Photo Diary

Photo Diary #116 – Interieurspullen kopen en Moederdag

16 mei 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary, de 116e op rij alweer. Hij is dit keer een dag later dan normaal vanwege de drukte rondom mijn scriptie, excuus! Afgelopen week gingen we op pad om interieurspulletjes te kopen en ons te verdiepen in vloeren en verf. Wat een klus, pff. Daarnaast ging ik uit eten met Joost , werkte ik veel aan m’n scriptie en vierde ik Moederdag. Kijk je met me mee?

We starten de week met een kleine throwback van vorig weekend. Kun je je nog herinneren dat ik schreef dat ik een feest had van de ouders van een vriendin? Hierbij nog een gezellig kiekje van deze avond 🙂

En weer back to reality: maandagochtend betekent onderweg naar het kantoor in Tilburg. Nog twee weken knallen op kantoor en dan zit mijn stageperiode er alweer op, bizar hoe snel de afgelopen vijf maanden voorbij zijn gegaan. Veel foto’s van de maandag en dinsdag heb ik dan ook niet. Lekker tikken achter m’n beeldscherm en hier en daar een foto voor social media maken, niet heel spannend verder.

Woensdag is mijn vrije dag en ondanks dat ik écht aan mijn scriptie moet werken, lukt het op de een of andere manier gewoon niet vandaag. Tsja, die dagen heb je er ook tussen zitten en ik weet uit eigen ervaring dat ik dan maar beter even iets anders kan gaan doen en het later weer moet proberen. Tijd om foto’s te maken van mijn nieuwe Furla tasje, ik ben er zó zó zó blij mee. Een uitgebreid artikel komt morgen online, ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

In de tussentijd schrijf ik nog een review van de nieuwe lakjes van het merk FABY. Super fijne lakjes voor een mooie prijs en helemaal dierproefvrij en vegan. Perfecto! Heb jij mijn review al gelezen?

Aan het eind van de middag rijd ik samen met Joost nog even langs Kwantum om even tussen de interieurspulletjes te neuzen. We hebben nu voornamelijk de grote dingen gekocht zoals een bank, eettafel, stoelen etc, maar de kleine decoratie items missen we nog. Eigenlijk moet je dit soort dingen ook pas kopen wanneer alles staat, maar ik kon het niet laten en kocht alvast een kar vol met items. Woops! Deze limonadetap kon ik trouwens ook niet laten staan, zo leuk voor de zomerse dagen die binnenkort komen. Rechts zie je alvast een sneak peek van mijn aankopen, maar er komt nog een shoplog van al deze spulletjes online binnenkort. Kan wel zijn dat ik nog even wacht tot alles straks een mooi plaatsje heeft gekregen.

We rijden meteen maar even langs de Praxis om voor een vloer en verf te kijken. Even serieus, hoe veel soorten verf zijn er?!?!? Niet normaal hoor, hoe kunnen we hier nou een keuze uit maken? We willen in ieder geval een witte tint op het merendeel van de muren, maar niet wit-wit. Misschien roomwit of een grijstint, daar moeten we nog even wat grondiger onderzoek voor doen. Ook willen we één kleine muur in de woonkamer een andere kleur geven, hierbij zitten we te denken aan een bruintint of taupe. Maar het is toch best lastig aangezien het mooi bij de bank moet staan en we deze nog niet gezien hebben… Hm…

Ik ga als een speer met mijn nieuwe elektrische tandenborstel waar ik vorige week nog een artikel over schreef. Het is zo’n fijn ding en daagt me echt uit om iedere keer 100% te scoren. Hierdoor poets ik steeds bijna drie minuten(!) in plaats van even snel tussendoor. Werkt echt!

Ook ontvang ik deze week een pakketje van Koupe met vier nieuwe smaken ijs. In deze ijsjes zitten heel weinig suikers en calorieen en daarnaast juist veel proteïnen en vezels. Kon het natuurlijk niet laten om meteen even te proeven en ik ben echt enorm verrast, het is super lekker!!! Artikel komt nog online, want dit is echt een aanrader voor iedereen die een gezond, maar lekker ijsje wilt eten. Echt een goede vervanger.

En ik ontvang een super vrolijk pakketje van Batiste, zo leuk wanneer persbureaus de moeite doen om producten extra leuk te verpakken. De verpakkingen van de Batiste Tropical en Heavenly Volume zijn veranderd en nu helemaal summerproof. Dit zijn sowieso mijn favoriete droogshampoos, dus ik ben weer extra blij met twee flacons. En kijk die flamingo lampjes, TE CUTE!

Twee vriendinnen van mij zijn deze week op citytrip in New York en terwijl ik aan mijn scriptie werk ben ik mega jaloers. Ik ben er al eens geweest en weet hoe geweldig het daar is, MAAR ik mag niet klagen aangezien ik in augustus weer in het vliegtuig zit naar deze prachtige stad. Can’t wait!!!! En deze prachtige foto maakte mijn vriendin trouwens, die moest ik natuurlijk even reposten 🙂

Kijk jongens, dit zijn de twee vloeren waar we nog tussen twijfelen. Op de foto ziet het er misschien uit als dezelfde vloer, maar er zitten toch wel wat verschillen tussen. Links is iets warmer/bruiner en bevat meer structuur. Rechts is iets grijzer en lichter. Dit zijn de twee opties die op dit moment nog over zijn en ik ben heel benieuwd welke jullie de mooiste vinden. Hoor het graag in de reacties!

Vrijdag werk ik heel de dag aan mijn scriptie, ‘s avonds pakken Joost en ik de trein richting Tilburg. We mogen op uitnodiging komen eten bij Boerke Mutsaers, een super gezellig tentje vlakbij de universiteit van Tilburg.

Vooraf ga ik voor een heerlijke pasta met scampi’s en Joost neemt van alles wat. Deze week verschijnt er een uitgebreide review over online EN een winactie voor één van jullie. Sowieso de moeite waard om deze week nog even te kijken dus, want volgens mij wil iedereen wel een lekker etentje voor twee winnen… 🙂

En dit is mijn zaterdag. Druilerig, regenachtig en een scriptie waarbij ik geen woord vooruit kom. Ik besluit dus maar om samen met mijn moeder en zusje even naar m’n vader op de tennisbaan te gaan kijken. Zoals je ziet op de linkse foto laat het weer ons een beetje in de steek. Een uur later kunnen ze alsnog de baan op gelukkig. Ik vind het nog steeds erg leuk om tenniswedstrijden te kijken en stiekem begint het toch iedere keer weer te kriebelen na twaalf jaar getennist te hebben… Misschien dat ik binnenkort toch maar weer eens zelf een balletje ga slaan. Ben benieuwd of ik het überhaupt nog kan na drie jaar, haha.

Fijne Moederdag! Ik schreef een artikel over mijn lieve moeder, deze kun je hier teruglezen.

Om 12.00 uur brunch ik bij Joost thuis met vers geperste sinaasappelsap, verse broodjes en champagne. Gewoon omdat het kan, te lekker! De rest van de dag besteed ik helaas weer aan mijn scriptie. Jep, de laatste loodjes wegen écht het zwaarst. Ik kan geen onderzoek meer zien, ugh.

Aankomende week gaat héél druk worden, inclusief een aantal slapeloze nachten. Aanstaande woensdag lever ik mijn conceptscriptie in, maar voordat het woensdagavond is probeer ik om zoveel mogelijk af te krijgen. Helemaal af gaat niet ‘m niet meer worden, maar goed, ik ga in ieder geval mijn uiterste best nog even doen. Verder wil ik proberen om woensdag nog een zonnestraal mee te pikken en ben ik drie dagen op kantoor te vinden. Dit weekend wil ik eindelijk mijn scriptie even loslaten en écht genieten van het weekend met drankjes en vriendinnen. Goed, dat was ‘m weer!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Yvette 16 mei 2017 at 08:44

  Ik zou de rechter foto van de vloer kiezen 🙂
  Succes met het schrijven van je scriptie . Je kan het 😀

  • Reply Denise 16 mei 2017 at 19:52

   Dankjewel voor je reactie Yvette! <3

 • Reply Lindsey Beljaars 16 mei 2017 at 09:16

  Wat een leuke foto’s! Haha en zo herkenbaar met die tandenborstel, ik ga ook iedere keer voor Score 100!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Ik heb fantastisch nieuws!My Profile

 • Reply Femke 16 mei 2017 at 12:26

  Wat een fijne week. Ik zou voor de linkse vloer gaan, vind die structuur toch niet iets mooier en vind dat bruine heel tof. Ik ben benieuwd naar de winactie voor het etentje, dat zie ik wel zitten hoor hihi!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Something about food tagMy Profile

  • Reply Denise 16 mei 2017 at 19:52

   Bedankt voor je reactie Femke! 🙂

 • Reply Peggy 16 mei 2017 at 15:46

  Leuk die vloeren! Wij hebben zelf de grijze aan de rechterkant. Staat ontzettend mooi! Succes met je scriptie!
  Peggy plaatste onlangs…L’OREAL BOTANICALS FRESH CAREMy Profile

 • Reply Manon 16 mei 2017 at 17:21

  Fijne week heb je gehad. Ik zou ook jaloers zijn, maaaar je gaat in augustus zelf naar New York dus even geduld nog haha. Vandaag 5 jaar geleden zat ik ook in New York, ik zou zo graag terug willen!
  Manon plaatste onlangs…Minimalistische sieraden van Lucardi + win een Regal Mesh Horloge!My Profile

  • Reply Denise 16 mei 2017 at 19:51

   Ah ik geloof dat ik er zo’n vijf jaar geleden ook was. Zo’n mooie stad!

 • Reply Lobke 16 mei 2017 at 18:07

  Leuk om te lezen weer. De linkse vloer is mijn favoriet, denk dat die heel warm staat!
  Lobke plaatste onlangs…Future cinema visits 2017My Profile

  • Reply Denise 16 mei 2017 at 19:51

   Bedankt voor je reactie Lobke!

 • Reply Rachel Kromdijk 16 mei 2017 at 20:50

  Wat een heerlijk verslag weer zeg! goed bezig en linkse vloer is het mooist, ik ben erg benieuwd naar die shoplog!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Esprit zomer inspiratieMy Profile

 • Reply Larissa 17 mei 2017 at 09:52

  Wat leuk, die watertap! Ik zie zo veel leuke decoratie voor je nieuwe appartement voorbij komen, haha. Ontzettend benieuwd!
  Larissa plaatste onlangs…Toerist in eigen land | LeidenMy Profile

 • Reply Angela 17 mei 2017 at 11:38

  Leuke photo diary weer! Ik zou voor de linker vloer gaan. Die vind ik net iets mooier 🙂

 • Reply Marloes 17 mei 2017 at 15:08

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ziet eruit als een fijn weekje! En mooie vloeren ook. Ik heb in mijn appartement de linker kleur liggen. Love it!

 • Reply Suzanne 19 mei 2017 at 07:44

  Wat een leuke foto’s! Heel veel succes met je scriptie, ik ben sinds maandag geslaagd & zo gaat jou dat ook lukken.
  Suzanne plaatste onlangs…Ik ben geslaagd!My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 8 juni 2017 at 17:17

  Weer een leuk artikel meid! Zelf vind ik persoonlijk de rechtse vloer iets mooier. Al zou ik het ook erg lastig vinden om hier uit te moeten kiezen.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje #22My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten