 2014 at 11:35

  Leuk om te lezen! Succeessss!

 • Reply Jasmijn 1 juni 2014 at 12:42

  Leuke goals allemaal om te lezen 🙂 Succes met je tentamenweek en heel veel plezier met het plannen van je rondreis door Amerika, wat ontzettend gaaf! Ik zou ook graag nog een keertje naar Amerika willen 🙂

 • Reply Liza Dekker 1 juni 2014 at 14:49

  Leuk om te lezen!
  ik wil ook heel graag naar Amerika!
  Succes!
  Liefs Lies

 • Reply Svenja 1 juni 2014 at 14:58

  Ik moet ook minder op mijn telefoon kijken haha, het is zo verslavend om dat ding de hele tijd in mijn hand te houden. En wat gaaf dat je een rondreis gaat maken in Amerika <3 Veel plezier met de voorpret!

 • Reply Tessa 1 juni 2014 at 15:03

  wat leuk dat je dit doet, bij mij is juni een hele drukke maand op het werk dus ga ik niet kunnen waarmaken haha x

 • Reply Patoir 1 juni 2014 at 17:37

  Sommige dingen staan er bij mij ook op, haha! Veel plezier in Amerika als je vertrekt! <3

 • Reply Kim 1 juni 2014 at 18:44

  Mooi lijstje! Ik moet ook meer water drinken.. haha.

 • Reply D 1 juni 2014 at 19:59

  Mooie lijst! Vooral in punt 2 kan ik mij ook goed vinden! Veel succes! Staan ook een hoop leuke doelen op!

 • Reply claudia verloop 2 juni 2014 at 09:44

  Het is zó gaaf dat je naar Amerika gaat! Jaloersssss! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten