Photo Diary

Photo Diary #108 – Meubels uitzoeken en veel pakketjes

13 maart 2017

Leuk dat je mijn Photo Diary weer komt bekijken! Afgelopen week was druk, maar geslaagd. Joost en ik zijn op pad geweest om meubels uit te zoeken voor ons appartement, ik ontving leuke pakketjes en deed een poging om weer gezond(er) te eten. Kijk je met me mee?

Monday, workday! Op maandag loop of rijd ik vaak even op en neer van de afdeling marketing nar het hoofdkantoor om de spullen voor fotografie op te halen. Helemaal niet erg om er even een kwartiertje tussenuit te zijn en een frisse neus te halen!

Ik besluit om mezelf maandag te trakteren op een gezonde salade met avocado, linzen, feta, doperwten en komkommer. Te dure lunch, maar dat mag wel voor een keertje.

Van Hema ontvang ik de VOLLEDIGE collectie met nieuwe lipsticks, dat blijft leuk en bijzonder. De helft zijn matte lip creams, de andere helft glanzende lip lacquers. Ik ben ze op dit moment nog volop aan het testen, maar hier komt sowieso een uitgebreide review over online. Welke kleur vind jij op het eerste gezicht het mooiste?

Ook kwam er deze week een outfit post online met dit nieuwe setje van Miinto. Ik vertel jullie in dit artikel alles over mijn routine voor het stappen, heb jij hem al gelezen? 🙂

Van een PR-bureau ontvang ik ook nog dit pakketje met de nieuwste tandpasta van Colgate. In de tandpasta zit fluoride en deze moet ervoor zorgen dat je zichtbaar wittere tanden krijgt, dat is natuurlijk altijd welkom. Ik heb er nu twee keer mee gepoetst en wat betreft smaak verschilt ‘ie niets met andere tandpasta’s, dus dat is positief. Na twee keer zie ik nog geen verschil natuurlijk, dus ik ga nog even door met testen. Mocht het iets zijn, dan hou ik jullie zeker op de hoogte.

Lekker genieten van een zelfgemaakte broccoli soep, mmm.

Woensdag is mijn vrije dag, die ik eigenlijk aan mijn scriptie moet besteden. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het best lastig vind om mezelf er thuis toe te zetten om te werken, dus ‘s middags rijden mama en ik nog even naar de woonboulevard in Poortvliet. Ben hier nog niet eerder geweest, maar het is rot weer én deze gigantische woonboulevard is overdekt. Helemaal prima dus!

Ik maak een stuk of twintig foto’s van alle items die ik leuk (en betaalbaar!) vind, kan ik ze later even met Joost doornemen. Dit vind ik nog steeds een super leuke trolley trouwens, zo iets wil ik HEEL graag thuis hebben staan. Ga nog even kijken of ik een goedkopere variant op de kop kan tikken, want hier hangt een prijskaartje aan van 350 euro. Redelijk prijzig…

Joost pikt me donderdagavond op van station Breda na een dag op kantoor, we gaan namelijk nog een aantal woonwinkels langs op zoek naar dé perfecte eettafel. We komen tot de conclusie dat het sowieso een tafel gaat worden met stalen poten, maar verder zijn we ons droomexemplaar nog niet tegengekomen. Ik vind zo’n bar echt héél leuk, maar Joost wil toch liever een “normale” eettafel. Hm.. Nog even nadenken dus.

Throwback Thursday! Een selfie uit het mooie Praag <3

Zoals jullie weten werk ik bijna iedere vrijdag als fotograaf bij kledingwinkel Gossip. Vaak ga ik op de fiets naar de winkel, beweeg ik meteen een beetje en ben ik ook niet zo gebonden aan de tijden van het openbaar vervoer (zoals de rest van de week..). Ook dit keer stap ik dus nietsvermoedend de garage in om mijn fiets te pakken, staat ‘ie er niet. HUH? Uiteindelijk moet ik dus twintig minuten wachten op de bus, om er vervolgens achter te komen dat mijn fiets al vanaf vorige week vrijdag voor de winkel staat. En dat is precies EEN WEEK. Komen we meteen op het punt dat ik dus bijna nooit fiets (oeps) en hem zeven dagen lang niet gemist heb. Ik ben in ieder geval blij dat ‘ie er nog staat, haha.

Foto’s maken!

Van Sudio Sweden kreeg ik deze week een hele mooie koptelefoon met marmer opgestuurd. Hij is echt ontzettend fijn in gebruik, draadloos en het geluid is fantastisch. Ik heb vaak last van mijn oren wanneer ik oortjes gebruik, dus dit is voor mij echt een uitkomst. Deze week komt er nog een uitgebreid artikel online, maar ik kan jullie wel alvast verklappen dat je met de kortingscode ‘beautybydenies’ 15% korting krijgt op alle gadgets bij Sudio Sweden. Mocht je dus nog op zoek zijn naar kwalitatief goede oortjes of koptelefoons, dan weet je waar je moet zijn 🙂

FRIYAY! Tijd voor weekend en even helemaal niets, heerlijk. Dit weekend heb ik weinig op de planning staan en dat is voor de verandering ook helemaal niet erg. Samen met Joost ga ik vrijdagavond toch nog even naar het terras om een wijntje te drinken, maar om 00.00 uur liggen we alweer in bed.

Zaterdag gaat de wekker namelijk om 08.00 uur en ik heb vrij weinig zin om weer compleet brak mijn weekend door te brengen. Uiteindelijk doe ik het heel de zaterdag lekker rustig aan, maak ik een aantal foto’s voor mijn Instagram-account en blog en ga ik ‘s avonds gezellig uiteten met Joost’ familie. Mijn schoonmoeder is jarig en dat moet gevierd worden met een flinke portie sushi, heerlijk!

Ook zondag spendeer ik heerlijk samen met Floris op bed en in de tuin. Ons huis wordt opnieuw geverfd, dus het is fijn dat het zonnetje lekker schijnt en ik naar buiten kan vluchten. Ik begon netjes met panty en rokje in de zon, maar uiteindelijk kon het ook prima met blote benen en heb ik een lekker kleurtje weten te scoren. Heerlijk, hier was ik echt aan toe.

Spring essentials! Ik draag hier een nieuw truitje met super schattige ananassen die ik uitgekozen heb bij Elise Store, echt heel leuk. Zou de lente nu officieel begonnen zijn? Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor, laat die zon maar komen 🙂

Aankomende week staat helemaal in het teken van mijn scriptie. Ik wil de enquete nu echt uit gaan zetten, dus er moet nog wat belangrijk werk verricht worden. Daarnaast wordt het ook tijd om een eettafel te gaan bestellen zodat we deze op tijd in huis hebben… Even zoeken nog dus! En wat zijn jouw plannen deze week?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Dionne 13 maart 2017 at 06:45

  ziet er uit als een fijne week. Ik heb al veel goede dingen gehoord over die lipproducten van de HEMA!
  Dionne plaatste onlangs…Personal | Tips om alleen te reizenMy Profile

 • Reply Suzanne 13 maart 2017 at 07:05

  Erg leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Mijn eerste twee chokers!My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 13 maart 2017 at 08:10

  Oh wat erg van die fiets, haha! Meteen lekker confronterend. Wat een mooie foto trouwens van jou op dat bed met de spiegel, wauw. Leuke pakketjes heb je gekregen! Ik ben heel benieuwd naar de koptelefoon en naar de lipsticks. Die trolley is zo tof! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Give-away | Mijn favorieten van de ASOS AdventskalenderMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 maart 2017 at 08:52

  Fijn weekje zo te zien!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rodial Dragon’s Blood Velvet CreamMy Profile

 • Reply Tedje 13 maart 2017 at 09:20

  Leuke diary weer, Denise! We moeten echt snel weer samen sushi eten, veel te lang geleden!
  Tedje plaatste onlangs…Plog: weekendje Amsterdam tips | dag 2My Profile

 • Reply Come-Moda 13 maart 2017 at 09:35

  Hele mooie foto’s!
  Come-Moda plaatste onlangs…Glossy Marble Phone Case – GMYLEMy Profile

 • Reply Yvette 13 maart 2017 at 09:50

  Super leuke interieur spullen bij ons komt bijna alles van de ikea vandaan ?. Huisje inrichten is wel erg leuk om te doen 🙂

 • Reply Larissa 13 maart 2017 at 11:06

  Wat een mooie foto’s blijf je toch maken… Wat tof dat je al die nieuwe lippenstiften van HEMA hebt gekregen! En die trolley is inderdaad mega mooi, zo iets wil ik ook in m’n kamer hebben.
  Larissa plaatste onlangs…FEEDBACK TIME! Wat vind jij van mijn blog? (Enquête)My Profile

 • Reply anna 13 maart 2017 at 11:19

  Wat een fijne week! Die lippenstiften van de Hema zien er echt mooi uit, ik ben heel benieuwd. En wat herkenbaar van die fiets haha, ik fiets ook te weinig..
  anna plaatste onlangs…REVIEW | KNEIPP BEAUTIFUL SHAPE BODY LOTION & SCRUBMy Profile

 • Reply Nienke 13 maart 2017 at 11:59

  Jaaa, ik ben zo blij met het zonnetje. Echt super veel zin in de zomer, ik neem alle momentjes dat ik van de zon kan genieten.
  Nienke plaatste onlangs…Review: Nacomi Coffee scrub & 7 oils hairmask.My Profile

 • Reply Rachel 13 maart 2017 at 15:25

  Wat een heerlijk overzicht weer vooral het zonnetje dat zich iedere keer weer eventjes laat zien! Gisteren ook even in de tuin gezeten, puur genieten! oh ik heb vandaag voor het eerst in jaren weer een flink stuk gefietst! 17 km naar mijn werk (wel op een elektrische fiets) maar ik deed er nog steeds bijna 45 minuten over.. nu is een elektrische fiets alleen voor ondersteuning maar geloof mij.. m’n rug was nat..

 • Reply Lobke 13 maart 2017 at 16:08

  Ik zag laatst bij de Sissy Boy ook zo’n leuke trolley. Ik weet niet meer hoe duur hij was, maar volgens mij onder de €300! Ben zelf ook echt een fan van die dingen : )

 • Reply Bo (Bography) 13 maart 2017 at 17:14

  Dat shirtje met ananassen is zo vrolijk! En mmm.. sushi. Leuk foto’s 🙂 ik ben trouwens ook altijd mijn fiets kwijt haha!
  Bo (Bography) plaatste onlangs…New in / Foto op aluminiumMy Profile

 • Reply Marielle 13 maart 2017 at 17:15

  Ik ben benieuwd naar de lipsticks van de HEMA! Ik ben niet zo’n fan van mat en lees verschillende reviews erover. En oh ik ben zo blij met het zonnetje! Laat de lente maar komen 🙂
  Marielle plaatste onlangs…limited edition neon lakjes van HEMAMy Profile

 • Reply Manon 13 maart 2017 at 18:36

  Altijd leuk interieur spullen uitzoeken 😀 (vind ik dan)
  Manon plaatste onlangs…Één van mijn favoriete quotes op houtMy Profile

 • Reply Benthe 13 maart 2017 at 18:45

  Die koptelefoon is tof! En ik ben ook benieuwd naar je review van de Hema lipsticks. Ik hou altijd meer van mat, dus vooral naar die kleurtjes ben ik nieuwsgierig.
  Benthe plaatste onlangs…Jouw openbare LinkedIn profielMy Profile

 • Reply Sarah 13 maart 2017 at 19:29

  Oh, wauw! Die volledige lipstick collectie van Hema. Zalig 🙂 Leuk om je leven zo te kunnen volgen ook. Mooie foto’s allemaal!
  Sarah plaatste onlangs…My life in pictures #28My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten