Geen categorie

Philosophy – Raspberry Sorbet

13 mei 2014
Een sorbet die je voor ontzettend veel functies kunt gebruiken: De Raspberry Sorbet van Philosophy. Het leek me tijd om dit mierzoete product eens uit te testen en er een review over te schrijven. Omdat nu de net gelanceerde Sorbets van The Body Shop veel in de aandacht komen, leek het me leuk om eens van een ander merk een sorbet te proberen.

Deze sorbet is multifunctioneel. Volgens het merk Philosophy kun je het gebruiken als shampoo, shower gel als badschuim, handig! De fles bevat 480 ml, dit is echt een enorme hoeveelheid voor een doucheproduct waardoor de tube aan de grote kant is. Het fel roze vind ik wel heel leuk gedaan, maar moet ik dit echt in m’n haar gaan smeren? 

Het is de bedoeling dat je deze sorbet dagelijks gebruikt voor het optimale resultaat. Het leek me leuk om hem als badschuim te gebruiken maar dit viel een beetje tegen. Helaas was er amper schuim te vinden, af en toe een restje zeep maar dat kon ik absoluut geen schuim noemen. Wel was natuurlijk de geur van framboos erg aanwezig, wat me op de een of andere manier toch best vrolijk maakte. Als shampoo is het al helemaal geen aanrader, mijn haar wordt er ontzettend stroef van en na een kilo conditioner kom ik er pas weer met de kam doorheen. 
De verpakking is voorzien van een handige dop met een soort klik-systeem. Er komt niet te veel en ook niet te weinig uit, eigenlijk precies genoeg. 
Zo ziet de sorbet er uit zonder dat er water aan is toegevoegd. Een dikke, romige structuur met een fel roze kleurtje. Ik vind het er echt uit zien om op te eten! De geur is echt onwijs sterk, misschien voor mij wel iets té.
Wanneer je water bij de sorbet toevoegt, zie je dat ‘ie meteen een stuk dunner en wateriger wordt. Logisch natuurlijk, maar ik vond het wel erg plakken. Onder de douche heb je er wel een stuk minder last van. Ik vind de sorbet niet echt geslaagd, het heeft een leuk kleurtje en als je echt van hele zoete producten houdt dan is het een aanrader, maar anders stoort het enorm. Na het gebruik in de douche is de geur overigens wel meteen verdwenen. Ook schuimt ‘ie helemaal niet lekker als douche schuim en als shampoo is het een echte tegenvaller. Misschien had ik toch de sorbet van The Body Shop moeten nemen.. Next time better!
Philosophy Raspberry Sorbet 12,40 – te koop bij Ici Paris XL
Wat vinden jullie de Raspberry Sorbet van Philosophy?

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Suze 13 mei 2014 at 07:56

  Wat gaaf dat het roze is! Het lijkt me echt een heel fijn product 🙂

 • Reply Shana 13 mei 2014 at 08:05

  Ziet er wel leuk uit,
  maar jammer dat de werking ervan nogal tegenvalt!

 • Reply Tessa 13 mei 2014 at 08:25

  oh wat jammer, normaal vind ik philosophy altijd zo lekker 🙂

 • Reply BeautyLife 13 mei 2014 at 08:44

  Leuk, dat roze! Jammer dat het een beetje tegenvalt. X

 • Reply Gea W 13 mei 2014 at 09:17

  Echt gaaf dat roze, jammer dat het zo tegen valt . x

 • Reply Marloes 13 mei 2014 at 09:36

  Jammer dat ie wat tegenvalt! Ik ben benieuwd naar Philosophy producten!

 • Reply beautyroad 13 mei 2014 at 09:54

  Het ziet er wel uit als een fijn product. Ik vind de prijs heel erg mee vallen. Wel jammer dat hij tegenvalt.

 • Reply Saskia 13 mei 2014 at 11:55

  De kleur is mooi maar ik houd niet van hele zoete doucheproducten, deze sla ik dan maar over 🙂

 • Reply shirley | lovingyourlife.nl 13 mei 2014 at 12:41

  Lijkt me erg fijn, hij heeft ook echt een toffe kleur!

 • Reply Manon Boerakker 13 mei 2014 at 12:51

  Jammer dat het tegenvalt, het zag er in ieder geval lekker uit haha! Ik hou best wel van zoete doucheproducten.

 • Reply StyleByBo 13 mei 2014 at 13:28

  Hij is wel heel mooi gekleurd!:)

 • Reply claudia verloop 13 mei 2014 at 16:00

  Ik vind de kleur echt heel tof! Ik zou hem zelf nooit kopen, want ik vind het echt te duur en het is dus helemaal niet een geweldig product. Ik wil de sorbet van tbs echt graag proberen! 🙂

 • Reply Melanie 13 mei 2014 at 16:40

  Een douchegel met die kleur betekend natuurlijk: Hebben!!!
  Mooi!!

  XoXo Melanie

 • Reply Melissa 13 mei 2014 at 18:24

  Wat jammer dat hij zo tegenvalt!

 • Reply Bianca 13 mei 2014 at 20:03

  Ik gebruik echt nooit een badproduct als shampoo, lijkt me maar niks. Jammer dat ie ook onder de douche niet zo fijn is

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten