Photo Diary

Photo Diary #102 – Doe maar gewoon normaal

23 januari 2017

Leuk dat je mijn Photo Diary #102 komt bekijken! Dit keer eigenlijk een doodnormale week, zonder al te veel poespas. Ik ging drie dagen naar stage, had een belangrijk gesprek over m’n scriptie en maakte foto’s voor mijn Instagram-account. Kijk je met me mee?

Op maandag en dinsdag ga ik standaard de hele dag naar kantoor. Om 06.00 uur stap ik uit bed, om 18.30 uur stap ik het huis weer binnen. Na twee weken is het nog steeds pittig, ik ben ook eigenlijk veel meer een avondmens en slaap gewoon GRAAG uit. Maar goed, het is allemaal voor een goed doel en gelukkig gaan de dagen op kantoor ontzettend snel voorbij.

Daarnaast is er ook altijd genoeg te eten (slecht!!!). Helaas was het dit keer omdat een stagiaire na vijf maanden afscheid nam, altijd jammer. Kan je in ieder geval verklappen dat de cakejes met chocolade érg lekker waren, mmm.

We springen meteen door naar woensdag, de standaard dag waarop ik thuis aan m’n blog en scriptie kan werken. Ik vind het nog steeds heel fijn dat ik dus maar drie dagen op kantoor ben, hierdoor heb ik de kans om ook doordeweeks met daglicht een aantal foto’s te maken. Breakfast is served, heerlijk. Nog steeds ontbijt ik iedere ochtend met magere yoghurt, cruesli en af en toe wat druiven. Lekker en gezond!

Ook erg Instagram waardig 😉

‘s Middags werk ik aan m’n scriptie en schrijf ik een aantal artikelen voor m’n blog vooruit, zo fijn om productief te zijn. Daarna wil mama gelukkig nog een aantal foto’s van me maken, heel fijn. Sinds een maand of twee ben ik bezig om mijn Instagram-account een beetje te boosten en sowieso iedere dag één foto te plaatsen. Tot nu toe gaat het ontzettend goed en ik merk dat mijn creativiteit en fotografie er ook heel erg door vooruit gaat, echt een uitdaging. Inmiddels heb ik al bijna 10.000 volgers op Instagram, bizar!!! Volg jij mij al? Je kunt me hier vinden 🙂

Donderdag ga ik op zoek naar mijn oude Eastpak die een vriendin graag wil lenen voor een weekje wintersport. Ten eerste ben ik natuurlijk ontzettend jaloers op het feit dat ze op wintersport gaat (hallo, ik wil ook!!!) en ten tweede is het hilarisch om deze tas weer eens onder ogen te komen. Heb hem in de eerste en tweede klas van de middelbare school bijna dagelijks gedragen, mooie herinneringen haha.

De rest van de donderdagochtend ben ik op kantoor in Tilburg, ‘s middags reis ik af naar Breda voor een gesprek met mijn stagebegeleidster van school. We gaan gezellig koffie drinken en ze geeft me héél veel handige tips, zo fijn. Na dit gesprek heb ik echt het gevoel dat het goed moet komen, die scriptie. Nu nog even kei hard knallen de komende maanden en dan heb ik hopelijk dat HBO papiertje in the pocket!

Donderdagavond ben ik gebroken, dus lig ik er zo bij. Een realistische foto zonder make-up en in mijn badjas hoort er ook bij. Dit is namelijk iedere avond de status, heerlijk 🙂

Ik krijg weer een heel leuk pakketje van Sacha met deze toffe biker boots! Ik heb ze nu één keer gedragen en het is de perfecte schoen wanneer je een laars zoekt die niet té stoer is maar ook niet te klassiek. Perfect! Deze week kunnen jullie nog een outfit artikel verwachten met mijn nieuwe aanwinsten.

Friday, workday @ Gossip! Het is ijskoud (echt, ik overdrijf niet) en het snot loopt gewoon uit m’n neus terwijl ik buiten sta te fotograferen met -5 graden. Ik begin altijd lekker vroeg (09.00 uur) omdat de winkel dan nog dicht is en er geen klanten zijn die geholpen moeten worden, maar dat is in de winter niet echt een pretje door de ochtendtemperaturen. Maar goed, mijn modellen hebben het meestal nog zwaarder in hun jurkjes of koude shirtjes… Resultaat is trouwens wel weer HEEL leuk geworden, ik ben tevreden!

Ik heb deze week zo veel mooie luchten gespot, prachtig! Heb wel gehoord dat dit iets te maken heeft met de milieuvervuiling. Iemand die hier meer vanaf weet? Dan is het natuurlijk niet zo’n goed teken…

Vrijdagavond ga ik gezellig een wijntje drinken met twee vriendinnetjes. Uiteindelijk besluiten we om last minute (01.30 uur) nog even in de stad te gaan kijken. Hadden we beter niet kunnen doen want er was NIEMAND, maar na een stuk pizza kon ik toch tevreden m’n bed weer inkruipen. Altijd gezellig om even bij te kletsen!

En ja, aan ons appartement moet ook gedacht worden… Zaterdag rijd ik even met mama naar Ikea om inspiratie op te doen. Ze hebben er echt leuke dingen, maar ik vind het zo lastig om al dingen te kopen terwijl ik er nog helemaal niet geweest ben (het wordt nog gebouwd).

Wel vind ik bijvoorbeeld zo’n muursticker heel gaaf, Joost en ik zijn namelijk wel van het reizen dus we kunnen meteen al veel punaises of stickertjes erop plakken. Misschien wel een leuke optie 🙂

‘s Avonds doe ik het eigenlijk vrij rustig aan. Joost en ik besluiten om een MEGA grote schoonmaak te houden bij hem thuis en gooien enorm veel troep weg. Ik heb wel echt gelachen hoor, Joost bewaart namelijk ALLES en ik ben juist het tegenovergestelde en gooi veel te snel iets weg. Zo zijn we bijvoorbeeld allemaal lege plastic flesjes tegengekomen waar de naam Joost op stond en poppetjes die hij ooit in zijn leven in een Happy Meal heeft gekregen….. Hilarisch.

Beloning: nacho’s met gehakt, VEEL kaas, ui, gehaktkruiden, spekjes en crème fraiche. Niet gezond (alles behalve!), wel mega lekker.

En zo ziet het er dus uit wanneer ik een flatlay wil maken voor Instagram! Allemaal spulletjes verzamelen, mooi neerleggen, tien opties proberen en uiteindelijk de mooiste uitkiezen en bewerken. Love it <3

Bij de postcodeloterij hebben we een aantal van dit soort snijplankensets gewonnen. Een enorm ding, maar wel ontzettend handig om voor iedere gelegenheid een ander soort snijplank te gebruiken. Die voor het brood heeft bijvoorbeeld diepe gleuven waar de kruimels in opgevangen worden. Die heb ik dus alvast veroverd voor straks!

En tsja, de rest van de zondag doe ik eigenlijk niet zo veel. We fietsen nog even op en neer naar oma en nemen even een kijkje bij de grote vijver die helemaal bevroren is. Zijn zelfs al mensen op aan het schaatsen, zou ik dus nu echt NIET durven. Ik hoorde op het nieuws dat het nog minstens zes nachten moet vriezen voordat het écht safe is, ik wacht dus nog wel even…

Aankomende week ga ik weer lekker veel sporten, mijn les pilates heb ik door alle drukte vorige week namelijk moeten afzeggen. Betekend dat ik er deze week twee heb, dat is dan weer een voordeel! Verder ga ik naar Amsterdam voor een leuk event en heb ik een sushidate met een vriendin gepland staan. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Larissa 23 januari 2017 at 06:47

  Dat ziet er weer uit als een gezellige week! Heel fijn dat je maar drie dagen naar kantoor hoeft, dan heb je ook nog wat tijd voor andere dingen.
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #67My Profile

 • Reply Dionne 23 januari 2017 at 07:48

  Mooie foto’s! Ik merk inderdaad dat je goed bezig bent met je instagram account! Het ziet er mooi uit!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Zes dagen Faro, vrije woensdag & ModeFabriekMy Profile

 • Reply Femke 23 januari 2017 at 07:58

  Wat een heerlijke week en jouw breakfast foto’s zijn inderdaad ontzettend Instagram waardig, zo mooi. Dat schaatsen zou ik dus ook echt nog niet durven, hier wordt ook overal waar een beetje ijs ligt geschaatst… brrrr…
  Femke plaatste onlangs…Review: The Wet BrushMy Profile

 • Reply Sophie 23 januari 2017 at 09:15

  Ah wauw! Fijn zeg 2 dagen thuis, volgende week begint bij mij het feest van een 60+ urige werkweek voor vijf maanden. Mijn insta is nu echt een rommel dus ik moet weer even helemaal overnieuw beginnen. Die van jou daarentegen verdient zoveel groei! You go girll!
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #61 – Bijna tijd voor een nieuw begin!My Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:35

   SUPER veel succes met je afstuderen!

 • Reply Tedje 23 januari 2017 at 09:42

  OMG die nacho’s! Zo lekker <3 Mooie foto's heb je afgelopen week gemaakt, love it!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #4My Profile

 • Reply Daphne 23 januari 2017 at 10:27

  Ik vond die Instagram foto met je ontbijt supermooooi! leuke week <3
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Nieuwe schoenen, Appelcake & Eerste Big Mac ooit?My Profile

 • Reply Denise 23 januari 2017 at 11:23

  Je maakt echt onwijs toffe foto’s! Jammer dat het zo rustig was in de stad, maar wijntjes drinken met vriendinnen is ook erg leuk!
  Denise plaatste onlangs…PLOG – Een dagje Zwolle met bloggersMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:34

   Daar heb je gelijk in! Ondanks dat het niet druk was, heb ik het heel gezellig gehad 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 23 januari 2017 at 11:43

  Ah wat een super leuke en mooie foto’s!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions MascaraMy Profile

 • Reply anna 23 januari 2017 at 12:02

  Heerlijke foto’s! En wauw, je nieuwe laarsjes zien er echt prachtig uit <3 En wat fijn dat je zoveel aan je Instagram kunt werken, dat vind ik ook zooo ontzettend leuk om te doen 😀
  anna plaatste onlangs…REVIEW | MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTERMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:34

   Dankjewel Anna!

 • Reply Malou | Blonde Blossom 23 januari 2017 at 12:33

  Wat is je ontbijtje mooi zeg, wauw! Ik moet ook eens flatlays gaan maken voor Instagram, maar ik kom er nooit aan toe, haha. Ook zo fijn om lekker vooruit te schrijven voor je blog, he! Die boots zijn zo tof trouwens! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…MOA | Ultiem ontspannen met de Fortifying Green Bath PotionMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:34

   Hihi dankjewel!

 • Reply Danielle 23 januari 2017 at 15:06

  Super leuke foto’s! Ik werk doordeweeks ook gewoon fulltime en ben sinds 2 weken nu bezig met een wekelijkse diary. Soms wel moeilijk om de foto’s wat af te wisselen aangezien de meeste dagen dus bestaan uit eten, werken, sporten en slapen. Haha!

  Ben trouwens direct naar de Sacha site gegaan toen ik je laarsjes zag, echt heeel leuk. Maar moet mezelf even inhouden.
  Danielle plaatste onlangs…Lieve IKEAMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:34

   Dankjewel Danielle! Ah, dat snap ik wel. Leuk zijn ze he!

 • Reply Maaike 23 januari 2017 at 15:14

  Je maakt echt prachtige Instagram foto’s hoor! En fijn dat je een goed gesprek heb gehad met je stagebegeleider. Hopelijk komt het allemaal goed 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Outfit of the Day – Winter FeelingMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:32

   Dat hoop ik ook!

 • Reply Rachel 23 januari 2017 at 16:42

  oh die schotel ziet er mega lekker uit en ik vind je outfit foto’s echt ge-wel-dig!

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:32

   Thanks Rachel! <3

 • Reply Mieke | mieksmind 23 januari 2017 at 18:27

  Leuk weekje en die nachos..yum! Je foto’s zijn weer heel mooi!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary nr 107 – Lunchen, naar de Kapper en Starbucks taartjesMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:31

   Dankjewel Mieke!

 • Reply Manon 23 januari 2017 at 20:09

  Een scriptie vergt veel tijd he pfoe! je maakt trouwens super mooie foto’s
  Manon plaatste onlangs…Spring Blossom Eau De Parfum By Artes FloralesMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:31

   Dankjewel Manon! En inderdaad, pff!

 • Reply Sabine 23 januari 2017 at 21:25

  Wauw, die foto’s van je breakfast op woensdag, heel erg mooi!!
  Sabine plaatste onlangs…ROOM TOUR: Noa’s placeMy Profile

 • Reply Melissa 23 januari 2017 at 22:13

  Die nacho’s zien er heerlijk uit!

 • Reply Suzanne 24 januari 2017 at 09:30

  Hele mooie fotos weer en leuk om te zien
  Suzanne plaatste onlangs…Waarom ik ben begonnen met bloggenMy Profile

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:30

   Dankjewel Suzanne!

 • Reply Yvette 24 januari 2017 at 11:34

  Wat een leuke bikerboots 🙂

  • Reply Denise 24 januari 2017 at 19:30

   Thanks Yvette! Heel blij mee 🙂

 • Reply Alexandra • ilumuoti 25 januari 2017 at 08:55

  Leuke week heb je gehad! Ik vind je foto’s op Instagram -en hier trouwens ook ;)- echt vooruit gegaan, ze zijn mooi! 🙂

  xx Alex

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten